|
فساد مالی در شهرداری و شورای شهر تهران(شایعه یا حقیقت؟)
|
|
۹:۳۳, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شایعاتی مبنی بر لو رفتن فساد مالی شدید در شهرداری و شورای شهر و در راس آن دکتر قالیباف مدتی هست که در شبکه های مجازی منتشر شده ولی من این خبر را به صورت گسترده(که یقین بدم به خودم شایعه نیست) در روزنامه های چه اصلاح طلب و چه اصولگرا ندیدم
کسی اطلاعی داره که این خبر در حد یک شایعه هست یا جزئی از سرکوب و سانسور های مطبوعاتی محسوب می شه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۳, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
چقدر راحت هم کثافت کاری مدیران روحانی رو سر حقوق های نجومی به فراموشی سپردن و هم برای انتخابات سال دیگه پنبه قالیباف رو زدن
تا ..................... در جهان است کارگزارا و مشارکتیا در نمیمانند |
|||
|
۲۰:۵۰, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۸:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: چقدر راحت هم کثافت کاری مدیران روحانی رو سر حقوق های نجومی به فراموشی سپردن و هم برای انتخابات سال دیگه پنبه قالیباف رو زدنبه جون تو به جون خودم منم مث تو نه دزدی دکل و نه فیش نجومی و نه بابک زنجانی هیچ کدوم یادم نرفته فقط میگم حالا که دزدی عادی شده همه دارن از سر سفره انقلاب یه نون و ماستی میخورن،حداقل اسم این بندگان خدا که نون بدون ماست خوردن هم جزو مهمانهای سفره انقلاب بنویسن یا حداقل تحقیق کنند ببین واقعا اینها در مهمانی انقلاب شرکت دارند یا ندارند! الانم دادم یه بنر بزرگ درست کنن زدم رو دیوار اتاقم که فیشها نجومی یادم بمونه |
|||
|
|
۳:۳۹, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۵ ۲۰:۵۰)A L I نوشته است: به جون تو به جون خودم منم مث تو نه دزدی دکل و نه فیش نجومی و نه بابک زنجانی هیچ کدوم یادم نرفته قربونت داداش این سفره انقلاب کجا پهن شده دقیقا؟! https://www.google.com/maps بیا رو گوگل مپ نشونم بده اصلا قوانین سفره انقلاب: قانون اول، با هیچکس در مورد سفره انقلاب حرف نزنید. قانون دوم، با هیچکس در مورد سفره انقلاب حرف نزنید. قانون سوم، اگه کسی داد زد که دارید از سفره انقلاب میخورید ازش شکایت کنید پدرش رو دربیارید. مگه الکیه شما خون دادید برای این مملکت شما نخورید کی بخوره پس؟! اگه دیدید دارید لو میرید رای به خاتمه پیگیری بدید صفحه اینستاگرامتون رو هم پرایوت کنید. قانون چهارم:فقط افراد مشخصی میتونن سر سفره انقلاب بشینن. |
|||
|
|
۸:۴۰, ۱۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۵ ۹:۱۲ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۸:۳۲)Bidel.s نوشته است: کلا دنبال این هستی با بقیه دعوا کنی نه؟اگر ملت به کسانی که جرمشون معلوم نیست براساس شایعات تهمت نزنن ، من مگه مریضم باهاشون دعوا کنم ؟ خب برای اینکه مردم از جو نیان بیرون کارهای بهتری هم میشه کرد از جمله تحریم مجدد ایران خودرو و سایپا . (۱۱/شهریور/۹۵ ۳:۳۹)#1Zero نوشته است: قوانین سفره انقلاب:اگر سفره انقلاب باشگاه زیرزمینیشونه ، پس پروژه ضرب و شتمشون چی میشه مثلا افرادشون تو خیابون یا تو خونه های مردم میریزن سر مردم و اموالشون رو غارت میکنن آخر سر هم رسما از تو بانکهاشون حسابای مردم رو به نفع خودشون صفر میکنن ![]() اما یه چیز دیگه اینکه اون خانم گفته باشه سفره انقلاب شایعه است من که معلومه کدوم طرفی ام . طرف دلواپس ها و اون خانم حسینی (دختر صفدر حسینی) که در مجلس دفاع هایی کرده بود هم معلومه کدوم طرفیه . از لیست تدبیر و امید که من خوشم نمیاد و حتی ضد دلواپس ها حرف زده اینا رو گفتم که باز سریع سوءتفاهم پیش نیاد که طرفدارشونید و فلان و بهمان من با اونا مخالفم اما حق رو باید گفت هیچ جایی توی صحبتهای خانم حسینی در مجلس که فیلمش هم توی اینترنت هست ایشون عبارت " سفره انقلاب " رو استفاده نکردند و نگفتند ما سهممون رو از سفره انقلاب برداشتیم و فقط تا جایی که من دیدم در مورد صرافی خودشون دفاع کردند(شاید هم از فیش نجومی هم گفته باشن و من ندیده باشم) . در هر حال این خبر که ایشون گفته باشه " سفره انقلاب " کذب بود و تکذیب هم شد و حتی مجلس رسما توسط لاریجانی که اون هم از دلواپس ها جداست تایید کرد : http://www.mashreghnews.ir/fa/news/622153/ نقل قول:رئیس مجلس گفت: «خانم فاطمه حسینی نماینده تهران متنی را به بنده دادند که بررسی کنم. متن این بود که وی در نطقی که در مجلس داشته است اعلام نکرده که ما سهممان را از سفره انقلاب میخواهیم. من به یکی از اعضای هیئترئیسه مأموریت دادم تا این موضوع را بررسی کند؛ بررسیهای انجامشده مشخص شد خانم حسینی چنین صحبتی را نکرده است.» بعضی رسانه های به ظاهر دلواپس این خبر دروغ سفره انقلاب رو پخش کرده بودند و حتی بعضیاشون مثل همین مشرق بعد از تکذیب هم خیلی این اتهام سنگین رو مهم ندونستند !!! خب این بی خیالی شون در مورد حق الناس به معنی دلواپس نبودشونه و تهمت ناروا حتی به کسی که در سمت تدبیر و امید فعایت کنه ، در هر حال خیلی زشته |
|||
|
۹:۴۱, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
۵ پروژه تخریبی علیه قالیباف تا انتخابات ۹۶/ اصلاحطلبان: قالیباف هدف است نه احمدینژاد
در یکی از جلسات اخیر برنامهریزی و سیاستگذاری اصلاحطلبان به اجرای پروژههای تخریبی علیه قالیباف تأکید شده است. |
|||
|
|
۹:۵۴, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بنده خدایی رو میشناسم
بدلایلی مشخصاتش رو نمیگم از دشمنان خونی انقلاب که دشمن احمدی نژاد ورژن 84 هم بود از زبون خودش شنیدم که گفت: من نوکر احمدی نژادم فقط یه موقعیت برام جور بشه منم دست بوسش میشم. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30593.html میتونم قول بدم فلان کاربر اگر مثلا بره جایی مثل سپاه و حقوق خوب بهش بدن چنان عوض میشه که خندتون بگیره |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
واکنش چمران به تخریب شهرداری در گفت و گو با «تابناک»؛
دنبال از یاد رفتن فیش های حقوقی نجومی هستند/ موضوع "خانه های نجومی" کذب محض است/ به وزارت راه، ارتش و سپاه هم کمک شده است/ باید منتشرکنندگان اخبار کذب تحت تعقیب قرار بگیرند ما به نفس این اقدام کاری نداریم که درست بوده یا غلط؛ اما اینکه مثلا شهرداری به 103 تعاونی و 30 هزار نفر نظیر کارمندان وزارتخانه ها و ادارات مختلف و... کمک کرده تا خانه دار بشوند، اقدامی قابل تقدیر است. |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
اطلاعيه سازمان بازرسي كل كشور در خصوص واگذاري املاك در شهرداري تهران
با عنايت به مباحث مطروحه در برخي جرايد و سايتهاي خبري پيرامون بررسي عملكرد شهرداري تهران در تأمين مسكن كاركنان و مديران شهرداري، روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور توضيحاتي ارايه كرده كه در ادامه ميآيد: برابر اصل 174 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و ماده 1 قانون تشكيل سازمان بازرسي كل كشور؛ نظارت بر حسن جريان امور و اجراي صحيح قوانين در دستگاههای اداري جزء وظايف اين سازمان قرار دارد؛ بهطوری كه همه ساله، برنامههای بازرسي براي دستگاههای اجرايي در سطح كشور پيش بيني و توسط بازرسان اين سازمان انجام میشود كه يكي از اين مجموعهها، شهرداري تهران، سازمانها و شرکتهای تابع آن میباشد. روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور در ادامه افزود: بازرسي امور وزارت كشور و شهرداریهای اين سازمان، از تاريخ 4-2-95 در سازمان املاك و مستغلات شهرداري تهران مستقر و عملكرد آن سازمان را در تأمین مسكن كاركنان و مديران شهرداري مورد بررسي قرار داده است. به گزارش روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور، هیأت بازرسي مستقر در شهرداري تهران با توجه به مقررات اين سازمان،اقدام به بررسي موضوع و تطبيق آن با قوانين و مقررات و احصاء ابهامات و اشكالات در نحوه واگذاري املاك از مديران مربوط به شهرداري تهران نموده و مراتب را طي نامه رسمي از آنان سؤال نموده است. بنابراين آنچه در برخي از سایتها و جرايد از آن بهعنوان گزارش سازمان نام برده شده، صرفاً نامهی دو صفحهای اخذ دفاع هیأت بازرسي، خطاب به مديران شهرداري تهران بهمنظور پاسخ به اقدامات خود در خصوص واگذاري املاك شهرداری تهران بوده و اين نامه گزارش نهايي سازمان محسوب نمیشود. بديهي است پس از اتمام بررسیها و در صورت اثبات اقدامات و سوء جريانات ارتكابي گزارش مقتضي تهيه و به مراجع ذیربط براي رسيدگي ارسال خواهد شد. روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان ساخت: نامه هیأت بازرسي به مديران مرتبط در شهرداري تهران بهصورت رسمي در پاكت دربسته با درج عبارت «آقاي ... شخصاً مفتوح نمايند-محرمانه» ارايه گرديده و حفظ و حراست از نامه مزبور بر عهده ايشان بوده است. روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور در ادامه ضمن دعوت از رسانهها براي پرهيز از هر گونه گمانهزني اعلام نمود كه مرجع اصلي اطلاعرساني در خصوص موضوع واگذاري املاك در شهرداري تهران صرفاً روابط عمومي سازمان بوده و اين سازمان در چهارچوب ضوابط و قوانين با جديت و بدون تأثیرپذیری از هر گونه فضاسازي موضوع واگذاري املاك شهرداري تهران را بررسي و گزارش نهايي را به مراجع ذيصلاح ارسال خواهد كرد. |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۵/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۵ ۱۴:۵۶ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۲)-Ali- نوشته است: وبسایت خبری معماری نیوز اولین بار لیست واگذاریهای شهردار تهران به برخی اعضای شورای شهر تهران را منتشر کرده است. استاد حسن عباسی با خانواده یاشار سلطانی مدیر مسئول پایگاه خبری معماری نیوز دیدار کرد وی در این دیدار ضمن همدردی با خانواده یاشار سلطانی نکات مهمی را متذکر شد که بخشهایی از آن به شرح زیر است: وظیفه من بود که زودتر خدمت شما رسیده و همدردی نمایم؛ سلام من را به آقای سلطانی برسانید. در این مدت من از طریق آقایان جعفری نژاد و مهرارا که وکیل من نیز می باشند پیگیر پرونده آقای سلطانی بودم؛ هر کاری که از دستم برآید برای کمک به این پرونده انجام می دهم. خدا می داند اگر فداکاری جوانان این سرزمین در دوره دفاع مقدس نبود معلوم نبود ما الان چه وضعیتی داشتیم. در مسائل فرهنگی هم روشنگری و پرده کنار زدن از فسادها ، نوعی مجاهدت است که البته هزینه دارد. هزینه دفاع از مرزها ریخته شدن خون است و هزینه روشنگری رفتن آبرو و ایجاد مشکل برای انسان و خانواده اش است. با هوشمندی آقای سلطانی و خانواده ایشان و وکلا، این پرونده به خوراکی برای رسانه های بیگانه و مجامع حقوق بشری قرار نگرفته است. مطالبه عدالت، مطالبه رهبری است. تمام تلاش ما این است که هزینه احقاق حق مردم را خودمان بدهیم. این مردمی که عاشق امام حسین (علیه السلام) هستند، خودشان این جامعه را ساخته اند و برای مقابله با فساد نیاز به خارجی ندارد و خودشان می توانند مفاسد را بر ملا کنند و هزینه آن را تحمل کنند. چهره آقای سلطانی به عنوان چهره یک انسان آزاده و حق طلب ثبت خواهد شد. این چهره، چهره یک قهرمان مردم است و مردم هم قدردان وی خواهند بود. کاری که آقای سلطانی انجام داد مصداق امر به معروف و نهی از منکر است و در جامعه ای که امر به معروف و نهی از منکر نباشد، فساد آن جامعه را در برمی گیرد و نابود می شود. این یک امتحان برای آقای سلطانی است و امتحانات الهی سخت است. در قرآن امتحان حضرت ابراهیم (علیه السلام)،ذبح حضرت اسماعیل (علیه السلام) است و امتحان حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) واقعه کربلاست. انسان ها هرچه به خدا مقرب تر باشند امتحان شان سخت تر است. آدمهایی که از آزمایشات الهی با موفقیت خارج میشوند سربلند هستند. آقای سلطانی هم تا این زمان سربلند است و امیدواریم که هر چه زودتر آزاد شوند و به عنوان چهره ای ضدفساد و مستحکم تر از گذشته در صحنه کشور حضور داشته باشند. انسانیت انسان حکم می کند که جلوی ظلم بایستد.آقای سلطانی هم از بدو فعالیت رسانه ایش شاهد برخی ویژه خواری ها بوده و انسانیت اش جریحه دار شده است و برای مبارزه با این معضل نظام و انقلاب قدم گذاشته. امثال ایشان وقتی که جلوی ظلم و فساد می ایستند وجدان شان آسوده می گردد. جناح های سیاسی همه آلودگی دارند و باید خوشحال باشید که جناحهای سیاسی از آقای سلطانی عصبانی هستند. همین جناحهای سیاسی این مشکلات و مفاسد را در کشور به وجود آورده اند. امیدواریم به حق آبروی حضرت اباعبدالله الحسین و حضرت زینب هرچه زودتر مشکل آقای سلطانی حل شود و به دامن خانواده بازگردند. |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۷/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۵ ۱۷:۱۰ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دادستان کل کشور در گفتوگوی ویژه خبری:
تخلفی در ۱۰۴ تعاونی شهرداری وجود نداشته است/ برخی مدیران بیش از مقدار تعیینشده تخفیف گرفتهاند/ شهردار تهران اعلام کرد در جریان تخفیفها نبوده است/ واگذاری املاک به 29 نفر خارج از مجموعه شهرداری حجت الاسلام و المسلمین منتظری در ارتباط با موضوع اراضی و املاک واگذار شده شهرداری گفت: پس از برملا شدن مسئله با توجه به حساسیت موضوع ریاست قوه قضائیه به بنده ماموریت خاص دادند که مسئله را پیگیری کنم. وی ادامه داد: به همین منظور هیئتی از قضات عالی تعیین کردیم و اسناد و مدارک بررسی شد همچنین جلسات متعددی با شورای اسلامی شهر تهران و شهردار تهران و مسئولین مربوطه برگزار شد که در نتیجه بررسی های نستبا جامعی صورت گرفت و در زمان معین گزارش آن را به ریاست قوه قضائیه تقدیم کردیم. دادستان کل کشور با بیان اینکه در رسیدگی به این موضوع هیچ کوتاهی نشده و به آنچه وظیفه مان بوده عمل کرده ایم گفت: شهرداری تهران بر اساس مجوزی که از شورای اسلامی شهر تهران گرفته بود می توانست برای تامین رفاه کارکنان خود شرکتهای تعاونی را تشکیل دهد و به موجب قانون تسهیلاتی را برای شرکتهای تعاونی شهرداری و سایر دستگاه ها در نظر بگیرد تا افرادی که استحقاق مسکن دارند در حد امکان بتوانند به آن دسترسی پیدا کنند. حجت الاسلام و المسلمن منتظری ادامه داد: شهرداری تهران حدود 104تعاونی تشکیل داده است و طبق بررسی های ما از این 104 تعاونی که در قسمتهای مختلف شهر تهران تشکیل شده در مجموع یک میلیون و 700 هزار مترمربع به این شرکتهای تعاونی زمین واگذار شده بود. وی افزود: دربررسی ها مشاهده شد آنچه که در این قالب انجام شده است اشکال قانونی وجود ندارد و تخلفی صورت نگرفته است اما یکسری املاک دیگری به صورت آپارتمان به دسته ای از مدیران و شاغلین شهرداری که فاقد مسکن بودند واگذار شده که با مجوز شورا می توانستند مقدار تخفیف دریافت کنند اما بیش از آنچه که باید به آنها تخفیف داده شده است که ما اشکال شکلی و ماهوی در این مسئله دیدیم و تخفیف های داده شده صحیح نبوده و باید اصلاح شود. دادستان کل کشورگفت: در بررسی ها به این نتیجه رسیدیم که حدود 150 نفر افرادی بودند که از مجموعه خود شهرداری هستند و می توانستند از تسهیلات و امکانات شهرداری استفاده کنند و آنها در تعاونی عضو شدند و تخفیفاتی که گرفته اند صحیح نبوده است و ابلاغ شده است که بر اساس نظر کارشناس باید تخفیفات غیر مجاز برگردد. حجت الاسلام و المسلمین منتظری افزود: در مجموع حدود 29 نفر نیز هستند که خارج از شهرداری بودند که با معرفی، یکسری آپارتمان به آنها واگذار شده که طبق مقررات قانونی تخلفات قطعی است و باید نسبت به آن رسیدگی شود اولین کار این بود که به آنها اعلام شود که این معامله باطل است و باید فسخ شود که این مسئله را به شهرداری گفتیم و شهرداری تهران هم بلافاصله اعلام کرد همچنین تعدادی نیز خارج از تعاونی و به صورت مستقیم املاک به آنها واگذار شده بود که نباید انجام می شد. وی بیان کرد: در مجموع قرارداد 45 نفر باطل بود و باید فسخ می شد و آن رابه شهردار اعلام کردیم و در آخرین نامه ای که فرستادند 36 مورد از این موارد را ابطال کردند که 9 مورد دیگر باقی مانده است که اشکالات قانونی داشته است اما باید این معاملات نیز فسخ شود. دادستان کل کشور تصریح کرد: گزارش این موضوع محضر ریاست قوه قضائیه تقدیم شد و وی نیز دستور دادند که این گزارش به دادسرای تهران ارسال شود که نهایتا روز شنبه دستور ریاست قوه قضائیه به دادسرای تهران ابلاغ خواهد شد که این مسئله را پیگیری کنند. حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: ازنظر قانونی ما نمی توانیم ورود ماهیتی پیدا کنیم و این مسئله برعهده دادستان است که از افراد باز جویی و اقدامات لازم را انجام دهد اما در مجموع ما در بررسی هایمان به این نتیجه نرسیدیم که فساد سازمان یافته ای در شهرداری تهران واقع شده باشد و دادسرا باید بررسی کند که آیا در نقل و انتقالات جرمی محقق شده است یا خیر و میزان تخلف چه مقدار بوده است و اگر جرم و اقع شود حتما باید در دادگاه رسیدگی شود. http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13950807000015 ____________________________________________________________________________________ سلام، طبق این مصاحبه، بعضی مواردی که به عنوان املاک نجومی گفته شده درست نبود و فساد خیلی گسترده نبود، اینطورم نبود که هیچ تخلفی نباشه، تخلف و فساد بود و مقدارش اصلا کم نبود، باید مشخص بشه مجموع تخلف چند میلیارد بود تا ابعادش معلوم بشه شهردار گفت در جریان نبود ولی باید اثبات بشه که جرمی داشت یا نه و در هر صورت ضعف مدیریت و انتصاب افراد نالایق مشخصه، مهم اینه که هرکس از هر جناحی تخلف کرد مجازات بشه، ما که مثل بعضی گروهها با فساد قبیله ای برخورد نمیکنیم چون هدف وسیله رو توجیه نمیکنه، الان باید دید برخورد رسانه های انقلابی و جناح اصولگرا با این موضوع چطور هست، اگه از شهردار بدون در نظر گرفتن تخلفات حمایت کنن یا تخلفات رو نادیده بگیرن نشون میده مشکل دارن، در غیر اینصورت کارشون درسته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| »»لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله مالی با تامین مالی تروریسم | فاطمه خانم | 5 | 1,616 |
۲۵/آبان/۹۶ ۶:۲۶ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| افشاگری زاکانی از فساد مالی، بانکی، نفتی | میثم2 | 47 | 13,534 |
۱۵/مرداد/۹۵ ۹:۱۰ آخرین ارسال: افشین |
|
| مقصر وضع بد اقتصادی و فساد مالی کیه؟نظام و انقلاب یا دولتها؟ | میثم2 | 24 | 8,733 |
۱۲/تیر/۹۵ ۱۷:۲۴ آخرین ارسال: میثم2 |
|

فقط میگم حالا که دزدی عادی شده همه دارن از سر سفره انقلاب یه نون و ماستی میخورن،حداقل اسم این بندگان خدا که نون بدون ماست خوردن هم جزو مهمانهای سفره انقلاب بنویسن
مثلا افرادشون تو خیابون یا تو خونه های مردم میریزن سر مردم و اموالشون رو غارت میکنن