|
امروز روزه م قبول بود؟
|
|
۲۲:۳۵, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام امروز روزه م قبول بود؟ درسته ماه رمضون نیست، قبوله! هر چی بخورم روزه م باطل نمی شه، اما سایر اعمالی که روزه رو باطل می کنه رو رعایت کردم؟ امروز مثل یه روزه دار بودم؟ امروز همون بنده ی روزه دار رمضان بودم؟ ماه رمضون نگاه هام، حرف زدنم، همه ی اعمالم رمضونی بود، تلاشمو می کردم امروز چی؟ حتما که نباید رمضان باشه. روزه های هرروزتون قبول باشه ان شاالله هر روزتون رمضانی باشه ان شاالله التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امروز چه طور؟
چه کار کنم فردا قبول تر از امروز باشه؟ |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سوال خوبی فرمودید.
آدم هر روز باید دنبال ساختن خودش باشه . اما مگه این نفس میگذاره ![]() الان راحته حرف زدن وقتی در موقعیت امتحان نباشیم . اما به محض اینکه موقعیت پیش میاد چشم پوشیدن از اون موقععیت سخت میشه ! موقعیت هم که یکی دو تا نیست! دروغ نگویم غیبت نکنیم نامحرم نبینیم حسادت نکنیم و الخ ... تازه اینها در محلی هست که هنوز در مورد خاصی ادعا نکرده باشیم .. الا من رحم ربی ، کاری از من بر نمیاد ![]() خداوند با ما چطوری برخورد خواهد کرد ... |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدارو سپاسگزار و شاکر باشیم
که مرتبا به ما فرصت می ده فرصت تغییر حال و هوای این روزهای محرم، حال و هوای رمضون حال و هوای ولادت ها و شهادت ها همه ی این ها فرصتن همه ی این ها چشمک های خدا هستن که می گه بنده ی من، بیا هر چند وقت یه فرصت هر چند وقت یه بازنگری یه تلنگر یه چشمک از خدا برای بنده هاش فرقی نمی کنه کدوم بنده ش باشی خداست الله اکبر فرصت برای قربة إلی الله هر لحظه ست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قبول میکنم . قبول نمی کنم :) | فاطمه خانم | 5 | 1,956 |