کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل پوشش ناهنجار دختران و بانوان چیه؟
۱۴:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام

دلیلی که دختر و خانم هایی که پوشش ناهنجار دارن برای این پوششون چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، فاطمه خانم ، نرگس مهدوی ، Mohammad Trust ، شیدا ، nafas ، MEEAAD

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۰, ۱۲/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱:۳۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۵ ۰:۰۹)A L I نوشته است:  دوستان به نظرتون چرا در زمان شاه زنان حجاب داشتن! و همین درصدی هم که حجاب نداشتن ولی حداقل حیا داشتن و دست به هر کاری نمیزدن!

ولی الان چرا انقدر وضع حجاب و حیا داغون شده؟ علت چیه؟

نمیشه تبلیغات صد در صدگفت، چونکه در اون زمانم به اندازه کافی و شاید بیشتر فیلم فارسی و تبلیغات بود و حتی امکاناتش هم به راحتی فراهم بود ولی کسی در این حد بی حجاب و بی حیا نبود!

میتونید ویدیوهای اینستا گرام ببینید تا بفهمید الان دیگه حیا باید یه فکری به حالش کنیم! حجاب پیش کش!!!!SadDodgy
اون زمان هم، هم بی حجاب بود و هم محجبه، هم با حیا بود و هم بی حیا. هم کاری می کردن و هم نمی کردن.
درست نیست اگر بگیم اوضاع بدتر شده چون وضع حجب و پوشش بدتر شده؛ چون این اتفاق نیفتاده؛ یعنی همه ی این ها همیشه بوده و هست و خواهد بود.
اما انتظار می ره روز به روز درصد افرادی که حجب و حیا و پوشش اسلامی رو انتخاب می کنن بیشتر بشه.
نظرت؟

(۱۲/شهریور/۹۵ ۰:۳۶)غریب نوشته است:  
شوهر
ای کاش بیشتر توضیح می دادید Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۷:۳۲, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۱/شهریور/۹۵ ۲۲:۰۱)فاطمه خانم نوشته است:  خیلی دلایل زیادی دست به دست هم داده که ماجرا به این شکل شده ...

یک دلیل قوی این هست که خانمها نمیدونن چرا باید محجب باشند !!
دیروز نشستم توی تاکسی . یه خانم بنده خدایی اومدد نشست کنارم . یه آقایی هم نشست اون سمت . خانم خودش رو به من به شدت نزدیک کرد تا با اون آقا برخورد نکنه . ولی اون آقا راحت بودن!
نمیدونست کم حجابی ش برای اون آقا چه فرکانسی میفرسته ...

باز هم حرف دارم ...

من با این قضیه تاکسی مشکل دارم، همشه هم داشتم. تاکسی یا مترو یا هر وسیله ای که زن و مرد کنار هم میشینن.
مردها اکثرا هیکل بزرگتری نسبت به زنها دارن و طبیعیه که جای بیشتری میگیرن. معمولا خیلی سخته سه تا مرد بالغ رو تو صندلی عقب جا داد که همشون هم راحت بشینن ولی خب مردها مشکلی ندارن با اینکه بدنشون به یکی دیگه بخوره.

اما زنها وقتی تو این موقعیت قرار میگیرن نمیتونن توقع داشته باشن که مرده خودشو مثل کاغذ مچاله کنه چون زنه خوشش نمیاد کسی بهش بخوره. من هم همون کرایه رو دارم میدم که اون خانوم میده حق دارم به اندازه اون استفاده کنم از وسیله نقلیه. معمولا هم مردها جمع و جور تر میشینن ولی اگه نشد دیگه چپ چپ نگاه کردن و انگ زدن که طرف هرزست رو نداره!
یسری خانوم ها هم هستن یا دربست میگیرن یا کرایه نفر سوم رو حساب میکنن اگه خیلی براشون مهمه این قضیه.
در غیر این صورت هیچ قضاوتی نباید صورت بگیریه. بی پرده بگم آقایون هم زیاد پی این نیستن که بریم تو تاکسی بشینیم بچسبیم به فلان خانومه! خانوم ها زیاد به خودشون نگیرن که همه بهشون چشم دارن، اوقدرها هم اینجوری نیست. شرایط اجبار کرده که اینطوری بقل هم بشینید وگرنه نه شما سیندرلایی نه ما پرنس چارمینگ.
اون مرد یا زن (بله زنها هم اینکار رو میکنن) مریضی که خودشونو تو وسایل نقلیه میچسبونن به بقیه قضیشون فرق میکنه دیگه.

سریع قضاوت نکنید پس.

نکته ی دیگه ای هم که هیچکس در نظرش نمیگیره و خیلی مهمه و اجتناب ناپذیر اینه که فشرده نشستن آقایون خیلی سختتره از خانوم ها هست. به دلیل تفاوت فیزیکی بدنشون که اینجا جاش نیست حرف بزنیم درموردش.

(۱۲/شهریور/۹۵ ۰:۰۹)A L I نوشته است:  میتونید ویدیوهای اینستا گرام ببینید تا بفهمید الان دیگه حیا باید یه فکری به حالش کنیم! حجاب پیش کش!!!!SadDodgy

دخترا واقعا ترسناک شدن دیگه :دی
از اون موقع که من از سرویس های دخترونه یا دسته هاشون که از مدرسه برمیگشتن وحشت داشتم میشد حدس زد که بزرگ بشن همچین چیزایی درمیان Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، فاطمه خانم ، Nadia ، LifeLover
۹:۲۳, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۵ ۰:۰۹)A L I نوشته است:  دوستان به نظرتون چرا در زمان شاه زنان حجاب داشتن! و همین درصدی هم که حجاب نداشتن ولی حداقل حیا داشتن و دست به هر کاری نمیزدن!

ولی الان چرا انقدر وضع حجاب و حیا داغون شده؟ علت چیه؟

نمیشه تبلیغات صد در صدگفت، چونکه در اون زمانم به اندازه کافی و شاید بیشتر فیلم فارسی و تبلیغات بود و حتی امکاناتش هم به راحتی فراهم بود ولی کسی در این حد بی حجاب و بی حیا نبود!

میتونید ویدیوهای اینستا گرام ببینید تا بفهمید الان دیگه حیا باید یه فکری به حالش کنیم! حجاب پیش کش!!!!SadDodgy

علی جان کی گفته زمان شاه همه حجاب داشتن و الان ندارن ؟!!!
والا ما زمان شاه رو ندیدیم ولی هر چی از دیگران شنیدیم و فیلم ها و عکس های قدیم رو دیدیم قبل از انقلاب درصد با حجاب ها در شهرها خیلی کم بوده . مادر من میگه تو مدرسه دخترونه قبل انقلاب تو کل مدرسه فقط یک نفر با حجاب بود اونم روسری نه چادر . یا حتی فیلم های سینمایی قبل از انقلاب واقعا فاجعه بودند !!!
بعد از انقلاب و جو اسلامی که به وجود اومد و ایضا قانون حجاب اکثرا محجبه شدند ... بعد از جنگ به تدریج با تبلیغات ماهواره ها و شبکه های مجازی و برنامه ریزی دشمن و غفلت ما حجب و حیا از جامعه داره رنگ میبازه .

من یک سوالی از همه دوستانی که قانون حجاب رو عامل بدحجابی میدونند دارم :
چه فرض رو بر این بگیریم که قبل از انقلاب زن ها اکثرا حجاب داشتند یا چه فرض رو بر این بگیریم که جو حجاب بعد از انقلاب به وجود اومد و بعدا رنگ باخته ... در هر دو صورت . چطور ممکنه یک خانم یا دختری که طبق باور هاش یا تربیت خانوادگیش یا جو جامعه یا ... محجبه است ، فقط به دلیل اینکه مجلس تصویب کرده حجاب اجباری است تصمیم بگیره از این به بعد حجابش رو رعایت نکنه ؟!!! Dodgy چه ارتباطی بین اینا هست ؟!!! اگر اون دختر به حجاب اعتقاد داشته چه ربطی داره که بگه : خب چون الان حجاب اجباری است از الان دیگه به حجاب اعتقاد ندارم !!!!؟؟؟ Huh

مثل این میمونه که بگیم یک انسانی که اعتقاد به گیاه خواری داره ، اگر قانون تصویب بشه که از این به بعد خوردن گوشت ممنوعه ، از لج قانون بره عقایدش رو عوض کنه و گوشتخوار بشه !!!! خداوکیلی کجاش منطقی است ؟!!!

خوشحال میشم دوستان جواب بدن !!!! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، غریب ، بیداری اندیشه ، فاطمه خانم ، mohammadhadi ، sarallah ، sagheb
۱۰:۴۸, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #14

(۱۲/شهریور/۹۵ ۱:۳۰)soheyl68 نوشته است:  ای کاش بیشتر توضیح می دادید Blush

توضیح خاصی نیاز نداره. زن برای زن که این نوع لباس ها رو نمی پوشه. می خوان خودشون رو زیبا و متفاوت نشون بدن تا نظر مردها رو به خودشون جلب کنن. وقتی هم که متاهل شدن مجبورن برا عقب نیفتادن از دخترهای مجردی که شوهرشون تو کوچه خیابون می بینه باز هم به پوشیدن همون نوع لباس ها ادامه بدن چون اصولا با مردی ازدواج کرده اند که خیلی راحت از طریق ظاهر فریب می خوره و دلش مور مور میشه. اینجاست که برمیگردن به خودشون میگن از ماست که برماست اما این رو علنی نمی کنن و وانمود می کنن بقیه امل و عقب افتاده هستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mohammadhadi ، Nadia ، آیدا77 ، vahrakan
۱۱:۵۵, ۱۲/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱۱:۵۷ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۵ ۱۰:۴۸)غریب نوشته است:  توضیح خاصی نیاز نداره. زن برای زن که این نوع لباس ها رو نمی پوشه. می خوان خودشون رو زیبا و متفاوت نشون بدن تا نظر مردها رو به خودشون جلب کنن. وقتی هم که متاهل شدن مجبورن برا عقب نیفتادن از دخترهای مجردی که شوهرشون تو کوچه خیابون می بینه باز هم به پوشیدن همون نوع لباس ها ادامه بدن چون اصولا با مردی ازدواج کرده اند که خیلی راحت از طریق ظاهر فریب می خوره و دلش مور مور میشه. اینجاست که برمیگردن به خودشون میگن از ماست که برماست اما این رو علنی نمی کنن و وانمود می کنن بقیه امل و عقب افتاده هستن.
شاید عده ی کمی با این هدف این کارو انجام بدن.
زن اگر بتونه توی خونه کاری می کنه که شوهرش بیرون هر چی دید، باز هم به همسرش برگرده. کمتر زنی به خاطر این که شوهرش بیرون از خونه به کس دیگه ای نظر نکنه، خودش بیرون این طور می پوشه. و اون هم از روی ناآگاهیه.
زن اگر توی خونه و نزد همسرش بی حیا باشه، و حتی شوهر نزد همسرش، زمانی که بیرون، کسی نظرشون رو جلب می کنه، فکر همسرشون می افتن و نیازی به روابط جز روابط زناشویی شون احساس نمی کنن.

اولا امروز فسادهای زیادی داریم و اخلاق کلا کمرنگ هست؛ البته حقیقت اینه که از گذشته بهتر شده و این که ما می گیم "فلان فساد بیشتر شده، قبلا این طور نبود"، نیست. حقیقت اینه که مردم آگاه تر شدن. اگر شرایط زندگی رو بهتر می ساختیم، و بلد بودیم بهتر زندگی کنیم، اصلا این بحث ها هم نبود.
مهم ترین علت بیشترین فساد های ما اینه که تسلیم نیستیم، تسلیم حق نیستیم. برخی این ذهنیت رو دارن که اگر بقیه دارن این کارو می کنن پس منم بکنم و زندگی بهتری داشته باشم، کو جهنم؟ ما که نمی بینیم! اونایی که دارن لباس ناجور می پوشن، بیشتر موردپسند جامعه هستن و بقیه آُمل شناخته می شن. این ذهنیت نشون می ده که ملاک تشخیص و انتخاب، مردم هستن و نه خدا و رضایت خدا. و این گونه می شه که جامعه ی دینی و خداپسندانه نداریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Eve ، نرگس مهدوی ، آفتاب
۱۲:۰۱, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #16
آواتار
شما سن ازدواج رو مثل سابق کن ، بازم ببینید کسی اینطور، تا این حد بی حیایی میکنه یا نه!

یه کلیپ هست که جدیدا پر شده ، نزدیک به 60% کسایی که باشون مصاحبه میشه ، حاضرن همسر دوم یه مرد بشن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Nadia
۱۲:۰۳, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۵ ۹:۲۳)دیدگاه نوین نوشته است:  علی جان کی گفته زمان شاه همه حجاب داشتن و الان ندارن ؟!!!
والا ما زمان شاه رو ندیدیم ولی هر چی از دیگران شنیدیم و فیلم ها و عکس های قدیم رو دیدیم قبل از انقلاب درصد با حجاب ها در شهرها خیلی کم بوده . مادر من میگه تو مدرسه دخترونه قبل انقلاب تو کل مدرسه فقط یک نفر با حجاب بود اونم روسری نه چادر . یا حتی فیلم های سینمایی قبل از انقلاب واقعا فاجعه بودند !!!
بعد از انقلاب و جو اسلامی که به وجود اومد و ایضا قانون حجاب اکثرا محجبه شدند ... بعد از جنگ به تدریج با تبلیغات ماهواره ها و شبکه های مجازی و برنامه ریزی دشمن و غفلت ما حجب و حیا از جامعه داره رنگ میبازه .

من یک سوالی از همه دوستانی که قانون حجاب رو عامل بدحجابی میدونند دارم :
چه فرض رو بر این بگیریم که قبل از انقلاب زن ها اکثرا حجاب داشتند یا چه فرض رو بر این بگیریم که جو حجاب بعد از انقلاب به وجود اومد و بعدا رنگ باخته ... در هر دو صورت . چطور ممکنه یک خانم یا دختری که طبق باور هاش یا تربیت خانوادگیش یا جو جامعه یا ... محجبه است ، فقط به دلیل اینکه مجلس تصویب کرده حجاب اجباری است تصمیم بگیره از این به بعد حجابش رو رعایت نکنه ؟!!! Dodgy چه ارتباطی بین اینا هست ؟!!! اگر اون دختر به حجاب اعتقاد داشته چه ربطی داره که بگه : خب چون الان حجاب اجباری است از الان دیگه به حجاب اعتقاد ندارم !!!!؟؟؟ Huh

مثل این میمونه که بگیم یک انسانی که اعتقاد به گیاه خواری داره ، اگر قانون تصویب بشه که از این به بعد خوردن گوشت ممنوعه ، از لج قانون بره عقایدش رو عوض کنه و گوشتخوار بشه !!!! خداوکیلی کجاش منطقی است ؟!!!

خوشحال میشم دوستان جواب بدن !!!! Smile
سلام
کلا انسان اینطوره که هرچی برای اون منع بشه برای داشتنش حریص تر میشه یا عمدا به اون سمت حرکت میکنه

الان شما با خودت بگو تا آخر شب خاروندن کوچکترین قسمت بدنم ممنوعBig Grin جمله که از دهنت خارج شد سریع کل اعضای بدنت به خارش میفتنBig Grin(شوخی بود)

کسی منکر تبلیغات نمیشه،ولی ما هم در کشور تبلیغ داشتیم! خیلی خیلی بیشتر از اونوری ها تبلیغ داشتیم

ما در کشور تبلیغ داشتیم،قانون داشتیم،گشت ارشاد داشتیم،گزینش استخدام داشتیمWinkتمام کتابها،مدارس و...تبلیغ پوشش و حجاب دارند،ولی چرا زنها حجاب مد نظر حکومت رو انتخاب نمیکنن؟؟
هیچ دختری یا زنی دوست نداره عریان در خیابان ظاهر بشه فقط پوششی میپوشن که از نظر خودشون صحیح هست
تجربه هم ثابت کرده حتی اجبار به پوشیدن چادر اصلا و ابدا کارساز نیست...نمونه اش دانشگاه آزاد که دخترها مجبورن در تمام مدت حضور در دانشگاه چادر به سر داشته باشن....ولی یه نگاه به چادرها بندازیدSmile یه چیزی در حد مدلهای ویکتوریا سکرتBig Grin در قبل انقلاب فوقش یه چادر سر نمیکردن یا روسری نمیزدن! ولی لباسها نرمال و در حد متعارف بود
ولی الان یک چالش برای دخترها شده هم باید حجاب داشته باشند و هم باید خوش پوش و مدروز باشن و نتیجه همین شده که میبینید! گشت ارشاد دیگه حتی به چادری هم گیر میدهBig Grin به مانتو بلند هم گیر میده!!
چه بخواهیم چه نخواهیم همه انسانها نه تنها دخترها دوس دارند خوش پوش باشند و لباسی که از نظر خودشون زیباس به تن کنند
تمام تلاشهای حکومت در این چندین سال نتیجه نداشته و وضع بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده!
به طور میانگین شاید 10تا امام جمعه یا شاید بیشتر در هر خطبه در مورد مسئله حجاب صحبت میکنن،ولی اصلا کسی گوش نمیده،اصلا کسی نماز جمعه نمیره اصلا کسی اخبار نمیبینه که بخواد خطبه ها بفهمهSmile و از همه مهمتر اصلا به حرف اونها گوش نمیدن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، فاطمه خانم ، Nadia ، آیدا77
۱۶:۰۷, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #18
آواتار
به اندازه چند تا کتاب میشه در این مورد حرف زد ...
باید دقت کنیم در یک جامعه چه چیزی داره ترویج میشه ... شرایط جامعه چیه ... نفسانیات آدمها چیه ... غایت و دلیل ما توی جامعه چی هست ...
خوب در جامعه ما داره ماهواره تماشا میشه ...
خانمها هفت رنگ هستند ...
نفسانیات مرد و زن داره اونها رو به سمت ... میکشه . ازدواج در سن مناسب اتفاق نمی افتد .
مدرسه مواد خواندنی و پاس کردنی داره و نحوه ی زندگی اسلامی توش تدریس نمیشه .
..
و کسی هم که بخواد محجب باشه مثل کسی هست که به تنهایی در یک جامعه قوانین راهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنه . بدیهی هست که من بخوام چراغ سبز رو رعایت کنم اما راننده ها بخوان چراغ قرمز رو رعایت نکنند من توسط ماشینشون زیر گرفته میشم . مگر اینکه یا از قانون اجتماعی تبعیت نکنم .
یا از حق خودم بگذرم و هم از چراغ قرمز رد نشم و نه از چراغ سبز که حق من هستش!!
دین میفرماید :
محجب باشید . مورد آزار قرار نمیگیرند.
این لباس بدنت رو بپوشاند .
ازدواج کنید و عفیف باشید ...
میخواهد بفرماید جنبه زنانگی و مردانگی برای منزل باشد .
الان خیابانها مسابقه ی عقل از سر پراندن هستند . خانواده ها لغزان هستند و اینها ثمره ی این مسابقات خیابانی هستند .
خوب زن هست . یک کدومشون صداش قشنگ تره . اسلام تاکید کرده از این وجهه استفاده نکن ! خوب چرا !؟؟
یکی هیکلش
یکی موهاش
یکی پوست و ...
خوب یه مرد نمیتونه اینطوری درست فکر کنه. مقایسه میکنه !!
. یه زن هم فکر میکنه من باید حتی الامکان زیبا تر باشم از همه تا از دخترها و زنها دیگه کم نیارم ! وقتی توی این سیستم بخواد زندگی کنه میشه همین !
ولی بنده میخوام در جامعه به عقلم .به توانایی ذهنی م به مدیریت موفقم به عملکرد مثبت ی که از من انتظار میره توجه بشه . ولی در جامعه ی ما ممکن نیست اینها !!
چون سیستم غیر این از من میخواد تا نتیجه بگیره!!
البته بنده با این حرف که زن و مرد مزدوج باشن میتونن در جامعه ی کثیف زندگی کنند مخالفم به شدت !!
بقیه در پست بعد ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، A L I ، soheyl68 ، Bidel.s ، Eve ، دیدگاه نوین ، sarallah
۱۷:۲۵, ۱۲/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #19
آواتار
به نام خدا
بعد از غیبتی طولانی عرض کنم که....
تقصیر شما مرداست که حتی ظاهر الصلاح ها و مذهبی نماهاتون هم زن بد حجاب گرفتن.
والسلام.
چشماتون رو درویش کنین تا نصف مشکلات حل شه.
والا...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Eve ، فاطمه خانم ، Nadia ، آفتاب
۱۷:۲۸, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #20
آواتار
این قسمت هم توضیح بدید در پست بعدی
(۱۲/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۷)فاطمه خانم نوشته است:  البته بنده با این حرف که زن و مرد مزدوج باشن میتونن در جامعه ی کثیف زندگی کنند مخالفم به شدت !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا