|
نظرتون در مورد قرارگاه های جنگ نرم در فضای مجازی چیه؟
|
|
۱۲:۴۸, ۱۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خداقوت نظرتون در مورد قرارگاه های جنگ نرم فضای مجازی که در حال حاضر در حال فعالیت هستن چیه؟ و کلا شما ایده آل یک قرارگاه مشابه رو چی می دونید؟ مثلا سایت افسران رو عرض می کنم |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نگاه کنید
فعالیت عقیدتی یا جمعی در فضای مجازی وقتی موفق هست که نوک کوه یخ باشه تمام شخصیت هایی که فعالیت های تحریری اشون(از گذشته که با اعلامیه و کتاب شروع می شد و حال که تبدیل به صفحات مجازی در شبکه ها شده) زبانزد خاص و عام بود مانند مختار ، ستار بهشتی یا دکتر عباسی تمام این شخصیت ها در خارج فضای مجازی بسیار شدید تر فعال بودند. وقتی تمام توجه خود را به فضای مجازی معطوف کنید نتیجه می شه شکست دادن یک مشت ترسو که فقط پیروزی کاذب در پی داره انقلاب هنوز از خیابان جمع نشده که همه انقلابیون رفتند پای منبر و ستاد هاشون. مسعود ده نمکی یه خاطرات جالبی داشت. عقیده داشت که نماز جمعه یکی از فرصت ها برای بیان شعار ها و اعتراضات از دل مردم به گوش مسئولین هست. می رفت اونجا شعار می داد. خوب وقتی شخصی اندازه همچین کاری نمی تونه بکنه بیاد و صد شعار و لعنت نفرین در صفحات مجازی بزاره فایده ای نداره. اون چیزی که تحسین می شه در مجازی کلیپ های عباسی و شعر های گلرویی هست. نه کاریکاتور های چهارتا صفحه که حتی جرأت ندارن اسم خودشون رو بزارن |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۱۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
هرکاری می کنید فقط يادتون باشه يدالله مع جماعت برید به نقاط مرکزی چه جامعه و چه فضای مجازی چندتا مرکز با افراد زیاد بهتر از هزاران مرکز با تعداد کم است |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دیگه؟
من دارم روی این مورد کار می کنم. |