|
شهید مطهری و اتهاماتی بر ایشان در فضای مجازی!!!
|
|
۲۳:۵۳, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۵۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من تازه چند دقیقه است که عضو شدم شاید نباید اینجا این سوال رو مطرح کنم(اگر راهنمایی در این موضوع هست بگید) سوالم اصلا ارتباطی به بحث شما نداره فقط احساس کردم شاید اینجا کسی بتونه جواب بده من یه مدتیه میبینم یه عده ای توی صفحات مجازی شهید مطهری رو دروغگو و کاذب معرفی می کنند و ایشون رو لعن می کنند و کلی هم دلیل و مدرک برای اثبات ادعا هاشون میارن که به ظاهر منطقیه من چند باری بحث کردم و نظرات حضرت امام رو درباره استاد مطرح کردم سعی کردم دفاع کنم ولی متاسفانه نتونستم من کسی هستم که با کتاب های استاد تونستم درباره دین عتقادم رو قوی کنم حالا شنیدن این حرفها واقعا زور داره برام ولی سعی دارم که تعصبی برخورد نکنم حالا اگر کسی درباره این مطالبی که گفته میشه و اینکه چطوری باید برخورد کرد نظر کارشناسی داره (نه شخصی و سلیقه ای) بهم کمک کنه چون واقعا حالم بده
|
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۵۳)گم نام نوشته است: سلام من تازه چند دقیقه است که عضو شدم شاید نباید اینجا این سوال رو مطرح کنم(اگر راهنمایی در این موضوع هست بگید) سوالم اصلا ارتباطی به بحث شما نداره فقط احساس کردم شاید اینجا کسی بتونه جواب بده من یه مدتیه میبینم یه عده ای توی صفحات مجازی شهید مطهری رو دروغگو و کاذب معرفی می کنند و ایشون رو لعن می کنند و کلی هم دلیل و مدرک برای اثبات ادعا هاشون میارن که به ظاهر منطقیه من چند باری بحث کردم و نظرات حضرت امام رو درباره استاد مطرح کردم سعی کردم دفاع کنم ولی متاسفانه نتونستم من کسی هستم که با کتاب های استاد تونستم درباره دین عتقادم رو قوی کنم حالا شنیدن این حرفها واقعا زور داره برام ولی سعی دارم که تعصبی برخورد نکنم حالا اگر کسی درباره این مطالبی که گفته میشه و اینکه چطوری باید برخورد کرد نظر کارشناسی داره (نه شخصی و سلیقه ای) بهم کمک کنه چون واقعا حالم بده بسم الله الرحمن الرحیم سلام خوش اومدین[/b] [b]خب میشه بفرمایید مثلا چه مسائلی مطرح میشه !؟ از کدوم صحبت های شهید مطهری سوء برداشت شده ؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۲ ۰:۲۳)آلاله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام ببخشید دیر جواب میدم واقعا فرصت نمیشه که زود بیام مثلا یکیش ما جرای احضور حضرت رقیه که می گن ایشون رد کرده حضور حضرت رقیه رو یا مثلا حضور حضرت زینب در روز اربعین در کربلا که میدونید فقط ایشون رد نکرده خیلی از علمای دیگه هم حضور حضرت زینب در روز اربعین در کربلا رو رد کردن یا حضور ام لیلاو میگن که شهید مطهری کربلا رو تحریف کرده جالب اینجاست که ولایت فقیه رو هم قبول ندارن من یه بار گفتم که حضرت امام و ایت الله خامنه ای تاکید دارن بر خوندن کتاب های ایشون به من گفتن کی گفته هر چی میگن اینا درسته !! دین من دین اخوندیه این دین دین واقعی نیست دین واقعی چیز دیگه است!! زیاد هم حرف بزنی حوالت میدن به عمه سادات!! |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببینید دوست عزیز وقتی یک محققی یک نظر تحقیقی میده اونم در درون خود دین و مذهب با نیت کاملا مشخص . دیگه بحث توهین و تکفیر یه چیز مسخرس . بتید با بحث تحقیقی . اندیشمندانه برخورد کرد .
حالا یا نظر ایشون درسته که هیچ خللی در ماجرای عاشورا بوجود نمیاره یا غلطه که میتونه عالمانه رد بشه ما در شرع میگیم اگر یه مجتهد با همه شرایط به یه فتوا یا حکم برسه و تمام تلاشش رو کرده باشه دیگه اگرم اشتباه بود تقصیر نداره . حالا این برخوردای چماقی و تکفیری از سر جهالته . التماس دعا |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی این تیکه از سخنرانی استاد رائفی رو گوش کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...#pid238250 واقعا نمیدونم بعضیا چطور میخوان جواب خدا رو بدن بوسیله اهل بیت یک نفرو خراب میکنن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد قرارگاه های جنگ نرم در فضای مجازی چیه؟ | soheyl68 | 3 | 1,247 |
۲۰/شهریور/۹۵ ۲۰:۰۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| شما در فضای مجازی چه میخوانید و چه نمیخوانید ! | قبیله منتظر | 1 | 1,128 |
۲۳/دی/۹۴ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نبرد آرماگدون در فضای مجازی | مرتضی اقبالی | 0 | 1,177 |
۳۰/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| مجازی بودن فضای سایبری گولمان نزند | سرباز منتظر | 1 | 1,474 |
۲۵/دی/۹۱ ۱۸:۲۵ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| خدمات متقابل ایران و اسلام - برگرفته از اثر شهید مطهری | ELENOR | 2 | 3,713 |