کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رسانه جمعی یا .....
۱:۵۴, ۱۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۱:۵۶ توسط Masuod-zz.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان...این اولین مطلب منه امیدوترم بخونید و با کامنت هاتون منو کمک کنید برای بهتر شدن مطالبم .بریم سراغ بحث اصلی..چن روزیه با تالار آشنا شدم و مطالبو خوندم و یک چیز به ذهنم رسید که بگم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی تصمیمو گرفتم که بگم تا حرفی تو دلم نمونه دوستان هیچ دولتی یا حکومتی نمیاید پول،سرمایه،وقت،نیروی انسانی و.... برای سرگرمی کسی خرج کنه. چون احمقانس حتی دولت خودمون برنامه هاش خالی از تبلیغ عقاید وسیاست هاش نیست چه برسه به یهودیت و آمریکا رسانه جمعی یه جنگ جدیدو سلاح این جنگ یه جعبه فلزی به اسم تلوزیون..فک کنم فهمیدین چی میخوام بگم...دله هیشکی نسوخته که واسه سرگرمی درست کنه.یه مطلب دیگه..دیدم تو این تالار دوستان نقد های زیادی روی فیلم ها و سریال های مختلف دارن که بسیار عالی بود . من خودم اکثر این فیلم هارو دیده بودم و کمتر متوجه این چیزا شده بودم چون اصلا مهم نیست این چیزا... چرا مهم نیست توضیح میدم ولی اول با یه مثالیه پادشاه ستمگر یه جا رو میگیره و میخواد حکومت خودش اونجا برپا بشه ولی این شهر مثه بقیه شهر ها نیست مردم فرهیخته ای داره پس زور نتیجه عکس میده یه ادم از درباره پادشاه در ازای در خواست پول زیاد راهی برای حاکم شدن به شهر میده و اون راه وضع سه قانون بود 1 حق بیان اعتراضات نباشه 2 مردم برده پادشاه باشند 3 (شرمنده واقعا) گوزیدن ممنوع پادشاه دلیل قانون سومو پرسید و مرد گفت سوپاپ اطمینان مردم بعد از شنیدن قوانین متعجب شدن و از نداشتن حق گوزیدن خشمگین در خلوت یواشکی میگوزیدن و احساس شجاعت میکردن مجلس گوز بر پا میکردن و فک میکردن پادشاهو ضایع کردن ولی 2 قانون اول فراموش شد.............شبیه چیزی براتون نیست مارو با یه مشت فیلم و سریال و اهنگ و گنجوندن عقایدشون تو اونا مشغول کردن تا رمز گشایی کنیم و فک کنیم زرنگیم و دست اونا رو شده پیش ما. یه سری ادم مثه آقای راِِیفی پور که من خودم به شخصه به حرفاشون مشکوکم میفرستن پیشه تا به بهانه رو کردن دست اونا تبلیغشون بکنه خود من تا قبل دیدن سخنرانی های ایشون چیز فراماسونری کابالا شیطان پرستی و نماد گرایی نمی دونستم ولی حالا........دوستان ما نمیبنبم چه بلایی داره سره سوریه،فلسطین،یمن،و حتی مرز های ایران میاد و درگیر تک چشم تو فیلماییم پرچونگی کردم چون دلم پر بود... ممنون که خوندین منتظر نظرات هستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲:۳۹, ۱۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۲:۴۰ توسط غریب.)
شماره ارسال: #2

سلام

ای کاش کمی متین تر می نوشتین. با این حال باید دقت داشته باشین در عرصه جنگ نرم هدف از تفسیر نمادها و محتوای فیلم ها برای سرگرمی نیست. اگر دقت کنین تنها بخش کوچکی از صحبت های استاد رائفی پور به نماد شناسی برمیگرده و بسیاری از سخنان ایشون پیرامون هوشیاری و بصیرت افزایی برای زندگی در عصر امروزی است. در واقع بحث نمادشناسی برای عده ای است که از کربلا و صدر اسلام و ایات قرآنی متوجه وجود جریان شیطانی موجود در دنیا نمیشن، لذا با استفاده از محتوا و نمادهای موجود در فرهنگ غرب (بخصوص رسانه هاشون) سعی بر این میشه به افرادی که خوشبینانه به غرب نگاه می کنن تفهیم بشه که جریانی فتنه گر پشت تمام این زرق و برق ها وجود داره و اگر انسان دیر بجنبه فرهنگ و خاک و امنیت و اقتصادش تهدید میشه.
۱۱:۴۴, ۱۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۵ توسط Masuod-zz.)
شماره ارسال: #3

خیلی ممنون دوست عزیز خودمم بعد بازخونی مطلبم فهمیدم زبون تند بود ولی واقعا بعضی نقدا کفریم کرد. باید حواسمون به چیزای مهمتر باشه.بیت المقدس منتظر یه انفجار در حد یه سیگارت که فرو بریز و معبد سلیمان بسازن و نظم نوین اعلام کنن بعد ما به جای اعتراض به این ماجرا ها Game of Thorns رو جنگ به جهانیو هزار تا چیز مسخره ربط میدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب
۱۱:۵۷, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #4

کافی است شما ارام و اهسته و مداوم در مسیر حق بمانید و قدم بردارید. خوشبختانه رهبر و نیروی نظامی ما اشراف بسیار بالایی بر حوادث منطقه و رخدادهای گذشته و آینده دارن و بخوبی در حال حرکت دادن مهره های جبهه حق علیه دشمن و مقابله با اونها هستن. درسته که بسیاری از مسئولان و مدیران ما حتی از اصالت و تعریف واقعی حوادث اخرالزمانی بی خبر هستن اما باید توجه داشته باشین که اونایی که باید هوشیار باشند شکر خدا بسیار هوشیارند و همین کفایت می کنه. رهبری، سپاه، نیروهای بسیجی و حزب الله کاملا حرکات دشمن رو زیر نظر دارن و همین لحظه که ما داریم صحبت می کنیم درحال جنگ با نیروهای اونها در منطقه هستن.
۱۲:۴۵, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام

بله درست میفرمایید زیاد نباید به نمادها پرداخت

بیشتر باید به محتوای فیلم و سریالها و پیامهایی که میدن پرداخت و باید محتوا نقد بشه

چون بیشتر تاثیر گذاری این فیلم ها در پیامهایی هست که داره و انتخاب هایی که شخصیت های داستان می کنن
۱۳:۰۴, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
لطفا تاریخ ارسال هایی رو که میخونید رو مطالعه بفرمایید چون تالار خیلی وقته از اون فضا خارج شده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Masuod-zz
۱۴:۱۹, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #7

حتما از این به بعد به زمان ارسال مطالب توجه میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، سدرة المنتهی ، قلب
۱۶:۳۳, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۹)Masuod-zz نوشته است:  حتما از این به بعد به زمان ارسال مطالب توجه میکنم

متشکرم از شماHeart
بیشتر مباحث الان حول مسائل جاری کشور می گذره.

ان شالله تالار برای شما مفید باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا