کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقامیری در اینستاگرام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۴:۵۷, ۱۶/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۵ ۱۷:۰۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

جدیدا در دنیای مجازی به خصوص در برخی صفحات اینستاگرام افراد معلوم الحال و حتی سایتهای داخلی مانند‌ آپارات ، سخنرانیهای یک روحانی به نام آقامیری ، منتشر میشود که گاها حرفهایش بسیار عجیب و یادآور روحانی‌نماهایی مانند ملعون، الله یاری میباشد.

نکته جالب اینجاست که افرادی که اقدام به انتشار صحبتهای این شخص میکنند در صفحات اینستاگرامشان، عکسهای انواع فسق و فجور به صورت علنی و عمومی، را منتشر میکنند و به طور مثال در کنار تصویر از یک مهمانی مختلط و آنچنانی یا در کنار تصاویری از بطریهای مشروب، تصاویری هم از این روحانی یا عکسهایی با تم مذهبی دیده میشود که ایجاد کننده پارادوکس شدید است و جالب اینکه در کامنتهای زیر این عکسها،‌ متاسفانه اکثرا از این روحانی نما تعریف میکنند، میدانید چرا،‌ چون این روحانی نما میگوید همه به بهشت میروند حتی بدترین افراد و این سخن بدعت جدید و تمسخر آیات الهی در مورد عذاب الهی و جهنم میباشد.

در واقع هرگز شخصی که شرابخواری میکند یا زنا میکند یا فسق و فجور میکند به علت نجاستی که این کارها به خصوص شرابخواری در آنها ایجاد میکند،‌ نه تنها به علت شرب خمر نمیتوانند نماز بخوانند بلکه این کار آنها به خصوص به علت این که به صورت علنی و همراه با اشاعه فحشا میباشد، مستوجب حد و برخورد قضائی هم میباشد چون در ملاعام این عکسها را منتشر میکنند.

به تازگی این آقای آقامیری!!!!!!!!!! در صفحه اینستاگرامش شروع به دفاع از شخصی به نام تتلو !! کرده که همه شما بهتر از بنده او را میشناسید که چه موجود پوچ و هجوی میباشد و چقدر جوان را به دنبال چرندیات خودش میکشد. حال اینجا سوال پیش میاید که چطور این افراد به راحتی در راه تبلیغ تفکرات انحرافی خود میباشند و هیچکس هم با آنها برخورد نمیکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشان به صورت علنی در حال انحراف جوانان و نوجوانان در فضای مجازی هستند و حرفهایی که میزنند بارها توسط افرادی مانند استاد رائفی پور، رد شده، چرا جلوی این افراد را نمیگیرند‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا میخواهند کار از کار بگذرد و زمانی که این شخص، بحرانی ایجاد کرد،‌ او را توبیخ و دستگیر کنند و دوباره برای کشور هزینه زائی کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا جلوی بحران را قبل از وقوع نمیگیرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باور کنید برخی صفحات مجازی به خصوص اینستاگرام، به شدت در حال مسخ اذهان جوانان و نوجوانان میباشد که تاثیر آنرا به خوبی در فضای کنونی اجتماع میتوانیم ببینیم. اتفاقاتی مانند گسترش شدید فحشا، افزایش طلاق، کاهش ازدواج، افزایش اعتیاد و ایدز و هزاران فسق و فجور دیگر ، یکی از دلایل اصلیش همین شبکه های مجازی و ماهواره ای میباشد البته در کنار فسادهای اقتصادی گسترده و بی عدالتیها و تبعیضها که توسط افرادی انجام میشود که مدافع آزادی لیبرالی و شیطانی و دشمن ادیان توحیدی هستند یا منافق و ریاکار و عامل نفوذی دشمن هستند.

قابل توجه آنهایی که مدافع آزادی بی حد و حصر و آزادی بیان میباشند اینکه، نگاهی به وضعیت فرهنگی جوانان و مردم در فضای تقریبا آزاد کنونی بیاندازید تا متوجه شوید که آزادی بی حد و حصر چیزی جز زیان و خسران دنیوی و اخروی در بر ندارد.

پدیده هایی مانند : وحید خزائی یا پسر تلگرامی، تتلو، افرادی به نام برادران قاسم‌زاده، دنیا جهانبخت و خیلی افراد دیگر مانند اینها که طرفداران بیشماری در فضای مجازی دارند و نگاهی به پستها و عکسها و نوع سبک زندگی آنها و کامنتهایی که برای آنها در فضای مجازی گذاشته میشود، در کنار فحاشیهای ناموسی و چندش آور که همه آنها هم به صورت انتشار عمومی میباشد، خود گویای وضعیت اسفناک فرهنگی و اجتماعی جامعه میباشد.

بد نیست گوشه ای از افاضات این روحانی نما به نام آقامیری را در صفحه اینستاگرامش مطالعه کنید :

"امام موسي صدر"

كلمه ي موسي صدر براي من مترادف كلمه ي آزاديست.
هيچ وقت باور نكردم كساني كه مخالف آزادي هستند حتي براي دقيقه اي پيگير آزادي تو بوده باشند!
خورشيد روزي طلوع خواهد كرد.
اين سرنوشت حتمي زمين است.
يا لطيف
سيد حسن آقاميري

جواب یکی از کاربران اینستاگرام زیر پست مربوط به امام موسی صدر، خطاب به آقامیری :

حاج اقا من واقعا دلیل کارای شما رو نمی دونم شما می گی ازادی بیان؟پس چرا ما تا یه حرفی می زنیم همه از جمله خودتون به ما بی احترامی می کنین؟؟؟چرا کامنت های من رو پاک کردین و با این کار باعث شدید ناعادلانه راجع به من قضاوت بشه و به من توهین شه؟؟؟چرا نمی پذیرید کارتون اشتباهه؟؟؟حاج اقا من از دنبال کننده هاتون بودم همه جا از شما گفتم ولی کاری کردید که برم و از همه ی حرف های ک زدم عذرخواهی کنم و پس بگیرمشون...حاج اقا چرا اثری از پیج رهبری و امام زمان و امام رضا توی دنبال کننده هاتون نیس؟؟؟مگه نه که شما الگوی یه جامعه هستین؟؟؟تاریخ داره تکرار میشه....حاج اقا به خدا میسپارمتون البته اگه اعتقادی بهش داشته باشید...

.جواب من بمونه برای اون دنیا...یاعلی

https://www.instagram.com/hasanaghamirii/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، قلب ، MEEAAD ، عبدالرحمن ، vahrakan ، sarallah ، غریب ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۳, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
فرشته عذاب محترم!
( یه لحظه از این که روزی با ملک عذاب واقعی بخوام هم کلام شم ترسیدم)
بنده میدونم که مسیحیت کاتولیک تحریفات داره.
اما در همون دین هم همخوابگی بجز در صورت ازدواج کار شایسته ای نبوده.
اما الان هیچ قبحی نداره.
پاپ هم باشی اوکیه که با زن شوهر دار نامه عاشقانه رد و بدل کنی.
همین قبح زدایی ها داره تو اصل اسلام میفته.
اگه خدا قرار نیست به چهار تا مو گیر بده، طبیعیه که اصلا نباید به پوشاندن بقیه اعضای بدن هم گیر بده.
یعنی رابطه آزاد.
در مورد اشتباه گیری دومتون:
مثلن آدم میگه آدم بهتره این کارو کنه تا با فلانی هم کلام شه.
اون حرف "تا" جمله من رو درست کرده.
اما مورد سوم:
عدم رعایت حجاب تاثیر مستقیم در ناهنجاری های اجتماعی و مدنی داره و به انسانهای دیگه آسیب میزنه.
اما اگه کسی نماز نخونه ناهنجاری مدنی به صورت مستقیم ایجاد نمیکنه.
یا کسی که حج نره.
اونی که خدا واسه خودش واجب کرده میشه حق الله.
اما اونی که واسه خودمون واجب کرده میشه حق الناس.
حتی اگه اونجوری که شما فرمودین بخوایم به قضیه نگاه کنیم که مالکیت همه چیز با خداست، باز هم چیزی از حق من نسبت به حجاب دیگران کم نمیکنه.
چون اگه من حق نداشته باشم که حقم رو روزی بگیرم عدل خدا زیر سوال میره.
فرض کنین شوهری با دیدن زن های رنگارنگ بوالهوس شد و دیگه زنش راضیش نکرد.
طلاق گرفتن و اون زن یک عمر تو بدبینی سر کرد و شاید اون هم باعث طلاق کس دیگری شد.
خدا چطور میخواد از حق خودش بی حجاب رو ببخشه که به حق من آسیبی نرسه؟؟؟
جز این که مثلن پاداش دوبل به من بده.
که باز هم محرومیت از پاداش هم نوعی تنبیه محسوب میشه.
در هر حال....
من بین گفته های شما و خودم تناقصی ندیدم و اینها رو من باب روشن تر شدن منظورم عرض کردم.
در پناه حق.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۸:۱۵, ۱۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۵ ۸:۴۸ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #12

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۳)زینب خانوم نوشته است:  فرشته عذاب محترم!
( یه لحظه از این که روزی با ملک عذاب واقعی بخوام هم کلام شم ترسیدم)
بنده میدونم که مسیحیت کاتولیک تحریفات داره.
اما در همون دین هم همخوابگی بجز در صورت ازدواج کار شایسته ای نبوده.
اما الان هیچ قبحی نداره.
پاپ هم باشی اوکیه که با زن شوهر دار نامه عاشقانه رد و بدل کنی.
همین قبح زدایی ها داره تو اصل اسلام میفته.
اگه خدا قرار نیست به چهار تا مو گیر بده، طبیعیه که اصلا نباید به پوشاندن بقیه اعضای بدن هم گیر بده.
یعنی رابطه آزاد.
یه جوری چکشی فرمودید که فکر کردم مخالف صحبت منه تا اینکه آخر نوشته تون رو دیدم
در مورد مسیحی ها فکر نکنم هنوز توی مسیحی های معتقد واقعی اینطور شده باشه

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۳)زینب خانوم نوشته است:  در مورد اشتباه گیری دومتون:
مثلن آدم میگه آدم بهتره این کارو کنه تا با فلانی هم کلام شه.
اون حرف "تا" جمله من رو درست کرده.
الان فهمیدم . درسته . تشکر

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۳)زینب خانوم نوشته است:  اما مورد سوم:
عدم رعایت حجاب تاثیر مستقیم در ناهنجاری های اجتماعی و مدنی داره و به انسانهای دیگه آسیب میزنه.
اما اگه کسی نماز نخونه ناهنجاری مدنی به صورت مستقیم ایجاد نمیکنه.
یا کسی که حج نره.
اونی که خدا واسه خودش واجب کرده میشه حق الله.
اما اونی که واسه خودمون واجب کرده میشه حق الناس.
من میخواستم بگم هیچ چیز فقط حق الناس نیست چون
اولا
هر گناهی به معنی ناشکری خداست و این یعنی یک حق الله در مورد اون نعمت گردنمون میفته
پس همه چیز:
1. یا فقط حق الله هست
2. یا هم حق الله هست هم حق الناس
ثانیا
از چند طریق میشه فهمید که حتی خود خود حق الناس هم در باطن دست خداست
اول اینکه
در قیامت دیگه کار از کار گذشته پس اگر کسی بخواد جبران کنه باید در همین دنیا بتونه جبران کنه پس اون حق الناس که صاحبش نیست یا نمی شناسیمش یا صاحبش عموم مردمند ، باید بتونه توسط خدا بخشیده بشه تا ما امکان جبران و رهایی خودمون از عذاب جهنم رو داشته باشیم
دوم اینکه
فرض کنید یه نفر حقی رو بطور شایسته جبران میکنه ولی صاحب حق رضایت نمیده . آیا خدا از جبران کننده راضی نمیشه ؟
سوم اینکه
انسانها نمیتونن تشخیص بدن که کسی که حق گردنشه دقیقا چقدر باید جبران کنه در حالی که حق در دستگاه الهی دقیق و غیرقابل اغماضه . پس خدا کم یا زیادش رو بطور دیگه با صاحب حق یا جبران کننده حساب میکنه
چهارم و از همه مهمتر اینکه
رنجی که بر اثر گناه یک نفر به بنده ای میرسه ، با چه چیزی در دنیا قابل جبرانه ؟ نه میشه عمر رو به عقب برگردوند و نه میشه در دنیا به اندازه جبران رنج ها چیزی به کسی داد . پس اصل و باطن جبران حق الناس برای صاحب حق ، فقط توسط خدا و فقط در آخرته . تنها کسی که حسابش با جبران حق الناس صاف میشه ، کسیه که حق گردنش افتاده بوده .

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۳)زینب خانوم نوشته است:  حتی اگه اونجوری که شما فرمودین بخوایم به قضیه نگاه کنیم که مالکیت همه چیز با خداست، باز هم چیزی از حق من نسبت به حجاب دیگران کم نمیکنه.
همینطوره

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۳)زینب خانوم نوشته است:  خدا چطور میخواد از حق خودش بی حجاب رو ببخشه که به حق من آسیبی نرسه؟؟؟
بله

عبدالله بن ابی یغفور که همیشه بیمار بود گوید از دردهایی که به علت بیماری ام به من می رسید به امام صادق (علیه السلام) شکایت کردم . حضرت به من فرمود : اگر مومن پاداشی را که برای مصیبت ها خداوند برایش در نظر گرفته بداند هر آینه آرزو میکند که او را با قیچی تکه تکه کنند.
اصول کافی جلد 3 صفحه 354

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۳)زینب خانوم نوشته است:  خدا چطور میخواد از حق خودش بی حجاب رو ببخشه که به حق من آسیبی نرسه؟؟؟
که باز هم محرومیت از پاداش هم نوعی تنبیه محسوب میشه.
متوجه خط آخر نمیشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، vahrakan
۱۹:۵۴, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #13

سلام
من با این بنده خدا آَنایی ندارم ولی اینگونه که موافق و مخالف حرف زدن از این جور کسا هستش که میگه دلت پاک باشه و حرفاش عامه پسندن. یه جورایی آدمو یاد قضیه پولس و پروتستانا و کاتولیکا تو مسیحیت میندازه و انگار داره تاریخ تکرار میشه ولی با این تفائت که چون شیعیان (واقعیاشون) به مطالعه و فکر دعوت شدن و اهل کتاب هستن این جور حرفای سطحی و عامه پسند که البته در طول تاریخ زیاد خواستن با این چیزا بهشون صدمه بزنن ، براشون مثل کف رو آب میمونه. بزرگ میشه و یهو میترکه شما هم نگران این جور جریانات زود گذر نباشید.
مراجع علمی پاسخ بهش میدن یکی از عزیزان هم این کارو کرد.
(برادرا مخالفو هیچ وقت مسخره نکنن و بد و بیراه بهش نگن ، متاسفانه این کار تو این فروم زیاد داره انجام میشه و حتی تو جامعه هم اینطور برخورد زیاده ، که تو بلند مدت صدمش بدتر از این جریانات هستش).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، قلب
۳:۰۵, ۱۹/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۵ ۳:۰۹ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #14

(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۴)Unleashed نوشته است:  سلام
...
(برادرا مخالفو هیچ وقت مسخره نکنن و بد و بیراه بهش نگن ، متاسفانه این کار تو این فروم زیاد داره انجام میشه و حتی تو جامعه هم اینطور برخورد زیاده ، که تو بلند مدت صدمش بدتر از این جریانات هستش).
سلام
اگر منظورتون منم ، ایشون دین خدا و حق و حقیقت و ما و خودشون رو مسخره کرده اند . ما کسی رو مسخره نکرده ایم . من شدیدا معتقدم که ایشون توان فهم و درک مساءلی که زیرسوال برده رو داره و فقط داره بددلی میکنه . کیه که ندونه که فسق و فجور از مسلمونی جداست جز کسی که دلش نخواد بدونه ؟

باز اگر روشن نبود بپرسید چون من قطعا از تمسخر خوشم نمیاد و برای همین هم دوست ندارم کارم اونطور به نظر شما بیاد . چیزهایی که در مورد غلط املایی یا تایپی یا اشتباه در بیان اسم گفتم هم بخاطر روشن شدن میزان ارزشی بود که اون شخص برای بحث خودش قاءل بوده چون اگر کمی برای بحث خودش ارزش قاءل بود ، حداقل یه دور حرفهای خودش رو میخوند و نیز اسم کسی که بشدت ازش دفاع می کرد رو اونقدر تند نمیخوند که اشتباه متوجه بشه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱:۰۸, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #15

به نام خدا
سلام
نقل قول:
امام صادق (علیه السلام) می فرماید
)
اذا خرج القائم یقوم بامر جدبد و کتاب جدید و سنه جدید و قضاء جدید)
هنگامی که قائم خروج کند امر تازه ، و کتاب تازه و روش تازه و داوری تازه ای با خود می اورد(اثبات الهدی، شیخ حر عاملی ، ترجمه احمد جنتی ، دارالکتب اسلامیه ج 7 ص 83 )
یعنی در آن زمان اسلام را آنچنان از لابلای انبوه خرافات و تحریفات و تفاسیر نادرست بیرون می آورد که گویی بنایی کاملا نو و جدید ساخته است

http://www.askdin.com/showthread.php?t=1011
این چشم اندازی از دین اسلام ، دراستانه ظهور که دراون سرزمین ما هم استثنا نشده
پس حواسمون باشه که گرفتار تعصبات کورکورانه روی اون چیزی که به عنوان دین تفسیر می کنیم نشیم
کافی مثلا یه نگاهی به اقتصاد و حجاب .....کشور مون بکنیم تا ببینیم که ایا ما واقعا دینداریم
نقل قول:قلب گفتن....
چند نکته در فرمایشات شما هست
*من خودم رو در مقام حق و باطل قرار ندادم
*متاسفانه الان فرق اسلامی هر کدام قران تفسیر به رای می کنند مثلا موقع که ایه ای به مومنین اشاره می کند ایاتی اون به خود نسبت می دهند و همچنین در مورد عمل صالح رفتار و کردار خود رو مصداق اعمال صالح می دونن
* گفتین حزب الهی
حزب الهی یعنی چی؟ این یه تقسیم بندی اشتباه هست که بیام امر دین مردم رو سیاسی کنیم و یه گروه رو از بقیه برتر بدونیم
وظیفه پاسداری از دین یه وظیفه همگانی هست
اشتباه این نوع خط کشی ها و تقسیم بندی ها اونجاست که اولا مردم نسبت به دین همگانی بی تفاوت می شن می گن وظیفه ما نیست دوم باعث می شه اون گروه یا دسته دچار یه سری خودسری ها بشن که نمونه هاش موجود هست که هم برای رهبری(که متاسفانه این افراد به عنوان طرفدارن رهبری عنوان می شن) و هم برای کشور هزینه ایجاد کردن
چرا همین حزب الهی در مورد این سیستم ربوی اقتصاد کشور که در حکم جنگ با خداست مثل سایر جریان ها موضع گیری نمی کنند؟؟
پس قبول کنید یه سیاسی کاری ها تو این وسط هست
نقل قول:فرشته مرگ گفته ....
جواب من به شما لابلای نظرات خودتون هست ولی اگه خیلی درگیر اون مسئله هستین بدونید که همون موقع هم متوجه شدم ولی ترجبح دادم متن بدون ویرایش بمونه
نقل قول:عدالت گفته ...
شما اصلا متن منو خوندید؟؟
دارم میگم اون سایتی که به قول شما پر از این همه کثافت هست عکس یه اخوند بزاره این یه نقصی برای اون اخوند محسوب نمی شه که بخواین از محتویات اون سایت بر ضد این شخص استفاده کنید ،دیگه فضای باز اینترنت هست هر کی هرچی دلش می خواد می زاره تو این مورد چه بسا قصد تمسخر داره
قسمتس از متنتون منو به یاد صحبت های پیامبران تو انمیشن تلویزیون میندازه ، جالب بودBig Grin
گفتین بهایئت ،بهائیت که یه مسلک من دراوردی هست
الله یار هم یه شخص فحاش و بد دهنه که اعتقادی به اسلام سیاسی نداره ولی فرد باسوادی هست
در مورد اقا میری هم یه سخنران مذهبی مثل خیلی سخنرانان دیگه که ممکنه تو حرف هاش اشکالاتی باشه
در مورد اون جمله اخرتون اگه مدعی ولایت مداری هستید امام خمینی فرمودن ملاک حال فعلی افراد هست و اگه ادعای شیعه علی علیه السلام دارید شیوه برخورد ایشان با ابن ملجم باید الگو شما باشد
نقل قول:زینب خانوم گفتن ....
تا یه نظامی حالا می خواد دین باشه می خواد حکومت باشه از درون پوک وبی محتوا و ناکارامد نشه عوامل خارجی روش اثر نداره
*********************************************************************************************
در مورد اقا میری هم بالا گفتم یه سخنران مذهبی هست مثل خیلی سخنرانان دیگه که ممکنه تو حرف هاش اشکالاتی باشه
بعضی افراد حرف های ایشون به عنوان شبهه مطرح می کنند (تا اونجای که من می دونم شبهه یعنی یه چیزی نزدیک واقعیت که تشخیص اون سخت هست )

شبهه اول!!!
* همه به بهشت می روند(لینک اپارات)

متن""یه عده تو نخ اینن برن بهشت، اصلا نباید بهشت موضوع بشه برای ما ، جایگاه ما تو یهشت باید موضوع باشه ،بهشت رفتن کار سختی نیست ،واقعیت اینه که راه ومقصد ما اونجاست ، بالاخره همه میرن اونجا، اون جایکاه مهمه....""

حالا بستگی داره همه را به چه گروهی تفسیر کنیم علی الظاهر با تو جه به فضای بحث شون و استفاده از ضمیر ما ایشون منظور شون از همه گروه مومنین هست تا انجا که بنده حقیر شنیدیم حرف ایشون درست هست

ولی اون شخصی که دنبال بهانه باشه همین کلمه "همه"رو به همه انسانها تغییر می ده و بعدش چنین و چنان
از این گذشته ایشون یه صحبت 9 دقیقه ای داشتن چند ثانیه اش این جمله بوده روش هم مانور نداده

حکایت برخورد ایشون تو این ضمینه مثل حکایت برخورد با استاد عباسی تو چند هفته پیش هست

در واقع موقعی ای که از کسی خشوشون نیاد دنبال یه همچین دستاویز های می گردن
۱۲:۳۹, ۲۱/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۵ ۱:۰۸)Hedayat نوشته است:  به نام خدا
سلام
این چشم اندازی از دین اسلام ، دراستانه ظهور که دراون سرزمین ما هم استثنا نشده
پس حواسمون باشه که گرفتار تعصبات کورکورانه روی اون چیزی که به عنوان دین تفسیر می کنیم نشیم
کافی مثلا یه نگاهی به اقتصاد و حجاب .....کشور مون بکنیم تا ببینیم که ایا ما واقعا دینداریم
چند نکته در فرمایشات شما هست
*من خودم رو در مقام حق و باطل قرار ندادم
*متاسفانه الان فرق اسلامی هر کدام قران تفسیر به رای می کنند مثلا موقع که ایه ای به مومنین اشاره می کند ایاتی اون به خود نسبت می دهند و همچنین در مورد عمل صالح رفتار و کردار خود رو مصداق اعمال صالح می دونن
* گفتین حزب الهی
حزب الهی یعنی چی؟ این یه تقسیم بندی اشتباه هست که بیام امر دین مردم رو سیاسی کنیم و یه گروه رو از بقیه برتر بدونیم
وظیفه پاسداری از دین یه وظیفه همگانی هست
اشتباه این نوع خط کشی ها و تقسیم بندی ها اونجاست که اولا مردم نسبت به دین همگانی بی تفاوت می شن می گن وظیفه ما نیست دوم باعث می شه اون گروه یا دسته دچار یه سری خودسری ها بشن که نمونه هاش موجود هست که هم برای رهبری(که متاسفانه این افراد به عنوان طرفدارن رهبری عنوان می شن) و هم برای کشور هزینه ایجاد کردن
چرا همین حزب الهی در مورد این سیستم ربوی اقتصاد کشور که در حکم جنگ با خداست مثل سایر جریان ها موضع گیری نمی کنند؟؟
پس قبول کنید یه سیاسی کاری ها تو این وسط هست
سلام

حدیث
مام صادق (علیه السلام) می فرماید
)
اذا خرج القائم یقوم بامر جدبد و کتاب جدید و سنه جدید و قضاء جدید)
هنگامی که قائم خروج کند امر تازه ، و کتاب تازه و روش تازه و داوری تازه ای با خود می اورد(اثبات الهدی، شیخ حر عاملی ، ترجمه احمد جنتی ، دارالکتب اسلامیه ج 7 ص 83 )

اگر این حدیث صحیح باشد و اگر صحیح باشد

در هیچ جای این حدیث گفته نشده است که دین اسلام قبل از ظهور تحریف شده است یا تفسیر اشتباهی شده است
حدیث واضح است و نیازی به تفسیر ندارد و اون تفسیری که از این حدیث صورت گرفته ربطی به متن حدیث ندارد
این حدیث متعلق به آینده و چشم انداز آن است و ربطی به گذشته ندارد
چه آنکه یاران حضرت مهدی عج قبل از ظهور انتخاب میشوند و عمل کننده ترین افراد به دین اسلام هستند پس نميشود آنها به دین اسلام تحریف شده عمل کنند و به این مقام برسند!!
اما درباره تفسیر به رای باید گفت الان هرکسی داره قرآن رو تفسیر به رای می کنه مثل شما
ما از اول اسلام تا الان چند تفسیر قرآن بیشتر نداریم و تعداد اونها هم محدوده و عالمان دینی هم این چند تفسیر رو نوشتن
پس برداشت شما که گفتیدحق و باطل معلوم نیست از این حدیث صحیح نیست
حق و باطل برای افراد گناهکار معلوم نیست و برای اهل تقوا حق و باطل روشنه الان ما عارف داریم که طی الارض و طی السماءِ دارد و باطن و ضمایر افراد را تشخیص میدهند اگر حق معلوم نبود و اسلام واقعی معلوم نبود این افراد نمی توانستند به این مقامات برسند چون حق را نمی شناختند
اما این مردم عادی هستند که برای توجیه گناه خود آیات را تفسیر به رای می کنند مانند مشروب خور ها که می گویند شراب ایرادی ندارد چون الکل کمتری نسبت به عرق دارد! و مثالهای زیاد دیگری که هر روز در اطراف خود میبینیم
البته ما آخوند فاسد هم داریم
2_ اینکه مردم کشور ایران چقدر دیندار هستند ربطی به اسلام ندارد و دین اسلام واضح است حالا اگر در عمل مسلمانان ایرادی هست ربطی به موضوع ندارد
3_ ما درباره فرق اسلامی حرف نمی زنیم بلکه درباره برداشت های شما صحبت می کنیم و فرض را بر شیعه بودن شما گذاشتیم وگرنه اگر شما از بین این 72 فرقه اسلامی هنوز شک دارید که حق کدام است و مومن کیست آنوقت بحث ما جوره دیگری است و دلایل حق بودن مذهب شیعه را می آوریم
با این تعریف های شما ميشه نتیجه گرفت شما هنوز شک دارید که حق با شیعه است!!
4_ حزب‌اللّهی این کلمه ای است که در قرآن و احادیث آمده و برای تشخیص باید به آیات و احاديث رجوع کنید اما به اجمال باید گفت حزب‌اللّهی کسی است که نسبت به بقیه مردم تقیدات دینی بیشتری دارد و هم از نظر عقیده و هم عمل از بقیه مردم بهتر است مانند مراجع تقلید و رهبری و بزرگان دینی و به همین نسبت افراد سطح پایین تری که اطراف این اشخاص هستند
همه وظیفه پاسداری دارند اما اشخاص در پاسداری از دین یکسان نیستند در تقسیم بندی قرآنی و احاديث هم ما این را میبینیم مثل والسابقون سابقون
پس این تقسیم بندی ها از آیات و احاديث به دست آمده و چون شما خبر ندارید دلیل نمیشه زیر سوال ببرید
و اما درباره انقلابی گری و نسبت اقدامات افراد به آن را باید در سخنرانی های حضرت امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظ الله جستجو کرد
در پایان باید بگویم حزب‌اللّهی معصوم نیست ولی این دلیل نمیشه حزب‌اللّهی نباشد
حزب‌اللّهی یعنی حسن عباسی که با ربای سازمان یافته مقابله می کند اما آیا مقابله کنندگان با حسن عباسی دیندار هستند!!
حزب‌اللّهی یعنی احمد جنتی یعنی مکارم شیرازی که در شبکه های اجتماعی مورد تمسخر هستند آیا کسانی که تمسخر می کنند دیندار هستند!!!
سیاست دینی و سیاست حزب‌اللّهی یعنی اطاعت عملی از ولی فقیه
حالا هرکسی بیشتر مطابق با فرمایشات رهبری باشد حزب‌اللّهی تر است
و البته شما خودت بهتر میدونی چه کسانی در اطاعت از رهبری صادق هستند و چه کسانی دروغ می گویند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، میثم2
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا