کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هشدار در مورد تولیدات رسانه ای ضد ارزش جدید
۱۵:۵۸, ۲۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
سلام

مدتیه که محصولات رسانه ای ضد ارزش های انقلابی و اسلامی و ایرانی ما دارن با شتاب فزاینده و دسترسی بیشتر عرضه می شن.

توی سایت آپارات که بگردین، یه سری برنامه هایی هستن که زمانبندی شده دارن برنامه تولید می کنن. و بازیگران و هنرمندان هم فرصت پیدا کردن طوری در این برنامه ها رفتار کنن که در تلویزیون و سینما نمی تونن.

چه کنیم؟ واقعا باید چی کار کنیم؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، میثم2 ، عمار94 ، فاطمه خانم ، Bidel.s ، عدالت ، Anti gods
۲۳:۱۹, ۲۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
اینها رو در قالب یک گزارش مفصل و جامع باید برای گرداب فرستاد. آپارات خیلی وقته یک جنگ نرم رو توی پیشنهادات و برنامه هاش گنجونده.

البته نوع نظارت دوران روحانی مچکریم بی تاثیر نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، فاطمه خانم ، Bidel.s ، soheyl68 ، عدالت
۱:۲۷, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان به نظرم قبل از همه چی باید لکنت خودمون رو بر طرف کنیم و حداقل بتونیم حرف خودمون رو بی اشتباه بزنیم .

منظور از ضد ارزش دقیقا چی هست؟ کجا ها این ضد ارزشه جدیه ؟ کجاها قابل تحمله ؟ کجاها ممکنه الکی وسواسی بشیم و یه چیز رو ضد ارزش بدونیم؟؟

اگر قدم اول رو این طوری بزاریم که مثلا ما 3 نفری که تو تاپیک هستیم به محض مشاهده ی یک اثر بفهمیم تو کدام سبد است و چرا (و قائدتا نظراتمان هم باید شبیه به هم باشد چون در حال طی یک مسیر واحد هستیم) میشود به قدم بعدی هم فکر کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، حسین14 ، سعدی ، Bidel.s ، soheyl68 ، Anti gods
۱۱:۵۱, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
می خوام به رسانه ها و خبرگزاری ها پیام بدم که گزارش تهیه کنن تا سر و صداش دربیاد تا بعضی ها کاری بکنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، Anti gods ، سدرة المنتهی
۱۲:۴۲, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

والا من فکر میکنم که محصولات وطنی بدتر هستش .

فیلم میسازدن طرف 22-24 سالشه، خونه ، ماشین ، کار ثابت با درامد بالا داره و اخرش مثلا ازدواج میکنه ! فیلم تخیلی ایرانی بهش میگن.

کم کم یاد کره شمالی میوفتم که توی جام جهانی اول شد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، Anti gods ، سدرة المنتهی ، 1fabeg
۱۳:۱۹, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۵ ۱۲:۴۲)Mohammad Trust نوشته است:  به نام خدا

والا من فکر میکنم که محصولات وطنی بدتر هستش .

فیلم میسازدن طرف 22-24 سالشه، خونه ، ماشین ، کار ثابت با درامد بالا داره و اخرش مثلا ازدواج میکنه ! فیلم تخیلی ایرانی بهش میگن.

کم کم یاد کره شمالی میوفتم که توی جام جهانی اول شد ...

اینکه خوبه.

تو سریالا خیلی چیزا گنجوندن ، مثلا علی صادقی تو یکی از سریالهای دهه 80 ، همه بهش میگن ان شالله ازدواجت هی لبشو گاز می گیره میگه خدا نکنه. الان هزاران علی صادقی با همون نوع جواب دادن رو می بینم.

یا مثلا تو خندوانه جناب خان برای کیمیا میگه داماد بعد از پولدار بودن و مدرک داشتن ضربه پذیر باشه! و هیچ صحبتی هم اخلاق و آدم بودن و انسانیت جناب داماد نمیشه.

مردم همه چیزو مادی کردن بعد انتظار عاقبت بخیری هم دارن.
۱۲:۱۲, ۷/مهر/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
http://www.yjc.ir/fa/freereporter
[تصویر: 5210359_965.jpg]
به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ از این پس شما می‌توانید با مراجعه به این بخش از نحوه پیگیری سوژه‌های ارسالی خود به سامانه‌های پیامکی 10001915(مجله خبری شبکه یک سیما) و 30002394 (با خبرنگاران جوان شبکه خبر سیما) مطلع شوید.

http://www.yjc.ir/fa/news/5399895/%D9%86...8%A7%D8%B1

از طریق تلگرام پیامی ارسال کردم با قراردادن لینک چند کانال که به ویدئوهای مذکور می پرداختن.

اگر زمان بذارم و لینک هایی رو از فیلم ها و کانال ها دربیارم، موضوع رو برای گرداب هم ارسال می کنم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]