کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زنده کردن دوباره امید دانش هسته ای
۷:۳۲, ۲۷/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۵ ۷:۵۱ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان من از وظایف خودمون کهع محب می خواهیم باشیم و نقش در کمک به حضرت صاحب الرمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشته باشیم .
درخواست دارم در ایجاد کمپین و اجتماعی برای زنده شدن امید در صنعت هسته ای من که تنها هستم را همراهی کنید .
در صورت همکاری در کانال حاضرم نام کاربری خود را به شما دهم .
حالا این صنعت جرا!
1-تو دهنی به دشمن 2- صنعتی است که تمام صنایع را با خود به همراه دارد
بنده زمینه کاربردی تحقیق کهخ انجام دادم در رابطه با قهرمان مبارزه با استاکس و دانشمند شهیدی که می شود در هرجای این صنعت ردپایش را دیدشهید مصطفی احمدی روشن بوده است .
دوستان برای نگارش نیاز به کمک دارم
https://telegram.me/hasteeebarayeislam
آدرس ایمیل:yaabbas@iran.ir
اللهم العجل الولیک الفرج وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۷:۵۳, ۳۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الرحیم
عید غدیر مبارک
به گزارش شبکه عربی العالم
اوباما بزرگترین دستاورد خود در اخرین حضورش را حل موضوع هسته ای از طریق دیپلماسی خودشان که برما ها پوشیده نیست می داند .
حالا کاری که شد و مسوولان ببخشید بهتر از این پیدا نکردم صفات بدتری هم در مورد منافقین است مسوولان احمق و مسوولان منافق به فسق که اشکار می شود
عزیزان من دارم می بینم که اگر کشور صنعت فناوری هسته ای را احیا کند و سیمانهای بتون شده را به عزم بالا و توکل بر خدا کار کتد جوانان شغل شان به دست می اید خط تولید بسیاری از مواد به را می افتد و ...
این قدر تو این سایت تایپیک میزنید ولی در مرحله ی عمل
عزیزان این چیزی بود که من می دونستم بنده دانشجوی دور افتاده ترین دانشگاه هستم .
و به تایپک زدن هم اگر خدا بخواهد راضی و اکتفا نمی کنم.
۹:۱۹, ۳۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
برادر گرامی من به شما حق می دم

انرژی هسته ای میراث گرانبهایی هست که نه فقط دولت، بلکه ملت به خاطر عزت نفسی کاذب پایمالش کردن

نمی دونم زمانش کی می رسه که سر همه به سنگ بخوره و بلای جون و سختی ها رو به جون بخرن تا مستقل بشن و دست همه کاسبان تحریم و فاسدان اقتصادی رو از مملکت کوتاه کنند.

منتها ما در یک چرخه معیوب فکری افتادیم:

1- اگر تحریم رو برداریم مملکت رونق می گیره، کاسبان تحریم هم می رن در حالی که مستقل نیستیم.
2- اگر انرژی هسته ای رو نگه داریم و فاسدان اقتصادی رو ریشه کن کنیم، تحریم می شیم درحالی که مستقل
هستیم

همه چیز به اسقلال طلبی مردم مربوطه. شاید نسل قبل ما با این مفهوم بیشتر آشنا باشه. چون عبارت "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" واسه اونها بود.

متاسفانه روند بدی که طی شد از همون دوران روباه صفتان در مملکت گشتنند و خائنین شروع کردند به تکفیر تک تک کسانی که در انقلاب، مفهوم استقلال رو درک کردند و اکثریت مردمی را که به خاطر استقلال انقلاب کردند نه براثر جو مردمی از انقلاب راندند و خودشون سر سفره اش نشستند و خون مکیدند تا امروز که استقلال طلبان یا پشت تریبون در حال انتقادند، یا در بندند یا در صدایشان ضد امنیت تلقی شده.

ما رادیو داشتیم، شبنامه داشتیم، جلسات بحث و بررسی داشتیم. نه فقط شهر من بلکه در تمام شهر ها و نه فکر من بلکه تمام افکار از مذهبی و اصولگرا تا لیبرال و ناسیونال. نمی خوام بگم چی کردیم و چی شد که همه دست کشیدند و حالا درگیر روزمرگی هایی هستیم که از مزخرف هم مزخرف ترند.

همه چیز به حس استقلال طلبی مردم مربوطه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا