|
وای بر اهل ری از شری که به آن نزدیک شده است...
|
|
۱۱:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند روز پیش داشتم یه کتابی رو می خوندم که با چند تا حدیث عجیب و قابل تامل رو به رو شدم. بد نیست شما هم یه نگاهی بندازید بهشون. واقعا با توجه به حال و روز فعلی ما که گروه خاصی (مسئول و غیر مسئول) سعی در تحریف اسلام و نادیده گرفتن احکام اون دارن، این احادیث قابل تامل و شاید ترسناک هست:
مفضل گفت: امام صادق (علیه السلام) به من فرمود: اي مفضل آيا مي داني كه دارالزوراء در كجا واقع شده است؟ من عرض كردم: خدا و حجت او بهتر مي داند. حضرت فرمود: اي مفضل بدان كه در حوالي ري كوه سياهي است كه در پائين آن كوه شهري بنا مي شود كه آن را طهران مي نامند و آن درالزوراء است. و آن شهري است كه ساختمانها و كاخهايش مانند قصور بهشت و زنانش مانند حورالعين است. آن زنها لباس كفار در بر مي كنند و به لباس ستمگران خود را زينت مي دهند و بر زينها سوار مي شوند و به شوهران خود تمكين نمي كنند، درآمد شوهران آنها براي آنها كافي نيست و از شوهران خود درخواست طلاق مي كنند. مردان به مردان و زنان به زنان اكتفا مي كنند، مردان خود را شبيه زنها مي كنند و زنها خود را شبيه مردان مي كنند و اگر تو مي خواهي دين خود را محفوظ نگه داري در آنجا سكنا مگير و آن را براي محل سكونت انتخاب منما زيرا كه آنجا محل فتنه است و تو همچون روباهي كه براي حفظ و نگهداري فرزندان خود پيوسته از اين سوراخ به آن سوراخ مي رود به قله ي كوهها گريزان باش. (حدیث از کتاب مجمع النورین) در حدیثی از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم اومده: پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ای وای بر امت من، ای وای بر امت من از شورای بزرگ و شورای کوچک! پرسیدند: يا رسولالله شورای بزرگ كدام است؟ و شورای کوچک كدام است ؟ فرمود شورای بزرگ، شورائي است كه بعد از وفات من در شهر من (مدینه) تشكيل ميشود، برای غصب خلافت برادر من (حضرت علی) و غصب حق دختر من، و اما شورای کوچک در زمان غيبت کبری در زوراء تشكيل ميشود، براي تغيير دادن سنت و تبديل احكام من! (حدیث از کتاب مناقب العتره) و اما حدیث آخر که واضح ترین و شفاف ترین مورد هست: از عبدالله بن سنان است كه از امام صادق (علیه السلام) پرسید: یابن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سرزمین جبل كجاست كه ما در بعضی از روایات خوانده و شنیده ایم: زمانی كه فرمان خداوند خلافت و ولایت به شما بازگردد برخی از شهرهای جبل خسف، و زیرو رو می شود، امام صادق (علیه السلام) فرمود: در سرزمین جبل موضعی استكه به آن بحر می گویند و در آنجا شهری است كه آن را قم می نامند و آنجا معدن شیعیان ماست و اما ری، پس وای بر ری از هر دو بال ـ و طرف آن ـ چرا كه امن و سلامتی آن بسبب قم و اهل قم است، عرضه داشتند: یابن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دو جناح و دو طرف ری كدامند؟ حضرت فرمودند: یكی بغداد است و دیگری خراسان ـ محققاً شمشیرهای بغدادیان و شمشیرهای خراسانیان در ری به یكدیگر خواهد رسید و حق تعالی در عقوبت ایشان (اهل ری) تعجیل خواهد فرمود و آنها را هلاك خواهد نمود پس اهل ری بدین لحاظ به قم پناه می برند و مردم قم آنها را پناه میدهند و آنگاه قم بجای دیگری كه آن را اردستان می گویند منتقل می گردند. (حدیث از کتاب بحار جلد 60) قضاوت و نتیجه گیری با شما ... |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۲:۵۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
به این واقعه نزدیک هستیم. مردم تهران متاسفانه، خیلیهاشون خدا و مذهب و معنویات را فراموش کرده اند و همه چیز را در مادیات و لذتهای زودگذر میبینند و دیگر حتی زور و فشار هم نمیتواند کار زیادی از پیش برد، چون اینها اکثرا مسخ هستند. اکثریت به دنبال کلاه گذاشتن سر یکدیگر و در نهایت خرج پولهای بادآورده برای تجملات یا در کلوپها و بارها و کاباره های آن ور آبی و حتی سفره خانه های این ور آبی هستند. دیشب برای اولین بار به دعوت یکی از دوستان به یکی از این سفره خانه ها با موسیقی زنده رفتم و به چشم خود دیدم که چه اتفاقاتی در گوشه و کنار شهر میافتد و ما بی خبریم، در این سفره خانه، از موسیقی سخیف لس آنجلسی خوانده و نواخته شد تا رقص خانومها و آقایون در سر جایشان !! و افتادن روسری برخی خانومها !! و حتی بوی الکل در فضای سفره خانه و بنده که اولین بار بود به سفره خانه دارای موسیقی زنده میرفتم متوجه شدم که پولهای مفت و باد آورده کجاها خرج میشوند. متاسفانه وضعیت روی تختهای سفره خانه به مراتب تاسف برانگیزتر بود و برخی مردان در کنار زنانی با وضعیت زننده، روی تخت لم داده بودند و برای دیگران هم اصلا مهم نبود، انگار غیرت و ناموس و شرف، برای خیلیها به فراموشی سپرده شده و کاملا عادی شده و نکته جالبتر اینکه حواس مردهایی که درکنار آن زنها بودند، به زنان دیگر بود و حواس زنهای لمیده بر روی تخت، به مردان دیگر و کارهایی که باید روی تختخواب خانه خود لااقل انجام دهند را در ملاعام روی تختهای سفره خانه انجام میدادند. متاسفانه کار از کار گذشته و باید خودمان را برای عذاب الهی بر این شهر که نام امالقرای جهان اسلام را هم یدک میکشد آماده کنیم مگر اینکه معجزه ای شود و این غافلان و کافران و مفسدان توبه کنند و رویه اشان را اصلاح کنند که با این وضع زندگی در دنیای مجازی و تلگرام و اینستاگرام و کنسرت و پولهای حرام که شکمها را حرام لقمه کرده، بعید میدانم. بچه مذهبیها در شهری مانند تهران متاسفانه یا در اقلیت قرار دارند یا در انظار عمومی ظاهر نمیشوند چون چهره شهر پر است از چهره ها و صورتها مسخ شده و بزک کرده و خبیث !! |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۱۲:۵۱)عدالت نوشته است: به نام خداخب حالا اینا به کنار...ما که تا حالا اینجور جاها نرفتیم! شما که رفتی دیدی اینطور سریع محل ترک میکردی... |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۲۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
یه معلمی داشتیم اول دبیرستان از افرادی بود که ادای حجتیه رو می اورد اون این مطالبو بهمون میگفت این مطالب کاملا تابلوه که توسط دشمنان ساخته شده منظورشون از شورای کوچک خبرگان رهبریه که بدعت میدوننش ولی خود همین حجتیه نوکر انگلیس و اسرائیله در مورد قم آدم حسابی زیاد داره ولی اگر میبینید بعضیا روش خیلی مانور میدن برای وجود آخوندهای ........ی هست که یا از روی حماقت یا خباثت ضدانقلاب تشریف دارن اونا این قم رو میپسندن |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۴:۳۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۱۳:۱۹)A L I نوشته است: خب حالا اینا به کنار...ما که تا حالا اینجور جاها نرفتیم! شما که رفتی دیدی اینطور سریع محل ترک میکردی... به نام خدا درست میفرمائید باید مجلس را ترک میکردم ولی متاسفانه امکانش بنا به دلایلی نبود اما به هر حال گاهی باید بدانیم که دور و برمان چه میگذارد و چه فسادهایی برای ملت عادی شده است که البته در زمان پهلویها هم بود و عادی کرده بودند برای ملت. |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۱۳:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: سلام عبد الرحمن جان این احادیث مال امروز، 10 سال پیش یا 30 سال پیش نیست که بخوایم به این چیزا ربطش بدیم... حالا فرضا بخوایم این حدیثارو ساختگی بدونیم باید برگردیم به 300 سال قبل! |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۱۷:۳۶)sarallah نوشته است: عبد الرحمن جان این احادیث مال امروز، 10 سال پیش یا 30 سال پیش نیست که بخوایم به این چیزا ربطش بدیم... سلام برادرم میدونم که احادیث آینده نگر جذاب و دوست داشتنی اما همین الان هم به احادیث آخرالزمانی با سند ضعیف یا اشخاصی که در نقل قابل اعتماد نبودن اعتنا نمیشه. - نیاز نیست کل حدیث ساختگی باشه ، یک کلمه باطل داخل این حدیث باشه کافیه برای دگرگون کردن تعبیر و نتیجه گرفتنش. - فرض می گیریم همه اینها درست باشه ، چرا باید در حدیث دوم زوراء رو به تهران تعبیر کنیم! بخاطر اینکه کنار حدیث اول قرارش میدیم؟ تازه اون هم تفاوت داره. - من الان از اهل خراسان (خیلی) بیشتر رفتار انقلابی می بینم تا اهل قم ![]() --- ان شالله ما شامل این احادیث نباشیم. |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۲۲:۲۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۱۳:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: سلامسلام احادیث آخرالزمان به درد کسانی می خورد که جبهه حق و باطل را بشناسند و جزو جبهه حق باشند وگرنه جز گمراه شدن منافقان نتیجه دیگری ندارد مثل همون انجمن حجتيه که گمراه شدن زلزله تهران هم از دیدگاه مادی و دلایل علم روز و هم از دیدگاه معنوی و قرآنی و حدیثی امری حتمی است طبق ديدگاه معنوی حوادث طبیعی با زیاد شدن گناهان رابطه دارد و نوعی عذاب تلقی میشود اما به دلیل مشخص نبودن زمان اتفاقات و پیشگویی ها در احادیث نمی توان به طور قطع حدیثی را رد یا تایید کرد مگر اینکه اتفاق افتاده باشد اگر حدیث شوراها صحیح باشد :: از آنجایی که ما جبهه حق را میشناسیم و حضرت امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظ الله را بر حق می دانیم با نگاه به مفهوم شورای کوچک به یاد منافقان داخلی می افتیم که جلسات منظمی باهم دارند و نقشه های تحریف دین زیادی را طراحی می کنند مگر جز این است که شورای بزرگ را منافقان صدر اسلام تشکیل دادند پس شورای کوچک هم به دست منافقان آخرالزمان برپا خواهد شد آیا این منافقان تابلو دار در پی منحرف کردن انقلاب اسلامی از آرمانهای آن نیستند! البته پاسخ مثبت است تهران برای مومنان غیر قابل تحمل خواهد شد و البته تا زمانی که سید خراسانی در تهران زندگی کند خبری از عذاب نیست |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۴)sarallah نوشته است: چند روز پیش داشتم یه کتابی رو می خوندم که با چند تا حدیث عجیب و قابل تامل رو به رو شدم. بد نیست شما هم یه نگاهی بندازید بهشون. واقعا با توجه به حال و روز فعلی ما که گروه خاصی (مسئول و غیر مسئول) سعی در تحریف اسلام و نادیده گرفتن احکام اون دارن، این احادیث قابل تامل و شاید ترسناک هست: به درد نوحه و سخنرانی های قبل قمه زنی می خوره |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۳۰/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۵ ۱۲:۱۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۱۱)سدرة المنتهی نوشته است: سلام برادرم منظورم من هم از قرار دادن این ها این نیست که حالا الزاما همین هست و چیزی جز این نیست. خود معصومین علیم السلام هم فرمودن که احتمال تغییر در حوادث آینده وجود خواهد داشت و این نشانه ها حتمی نیست. ولی میشه بهشون نیم نگاهی داشت. اطلاع داشتن از این موارد بهتر از اطلاع نداشتنه. اتفاقا کتاب مذکور زیاد صحت روایات رو بررسی نکرده و بیشتر سعی کرده کل احادیث مربوط به ظهور و آخرالزمان رو یه جا کنار هم بیاره... اما خوب با نگاهی به حدیث و نگاهی به اوضاع جامعه میشه بیشتر روی این قضیه فکر کرد |
|||
|
|
|
|
|