کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عذر خواهی مدیریالثارات ازقوه قضائیه
۱۴:۴۸, ۸/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۵ ۱۵:۱۶ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1

بنام خدا
بهرحال هر انسانی اشتباه میکند وراه توبه وعذر خواهی باز است فرهنگی که سالهاست درغرب رونق دارد اما اهانت یا لثارات چه ربطی به قوه قضائیه دارد؟ مگر ایشان به آن قوه اهانت کرده اند .اگر چنین بود پدرش را درمیاوردند .اهانت ایشان به ملت ایران است وبجامعه هنری واحتمالا چند نفر بخصوص .اگر صداقت در کار است باید ازرهبری مراجع دینی ملت وجامعه هنری وهنرمندان پوزش بطلبد نه از نهادی که تا کسی شکایتی نکند کاری به کسی ندارد.قوه قضائیه ودادرسان داورندوبی طرف نه طرف شکایت وشاید ایشان پیشاپیش با این پوزش خواهی خواسته اند مانع اقامه شکایتی شوند .بهرحال در توبه باز است اما باید دید تائب از چه کاری واز چه کسی طلب بخشش میکند؟
http://www.entekhab.ir/fa/news/294770/
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۱۵:۲۶, ۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
Big Grin
یعنی این اتفاق هایی که تو کشور ما میوفته اگه تو کشورهایی دیگه پیش بیاد انقلاب میشه
به مردم و هنرمندان توهین کردن ( اونم چه توهین هایی ) اونوقت از قوه قضاییه عذر خواهی میکنن !!!!!!
اونم قوه ای که خودش حامی این روزنامه هست
اینام همه نقشه و برنامه از قبل تعیین شده است
من فحش میدم بعدش میام از شما عذرخواهی میکنم که دیگه کسی نتونه بهانه بیاره که روزنامه مون باید توقیف بشه
(دیالوگ های روزنامه یالثارات و قوه قضاییه )
۱۵:۵۸, ۸/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۵ ۱۶:۰۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #3

خندان وکیل حقیقی در پاسخ به سئوال «خبرآنلاين» در مورد عذرخواهی امروز مدیر مسئول نشریه یالثارات از قوه قضائیه گفت: «تکرار مجدد افترای جنسی به اهالی هنر و سینما به بهانه عذرخواهی از قوه قضائیه در واقع تلاشی برای به سخره گرفتن انتقادهای اخیر به عمل آمده از این نشریه است و به نظر من تداوم به کار بردن عبارات توهین آمیز و خلاف عفت عمومی بر روی تیتر نشریه‌ای موسوم به نام سالار شهیدان جهان، غيرقابل اغماض است و من به وکالت از سوی آقای مانی حقیقی روز شنبه علیه این نشریه به قوه قضائیه شکایت می‌برم، اما واجب‌تر این است که بزرگان فرهنگ نیز فکری به حال این وضعیت بکنند.»

http://www.khabaronline.ir/detail/584474/culture/cinema
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۴۷, ۸/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۵ ۱۷:۰۴ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #4

بنام خدا
سلام کاش نامبرده مانند آقای مرتضوی ویا آن روحانی که سفارت عربستان را به آتش کشید ویا آن پاسداری که به فرزند یار رهبری اهانت کرده بود حداقل از رهبری وملت ایران ویا از جوانان حزب الهی که خواننده آن مجله بودندعذر خواهی میکردنه قوه قضائیه که کاره ای نیست .ان شاء الله همه ما یاد بگیریم که در مواقع اشتباه وخطا آنرا پذیرفته وتوبه کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا