|
نظام وخطری که درآغوش خود پروراند
|
|
۲۰:۵۴, ۵/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۵ ۰:۵۴ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
در ماجرای اخیر برای آقای احمدی نژاد دونکته مهم وجوددارد که با توجه بدان گذشته ایشان نیز مرورمیگردد. یک:آنکه ایشان دارای استقلال رای نبوده اند وبرای ورود به انتخابات خدمت رهبری رفته وجویای نظر ایشان شده اند .بگذریم از اینکه این امر ممکن است نوعی چاپلوسی وخود شیرینی باشد اما بهرحال نشانه عدم وجود استقلال در تصمیم گیری ایشان است.البته در این مورد آقای هاشمی نیز چند بار چنین عمل کرده اند. دو:اقدام دیگر ایشان پس ازآگاهی از نظر مصلحتی رهبری افشای آن در جامعه است که اولین اثرآن مخالف نشان دادن رهبری در این امر به مردم است واین بدترین عمل در رعایت امانت درمذاکرات خصوصی است که البته ایشان در این امر بی سابقه نیستند ودر انتخابات سال 88 دربرابر ملت ایران درسیما آبروی یک بانوی مسلمان را ببازی گرفتند تا براریکه قدرت بنشینند وجای تاسف است که نشستند . بنظر بنده اگر آقای موسوی که بهرحال استقلال رای ایشان نیز در سیاست مشاهده شده است در سال 88 نظر رهبری را جویا میشدند وایشان ورودشان را صلاح نمیدانستند قطعا شرکت نمیکردند ورسانه ای هم نمیشد. بنظر بنده چرا باید برخی از ما آدم ها برای رسیدن به قدرت دست بهرکاری بزنیم واخلاق ومردم خوبمان رانادیده بگیریم ؟ بنظر بنده پیشنهاد میکنم ایشان از مجمع تشخیص مصلحت استعفا دهند وبروند همان دهکده ای که محل زادگاهشان بود درآنجا بقیه عمررا با هر سمتی (دهداری-کدخدائی-ریاست شورای اسلامی ده)در خدمت مردم زادگاه خود باشند.اگر طالب خدمتند و باز هم هزینه تراشی احمدی نژاد برای نظام! [B]چرا احمدینژاد نظر صریح رهبری درباره کاندیداتوریاش را به اطلاع هوادارانش نرساند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۸, ۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۵ ۲۱:۳۵)علائم ظهور نوشته است: ببینید طرفدارای احمدی نژاد هیچ اصراری ندارن که شخص احمدی نژاد حتما کاندیدا بشه. این مهمه که کاندیدا عدالت گرایی، مردم داری، دشمن ستیزی رو بتونه در عمل انجام بده و به مردم نشون بده که میتونهسلام برادر عزیز ببینید در مورد یه سری از اصولگراها صحبت شما رو قبول دارم واقعا بعضیشون نامردی کردن، به اصولگرایی و جریان انقلابی از پشت خنجر زدن، من خودم قبلا لاریجانی رو قبول داشتم الان ازش متنفرم، البته توجه کنید بعضیشون هم اشتباه کردن مثل اشتباهات دولت قبل ولی از اون طرف شما مثلا تو همین قضیه برجام مخالفا رو هم درنظر بگیرید همشون اصولگرا بودن زاکانی جلیلی نبویان آقاتهرانی نادران، خوب اینا هم اصولگرا هستن، جبهه پایداری هم اصولگرا هست شاگردای علامه مصباح و زیر نظر ایشون خوب نظر رهبری در مورد علامه مصباح مشخصه، البته به این معنی نیست که همه کارای پایداری تایید هست الان این افرادی که ذکر کردم مخالفتشون با خاتمی و هاشمی علنی هست، همه میدونن، طرفدار عدالت و ساده زیستی هم هستن بعضی از این نماینده ها رسانه ها و نشریشون تو این دولت چند بار توقیف شده ای کاش یه ماه پیش این بحثا میشد خیلی بازتر میشد حرف زد، الان دیگه نقد دولت قبل اصلا درست نیست فقط به عنوان دفاع از اصولگراهای واقعی یه مثال عرض کنم از دولتی که قبولش دارین مثلا دولت قبل یه وزیرش صالحی بود یه وزیرش مصلحی، حالا ما باید چی بگیم؟ بگیم دولت قبل غرب گرا بود یا انقلابی؟ اصلا چهره صالحی چقدر برای رییس دولت قبل شناخته شده بود؟ اصولگرا هم همینطور هست نمیشه همه رو با یه چوب زد، مثلا لاریجانی این دوره کاندید مستقل بود، یا ضد انقلاب چقدر علاقه داشت لیست اصولگرای تهران رای نیاره الان تو مجلس فعلی دارو دسته لاریجانی جدا شدن یه فراکسیون گذاشتن به نام مستقلین،خوب این نیمه لیوان اصولگراها رو هم ببینیم این اصولگراها که بیشترین مخالفت رو با اصلاحات و دولت بنفش داشتن، نمیشه با اصلاح طلبا یکی گرفت تو مجلس نهم تو برجام ثابت شد اینا اقلیت هستن، تو این مجلس هم اقلیت هستن اگه وقت کردین برین ببینین این دو سه هفته اتفاقات افتاده بعضی ها چی گفتن چطور رفتار کردن؟ اینا کدوم طرف بودن؟ البته من اینا رو خونده بودم فقط چون شما حساسیت داشتین نزاشته بودم میزان حق بودن با میزان رای مشخص نمیشه البته منظور شما انتخابات هیست ولی تو این موردم فقط از نظر میزان رای نمیشه به قضیه نگاه کرد حالا بخونید بعضی از طرفدارای تز یکی بودن اصولگرا و اطلاح طلب کدوم طرفین: 1 2 3 |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۵ ۲۲:۵۸)میثم2 نوشته است: سلامسلام جبهه پایداری! این گروه مگر چقدر قدمت دارد؟ مگر چقدر وزن دارد؟ یک زمانی راست و چپ بود. بزرگان اینها افراد مشخصی بودن. یک زمانی اصولگرا و اصلاح طلب شد، تقریبا با همان ترکیب راست و چپ انقدر جوک هستن که حد نداره. بزارید یک مورد بگم سال 84 کلیه کاندیداهای اصولگرا رفتن خدمت ناطق نوری برای کسب تکلیف و وحدت و .... !!! ناطق نوری الان یکی از حامیان اصلی روحانیه. حتی همین امروز و برای دور بعد ![]() آقای مصباح خودش برای مجلس خبرگان این دوره رای نیاورد... اعضای جبهه پایداری دقیقا چه افرادی هستن؟ عده ای که از اعضای دولت سابق هستن یا در زمان دولت سابق در مجلس رای آوردن. مطرح شدن این افراد اغلب بعد از روی کار اومدن احمدی نژاد بود. با رفتن احمدی نژاد هم دارن کمرنگ میشن برخی از این دوستان فکر کردن که مردم خیلی بهشون اقبال دارن و در نظام جایگاه ویژه دارن. ولی نه کاندیدای مد نظرشون تایید صلاحیت شد (لنکرانی) و نه مردم به کاندیدای دومشون رای قابل توجهی دادن خلاصه این عزیزان محک خوردن و متاسفانه اونقدرها هم که فکر میکردن میان مردم جایگاه ندارن. البته که اگر اینارو جزو اصولگراها دسته بندی کنیم، از بقیه بهترن بقیه اصولگراها هم که ول معطلن.... لاریجانی اسم فراکسیونش شده مستقلین؟ اصلا بزاره پیامبران!!! من کاری به اسم و رسمشون ندارم. کار به حرف و عملشون دارم. بارها و بارها روحانی و ... گفتن که برجام ربطی به مجلس نداره و پرونده در شورای امنیت ملیه... بارها این مطرح شد ولی تنها کسی که گفت برجام باید در مجلس بررسی و تصویب بشه، خود رهبری بود آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس در روز تصویب برجام چه کرد؟ قضاوت با مردم |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۵ ۲۳:۴۷)علائم ظهور نوشته است: سلامبله درسته منم همینو میگم دارودسته لاریجانی اصولگرای قلابی هستن ولی اصولگراهای خوب هم وجود دارن یه مورد همین جبهه پایداری، یه مورد حزب زاکانی، یه مورد ایثارگران که احمدی نژاد قبلا عضو این حزب بود بعد افرادی مثل ناطق نوری هم تغییر کردن و هم قبلا خودشونو خوب نشون میدادن خب دوست عزیز همه که مادرزاد دارای رای 15 20 میلیونی نیستن جلیلی تو انتخابات قبلی 4 میلیون داشت قالیباف 6 میلیون آقای احمدی نژاد تو انتخابات اولش مگه 20 میلیون رای داشت؟ نه 5 میلیون و هشتصد هزار (منظورم کوچک نشون دادن ایشون نیست دارم میگیم این طبیعیه) بعد شما رابطه کاندیدای پیروز 84 رو با خاتمی(رییس سابق) و بعد رابطه جلیلی رو با احمدی نژاد(رییس سابق) حساب کنید حتی میشه گفت یه مقدار کم بودن رای جلیلی هم بی دلیل نیست الان مساله نه به وضع موجود هست شما که بهتر میدونید چند تا انتخابات مردم فقط برای نه به هاشمی رای دادن بازم ممنون از جوابتون و وقتی که گذاشتین برای آقای احمدی نژادم آرزوی تداوم توفیق دارم دیگه رهبری برادر مومن هم خطاب کردن ایشون رو |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۱۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
اینطور پیش بره کل کاندیداهای اصولگرا رو با دست خودمون ترور شخصیتی میکنیم و باعث خنده بعضیا میشیم
از ما گفتن بود الان که دکتر احمدی نژاد قرار نیست بیاد باید همه خوشحال باشیم اون چیزی که به صلاحه اتفاق افتاده چون خود رهبری گفتن مصلحت نیست ایشون بیاد.همه باید خوشحال باشیم.حالا اینکه اون جناح هم خوشحالن دلیل نمیشه اصولگراها رو اینطور خطاب کنیم.در ضمن یادتون باشه حزب مخالف اصلا خوشحال نیست بنظر من بلکه خیلیم ناراحته.مگه یادتون رفته همین چند روز پیش یه خبرگزاری خارجی در دفاع از دکتر احمدی نژاد گفته بود باید از حقش دفاع کنه و بیاد به صحنه؟! |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۰/مهر/۹۵ ۱۱:۴۴)افشین نوشته است: اینطور پیش بره کل کاندیداهای اصولگرا رو با دست خودمون ترور شخصیتی میکنیم و باعث خنده بعضیا میشیمسلام احسنت به شما دقیقا همینطوره، الان کوبیدن اصولگراهای واقعی و انقلابی به ضرر خودمونه حزب مخالف همونطور که گفتین شاید ضرر هم کردن و بیشتر جنگ روانیه میخوان بگن برنده ایم، چون مشکل اصلی روحانی "عملکرد دولت بنفش" هست نه مخالفا دشمنان نظام هم قصد فتنه داشتن و با تصمیم رهبری نقشه فتنه اونا کاملا بهم ریخت و الان عصبانی هستن حجت الاسلام مصلحی : با بیان اینکه مقام معظم رهبری هوشمندانه این حربه را شناسایی کرده و به دنبال رفع دو قطبی است، تصریح کرد: دشمن قبل از انتخابات می خواد درگیری کف خیابان و دو قطبی ایجاد کند که مقام معظم رهبری این حربه را خنثی کردند. منبع : تسنیم |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱۱/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۵ ۱۱:۳۳ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
مصادیق مصلحتهای رهبری؛ امام خمینی به کدام کاندیداها توصیه به حضور یا عدم حضور در انتخابات کردند؟ بعضی از افراد مغرض اعلام کردند که ولی فقیه هیچگاه حق ندارد که به کسی برای شرکت در انتخابات امر و نهی کند و برای این ادعای خود به سیره بنیانگذار انقلاب اشاره میکردند. سرویس سیاست مشرق -بیانات مقام معظم رهبری در درس خارج و توصیه به عدم شرکت محمود احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 در رسانهها بازتاب بسیار زیادی داشت. ایشان میفرمایند: «خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنیدنگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمیدانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یکچیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که میبیند و میفهمد و فکر میکند که به نفع برادر مؤمنش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدمها هم، بخصوص آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بیشتر و بهتر از دیگران میشناسیم. با ملاحظه حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه میکند که آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دو قطبی در کشور ایجاد میشود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمیدانم شما وارد بشوید.»[1] ![]() این اظهارات مقام معظم رهبری به صورت علنی مطرح شد و ممکن است این سؤال را در ذهن مخاطبین ایجاد کند که آیا توصیه به شرکت کردن یا نکردن فردی در انتخابات در جمهوری اسلامی سابقه داشته است یا نه؟ در ادامه به بررسی سیره حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در این باره خواهیم پرداخت. مخالفت حضرت امام با کاندیداتوری بنیصدر تنها چند روز از رأی مثبت ملت به قانون اساسی نمیگذشت که وزارت کشور با تأکید امام، 5 بهمن را تاریخ نخستین انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد و در حالی که عمر انقلاب به یک سال نرسیده، قوه مجریه به شکل قانونی خود تشکیل شد.بنیصدر 15 بهمن 58 حکم تنفیذ خود را از امام دریافت کرد. حوادث آینده نشان داد که امام هیچ گاه با بنیصدر موافق نبود، اما هرگز نخواست این روند قانونی لطمه ببیند، خود بنیصدر هم از مخالفت امام با رئیس جمهور شدنش مطلع بود؛ وی در مصاحبه با بیبیسی میگوید: «آقای خمینی بعد نامه کتبی نوشت که نه، من موافق نبودم. به خود من هم گفت شما به سه دلیل نمیشود رئیسجمهور باشید. با ولایت فقیه مخالف هستید، با اینکه روحانیت در مشاغل دولتی باشند، مخالفید و با مالکیت خصوصی مخالفید. آن حرف خود ایشان بود. بعد هم که کتباً نوشت.»[2]ممانعت امام خمینی از کاندیداتوری شهید بهشتی در انتخابات ریاست جمهوری ![]() آیت الله مهدوی کنی در کتاب خاطراتش درباره مخالفت حضرت امام با کاندیداتوری شهید بهشتی مینویسد: ایشان در دوره اوّل ریاست جمهوری اجازه ندادند که یک شخص روحانی برای ریاست جمهوری نامزد شود. به یاد دارم که من و آقای هاشمی و شهید باهنر در قم خدمت امام رفتیم، زمانی بود که بنی صدر می خواست کاندیدا شود. ما به امام عرض کردیم شما اجازه بدهید آقای بهشتی هم جزء کاندیداها باشند و مردم به هر کس بخواهند رأی بدهند؛ اما امام اصرار داشتند که بین نامزدها، شخص روحانی نباشد (خاطرات آیت الله مهدوی کنی، 1385، ص 424.) شهید محلاتی در این خصوص میگوید «کاندیدای جامعه روحانیت مرحوم شهید بهشتی بود. رفتیم خدمت امام عرض کردیم و امام قبول نکردند، فرمودند روحانی نباید باشد.» هاشمی رفسنجانی در این خصوص میگوید:«در مورد حضور روحانیت در امور اجرایی، تفکر امام از آغاز شروع نهضت این بود که روحانیت در کار اجرایی کمتر شرکت کند و فقط ناظر و پشتوانه امور باشد. ایشان حضور روحانیت را در شورای انقلاب که متشکل از روحانیون و غیرروحانیون بود، کافی میدانستند. مخالفتشان با کاندیداتوری شهید بهشتی در انتخابات ریاست جمهوری نیز بر پایه همین نظر بود... این فکر، فکر ما هم بود و کمابیش همه این را قبول داشتیم. ما هم نمیخواستیم وارد کارهای اجرایی شویم، فکر میکردیم در شورای انقلاب هستیم و بعداً هم اگر شورا نباشد و اگر لازم باشد به مجلس میرویم. برای این فکر هم دلایل متعددی وجود داشت که یکی از آنها عدم ارتباط مستقیم تحصیلات و تجربیات ما با کارهای اجرایی و دیگری جلوگیری از خدشه دار شدن وجهه اجتماعی و مردمی روحانیت در جامعه بود.»[3] البته نظر حضرت امام درباره حضور روحانیت در مناصب اجرایی تغییر کرد و بر همین اساس ایشان به حضور آیت الله خامهای در انتخابات ریاست جمهوری سال 60 رضایت دادند و در سخنرانی تاریخی و مهم خود در 31 خرداد 61 در این مورد به روشنی نظر خود را بیان نموده و فرمودند: «ما اینطور نیست که هر جا یک کلمهای گفتیم و دیدیم مصالح اسلام، حالا ما آمدیم دیدیم اینجور نیست، اشتباه کرده بودیم، بگوییم ما سر اشتباه خودمان باقی هستیم. ما هر روزی فهمیدیم که این کلمهای که امروز گفتیم اشتباه بوده و ما قاعدهاش این است که یک جور دیگر عمل بکنیم، اعلام میکنیم که آقا این را ما اشتباه کردیم، باید اینجوری بکنیم. ما دنبال مصالح اسلام هستیم، نه دنبال پیشرفت حرف خودمان ... به من مهلت بدهید که عرایضمان را به آقایان عرض بکنم- بنابراین، مسئله یکچیزی نیست که آقایان به ما بگویند: شما آن روز اینجوری گفتید. راست است، ما آن روز خیال میکردیم که در این قشرهای تحصیلکرده و متدین و صاحب افکار، افرادی هستند که بتوانند این مملکت را به آن جوری که خدا میخواهد، ببرند، آنطور اداره کنند. وقتی دیدیم که نه، ما اشتباه کردیم، آمدند بعضیشان خودشان را به ما جا زدند- ما هم که غیب نمیدانیم و بعضیشان هم خوب بودند لکن رأیشان با رأی ما مخالف بود- ما از حرفی که در مصاحبهها گفتیم، عدول کردیم و موقتاً تا آن وقتی که این کشور را غیر روحانی میتواند اداره کند، آقایان روحانیون به ارشاد خودشان و به مقام خودشان برمیگردند و محول میکنند دستگاههای اجرایی را به کسانی که برای اسلام دارند کار میکنند و تا مسئله اینطور است که ابهام پیش ما هست، احتمال هست. اگر در یک میلیون احتمال، یک احتمال ما بدهیم که حیثیت اسلام با بودن فلان آدم یا فلان قشر در خطر است، ما مأموریم که جلویش را بگیریم تا آنقدری که میتوانیم. هر چه میخواهند به ما بگویند، بگویند که کشور ملایان، حکومت آخوندیسم و از این حرفهایی که میزنند و البته این هم یک حربهای است برای اینکه ما را از میدان به در کنند. ما نه، از میدان بیرون نمیرویم...» (صحیفه امام، ج 16، ص 351) تکلیف امام به آیت الله خامنهای برای کاندیداتوری در سال 64 ![]() آیت الله خامنهای در سال 1364 با کسب بیش از 85 درصد آرای کلیه شرکت کنندگان در انتخابات به عنوان چهارمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران برگزیده شدند. مهمترین مسئله جریانهای فکری و سیاسی کشور پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مسئله تعیین نخست وزیر بود. با توجه به جهتگیریهای آیت الله خامنهای در رقابتهای انتخاباتی و سخنرانیهای ایشان درباره سیاستهای دولت در دوره چهار سال اول ریاست جمهوری ایشان برداشت محافل سیاسی این بود که به احتمال قوی در دوره چهارساله دوم ریاست جمهوری آیت الله خامنهای، فرد دیگری غیر از آقای میرحسین موسوی، نخست وزیر خواهد شد.
آیت الله خامنهای پس از انتخابات در سخنرانیای اعلام کردند که حضرت امام کاندیداتوری را برای ایشان واجب عینی کرده بودند. ایشان پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال 64 میفرمایند: من یک روحانی هستم و در کار روحانیت خودم هم شما مشهدیها اقلاً میدانید بیتوفیق نبودم، میتوانم آدم تربیت کنم، میتوانم شاگرد درست کنم، میتوانم خط بدهم، میتوانم آگاهی بدهم، میتوانم درس بدهم، میتوانم سخن بگویم برای مردم، دلم میخواست ادامه بدهم به کار روحانی خودم، واقعاً نمیخواستم من در این انتخابات شرکت کنم امام بر من واجب کرد، صریحاً گفتند بر تو لازم و متعین است، یعنی نگفتند هم که لازم است که بعد بیایم بگویم واجب کفایی است شاید، نه، گفتند متعین است - یعنی واجب عینی است بر تو - به من گفتند من هم آمدم توی نماز عید قربان هم من همینطور گفتم البته قبل از انتخابات نمیخواستم بگویم که تصور نشود که این یک استفاده تبلیغاتی از این میخواهیم بکنیم، نه انتخابات را گذاشتیم هر جور که بناست بشود بشود و حالا میگویم به شما و گفتم هم در عید قربان.[5] توصیه حضرت امام به کاندیداتوری هاشمی در انتخابات سال 68 ![]() انتخابات ریاست جمهوری سال 68 در حالی در شش مرداد 1368 برگزار شد که حضرت امام رحلت کرده بودند، اما از مدتی قبل از رحلت ایشان بحث کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی برای جایگزینی آیت الله خامنهای مطرح بود. هاشمی رفسنجانی در سال 78 و در مصاحبهای که در کتاب حقیقتها و مصلحتها منتشر شده است، میگوید که با توصیه امام خمینی کاندیدای ریاستجمهوری شده و در آن شرایط اجتماعی سلیقهها و جریانات مختلف از نامزدی وی حمایت کردند.[6] در پایان باید گفت که به نظر میرسد حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری به دلیل تسلطی که به فضای سیاسی کشور دارند و آگاهی بالایی که نسبت به جریانات مختلف دارند و همچنین به دلیل جایگاه ولایت فقیه، این حق را دارند که در انتخابات توصیههایی به کاندیدا داشته باشند، زیرا تشخیص مصالح نظام بر عهده ولی فقیه است و در زمان حضرت امام حتی مشاهده میکنیم که ایشان از ورود شهید بهشتی به انتخابات ممانعت میکنند و این کار را به مصلحت کشور و روحانیت میدانند. [1] - ww.mashreghnews.ir/fa/news/635582/ [2] -http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13930230001405 [3]- http://www.rajanews.com/news/18166 [4] - خاطرات حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری، جلد دوم، ص 73.
[5] -http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=20617 [6] - http://www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition&UID=45612 |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۱۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام صبح بخیر ممنون از مواردیکه جمع آوری ومنتشر کردید موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1874939_228.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874939_228.jpg)
![[تصویر: 1874934_986.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874934_986.jpg)
![[تصویر: 1874935_867.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874935_867.jpg)
![[تصویر: 1874933_442.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874933_442.jpg)