|
تو رو خدا برای اباالفضل العباس گریه نکنیم!
|
|
۱۷:۰۸, ۲۰/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۵ ۲۱:۱۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همین دیشب بود که حاج آقای مسجدمون روضه حضرت ابالفضل العباس رو خوند و ما هم گریه کردیم. گفت در آخرین دقایق مولا و سید ایشون، دستور آوردن آب رو از فرات به ایشون دادند و ایشون خودشون رو به فرات رسوندند. در این حین مشتی از آب برداشتند که بخورند ولی در عین تشنگی اون آب رو به رود ریختند چون با خودشون فکر کردند که روا نیست حسین و فرزندانش تشنه باشند و من سیراب بشم.
شما رو به خدا بیاید برای اینها گریه نکنیم. اینها برای گریه کردن نیستند اینها برای این هستند که ببینیم و یاد بگیریم. اگر قرار بشنویم و گریه کنیم و از فردا همون باشیم که هستیم پس این گریه کردن به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟ امروز ظهر تاسوعا رسیدیم مسجد. بعد از نماز ناهار دادند. جاتون خالی مثل گشنه ها دولپی خوردم و خوردیم و حاج آقا دعای سفره رو خوند. اومدیم که پاشیم گفتیم به رییس زنگ بزنیم که هماهنگ باشیم. فهمیدم خونه است. قضیه چیه؟ شما که ناهار خوردید تموم شد و دعا کردید تازه شروع کردند به پخش کردن غذا بین خانم ها در بخش زنانه. می گفتند که غذا کمه و به بچه ها نمی دیم بزرگترها یک پرس و مشمول ذمه اید اگر برای بچه ها بگیرید. رفتم پیش مسئول پخش غذا و بهش گفتم: بنده خدا، اول باید به زن و بچه ها غذا بدید بعد به مردها و بزرگترها، چرا اینکار رو کردید؟ گفت هیات امنا گفته اول به زنجیر زنها بدید بعد به بقیه. 1- مگه ما که زنجیر میزنیم منتی سر کسی داره؟ مگه برای یک پرس غذا داریم زنجیر می زنیم؟ این زنجیر زدن برای امام حسینه یا برای شکممون؟ 2- اسم من و امثال من مرده نه به این دلیل که ریش و سیبیل داریم بلکه برای اینکه باید مرد باشم من چه جور مردی هستم که بچه ها گرسنه موندند و من شکم سیر خوردم. 3- زن و بچه ها از صبح تو حسینیه بودند و بوی غذا بهشون خورده ببینید چه حسی برای بچه داره غذای امام حسین رو نخورده با اون بی ادبی از مسجد بیرونش کنند. واقعاً خدا رو خوش میاد؟ 4- مگه غذای امام حسین رو برای سیر شدن می خورن که کم بیاد غذای امام حسین رو به نیت تبرک و شفا باید خورد مگه غذای امام حسین کم میاد. این حرص و طمع و گشنه بودن ماست که باعث میشه غذا کم بیاد. تو رو خدا برای حضرت اباالفضل گریه نکنیم. به خدا زشته. ما قرار برای اینها گریه کنیم یا ازشون رسم آدم بودن رو یاد بگیریم؟؟؟؟ راستی اگر حضرت ابالفضل اون یک مشت آب رو می خورد الان اسمی از ایشون در تاریخ باقی مونده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پ.ن. من همیشه با خودم فکر می کردم چرا امام زمان میاد مرکز حکومتش رو کوفه انتخاب می کنه؟ بابا بس نیست؟ این مردم در حق پدرهای ایشون اون کارها رو نکردند؟ در سفر پارسال به پیاده روی اربعین فهمیدم که اتفاقاً امام زمان باید بیاد با همین مردم حکومت تشکیل بده. اونها مردمی چشم و دل سیرند هر چند که خیلی از ما فقیرتر هستند. این مردم اون مردم کوفه نیستند. نشانه های کوفی گری در بین ما دیده میشه تا اونها. ما عاشق گوساله سامری شدیم نه اونها. اونجا به غذا هجوم نمی بردند بلکه اونی که نذر کرده بود منت شما رو می کشید تا از غذاش بخورید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۰, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
اگر دوستان همت کنند و یک تاپیک بزنند تا اسیب های عاشورا را بررسی کنیم عجب می شود ![]() هر کسی هر اسیبی در عزاداری های محل خودشان دیده است در آن تاپیک بگوید تا درس بگیریم. یا علی بگید... |
|||
|
|
۲:۴۱, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
۱۴:۳۰, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ببینید بزرگوارن اشک بر مصیبت سیدالشهدا عالی ترین نتیجه ی مراسم عزاداری است .
بنده منکر درس گرفتن از حادثه ی عاشورا نیستم , اما اشک بر خون خدا برتر از هر مساله ی دیگری است . اشک بهترین راه برای وصل انسان به عالم معناست و اشک بر واسطه ی عالم معنا بهترین اشک هاست . اشک به خودی خود چیز مقدسی است و اگر مثلا یک ادم بی دین بر مصیبت هم نوع اش اشک بریزد چون این اشک از فطرتش بلند شده امید هست که فطرتش او را به راه درست هدایت کند . ظاهرا بهترین راه برای از بین بردن مفهوم ادمیت کم ارزش جلوه دادن اشک است . 1. در دنیای وهابی گری , اشک بر درگذشته گران حرام اعلام شده و متاسفانه در مراسمات تشیع جنازه به خانواده ی متوفی ، اجازه ی گریه نمیدهند و آن را سبب عذاب روح متوفی میدانند !!! 2. در دستگاه تبلیغی غرب طوری برنامه ریزی شده مشاهده ی صحنه های فجیع عادی جلوه داده شود و.... 3.در فرهنگ عامیانه اشک را به ضعیف بودن نسبت داده اند و به قول مزخرف مربوط (مرد گریه نمیکند!) 4..... همه ی انچه گفته شد و نشد در جای خود ! اما ظاهرا پلیدان داخلی در حال تراش دلیل برای مراسمات عزاداری اند ! البته تا بوده پلیدی بوده ، و مهم طرز برخورد ما با پلیدی است که ظاهرا بزرگواران تاپیک در برابر ان موفق نبوده اند . |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
عمار عزیز به نظر بنده اشتباه برداشت کرده اید. منظور دوستان این نیست که گریه نکنیم ، همه مان اگر روزی شود گریه می کنیم و همین گریه ها بسیار ارزشمند است. به قول امام خمینی ما ملت گریه سیاسی هستیم و با همین گریه ها سیل جریان می سازیم و استکبار را نابود می کنیم. به نظر بنده این که محمد صدرا برادر عزیزمون تیتر " تو رو خدا برای حضرت ابوالفضل گریه نکنیم "را انتخاب کرده اند، به معنای کتمان گریه و ارزش ان نیست بلکه به این معنا است که خودمان را اصلاح کنیم و رفتارهای اشتباه در عاشورا را اصلاح کنیم و در کنار ان گریه هم کنیم. التماس دعای فرج |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۲۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۱۸:۱۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۴:۴۸)Islam نوشته است: بسم تعالی" تو رو خدا برای حضرت ابوالفضل گریه نکنیم !" اینجوری تیتر انتخاب کردم که سوء برداشت نشه. ولی ممنون کاملاً درست فرمودید. من هم همین رو می خواستم بگم. |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
فردی که در تهران زندگی می کنه چطور می تونه نذری رو به استان سیستان و بلوچستان برسونه؟ اینکار نیاز به وجود یک سری افراد معتمد داره که به نیابت از اشخاص دیگر، نذری رو در اون مناطق توزیع کنند. یه جور ساماندهی لازمه. |
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به خود سیستان و بلوچستان نمیتونه برسونه.
به کارگرهای ساختمونی چی؟ به کارگرهای کرد میوه و تره بار چی؟ به جنوب شهر چی؟ یکی بره دم میدون راه آهن نذریشو بده به مسافرا. یکی بره منطقه اودلاجان. یکی بره میدون خراسون. بلاخره آدم مستضعف فکری و شکمی دور و برمون زیاده. کمیته امداد میتونه سازماندهی کنه ببره استانهای سنی نشین. تو همین تهران هم میشد با هر پرس قیمه یه سی دی رائفی پور داد. خلاصه این که تغییر هر چند کوچیک میتونه تاثیر گذار باشه. |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۴/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۵ ۱۸:۴۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یه برنامه تو تلویزیون دیده بودم از وضعیت بعضی مناطق سیستان ، درست شبیه زمان قحطی در سریال یوسف پیامبر بود . نشون می داد که توی سیستان ، مردم فقیر صف می بستند برای گرفتن یه مقدار گندم به ازای هر نفر که به قوتشون کمک بشه ، و وقتی باهاشون مصاحبه می کرد می گفتند اصلا کفاف کل ماه رو نمیده و به زور تا آخر ماه می رسونیم ...
بودجه مال اونا نیست که ! بودجه مال مانور تجمله . ما قبلا حتی در مورد قحطی سومالی هم بهشون کمک کرده ایم ، پس إن شاء الله دور نیست . ... وَ شَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ ۖ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (آل عمران 159) و در كار با آنان مشورت كن، و چون تصميم گرفتى بر خدا توكل كن، زيرا خداوند توكلكنندگان را دوست مىدارد. |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۲۰:۴۹, ۲۵/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۵ ۲۰:۵۰ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۱:۳۰)پارمیس نوشته است: حرفت تون خیلی سخیفه شما هم بهتر می تونی صحبتتون رو بگی گاهی افراد به خاطر برکت غذای نذری و شفا و استجابت دعاهاشون در ارائه نذری ها و شرکت در تهیه غذای نذری جذب میشند این در مرحله اول هست بعد در جلسات نسبت به زندگی و آخرت مسائلی یادآوری میشود دفعه بعد افراد با انگیزه بهتر میان چون بصیرت بالاتر رفته و علم افراد بیشتر شده جلسات عزاداری درواقع عزاداری نیستند جلسات بصیرت هستند به همین خاطر دشمن یا به وسیله مسخره کردن یا بوسیله ایجاد شبهه و وسوسه که چرا اینقدر طولانی اند این مجالس! ذهن مردم رو منحرف میکنه چون از بصیرت مردم شیعه می ترسه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ***** بغض حسین کربلا را گم نکنیم***** | اسکای | 1 | 1,593 |