|
پروژه روز کوروش ناجی یهود
|
|
۱۰:۳۴, ۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() احتمالاً خبر برگزاری روز کوروش به گوشتون خورده یکی از اهدافشون همین معرفیشه که به دست خودی ها انجام شد! این مراسم در همین چند ساله که داره برگزار میشه و توسط خوانین دولت قبل بهش دامن زده شد. کیفیت و سطح مراسم و شرکت کنندگان در مراسم خود گواه نیت برگزاری اون هست چیزی باید بگم در نگاه اول اینه در 7 آبان 1397 قصد دارند بیشترین جمعیت کذایی خودشون رو اونجا جمع کنند این میشه 18 صفر سال 1440 هجری قمری که یه جورایی تاریخ خاصیه و میخوان بدل اربعین رو بزنن که دو روز بعدشه (مقایسه 20 هزار نفر با 35 میلیون نفر )اول باید گفت که این آزادی بیانی که از کمبودش حرف میزنن دقیقا یعنی چی؟ میخوان دیگه چکار کنن؟ دوم افراد تاریخ پرست باید به خودشون بیان که کاملاً دارن با جریان ضد اسلام و اهل بیت همراهی میکنن (شعارهاشون رو گوش بدن) سوم خود مورخان میگن این روز روز ورود کوروش به بابل و نجات یهوده!!! نه تولد یا مرگ کوروش که این هم باز قابل تامله کاملا مشخصه که افراد تالار چه واکنش هایی نشون میدن |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
عبد الرحمن این موضوع که گفتی خوبه ولی برای بعضیا که فقط تاریخشون رو مثل داروین وصل میکنن به بعضیا و حاظر هم نیستن ازش کوتاه بیان سخته واقعا.
بعضیا رو ادم میبینه میگن کوروش و تاریخ و ... . بعد پای اسلام میرسه بابا ول کن اسلام 14 قرن پیش و که پوسیده شده و همه چیزیش به مقتضیات زمان دیگه نیست ( اینو که میگم واقعا دیدم که طرف دانشجوی رشته حقوق هست میگه اسلام یسری مطالبش بدر هون موقع میخورد الان چرا میخوایین شما ها _ منظورش من و امثال من _ از اون احکام استفاده کنین؟ مگه اون وقوع اینترنت بود که الان بعضیا _ مثلا میخواست محترمانه بگه مراجع _ احکامی از اون زمان براش در میارن؟ عبد الرحمن گرامی مطالب خوب ولی اگه کسی که از قدیم اینو میگفتن به خواب زده شده نمیشه بیدارش کرد ، پس این دوستان 25 قرن پیش رو که دیگه عمرا. یه عبارت رهبری دارن براتون میگم و در پناه خدا باشین. دیدگاه رهبر معظم انقلاب در خصوص کوروش و داریوش و هخامنشیان با گسترش شبکه های مجازی، عده ای فرصت یافته اند تا در کمبود کتاب و مطالعه و مباحث علمی و اعتقادی محکم، به ترویج #باستانگرایی و #ملی گرایی و حتی #نژادپرستی و شوونیسم با محوریت #کوروش گرایی و #هخامنشی ستایی بپردازند. موضع حکیمانه رهبرمان در این خصوص، همچون هر موضوع دیگری، بهترین تابلوی راهنماست اصرار فرنگی ها بر شروع تاریخ ایران از هخامنشیان فرنگیها اصرار داشتند هخامنشیها را بالا بیاورند و مطرح کنند و کوروش و داریوش را اولِ تاریخ بدانند؛ حتّی مادها را هم از خاطر بردهاند. کار مستشرقان اروپایی در این زمینه خیلی صادقانه نبوده. لیکن حفاریها و شناختها و نشانههای گوناگون تمدنی به ما نشان میدهد که در سرتاسر ایرانِ کنونی ما تمدنهای بسیار قدیمی – که بعضی شاید از تمدن مصر هم قدیمیتر باشد – وجود دارد؛ تمدنهای شش هزار ساله، هفت هزار ساله؛ از جمله در همدان است، از جمله در سیستان است، از جمله در مناطق دیگری از این کشور است. بنابراین نمیشود قاطع گفت اینجا تنها دولت متمرکز یا اولین دولت متمرکز وجود داشته؛ اینها حدسیات است. آنچه مسلّم است، این است که اینجا سه هزار سال زنده بوده است؛ سه هزار سال مشغول ساختن و تولید تمدن و علم و زندگی بوده است؛ این خیلی مهم است. این گذشتهی تاریخی به چه دردی میخورد؟ اگر این گذشته را بهعنوان یک شجرهنامه فقط در جیبمان بگذاریم و به آن افتخار کنیم، مثل بعضیهاست که از سیادت فقط شال سبزی به کمرشان ببندند یا شجرهنامهیی در جیبشان بگذارند و آن را وسیلهی ارتزاق قرار دهند؛ اینکه درست نیست. اهمیت این شجرهنامه از این جهت است که نشان میدهد این منطقه - به هر دلیلی؛ یا به دلیل اقلیمی، یا به دلیل جغرافیایی، یا به دلیل تاریخی - منطقهیی است که استعداد در آن پرورش پیدا میکند؛ یعنی جوانِ امروزِ همدان و ملایری و نهاوند و کبودرآهنگ و بقیهی نقاط این استان میتواند این امید را داشته باشد که بشود ابنسینا، بشود رشیدالدین فضلاللَّه، بشود میرسیدعلی، بشود آخوند ملاحسینقلی، بشود آخوند ملاعلی معصومی. ۱۳۸۳/۰۴/۱۹http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3245 برتری دانشمندان ، علما و انبیا بر پادشاهان «و لذا در تاریخ هم وقتی شما نگاه کنید، میبینید حکما و دانشمندان و انبیا و اهل معرفت علیرغم ضعفهای ظاهریشان و نداشتن قدرت بر اسکندرها و کوروشها و بقیهی سلاطین و جهانگیران عالم، پیروز شدند؛ در زمان خود پیروز نشدند، اما در تاریخ پیروز شدند. از سلاطین و جهانگیران عالم جز نامی، آن هم همراه با طعن و لعن انسانهای هوشیار چیزی در تاریخ نمانده...» http://farsi.khamenei.ir/newspart-print?id=21488 امید وارم برچسب زدن برخی ها رو شاهد نباشیم. (۹/آبان/۹۵ ۱۳:۰۱)پارمیس نوشته است: سلام خانم پارمیس ، شما اصلا بعد سیاسی چنین کارهایی رو نگاه نکن باشه؟ شما هنوز در کوچه پس کوچه های ازادی بیان ازادی عقیده و ... هستین ، رو بعد از اینهمه مطالب که گفته شد رو با خلط میکنین . ازادی بیان در درباره همین چناب کوروش رو پیشتر براتون گفته بودیم ولی شما .... ![]() اینم داشته باشید شاید پیگیر بودید و مطالعه کردین البته بعید میدونم . جایگاه روز جهانی #کوروش در بین زرتشتیان :روز جهانی کوروش ، روزی که می توان با یقین بیان کرد که در پیش 50 سال قبل، کسی از آن خبر نداشته است. :آنچه مشخص هست اینکه، ۲۹ اکتبر برابر با هفتم آبان که بسیاری آن را به نام روز جهانی کوروش #تبلیغ مینمایند ، در هیچ یک از منابع معتبر داخلی و خارجی ردپایی از این روز نیست. در میان تاریخنویسان و باستانشناسان کشور، کسی نیست که روز هفتم آبان را به عنوان روز جهانی کوروش جدی بگیرد و دلیل و سندی بر صحت این روز بیاورد. اگر چنین روزی درست باشد و دلیل معتبری بر آن باشد، یکی از گروههایی که باید چنین روز به اصطلاح بزرگی را پاسداری کنند و از یاد نبرده باشند، #زرتشتیان هستند. : در ادامه برای روشن شدن این ماجرا چند #مجله #زرتشتیان بررسی میشود که از چه زمانی این روز جهانی ایجاد شده است و آیا قدمت دیرینه ای دارد یا خیر؟ یکی از مجلات زرتشتیان که در سالهای پیش از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی توسط زرتشتیان چاپ میشده، مجله " #هوخت " است. وقتی این مجله و محتوای آن در ماه #آبان حتی برای پیش از انقلاب مورد بررسی قرار می گیرد ، به دست می آید که چنین روزی در این #مجله بیان نشده و اصلا هیچ اثری از این روز جهانی در این مجله مربوط به زرتشتیان نیست. یکی دیگر از نشریههای زرتشتیان نشریه ای به نام #امرداد است که از سال 78 شروع به چاپ کرده است. زمانی که این نشریه هم مورد بررسی قرار میگیرد و شمارههای موجود این مجله بررسی و واکاوی قرار داده میشود، باز به دست می آید که این روز جهانی، چند سالی هست که توسط این نشریهی زرتشتی مورد آگاهی قرار گرفته و تا پیش از این اصلا نام و اثری از این روز به اصطلاح مهم وجود نداشته است. آخرین نشریهی زرتشتی که مورد بررسی قرار می گیرد، نشریه #فروهر هست که از سال 1345 شروع به کار کرده است. مطالب این نشریه نیز تا سال 1389 شمسی که مورد بررسی قرار گرفته، مشخص می کند که این روز جهانی نامی در این مجلهی زرتشتیان ندارد. :باید فراموش کرد که در تقویم زرتشتیان که هر ساله چاپ میشود، وقتی به روز 7 آبان برابر با 29 اکتبر میرسد، صفحه ای خالی را نمایش میدهد و اثری از این روز جهانی نیست. در حالی که تمامی مراسمات و برنامههای زرتشتیان در این تقویم بیان شده است. منابع: ۱.نشریه هوخت، آبان سال 1344، شماره 8 دوره 16 ۲.نشریه امرداد، شماره 32، 22 آبان، 1380 / شماره 55؛ 7 آبان، 1381 / شماره 79، 16 آبان 1382 / شماره 103، 5 آبان، 1383 ۳.نشریه فروهر، سال چهلم، شماره 7-8، مهر و آبان 1384 / سال چهل و دوم، شماره 423، مهر و آبان 1386 / سال چهل و سوم، شماره 429، مهر و آبان 1387/ سال چهل و سوم، شماره 435، مهر و آبان 1388 ۴.سررسید سال 92، ناشر سالنامه ی راستی، مهندس پریرخ خسرویانی |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
یه نکته برای کسانی که دنبال حقیقت و اهل تفکرن کورورش گفت عقاید هرکسی برای من محترم هست از جمله بت پرستان.اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید حضرت ابراهیم بت شکن بود |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۵ ۱۵:۵۹)افشین نوشته است: سلام حتاب افشین ، ایا کاری که کنستانتین کرد دروقوع شورای نیقیه در سال 325 میلادی ، مصداقی بر حرف شما تیست؟ از طرفی کوروش طبق متون مربوطه یکتا پرست نبود بود؟ حضرت ابراهیم چطور؟ اصلا کاری به نبوت حضرت ابراهم (علی نبینا و اله و علیه السلام) ندارم. فقط خواستم تذکر بدم . امیدوارم منظور رو با قراین موجود گرفته باشید. ترویج بت پرستی و ... در مقابل یکتا پرستی . پرستش خدایانی از جمله : Marduk, the great lord, rejoiced at [my good] deeds, and he pronounced a sweet blessing over me, Cyrus, the king who fears him, and over Cambyses, the son [my] issue, [and over] my all my troops, that we might proceed further at his exalted command. ترجمه ی دکتر ارفعی: 35. هر روز در برابر خداوند (= مردوک) و نبو زندگی دیریازی از بهر من بخواهند و هماره در پایمردی من سخن ها گویند، با واژه هایی نیک خواهانه باشد که به مردوک، خدای من، گویند که «به کورش، پادشاهی که (با بیم) تو را پرستنده است و کمبوجیه پسرش، ترجمه ی موزه بریتانیا: 35. هر روز در برابر بعل و نبو روزگاری دراز (=عمری طولانی) برایم خواستار شوند و کارهای نیکم را یادآور شوند و به مردوک، سرورم، چنین بگویند «کوروش شاهی که از تو می ترسد و کمبوجیه پسرش». ترجمه ی غیاث آبادی: 35- در برابر بِل و نَبو برایم خواستار عمر طولانی باشند. بشود که شفاعت مرا کنند و به خدای من مَردوک بگویند: «کورش، پادشاهی که از تو میترسد و پسرش کمبوجیه» حناب افشین میشه برای من بگین بت یا خذلی مردوک در حمای عالم تشریف دارشتن و طبق کدوم عقیده ( جالا رزتشتی و یا پیش از اون و پس از اون این شخصیت روچطور توصیف کردن؟اقا جالب تر اینه که تو سایت موزه بریتانیا بغضی صفحات که موجود بود رو الان ارور 404 میده حال اینکه وجود داشت . ![]() برای نمونه نگین که ادرس رو علط میدم برید از ویکی هم شده ببینین که ادرس تا چند ماه گیش درست بوذ الان جرا خطا میده اگه کسی حوصله داشت اینو بخونه نقل قول:جناب افشین حتما این متن بالا و جتی اگه شد خود این کتن رو از کتاب استاد مطالعه بفرمایید حتی این متن هم برای شما دوستان مفیده بارم کتاب آیندۀ انقلاب اسلامی ایران ولی صفخات 271-2 نقل قول:در تاریخ مینویسند که کوروش وقتی که وارد بابِل شد با این که خودش دین دیگری داشت (مدعیاند که حتی خدا پرست هم بود) ولی مردم را در دینشان آزاد گذاشت یعنی بت پرستها را در بت پرستی، فرضا چوب پرستها را در چوب پرستی و حیوان پرستها را در حیوان پرستی آزاد گذاشت و گفت هر که هر کار میخواهد بکند، من کاری به او ندارم. در معیار غربی کوروش یک مرد آزادیخواه است، همچنان که میگویند یکی از ملکههای انگلستان (شاید ملکه ویکتوریا) وقتی که به هند رفت و میخواست به یکی از بتخانهها وارد شود، به احترام آن بتخانه اگر دیگران جلوِ صحن آن بتخانه کفشها را در میآوردند او از سر کوچه کفشها را درآورد که من میخواهم به عقیده انسانها احترام بگزارم. ولی ابراهیم خلیل چه کرد؟ آیا ابراهیم خلیل به این عقیده، که اینها عقیده نیست زنجیر است، به این زنجیرهایی که عادات سخیف بشر به دست و پای او بسته است احترام گزارد؟ خیر، بلکه رفت بتها را در خلوتی شکست، تبر را هم به گردن بت بزرگ انداخت، اول این فکر را در مردم القاء کرد- عملا یا قولا- که این بت بزرگتر کوچکترها را زده، کشته و خرد کرده است، و کاری کرد که همین امر منشأ تفکر در مردم بشود، به خود باز آیند، به تعبیر قرآن: فَرَجَعوا الی انْفُسِهِمْ یعنی به خودباز آمدند. ابراهیم آنها را به خودآگاهی |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۵ ۲۳:۰۴ توسط افشین.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سبحان الله!
جناب مهدی سینا شما احیانا بنده رو با کسی اشتباه نگرفتید؟بار دومه که از عرایض بنده برداشت اشتباهی دارید ولی تشکر میکنم بابت اطلاعات مفیدتون که در تکمیل عرایض بنده بود بنده هم میگم کسی که حضرت ابراهیم رو قبول داره نباید بگه کوروش ذوالقرنین یا... هست اینم خدمت شما برادر گلم
|
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۵ ۲۳:۰۳)افشین نوشته است: سبحان الله! سلام خدمت شما افشین گرامی . بنده پوزش میخوام برای اینکه بد برداشت کردم . من برداشتم این بود که شما گفتین کوروش عقاید رو احترام گذاشت یعنی ازادی داده و ادم خوبیه ( چون خیلیا این روزها این رو میگن ) و ... ولی حضرت ابراهیم مقابله کرد با عقاید مردمش .مشکلی نیست که اگه کاری اشتباه انجام دادیم پوزش میخوایم ، مگه اسمون به زمین میاد؟ ![]() دیگه در تکمیل صحبتهای شما از استاد مطهری هم نمونه اوردم ، حالا اتفاقی و یا سرنوشت تکمیل کنننده حرفتون شد . راستی اون شورای نیقیه رو دوستان حتما پیگیر باشن مطالبی جالب گیرتون میاد . حیفه اهل تحقیق باشی و اون داستان رو از دست بدی. ماجرای کنستانتین و ثبت الوهیت و خدا پنداری مسیح علی نبینا و علیه السلام هست که در اون شورا مباحث تحریف به اوج رسید و ... . برید مطالعه کنید . |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۱۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۵ ۱۵:۰۴)mahdy30na نوشته است: خانم پارمیس ، شما اصلا بعد سیاسی چنین کارهایی رو نگاه نکن باشه؟ بحث ازادی بیان رو ابتدا کاربر عبد الرحمن مطرح کردن. من نبودم. (۹/آبان/۹۵ ۱۵:۰۴)mahdy30na نوشته است: اینم داشته باشید شاید پیگیر بودید و مطالعه کردین البته بعید میدونم . قضاوت و پیش داوری؟ |
|||
|
۱۶:۰۴, ۱۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۵ ۱۵:۴۷)پارمیس نوشته است: بحث ازادی بیان رو ابتدا کاربر عبد الرحمن مطرح کردن.اوشون شروع کردن ، شما پاسخ منطقی دادین؟ یا اینکه .... (۱۰/آبان/۹۵ ۱۵:۴۷)پارمیس نوشته است: قضاوت و پیش داوری؟امیدوارم پیگیر باشین ولی تاالان چندین بار مباحثی رو که داشتیم مطالب رو میدم ولی ناچار در 1 صفحه بعد دوباره تکرار میکنم و اگه هم ادرسیمیدم برای این هستکه دوستان پیگیری کنن و همچنین دوستانی همچون شما . بعدی میدونم چون سابقه درخشان هست . البته نه شما که گذشتتون تو بحثا خوب بود و برای بنده که مفید بود .اگه پیگیر میبودین که چنین سوالاتی رو مطرخ نمیکردین. راسی اینم بگم شاید بد نباشه ، خیلی از کاربرا دنبال سرمشق میگردن و میخوان اینجا فقط رفع کنن ، گرامیان ، پرسش و پاسخ خوبه ، یکم از سعدی هم یاد بگیرین که اگه مطلبی برمیخوره میره از اسک دین میپرسه ، حالا به بحثایی که بین منو سعدی هست تو مباحث حدیثی کسی کار نداشته باشیه حرفیه بین من و ایشون ، اما روشش برای بعضیا مفیده که میخوان اینجا نتیجه بگیرن. برید یکم خودتون هم مطالعه کنین و بیایین و یکم برای ما بار + داشته باشین و بزارین از شما یچیز یاد بگیریم . نمیگم شما از ما یاد بگیرین نه ولی یکم شما هم باخودتون محتوا صحیح ( صحیح از نگاه من نوعی و یا شمای نوعی رو کار ندارم کلا بگرین ببینین با عقل چی حوور هست و نتیه ایا خوانا هست بیاین بگین )بیارین . اینطوری خیلی بهتر به نتیحه میرسیم . /واقعا بعضی وقتا از برخی از دوستان انتظار نمیره یه مطالبی رو که میگن.اسم نمیبرم چون دوست ندارم به کسی نگاه نادرست بشه.گیرنده متوجه میشه . |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۱۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
مخاطب من شما نبودید
شما مجبور نیستید پاسخ بدید جوابم هم منطقی بود |
|||
|
۱۷:۴۲, ۱۰/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۵ ۱۷:۴۴ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
کوروش تو تصاویری که ازش کشیدن کلی ریش داره، بعد رفتن سر قبرش شعار میدن : آزادی اندیشه با ریش و پشم نمیشه ![]() جل الخالق ![]() منبع عکس : http://photos03.wisgoon.com/media/pin/ph...634565.jpg |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: x20q_unnamed.jpg]](http://uupload.ir/files/x20q_unnamed.jpg)
)

این شخصیت روچطور توصیف کردن؟

![[تصویر: 500x500_1477672395634565.jpg]](http://photos03.wisgoon.com/media/pin/photos03/images/o/2016/10/28/20/500x500_1477672395634565.jpg)