کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه روز کوروش ناجی یهود
۱۰:۳۴, ۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: x20q_unnamed.jpg]

احتمالاً خبر برگزاری روز کوروش به گوشتون خورده

یکی از اهدافشون همین معرفیشه که به دست خودی ها انجام شد!

این مراسم در همین چند ساله که داره برگزار میشه و توسط خوانین دولت قبل بهش دامن زده شد.

کیفیت و سطح مراسم و شرکت کنندگان در مراسم خود گواه نیت برگزاری اون هست

چیزی باید بگم در نگاه اول اینه

در 7 آبان 1397 قصد دارند بیشترین جمعیت کذایی خودشون رو اونجا جمع کنند

این میشه 18 صفر سال 1440 هجری قمری که یه جورایی تاریخ خاصیه و میخوان بدل اربعین رو بزنن که دو روز بعدشه (مقایسه 20 هزار نفر با 35 میلیون نفر Huh)

اول باید گفت که این آزادی بیانی که از کمبودش حرف میزنن دقیقا یعنی چی؟ میخوان دیگه چکار کنن؟

دوم افراد تاریخ پرست باید به خودشون بیان که کاملاً دارن با جریان ضد اسلام و اهل بیت همراهی میکنن (شعارهاشون رو گوش بدن)

سوم خود مورخان میگن این روز روز ورود کوروش به بابل و نجات یهوده!!! نه تولد یا مرگ کوروش که این هم باز قابل تامله

کاملا مشخصه که افراد تالار چه واکنش هایی نشون میدن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، مصباح ، mahdy30na ، میثم2 ، متفکر ، میم.حسین.الف ، sagheb ، مهدی2012 ، علی املشی ، sarallah ، faraz_223 ، saman151 ، vahrakan

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۷, ۱۰/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۵ ۲۳:۵۸ توسط Islam.)
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم تعالی
شما ببینید در ایّام تحویل، مردم چه مکانهایی اجتماع می‌کنند! دیشب در اطراف آستان قدس رضوی، با این‌که نیمه شب بود، جای سوزن انداختن نبود! تا بستِ شیخ بهایی و تمام این اطراف، مردم برای توجّه، روی زمین نشسته بودند!
یعنی عید نوروز، همراه با معنویت. یا دیشب - نیمه شب - هزاران انسان علاقه‌مند، از خواب و خانه و زندگی و محیط خانواده بیرون آمدند و به مرقد امام بزرگوار رفتند. یعنی جنبه معنوی. خوب؛ حالا یک نفر هم پیدا می‌شود که از سرِ اشتباه و ندانمکاری، به جای مرقد امام رضا و مرقد امام بزرگوار و مرقد حضرت معصومه و مراسم معنوی، تخت جمشید را زنده می‌کند! البته تخت جمشید، یک اثر معماری است؛ انسان، اثر معماری را تحسین می‌کند و چون متعلّق به ما و مال ایرانیهاست، به آن افتخار هم می‌کند؛ اما این غیر از آن است که ما دلها و ذهنها و جانهای مردم را متوجّه به نقطه‌ای کنیم که در آن خبری از معنویت نیست، بلکه نشانه طاغوتیگری است! در همان ساختمانها که امروز بعد از گذشت یکی دو هزار سال، ویران است، زمانی به مناسبت همین روز نوروز، خدا می‌داند که چقدر بی‌گناه، در مقابل تخت طاغوتهای زمان به قتل می‌رسیدند و چقدر دلها ناکام می‌شدند! این افتخاری ندارد.
.
امام خامنه ای ، 1 فروردین 1378
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، عبدالرحمن ، faraz_223 ، MohammadSadra ، sarallah ، vahrakan
۱۱:۳۶, ۱۱/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۵ ۱۱:۳۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۰/آبان/۹۵ ۲۲:۰۲)میم.حسین.الف نوشته است:  
الحمد لله الذی جعل .... (شما سالی 6 روز تو تقویم جیبی تون برای کوروش قرار بدید)

به کوری چشم دشمنانش 6 روز که هیچی ما کل سال رو برای کوروش قرار میدیم.
خوب شد از تقویم گفتید
اتفاقا یکی از چیزایی که حرص ملت رو درآورده و باعث شده این شعارو بدن همین تقویم هست
چرا ما برای شخصیت های ملی مون یک روز تو تاریخ نباید داشته باشیم ولی برای فلان شاعر عرب بزرگداشت دارم.
این تحقیر ملت نیست؟؟
اعرابی که اومدن کشور ما رو نابود کردن و به ناموس مردم تجاوز کردن بعد برای شخصیت هاشون بزرگداشت برگذار کنیم؟؟(منظورم شخصیت های دینی نیست)
تمام تقویم ما عربیه
میدونید اروپایی ها فک میکنن ایران یه کشور عربیه؟؟؟
به نظرتون چرا همچین تصوری دارن؟؟

(۱۰/آبان/۹۵ ۲۳:۵۷)Islam نوشته است:  خوب؛ حالا یک نفر هم پیدا می‌شود که از سرِ اشتباه و ندانمکاری، به جای مرقد امام رضا و مرقد امام بزرگوار و مرقد حضرت معصومه و مراسم معنوی، تخت جمشید را زنده می‌کند!

چرا اشتباه و ندانمکاری؟؟
بعدم شما از کجا میدونی اونایی که میرن تخت جمشید مثلا قبلش حرم حضرت معصومه نرفتن؟؟

(۱۰/آبان/۹۵ ۲۳:۵۷)Islam نوشته است:   در همان ساختمانها که امروز بعد از گذشت یکی دو هزار سال، ویران است، زمانی به مناسبت همین روز نوروز، خدا می‌داند که چقدر بی‌گناه، در مقابل تخت طاغوتهای زمان به قتل می‌رسیدند و چقدر دلها ناکام می‌شدند! این افتخاری ندارد.
.

SurpriseSurpriseSurprise
سند تاریخی؟؟؟؟
۱۲:۴۷, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #33
آواتار
بعضیامون بدون اینکه بدونیم نژاد پرستیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Islam ، Bidel.s ، vahrakan
۱۳:۴۶, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۱/آبان/۹۵ ۱۱:۳۶)پارمیس نوشته است:  به کوری چشم دشمنانش 6 روز که هیچی ما کل سال رو برای کوروش قرار میدیم.
خوب شد از تقویم گفتید
اتفاقا یکی از چیزایی که حرص ملت رو درآورده و باعث شده این شعارو بدن همین تقویم هست
چرا ما برای شخصیت های ملی مون یک روز تو تاریخ نباید داشته باشیم ولی برای فلان شاعر عرب بزرگداشت دارم.
این تحقیر ملت نیست؟؟
اعرابی که اومدن کشور ما رو نابود کردن و به ناموس مردم تجاوز کردن بعد برای شخصیت هاشون بزرگداشت برگذار کنیم؟؟(منظورم شخصیت های دینی نیست)
تمام تقویم ما عربیه
میدونید اروپایی ها فک میکنن ایران یه کشور عربیه؟؟؟
طبق اخرین گزارشهای هواشناسی شروع جدیدی از توهین ها به کسانی که در مقابل جعلیات ایستادن از چند روز پیش شروع شده در چند روز اینده هم با شدت ادامه داره و قرار نیست از منطقه جغرافیایی معلوم خارج بشه بلکه با افزایش توده های تحریف و ... این جبهه به مقابل با عقاید دیگران میباره . جاده برای همه مناطق لغزنده و گاهی مه الود هست ، امیدواریم هوطنان ما در این هوای مه الود مراقب سرعت خود باشن تا در دره های جعلیات تاریخ و ... سرازیر نشن.

خانم پارمیس کوروش و .. که به ملت های دیگه تجاوز کردن و به پیرو جوان و زن و مرد ؛ بنده ازاد رخم نکردن چی میشه؟
ببخشین میشه اثاری از بعد از حمله این قیور مردان به سزمین های بابل و اطرافش بگین که چقدر اون سرمین هاکه تمدن داشتن چطور شد که نابود شدن ؟
حانم پارمیس ، احترام شما واجب اما توهین هایی که میکیند اگه سندی داریدکه هیچ وگرنه از روی داغ بودن و اینکه از اعراب متنفر هستین و اینکه چون به ایران تجاوز کردن و ... دارین جوش میارین واقعا براتون شخصا متاسفم.
تقئیم شما عربیه؟ببخشین تقئیم پیشن ماهم چیزی درباره کوروش نداشتا. نمونش رو براتون از تقویم زرتشتایان اوردم که چرا نخوندید؟ بعد میگید که من چرا میگم شما مطالعه نمیکنی؟ خو حق دارم جون چشم بر خیلی مطالب میبندید.Dodgy
اعراب حمله کردن ما هم محکومشون میکنیم اما توهین به همه اعراب رو خیر. شما اگه نزادتون رو والا میدونین بدونین که همین نژاد چه جنایات که نکرد . پس کمی به عقبه نژادتون باتامل نگاه کنین.
(۱۱/آبان/۹۵ ۱۱:۳۶)پارمیس نوشته است:  میدونید اروپایی ها فک میکنن ایران یه کشور عربیه؟؟؟
مگه ما اوپایی ها رو چیزی هم حساب میاریم که برانمون مهم باشه ما رو عرب تصور میکنن یا عحم؟ مگه خودشون چی هستن؟ تافته جدا بافته؟ الحمدالله که همه جه مثلا مسیحی هستن ولی احکام دیگه و تفکرات ضد مسیحی تو کشورشون و قوانینشون رفتار میشه. نمونش همچنسگرایی و همجنسبازی که طبق قوانین مسیحی ایا مجاز است؟ پس ما هم اونها رو باید از قوم لوط بدونیم؟ اروپاییهای لوطی چطورین ؟Big GrinCool
بعدشم شما بر چه اساس این ادعا رو مطرح میکنین؟
خانم پارمیس این رو یادتون باشه که :
إذا وجد الاحتمال بطل الاستدلال . زیرا آن‌گاه که احتمال به میان آید، استدلال باطل است

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۴:۰۳, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #35

(۱۱/آبان/۹۵ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است:  اعراب حمله کردن ما هم محکومشون میکنیم اما توهین به همه اعراب رو خیر. شما اگه نزادتون رو والا میدونین بدونین که همین نژاد چه جنایات که نکرد . پس کمی به عقبه نژادتون باتامل نگاه کنین.
آفرین بر شما
پس شما هم با من هم عقیده اید که فروش زنان و دختران در جنگها محکومه و ارتباطی به اسلام نداره.

خیلی مهمه که ما چنین کارهایی رو زشت بدونیم و فرهنگمون رو از جایز دونستن چنین اعمالی دور کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۴:۵۸, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #36
آواتار
باز که شما پاسخ دادید آقای سینا
الان یه ساعت دیگه میاید میگید من از حرفای شما نقل قول کردم Big Grin
۱۵:۳۷, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۱/آبان/۹۵ ۱۴:۵۸)پارمیس نوشته است:  باز که شما پاسخ دادید آقای سینا
الان یه ساعت دیگه میاید میگید من از حرفای شما نقل قول کردم Big Grin

Blush نقل قول بزنی میگم نقل قول کردی .
(۱۱/آبان/۹۵ ۱۴:۰۳)سعدی نوشته است:  آفرین بر شما
پس شما هم با من هم عقیده اید که فروش زنان و دختران در جنگها محکومه و ارتباطی به اسلام نداره.

خیلی مهمه که ما چنین کارهایی رو زشت بدونیم و فرهنگمون رو از جایز دونستن چنین اعمالی دور کنیم.

عزیز سعدی خوش سخن ، حمله اعراب محکوم اما چسبوندنش به نام اسلام هم محکوم. داستان کنیز و ... هم ماهیت و ذاتش مشخصه . لطفا از این مطالب مصادره به مطلوب نکنین.
اسلام اجازه کنیز گرفتن رو داده و راهش رو هم طبق نص موجوده اما برخی میخوان ازش استفاده غیر ببرن دیگه چیز دیگس.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، vahrakan
۱۶:۰۷, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #38

(۱۱/آبان/۹۵ ۱۵:۳۷)mahdy30na نوشته است:  اسلام اجازه کنیز گرفتن رو داده و راهش رو هم طبق نص موجوده اما برخی میخوان ازش استفاده غیر ببرن دیگه چیز دیگس.
نه این یک رسم جاهلیه و توسط اسلام ایجاد نشده. منتها اسلام چنین رسمی رو به صورت یکباره حذف نکرده و به همین دلیل اجرای اون رو در سالهای ابتدایی اسلام هم می بینیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۱۶:۰۷, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۱/آبان/۹۵ ۱۵:۳۷)mahdy30na نوشته است:  Blush نقل قول بزنی میگم نقل قول کردی .

میگم حالت تون خوب نیست میگید چرا Big Grin
کی اولین بار نقل قول کرده از حرف های اون یکی ???
من یا شما ???
۱۶:۴۰, ۱۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱۱/آبان/۹۵ ۱۶:۰۷)پارمیس نوشته است:  میگم حالت تون خوب نیست میگید چرا Big Grin
کی اولین بار نقل قول کرده از حرف های اون یکی ???
من یا شما ???

خوشم میاد دوستانی که روی بحث دیگه کار نمیتونن بکین و دست به جاشیه رفتنشونم خوبه دست از هر چی کاره نمیگشن و دوست دارن شاخو برگ بدن تا شاید بتونن از این شاحه به اون شاخه برن.
خانم پارمیس ، هم بنده و هم شما همدیگر رو تو این مدت خوب میشناسیم که کی چه تفکری داره و چطور با هم برخورد کینم.
بنده هر مشکلی داشته باشم با کسی از نگاه عقدیه و فکر میزارم کنار تو بحث و فقط متناسب با بحث با طرف خودم در همون مورد بحث میکنم اینو یادتون باشه تا بگم چرا اینو گفتم ، چون بدونین این کارا کهنه شده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا