کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندیشه ورفتار پیرو اهلبیت چگونه است؟
۱۱:۵۰, ۲۳/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۱۱:۵۴ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1

بنام خدا
پیش ازآغاز مطلب علت اینکه بجای (شیعه) از (پیرو اهلبیت) استفاده کرده ام این استکه امروزه شیعه به اقسامی تقسیم شده است مانند شیعه انگلیسی وآمریکائی وشیعه حجتیه وغیره اما اصطلاح اهلبیت منحصرا دریک گروه مشخص قرار میگیرد وآن این استکه پیرو اهلبیت یعنی پیرو پیامبر وجانشینان ایشان
اما آدمی دوبعددارد اندیشه ورفتار که اولی امری نظری واعتقادی است ودومی امری عملی ورفتاری است. هرآدمی برای رسیدن به حقیقت دوراه درپیش دارد یا خود تحقیق میکند ویا اینکه ازمحقق دیگری پیروی میکند
اگر آدمی بخواهد درتمامی مسایل زندگی خود تحقیق کند هرگز به نتیجه نمیرسد چرا که دامنه مسایل آنقدر زیاد است که عمر آدمی کفاف نمیدهد پس این روش مردود است .واگر آدمی بخواهد در همه مسایل پیرو دیگران باشد این امر هم موجب میگردد تا انسانی وابسته شود وازخود دیگر چیزی بروز ندهد وراکد میشود واین هم خلاف آفرینش است .پس باید ازهردو روش استفاده کند. در مکتب اهلبیت یک مسلمان بخش اعتقادی خودرا مستقیما باید تحقیق کند وجوابگوی پروردگار ووجدان خود باشد .اما در مورد مسایل عملی واحکام باید ازاهل فن پیروی کند ودر مسایل جامعه ازقانون که اراده جمعی است تبعیت کند. در جامعه اسلامی تعدادی اندک افرادی هستند که درامور احکام به نتیجه نهائی رسیده اند وبه آنان مراجع دینی میگویند بقیه باید ازیکی ازآن مراجع پیروی کنند ودر مسایل اجتماعی وسیاسی تابع قوانین کشور باشند
نتیجه اینکه پیرو اهلبیت درمسایل اعتقادی خود محقق اند ودر مسایل عملی واحکام پیروفتاوی وقانونند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۸, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #11

(۲۴/مهر/۹۵ ۲۰:۱۰)aliabad نوشته است:  عصبانی نشو آرام باش پاسخت را می نویسم
خطاب به دیگران :
آيا واقعا جالب نیست که وقتی از بی ادبی اش عصبانی نشدم چنین چیزی می نویسه ؟
از همون اول هم فهمیده بودم حسن نیت نداره .

خطاب به کاربر aliabad :
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۰:۱۰)aliabad نوشته است:  امامت وخلافت دارای مفهوم مشخص است اما ولایت هردورا شامل میشود ولذا اگر مراد اولی باشد حکم همان رادارد واگر دومی باشد حکم دومی .بحث لغوی نداریم .در ماهیت بپرسید
ولایت امر ائمه(علیهم السلام) = امامت
در ولایت امر ائمه(علیهم السلام) بُعد غیرفردی(اجتماعی ، حکومتی) = خلافت(خلافت پیامبر ، جانشین پیامبر شدن)

آیا این بحث سر لغته یا سر مفهوم و ماهیت ؟!

نمیخواید سردربیارید چون نمیخواید قبول کنید که اشتباه کرده اید .
کاملا واضحه .

من بیکار نیستم که پس از اثبات غرض ورزی شما ، به صرف غرض ورزی شما ، وقتم رو تلف کنم .
توصیه می کنم فعالیت غرض ورزانه تون رو تموم کنید و توبه کنید . در غیر این صورت همچنان به تالار سر بزنید(بعدا می فهمید چرا می خواستم سر بزنید)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر
۲۱:۰۵, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #12

بنام خدا
سلام وتشکر حالا که وقت نداری وکار داری سریع وکوتاه می نویسم تا بکارت برسی
پیامبر در غدیر علی را بولایت معرفی کردند یعنی هم امام اند وهم صلاحیت خلافت را دارند . اما پس ازرحلت پیامبر مردم با دیگری بیعت کردند چرا که امر خلافت مستلزم بیعت است ولذا خلافت ایشان تا 25 سال عملی نشد وبعد با بیعت مردم 5 سال واندی خلیفه شدند وامام حسن هم بدلیل مخالفت مردم با معاویه صلح کرده وکنار کشیدند.
۲۲:۱۰, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #13
آواتار
با سلام عرض احترام به همکاران گرامی
لازم به تذکر هست که تو بحث سعی بشه تو بحث کمی حوصله و کمی هم درکنارش وقت کافی داشته باشید تا برای جمله بندی ها کار ما رو سخت نکنین.
کاری نشه که ناچار بشیم از ویرایش استفاده کنیم.
توی بحث نقل و نبات پخش نمیکنن ولی کنترل اعصاب یعنی پیروزی بر بحثBig Grin و این که اعصاب طرف مقابلت رو خراب کنی میشه جنگ روانی Soldier پس سعی کنین با تسلط بر بحث به ادامه کار بروید.
تذکری بود دوستانه به دوستان .
جناب علی اباد و جناب فرشته ی عذاب ، مراقب باشین که دفعه بعد تذکر داده نمیشه Smile دیگه دوستانه گفتم نه به عنوان ناظر.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliabad
۲۲:۲۳, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #14

بنام خدا
سلام وشب بخیر
حتما عمل میشود ممنون
۱:۵۵, ۴/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۵ ۲:۰۹ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #15

(۲۴/مهر/۹۵ ۲۲:۱۰)mahdy30na نوشته است:  ... و جناب فرشته ی عذاب ، مراقب باشین که دفعه بعد تذکر داده نمیشه
میشه بپرسم چی گفته بودم که بخواد تذکر داده بشه یا نشه ؟!
گویا اینکه به بقیه چیزی بچسبه که انجام نداده اند برای شما مهم نیست . گفتم خودم بیام بپرسم .

خیلی جالبه که اون کاربر که به همه نوع دروغ و دغل چنگ انداخت که باطلش رو حق جلوه بده و آخر حتی تلاش کرد که عصبانی کنه (همین صفحه قبل) تا عصبانیت رو دستاویز قرار بده ، و حتی زمانی که نتونست عصبانی کنه سعی کرد به دروغ عصبانی جلوه بده ، چنین کسی ، از رای جناب ناظر راضی رفته ! چون تمام چیزی که براش دست و پا می زد براش حکم شده !
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۲:۲۳)aliabad نوشته است:  حتما عمل میشود ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر
۲:۳۲, ۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #16
آواتار
کاربر محترم دقت کنین که در زمان نوشتن چه مینگارید.
(۴/آبان/۹۵ ۱:۵۵)فرشته ی عذاب نوشته است:  میشه بپرسم چی گفته بودم که بخواد تذکر داده بشه یا نشه ؟!
گویا اینکه به بقیه چیزی بچسبه که انجام نداده اند برای شما مهم نیست . گفتم خودم بیام بپرسم .

خیلی جالبه که اون کاربر که به همه نوع دروغ و دغل چنگ انداخت که باطلش رو حق جلوه بده و آخر حتی تلاش کرد که عصبانی کنه (همین صفحه قبل) تا عصبانیت رو دستاویز قرار بده ، و حتی زمانی که نتونست عصبانی کنه سعی کرد به دروغ عصبانی جلوه بده ، چنین کسی ، از رای جناب ناظر راضی رفته ! چون تمام چیزی که براش دست و پا می زد براش حکم شده !

تا زمانی که صبر پیشه نکنین کاری پیش نمیره ، جز عدم تسلط بر بحث . اونم بخاطر این هست که راحت از بحث خارح میشید . بجای وارد شدن در درگیری لفظی سعی کنین بر اون غالب بشید با کمک گرفتن از دانشتون.
زمانی که توهینی به شما میشه بجای ورود شخصی بر اون با مدیر بخش و همچنین عدم وارد شدن در اون سعی کنین بر حقانیت خودتون بمونین.هرچند جناب علی اباد برای ما کم مایه نزاشتن با الفاظی که در شان یک کارشناس حقوق و همچنین حرمت این تالار رو حفظ نکردن.
۳:۳۳, ۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #17

(۴/آبان/۹۵ ۲:۳۲)mahdy30na نوشته است:  کاربر محترم دقت کنین که در زمان نوشتن چه مینگارید.

تا زمانی که صبر پیشه نکنین کاری پیش نمیره ، جز عدم تسلط بر بحث . اونم بخاطر این هست که راحت از بحث خارح میشید . بجای وارد شدن در درگیری لفظی سعی کنین بر اون غالب بشید با کمک گرفتن از دانشتون.
زمانی که توهینی به شما میشه بجای ورود شخصی بر اون با مدیر بخش و همچنین عدم وارد شدن در اون سعی کنین بر حقانیت خودتون بمونین.هرچند جناب علی اباد برای ما کم مایه نزاشتن با الفاظی که در شان یک کارشناس حقوق و همچنین حرمت این تالار رو حفظ نکردن.
آهان . یعنی در اون جمله که همراه هم خطاب قرار دادید منظورتون این حرفای بالا بود ؟
پس منظورتون این نبود که جمع ببندید . خب تمام حرف بنده هم همین بود که چرا من که ظلمی نکرده ام باید با کسی که ظلم کرده جمع بسته بشم و همراه باهاش مورد تذکر قرار بگیرم ، که الان متوجه شدم که منظورتون یک تذکر یکسان به هر دو طرف نبوده ، و بلکه تذکرات مختلف به طرف های مختلف بوده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر ، aliabad
۱۰:۳۰, ۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #18

بنام خدا
سلام وصبح همگی بخیر
خداراشکر ابهام دوستمان رفع شد ضمنا بنده کوچکتر ازآنم که بخواهم حرمت کسی یا تالار دینی را بشکنم واگر غفلتا شده است پوزش می طلبم موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۹:۵۲, ۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #19

(۴/آبان/۹۵ ۱۰:۳۰)aliabad نوشته است:  خداراشکر ابهام دوستمان رفع شد
تنها مشکل من این بود که ناظر در بیانی بسیار مبهم و اشتباه ، شمایی که بی ادبی کرده بودید رو با من که مرتکب چنین غلطی نشده بودم جمع بسته بود و همراه هم ! مورد تذکر قرار داده بود .
تلاشتون برای وارونه جلوه دادن ، باز یه بار دیگه ذاتتون رو مشخص کرد .

(۴/آبان/۹۵ ۱۰:۳۰)aliabad نوشته است:  ضمنا بنده کوچکتر ازآنم که بخواهم حرمت کسی یا تالار دینی را بشکنم واگر غفلتا شده است پوزش می طلبم موفق باشید.
تلاشتون برای تحریف سیره ائمه هنوز هم در همین صفحه قابل رویته !
میگید کوچکتر از اونید که حرمت بشکنید ؟
بارها نشون دادید که حرمت هیچ حقی رو نگه نمی دارید
مگه حرمت شکستن بزرگی میخواد ؟

---
آقای Anti Gods ، واقعا قسم روباه رو باور کردید ؟ آیا به این زودی فراموش کردید که بارها در ساده ترین و روشن ترین مباحث ، چقدر گشتیم و گشتیم و حتی یک روده ی راست درون شکم ایشون پیدا نکردیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، متفکر
۲۳:۴۲, ۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #20

بنام خدا
سلام وشب بخیر
جمله من کاملا روشن بود رفع ابهام برای شما وادعائی علیه بنده ومن هردورا با رعایت حرمت نظر دادم نمیدانم کجای کار می لنگد که شما هنوز برافروخته اید .بهرحال اگر مایل به ادامه بحث هستید تا ابهامات دیگر شما برطرف شود باکمال میل درخدمتم شما سوال بفرمائید من پاسخ دهم ودیگران داوری کنند اگر موافقید منتظر شما هستم موفق باشید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا