|
آیا رابرت دنیرو ممنوع التصویر خواهد شد؟
|
|
۰:۰۰, ۲۱/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۵ ۱۸:۴۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر شما، آیا رابرت دنیرو به دلیل حرفهایی که به ترامپ زده ممنوع التصویر میشه؟ رابرت دنیرو هنرپیشه مشهور هالیوود در ویدئویی که برای کارزار تشویق به رای دادن در آمریکا ضبط شده است به دونالد ترامپ حمله کرده و گفته "دلم میخواهد با مشت توی صورتش بکوبم". رابرت دنیرو در درباره ترامپ میگوید که "او به طرز مشهودی احمق است." دنیرو ترامپ را "آشغال، سگ، خوک و یک انسان فریبکار" توصیف کرده و گفته او "آرتیست ابلهی" است که "نمیفهمد از چه حرف میزند. کارش را درست انجام نمیدهد و هیچ چیز برایش اهمیت ندارد. او فکر میکند جامعه را به بازی گرفته و مالیاتش را نمی پردازد." رابرت دنیرو در این ویدئو میگوید کالین پاول خیلی خوب گفته که ترامپ "مایه خفت ملی" است. چندی پیش بخشی از محتوای ایمیلهای هک شده کالین پاول، وزیر خارجه اسبق آمریکا، منتشر شد که در آنها او دونالد ترامپ را "مایه خفت ملی" خوانده بود. حالا رابرت دنیرو ضمن تایید سخنان پاول در این ویدئو میگوید که ترامپ گفته میخواهد با مشت توی صورت مردم بکوبد "من دلم میخواهد با مشت توی صورتش بکوبم." این هنرپیشه ۷۳ ساله سینما در ادامه میگوید: "چنین آدمی میخواهد رئیس جمهور شود؟ من فکر نمیکنم. چیزی که برای من مهم است آینده این کشور است. من نگرانم که اگر کسی مثل دونالد ترامپ رئیس جمهور شود به بیراهه برویم. به فکر آینده خودتان باشید. رای بدهید." در کارزار موسوم به "برای آیندهات رای بده" برخی ستارههای آمریکایی تلاش میکنند شهروندان را برای ثبتنام و رای دادن تشویق کنند. به جز رابرت دنیرو، ستارههای دیگری مانند لئونارد دیکاپریو، ادوارد نورتون، اما استون، جولیا رابرتز و ساموئل جکسون در این کارزار برای جلب آرای مردم تلاش میکنند. منبع: جامجم آنلاین |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۶, ۳۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر نمی کنم اظهار نظر در مورد درستی یک قانون خلاف مقررات کشور باشه. "جمهوری" یعنی مردم سالاری. مگر میشه توی یه نظام مردم سالار حتی نظر دادن در مورد قوانین خلاف باشه؟ اگر شک دارید سوال کنید و اگر مطمئن شدید که خلاف نیست، نظرتون رو به ما بفرمایید. |
|||
|
۲۰:۰۴, ۳۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
فکر کردن در جای خودش مفیده ، اما در برابر قانون بهتره به جای فکر کردن سوال کنیم .
1.آیا توهین به ریس جمهور مجاز است ؟ 2.مرز نظر دادن در مورد قانون بررسی توهین به ریس جمهور کجاست ؟ |
|||
|
۲۰:۲۷, ۳۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
پس می فرمایید در مورد آنچه که باید باشد فکر نکنیم، بلکه فقط در مورد آنچه هست سوال کنیم ...
جامعه چطور می تونه پیشرفت کنه اگر در مورد اینکه چه چیزی خوب یا بد است فکر نکنه؟ |
|||
|
۲۳:۰۶, ۳۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
جامعه این طور پسرفت میکنه : یه نفر تو روزنامه میبینه به ریس توهین شده ، واکنش نشون میده و کار رو به جای باریک میکشونه !
جامعه این طور پیشرفت میکنه: یه نفر تو روزنامه میبینه به ریس توهین شده ، بعد تحقیق میکنه میبینه توهین نبوده و در چهارچوب خودش یک نقد بوده . |
|||
|
۲۳:۳۳, ۳۰/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۵ ۰:۱۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
۰:۴۶, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
در حکومت قانون همه چیز بر پایه ی قانون است ، مثلا در قانون یک فرد میتواند (نهی از منکر کند) ، اما مرز این کار را دوباره قانون تعیین میکند ، یک فرد میتواند به حکومت اعتراض بکند ولی برای نوع و مرز اعتراض باید به قانون نگاه کند
|
|||
|
۱۷:۲۸, ۱/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۵ ۱۷:۵۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
در حکومت جمهوری، نظر مردم اهمین قابل توجهی داره. پس یک اظهار نظر ساده نمی تونه مشکلی ایجاد کنه. بدون هیچ نگرانی نظرتون رو بفرمایید تا استفاده کنیم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |