کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود رايگان كتاب گنجينه عظيم دعاهاي ناياب فوق العاده است
۲۰:۳۵, ۲/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۵ ۲۰:۴۴ توسط rexsport.)
شماره ارسال: #1

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مومنین محترم امیدوارم عبادات شما دوستان مورد قبول حق قرار بگیرد یک کتاب بسیار ناب و با ارزشی رو برای شما دوستان اوردم که با دانلود اون به گنجیه ایی از دعا های صحیح و درست دست پیدا خواهید کرد وهمناطور که پرودگارمان می گوید بخوانید مرا تاعجابت کنم شما را ان شا الله مشکلاتتان به زودی زود حل شود وارزویی یا ناراحتی هایتان با عنیات ویژه پرودگار انجام به شود به امید خدا

اما موضوعات این کتاب بدون حاشیه از دعاهای متعدی شروع می شود وبه امید خدا دیگر کتاب ها هم در این رابطه برای شما عزیزان قرار میدهیم

دعاهای داخل کتاب خیلی زیاد و همراه با ترجمه است و منابع اون هم معتبر قطعا از دانلود کتاب پشیمان نخواهید شد.AngelAngel

پرودگار می فرماید بخوانید مرا تا عجابت کنم شما را ان شا الله که موفق باشید.

لین دانلود
http://uploadboy.me/jhgl64a4ped7/ebook12...).pdf.html[/url]

کتاب فوق العاده مفیدی است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۲:۱۲, ۲/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲/آذر/۹۵ ۲۰:۳۵)rexsport نوشته است:  با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مومنین محترم امیدوارم عبادات شما دوستان مورد قبول حق قرار بگیرد یک کتاب بسیار ناب و با ارزشی رو برای شما دوستان اوردم که با دانلود اون به گنجیه ایی از دعا های صحیح و درست دست پیدا خواهید کرد وهمناطور که پرودگارمان می گوید بخوانید مرا تاعجابت کنم شما را ان شا الله مشکلاتتان به زودی زود حل شود وارزویی یا ناراحتی هایتان با عنیات ویژه پرودگار انجام به شود به امید خدا

اما موضوعات این کتاب بدون حاشیه از دعاهای متعدی شروع می شود وبه امید خدا دیگر کتاب ها هم در این رابطه برای شما عزیزان قرار میدهیم

دعاهای داخل کتاب خیلی زیاد و همراه با ترجمه است و منابع اون هم معتبر قطعا از دانلود کتاب پشیمان نخواهید شد.AngelAngel

پرودگار می فرماید بخوانید مرا تا عجابت کنم شما را ان شا الله که موفق باشید.

لین دانلود
http://uploadboy.me/jhgl64a4ped7/ebook12...).pdf.html[/url]

کتاب فوق العاده مفیدی است

گرامی .نمیدونم وقتی اسم بنده رو مشاهده خواهید کرد چه احساسی به شما دست میده اما ...
الان این کتاب هست؟
نه نامی نه نشانی نه ادرسی نه مدرکی نه ...

(۲/آذر/۹۵ ۲۰:۳۵)rexsport نوشته است:  دعاهای داخل کتاب خیلی زیاد و همراه با ترجمه است و منابع اون هم معتبر قطعا از دانلود کتاب پشیمان نخواهید شد.AngelAngel
جسارتا عرض میکنم شما الان چی معرفی کردید؟ HuhHuhHuh

(۲/آذر/۹۵ ۲۰:۳۵)rexsport نوشته است:  کتاب فوق العاده مفیدی است
واقعا فوق العاده بود ممنون. Dodgy
قوانین تالار رو مشاهده فرمودید؟ یا اینکه فقط امدید تا باشید Huh

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۲۹, ۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #3

pdf از مجموعه ی دعا و ذکر است همراه با ترجمه اسم خاصی نداره
۲۲:۳۷, ۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/آذر/۹۵ ۲۲:۲۹)rexsport نوشته است:  pdf از مجموعه ی دعا و ذکر است همراه با ترجمه اسم خاصی نداره

گرامی شبتون بخیر
وقتی میگید کتاب ،
(۲/آذر/۹۵ ۲۰:۳۵)rexsport نوشته است:  با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مومنین محترم امیدوارم عبادات شما دوستان مورد قبول حق قرار بگیرد یک کتاب بسیار ناب و با ارزشی رو برای شما دوستان اوردم که با دانلود اون به گنجیه ایی از دعا های صحیح و درست دست پیدا خواهید کرد
یعنی در قالبی مشخص .
بنا براین اگه کتاب نیست پس عنوانش رو باید متناسب با محتواارایه شده اعلام کنید
وقتی بیان میکنید که
(۲/آذر/۹۵ ۲۰:۳۵)rexsport نوشته است:  اما موضوعات این کتاب بدون حاشیه از دعاهای متعدی شروع می شود وبه امید خدا دیگر کتاب ها هم در این رابطه برای شما عزیزان قرار میدهیم

وقتی چنین میفرمایی یعنی مطالب باید منبع داشته باشه . جسارتا الان خیلی مطالب منتسب به بزرگان هست ایا میشه قبول کرد چشم بسته؟ الان تصور کنید مردی بیاد خدمت شما بگه من از پدر بزرگ شما طلب دارم و این هم رسیدش . ایا قبول میکنید؟
اصل کلام بنده بر دو قسمت از مطلب شما هست. اگر کتاب نیست این مطلب شما پس چرا اسمش رو اینچنین میگید و اگه کتاب منابعش معتبره ، اصالت خود کتاب چرا اثبات نشده تا حالا اصالت مطالب هم برسی بشه.
امیدوارم متوجه کلام بنده شده باشید.
۲۲:۵۳, ۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #5

پست را حذف کنید من چند بر روی حذف کلیک کردم رفت به یک صفحه ایی
این صفحه در تالار وجود ندارد.برای پیگیری بیشتر: ولی هنوز در پست های ارسال شده ی من موجود بود

خودتان حذفش کنید
۲۲:۵۹, ۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲/آذر/۹۵ ۲۲:۵۳)rexsport نوشته است:  پست را حذف کنید من چند بر روی حذف کلیک کردم رفت به یک صفحه ایی
این صفحه در تالار وجود ندارد.برای پیگیری بیشتر: ولی هنوز در پست های ارسال شده ی من موجود بود

خودتان حذفش کنید

یعنی کل مطلبی که بودهمین 6 برگ بود؟
گفتم شاید هربار قسمتی رو قرار میدید.
اختیار با خودتونه . میتونید از دکمه گزارش استفاده کنید و قید کنید که حذف شد و .... . بنده کاره ای نیستم گرامی. Blush
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا