کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿هیچوقت فکر نکن انسان بی ارزشی هستی!✿
۱۲:۵۸, ۲۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سخنران در حالی که یک 20 دلاری را بالای دست برده بود، از افراد حاضر در سمینار پرسید: چه کسی این ۲۰ دلار را می‌خواهد !؟ دست‌ ها همه بالا رفت، او گفت: قصد دارم این اسکناس را به یکی از شما بدهم ؛ اما اول اجازه بدهید کارم را انجام دهم .

سخنران ۲۰ دلاری را مچاله کرد و دوباره پرسید: هنوز کسی هست که این اسکناس را بخواهد !؟ دست‌ ها همچنان بالا بود...

او گفت: خب اگر این کار را بکنم، چه می‌ کنید؟

سپس اسکناس را به زمین انداخت و آن را زیر پایش لگد کرد . او ۲۰ دلاری مچاله و کثیف را، از روی زمین برداشت و گفت: کسی هنوز این را می‌خواهد !؟ دست‌ها باز هم بالا بود !

سخنران گفت: دوستان من، شما همگی درس ارزشمندی را فرا گرفتید، در واقع چه اهمیتی دارد که من با این ۲۰ دلاری چه کار کردم ؛ مهم این است که شما هنوز آن را می‌ خواهید . چون ارزش آن کم نشده است، این اسکناس هنوز ۲۰ دلار می‌ ارزد.
[/b]

خیلی وقت‌ ها در زندگی به خاطر شرایطی که پیش می‌آید، زمین می‌خوریم، مچاله و کثیف می‌شویم، احساس می‌کنیم که بی‌ ارزش شدیم، اما اصلاً مهم نیست که چه اتفاقی افتاده و چه اتفاقی خواهد افتاد! شما هرگز ارزش خود را از دست نخواهید داد؛ کثیف یا تمیز، مچاله یا تاخورده، [/u]

هنوز برای کسانی که شما را دوست دارند ارزشمند هستید.
[تصویر: 1481356357581042_large.gif]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، del@ ، فاطمه خانم ، افشین ، fazel ، Anti gods ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۹, ۲۷/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۵ ۲۲:۱۰ توسط Islam.)
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظر بنده می شود از دو سمت به این نوشته نگاه کرد.

اولی سمت ارزش انسانی است. انسان هر چقدر هم که گنهکار شود روحی خدایی درون او وجود دارد و هروقت توبه کند می تواند به سوی خدا بازگردد و این روح توان پروازش را از دست نمی دهد. البته به شرطی که توجیهی برای گناه نشود.

سمت دوم که با توجه به متکی بودن این متن به روانشناسی غربی بیشتر به ذهن می رسد ، عدم پشیمانی از گناه را نشان می دهد. چیزی که زیاد در جوامع امروزی گفته می شود. می خواهند قبح گناه را بریزند و پشیمانی از گناه را بیماری روانی نشان دهند!

این جا به جا شدن مفاهیم که غرب با تمام وجود به دنبالش است را باید خیلی جدی بگیریم. بخش هایی از سخنان استاد عالی در ماه محرم امسال هم پیرو همین موضوع بود. مثال جالبی زدند که بد نیست خدمتتون عرض کنم. یکی از فیلسوفان غربی در یکی از کتاب هایش مفهوم غیرت و حسودی را تغییر داده بود. می گفت مردی که اجازه نمی دهد مرد دیگری با همسرش برقصد حسود است!حسود بودن یک صفت منفی است در صورتی که غیرت صفتی مثبت است. حالا حساب کنید یک انسان این را شنیده باشد و به جای اینکه در دوراهی غیرت و بی غیرتی بماند در دو راهی حسادت و دست و دلباز بودن بماند. پس از روی دست و دلبازی اجازه می دهد یک مرد دیگر با همسرش برقصد!

در کل به نظر حقیر در اسلام انقدر مفاهیم زیبا و دلنشین داریم و انقدر جای کار وجود دارد که بهتر است خود را در معرض فتنه های دشمن قرار ندهیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا