|
دو اشتباه بزرگ رقیبان روحانی
|
|
۲۱:۴۴, ۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۵ ۲۱:۴۵ توسط mohsen1414.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رقیبان روحانی استدلال های متعددی اقامه می کنند تا اثبات کنند که سال 96 بهترین موقع برای ضربه زدن به حسن روحانی و تک دوره ای کردن دولت اوست .
یکی از این استدلال ها این است که روحانی ، رای شکننده ای در سال 92 داشته و در حدود 51 درصد آراء شرکت کنندگان را به سوی خود جلب کرده است یعنی 49 درصد نتوانسته اند با وی ارتباط بر قرار کنند . اما بعد از حدود گذشت سه سال از عمر دولت او ، اینک آن 49 درصد ادله ی بیشتری برای رای ندادن به روحانی دارند و بخش زیادی از کسانی هم که به وی رای دادند ، به دلیل عمل نکردن روحانی به وعده هایش ، دیگر نمی توانند با او ارتباط بر قرار کنند . این استدلال مهم ترین دلیلی است که فضا را برای تک دوره ای شدن روحانی اماده می بیند . اما به نظر می رسد این استدلال از دو جهت قابل مناقشه است ؛ مناقشه ی اول اشتباه اول رقیبان روحانی این است که گمان می کنند اگر مردم از چپ زده شدند به راست گرایش پیدا می کنند و اگر از راست زده شدند به چپ تمایل پیدا می کنند . در حالی که این مطلب ، تصور باطلی است ؛ بخش زیادی از مردم در صورتی این گرایش و تمایل در انها ایجاد می شود که نماینده ی خود را حاضر در انتخابات ببینند و اگر نماینده ی خود را در انتخابات نبینند در انتخابات شرکت نمی کنند . به عنوان مثال در حدود 50 میلیون نفر سال 92 واجد صلاحیت بوده اند که این تعداد در سال 96 به حدود 55 میلیون نفر میرسد . در سال 92 ، 18 میلیون نفر به روحانی رای داده اند که معنایش این است که 32 میلیون نفر به وی رای نداده اند ! اما وی به پاستور رسیده است ! به این دلیل که میزان ، آراء شرکت کنندگان در انتخابات است نه واجدین صلاحیت . مثال روشن تر دیگری در این مساله وجود دارد ؛ در انتخابات سال 1372 که مردم گرانی های افسار گسیخته و تورم 49 درصدی را تجربه می کردند ، 33 میلیون نفر واجد صلاحیت برای رای دادن در انتخابات بوده اند اما 49 درصد انها اصلا در انتخابات شرکت نمی کنند و حدود 17 میلیون نفر در انتخابات حضور پیدا می کنند که 10 میلیون نفر از انها به هاشمی رفسنجانی رای می دهند و هاشمی با کسب 10 میلیون رای از 33 میلیون واجد صلاحیت ، به ریاست جمهوری می رسد . حال فرض کنید مردم از حسن روحانی به ستوه بیایند ! آیا معنایش این است که در انتخابات شرکت می کنند و به رقیب وی رای می دهند ؟! هرگز ! مردم مادامی که نماینده ی خود را نبینند مشارکت حد اکثری نخواهند داشت و به نظر نگارنده حسن روحانی با برگزار کردن انتخاباتی با مشارکت 55 درصد مردم ، با حدود 15 میلیون رای دوباره رئیس جمهور ایران خواهد شد . مناقشه ی دوم اشتباه دوم رقیبان روحانی این است که گمان می کنند با حسن روحانی طرف هستند و یا در نهایت با هاشمی رفسنجانی و رئیس دولت اصلاحات رو به رو هستند . در حالی که جریان غیر انقلابی داخل نظام ، پایگاه مردمی و توده ای خود را مدیون فرهنگ سازی تمدن غرب است و حتی ادبیات حرف زدن خود را از انها میگیرد . نمونه ی ان استفاده از واژه ی تندرو و میانه رو است که ادبیات مشترک جناح غیر انقلابی و آمریکایی هاست که بیش از سه سال است با این ادبیات ، حیات سیاسی خود را ادامه می دهند . این شکاف عظیم اجتماعی که روز به روز بیشتر می شود جز با یک گفتمان و ادبیات جدید برای مقابله با تمدن غرب ، قابل ترمیم نیست و با شعار های مبهمی نظیر " آزاد شدن ظرفیت ها " و " تبدیل کردن تهدید ها به فرصت " نمیتوان در مقابل غول تبلیغاتی شیطان بزرگ و شیطونک های داخلی ، ایستادگی کرد البته بماند که جریان اصولگرا نمونه ی بارز مجمع الاضداد است و نگاه از بالا به پایین انها کاملا مشهود است و چنین جریانی علاوه بر آنکه نمی تواند با مردم ارتباط بر قرار کند ، به بزرگتر شدن شکاف و پیچیده تر شدن داستان ، دامن می زند . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۵, ۱۱/دی/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)میثم2 نوشته است: شما کسی هستی که به شدت همیشه از احمدی نژاد طرفداری میکنی و مشخصه که دوست نداری اسطوره ای که ساختی مخدوش بشهاگر ما دنبال اسطوره بودیم، شاه و شاهزاده مملکت زیاد داره، یکی از اینها رو انتخاب می کردیم. طرف خودش میگه نوکر مردم هستم! مقایسه کن با مثلا ژنرال خلبان دکتر شهردار خوشتیب!!! اونها که دنبال اسطوره هستن، اینارو می بینن (۱۰/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)میثم2 نوشته است: من کجا گفتم همه آرا سلبی بود؟ اون بخشی از صحبتام که گذاشتی رو نگاه کنجسارتا شما یه طوری حرف میزنی که به نظر میرسه اون موقع حق رای نداشتی. البته این نقص نیستا ولی تحلیلت خیلی دور از واقع بود. سال 84 هیچکس احمدی نژاد رو نمیشناخت. کسی که همش 2 سال شهردار تهران بود و خیلی از ما تهرانی ها اصلا شناختی ازش نداشتیم!!! چه برسه به بقیه مردم کشور خود من یکبار میدون فردوسی دیدم پارچه زدن که دیدار شهردار تهران محمود احمدی نژاد با مردم منطقه ... پیش خودم گفتم عجب شهردار بیکاریه که میاد با مردم دیدار میکنه ![]() برخی رخدادهای فرهنگی و دینی هم اسم شهرداری بود ولی چیزی از احمدی نژاد ندیدیم و نشنیدیم. نه من که هیچکس از دوستان و نزدیکانم تا قبل از برنامه های انتخاباتی احمدی نژاد رو در حد یک مقام معمولی کشور نمی شناختیم حزب اللهی های گنده همه میگفتن قالیباف... حتی شایعه بود که از دفتر ...... هم گفتن که اصلح قالیبافه یه طوری میگید احمدی نژاد اصولگرا بود، انگار سال 84 هاشمی ضد اصولگرا بود!! خیلی از مردم عادی هاشمی رو تا همون سال یار امام می دونستن... خیلی از مسائل بعد از اون سال و مناظره ها برای مردم آشکار شد!!! اگر هاشمی 6.2 میلیون رای میاره و احمدی نژاد 5.7 میلیون رای، یعنی یک تازه به دوران رسیده برای استوانه نظام! شاخ شده.... اینو کسی درک میکنه که فضای اون روز یادشه (۱۰/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)میثم2 نوشته است: حرف اصلی و تمام حرف من اینه که برخلاف فضاسازی غلط و توهمی که بعضی علاقه مندان احمدی نژاد دارن گسترش میدن و از اون طرف حامیان روحانی هم ازش به شدت استقبال میکنن که کاندید انتخابات حتما باید از قبل آرای چند ده میلیونی داشته باشه و جلیلی یا کاندیداهای دیگه انقلابی نمیتونن فقط احمدی میتونه و اینکه مثلا احمدی نژاد مادر زاد 20 میلیون رای داشتبرادر عزیز چرا حرف تو دهن مردم میزاری!؟؟؟ کدوم طرفدار احمدی نژاد تا حالا گفته که کاندیدا باید از قبل آرای چند ده میلیونی داشته باشه؟؟ وقتی تحلیل ندارید چرا حرف الکی میسازید و خودتون به خودتون پاسخ میدید؟؟ یکی از مسائلی که من در همین تاپیک گفتم و مثل بقیه مطالب شما نخوندی، شکست افکار جلیلی حتی در مقابل قالیباف بود. یکبار دیگه بخون: نقل قول:از 50 میلیون نفر واجد شرایط فقط 36 میلیون نفر رای دادن که همش 6 میلیون به قالیباف و 4 میلیون به جلیلی رای دادن مطالب سال 92 من هنوز در همین تالاره. هر چقدر گفتیم باید یکی بیاد که بتونه دل مردم رو بدست بیاره، با مردم بتونه خوب ارتباط برقرار کنه، اصلا آقایون تو این باغا نبودن با این وضعی که پیش میریم، نه تنها شخص دلسوزی رئیس جمهور نمیشه، بلکه درصد مشارکت هم کاهش پیدا میکنه ... البته به نظر میرسه برای برخی که اینطوری خیلی هم بهتره و همینو می خوان |
|||
|
۱۷:۰۵, ۱۲/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۵ ۱۷:۱۱ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:سلامسلام آقا محسن با تشکر از شما بابت جوابی که دادین ضمن احترام به نظر شما به نظر بنده شاید افرادی وجود داشته باشن که بتونن نماد نه به وضع موجود باشن و مهمتر از اون اینه که مشکل وضع موجود درست برای مردم تعریف بشه تا متضاد اون هم قبل یا در حین مناظره به مردم شناسانده بشه _____________________________________________________________________________________ (۱۱/دی/۹۵ ۲۲:۲۵)علائم ظهور نوشته است: جسارتا شما یه طوری حرف میزنی که به نظر میرسه اون موقع حق رای نداشتی. البته این نقص نیستا ولی تحلیلت خیلی دور از واقع بود. سال 84 هیچکس احمدی نژاد رو نمیشناخت.سلام دوست عزیز این طرز برخورد درست نیست که تا یکی حرف متفاوتی بزنه بگیم فلانی چطور بود مثلا حق رای نداشت اتفاقا حق رای هم داشتم به احمدی نژادم رای دادم خانوادم هم به احمدی نژاد رای دادن جالبه من که یادم بود قالیباف تازه از نظامی به حزبی اومده بود و لاریجانی رو اون موقع بیشتر به عملکرد صدا و سیما میشناختن رو میگین یادت نیست بعد خودتون سوال میپرسین ... (۱۱/دی/۹۵ ۲۲:۲۵)علائم ظهور نوشته است: سال 84 هیچکس احمدی نژاد رو نمیشناخت. کسی که همش 2 سال شهردار تهران بود و خیلی از ما تهرانی ها اصلا شناختی ازش نداشتیم!!! چه برسه به بقیه مردم کشوراتفاقا مهم استفاده تبلیغاتی از عملکرد تو شهرداری برای انتخابات هست نشناختن قبل انتخابات مهم نیست، البته ما که تهران نبودیم میشنیدیم عملکردش تو شهرداری خوبه بعد شما؟! بگذریم اینکه میگید ناشناخته بود دقیقا حرفیه که من دارم میزنم خوبه حرفای منو تایید میکنید کاندید ضعیف و ناشناخته یا رای کم هم میتونه برنده بشه(۱۱/دی/۹۵ ۲۲:۲۵)علائم ظهور نوشته است: یه طوری میگید احمدی نژاد اصولگرا بود، انگار سال 84 هاشمی ضد اصولگرا بود!! خیلی از مردم عادی هاشمی رو تا همون سال یار امام می دونستن... خیلی از مسائل بعد از اون سال و مناظره ها برای مردم آشکار شد!!!اینکه احمدی نژاد اصولگرا بود شکی توش نیست، حالا به هر دلیلی شما بعضی مسائل یادتون نیست مثلا خاتمی اومد رسما از هاشمی برای انتخابات دعوت کرد که تو اخبارم بود یا خیلی از مردم ثروت خانواده هاشمی رو خبر داشتن که باعث شد بعد انتخابات بیاد تو نماز جمعه بگه یا مثلا کروبی هم بیشتر به خاطر وعدش رای دادن نه اصلاح طلب پس سال 84 چندین گروه بود ولی سال 88 و 92 مشخصا دو گروه بود که یه گروه فقط یه کاندید داشت یه گروه چند تا (۱۱/دی/۹۵ ۲۲:۲۵)علائم ظهور نوشته است: برادر عزیز چرا حرف تو دهن مردم میزاری!؟؟؟خب متاسفانه یا خوشبختانه شما خبر نداری بعضی هوادارای احمدی نژاد تو فضای مجازی دارن چه گندی میزنن حتما به خاطر علاقم به شما لازمه یه سری از شاهکارای بعضی هواداری متعصب احمدی نژاد رو تو تالار بزارم تا ببینید دارن چیکار میکنن، فقط برای آگاهی رساندن نه تقابل البته بهتر بود بنده رو متهم به دروغ نمیکردین (۱۱/دی/۹۵ ۲۲:۲۵)علائم ظهور نوشته است: یکی از مسائلی که من در همین تاپیک گفتم و مثل بقیه مطالب شما نخوندی، شکست افکار جلیلی حتی در مقابل قالیباف بود. یکبار دیگه بخون:(طبق مطالب سال 95 شما) وقتی شما بارها تو این تالار گفتید که احمدی نژاد فقط میتونه به جز اون کسی نمیتونه و تاکید به تعداد رای جلیلی و قالیباف میکنید منظورتون و برداشتی که از حرفتون میشه کرد چی باید باشه؟ شما تا حالا تو تعداد رای مانور میدادین الان برگشتین روی تفکر؟ چند بار با هم بحث کردیم شما خودت به رای نظرسنجی اشاره نکردی؟ شما مگه غیبگو هستی که طرز فکر کل کاندیدا یا روش مناظره رو پیشبینی کنی؟ متاسفانه به تفاوت سال دقت نمیکنید، مثلا میگید حرف جلیلی خریدار نداره ولی نمیگید دلیل تفاوت استقبال از احمدی نژاد تو سال 92 با سال 95 چی بود؟ یا نمیگید دید مردم به هاشمی سال 88 با سال 92 چه فرقی کرد؟ یا دید مردم نسبت به روحانی 92 با 96 چه فرقی کرد؟ واقع بین باشیم فضای سال 84 به نفع تفکر انقلابی و ضرر تفکر اشرافی و غربگرا بود و فضای سال 92 به ضرر تفکر انقلابی و به نفع تفکر اشرافی و غربگرا بود ان شاالله فضای سال 96 به نفع تفکر انقلابی و به ضرر تفکر اشرافی و غربگرا هست البته باید کمک کرد فضا شکل بگیره |
|||
|
۱۱:۲۲, ۲۶/دی/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
چرایی رای اوردن احمدی نژاد
___ رهبر انقلاب ایت الله خامنه ای در سال 88 و در مراسم تنفیذ رئیس جمهور ، درباره ی چرایی رای اوردن احمدی نژاد می فرمایند : " رأی #قاطع و #بی_سابقه ی مردم به رئیسجمهور منتخب و محترم، رأی به ویژگی هائی است که کارنامهی چهارسالهی دولت نهم بدانها زینت یافته است و سمت و سوی گرایشهای اکثریتِ بیچون و چرای ملت را آشکار میسازد. این، رأی به گفتمان پربرکت و عزتمدار انقلاب اسلامی است؛ رأی به #استکبار_ستیزی و #ایستادگی_شجاعانه در برابر سلطهطلبان بینالمللی است؛ رأی به #مبارزه_با_فقر و #فساد و #تبعیض و مبارزه با #اشرافیگری است؛ رأی به #ساده_زیستی و #نزدیکی_با_مردم و غمگساری از ضعیفان و مستضعفان است؛ رأی به #کار و #تلاشِ بیوقفه و خستگیناپذیر است. اینها بخشهای مهمی است از آنچه ملت ایران از منتخبان خود مطالبه میکند و هر گاه کسی را با این سمت و سو بشناسد،به او دل میبندد و با بهره گیری از #موهبت_آزادی که هدیه ی انقلاب اسلامی به این ملت است، او را بر کرسی مسئولیت و مدیریت مینشاند. " http://farsi.khamenei.ir/message-content?id |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |