|
سلامت باشيد با تغذيه سالم
|
|
۲۱:۵۵, ۲۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۵ ۲۲:۴۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با توكل به خداي منان و توسل به ائمه معصومين عليهم السلام و كمك و همفكري عزيزان بنا دارم اين تايپك را ايجاد كنم و اطلاعات اندك خود را براي عزيزان و اطلاعات بيشتري دريافت كنم لطفا حقير بيسواد را در اين راه ياري بفرماييد منتظر اشكالات و ايرادات و انتقادات و پيشنهادات سازنده شما عزيزان بزرگوار هستم اطلاعات ناچيز خود را براي عزيزان قرار ميدم اگر مفيد واقع گرديد براي مظلومترين پدرعالم دعا بفرماييد اگر سرتان را درد آوردم حلالم كنيد هميشه موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام اصول درست تغذيه " 1- آب 2- روغن 3- نمك 4- ظروف 5- حذف مواد كارخانه اي براي هر يك از اصول تغذيه درست زمانهاي طولاني ميشه بحث و گفتگو داشت اين مطالب ادامه دارد ان شاءالله البته اگر دوستان خواستار ادامه مطلب باشند |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۷, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
ابوتراب عزیز شاید من یک مقدار بد توضیح دادم در واقع منظور بنده این بود که اگر به نظر دوستان تغذیه به روش اسلامی ایرانی سخت و غیر ممکنه دلیلش اینه که نمیشه تغذیه رو درست کرد بدون توجه به مبحث سلامت ، سلامت رو نمیشه درست کرد بدون توجه به مبحث آموزش و اقتصاد و... اما سوال اینجاست آیا واقعا انجام همه ی اینها غیر ممکنه ؟ واقعا ارزش نداره آدم تلاش خودشو بکنه ؟ بنده و دوستان داریم این کاررو انجام میدیم . تلاش خودمون رومیکنیم . اصلا یکی از کارهای شیطان همینه که حرکت در مسی. درست رو سخت جلوه بده. بگذریم... شخصا از مطالب شما در این تاپیک استفاده میکنم و امیدوارم همینطور ادامه بدید موفق باشید |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۸/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۵ ۱۵:۱۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۵ ۰:۰۷)MAHDI59 نوشته است: سلام عليك السلام سلامت باشيد آقا مهدي بزرگوار ممنون از لطف شما هميشه موفق باشيد در راه سلامتي كه انتخاب نموديد بله هم شيطان وسوسه انگيز آدم رو نااميد ميكنه هم اطرافيان - برخي ها الكي براي خودشان بتي ساختن اما بسيار راحته كافيه خودتون بندازين تو اين راه خود من حدود دوسال پيش كبد چرب داشتم و واقعا درد و عذاب شديد ميكشيدم تا اينكه با يكي از شاگردان روازاده آشنا شدم ، ايشون نه به من دارو تجويز كرد نه حتي آزمايش فقط گفت برو روغن تو عوض كن خوراكي بخور نه شيميايي و صنعتي اول خنده ام گرفت و باور نكردم اما وقتي كمي پاي صحبت هاش و استدلال هاي كه براي روغن داشت نشستم گفتم به امتحانش مي ارزه دقيقا بعد از يك هفته قطع روغن شيميايي سرد صنعتي و مصرف روغن گرم طبيعي خوراكي تغيير را احساس كردم الان چيزي كمتر از دوسال نيست كه سعي كردم حتي المقدور روغن سرد صنعتي نخورم و خدارو شكر از اين بابت در امان شدم اينم بگم دقيق يادم نيست 4يا 5 سال قبل كه آزمايش داده بودم چربي من حالا كدومش هم نميدونم 305 بو كه دكتر بهم يه كپسول داده بود تا مصرف كنم و منم چون علاقه اي به خوردن آت آشغال نداشتم همون يه قوطي كپسول را هم تا آخرش نخوردم . واخيرا هم كه با طب اسلامي شيعي هم آشنا شدم و كلا داروهاي شيميايي را به خودم حرام كردم يعني ديگه حتي فكر خوردنش را به خودم اجازه نميدم دو سالي هم هست كه سيگار ترك كردم و وزن من هم از وقتي كه سيگار ترك كردم 10 كيلو اضافه شده الحمد الله با اين وزن زيادم هيچ ناراحتي از بابت چربي نميبينم - چون قبلا با وزن كمتر و اون درد و ناراحتي الان با وزن بيشتر بدون درد و ناراحتي اوايل كه چربي ميخوردم خانواده ممانعت ميكردند و ميگفتند دارم خودكشي ميكنم اما كم كم خودشون هم به اين نتيجه رسيدند كه خوردن چربي هاي حيواني نه تنها به ضرر نيست بلكه طبق فرمايش ائمه معصومين عليهم السلام درمان هم هست الان جداي دوستان زيادي كه مصرف كننده اين روغن هاي گرم و خواكي هستند كل اعضاي خانواده و برادر و خواهرانم كلهم از خوردن روغن شيميايي انصراف داديم و روغن طبيعي محلي گرم و خوراكي مصرف ميكنيم در مورد آب و نمك هم همچنين اخيرا در تدارك اصلاح آرد نانوايي هم هستيم آرد گندم سبوس دار را جايگزين آرد سفيد عامل سرطان ديابت و چربي نماييم زياد حرف زدم دوستان منو ببخشند سلامت باشيد با تغذيه سالم مجله طب اسلامی ?آرد بدون #سبوس ذلت آور است!? ?عنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (عليه السلام) عَنْ آبَائِهِ أَنَّ عَلِيّاً (عليه السلام) كَانَ لَا يُنْخَلُ لَهُ الدَّقِيقُ وَ كَانَ عَلِيٌّ (عليه السلام) يَقُولُ لَا تَزَالُ هَذِهِ الْأُمَّةُ بِخَيْرٍ مَا لَمْ يَلْبَسُوا لِبَاسَ الْعَجَمِ وَ يَطْعَمُوا أَطْعِمَةَ الْعَجَمِ فَإِذَا فَعَلُوا ذَلِكَ ضَرَبَهُمُ اللَّهُ بِالذُّلِّ. امام صادق -عليه السلام- فرمود: ?پدرم علي (عليه السلام) آرد را الك نمي كردند و وي هميشه مي فرمود: اين امت (مسلمانان) مشكلي نخواهند داشت تا وقتي كه به پوشيدن لباس غيرمسلمان و خوردن غذاي آنها رو نياورده اند. وقتي به فرهنگ آن ها رو آوردند خداوند نيز ذلت و بيچارگي را بر آنها چيره مي كند. ? كتاب المحاسن ج2 ص 440 ? #ذلت میلیون ها نفر با #آرد_سفید بهداشت 1⃣وزارت بهداشت بدستور سازمان بهداشت جهانی اقدام به جدا کردن سبوس از آرد می کند. 2⃣به اذعان کارشناسان عامل اصلی مریضی دیابت نان سفید است. 3⃣از پنج لایه ی بیرونی گندم ، مغز سفید آن که سفید است ،کربوهیدرات خالص(قند) هست. 4⃣دیابت در ایران در مدت یکسال 24 هزار کشته و 100 هزار قطع پا را منجر شده است.که ذلت ملتی را در پی دارد. 5⃣بگفته مسولان بهداشت یازده میلیون ایرانی دیابت دارند.و سالانه قریب یک میلیون نفر با هزینه های درمان زیر خط فقر می روند. ?استانداردهای #صهیونیزم ، طرح کاهش جمعیت از طریق کشتار بیولوژیکی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ عضویت در مجله طب اسلامی: https://telegram.me/joinchat/BReSSTwJztIOUOdB5lBzyA پایگاه اینترنتی: eslamteb.com |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۵ ۲۰:۵۵)MOHSEN-Z نوشته است: شنیدم وقتی دگزا میزنی بدن تا شش ماه کلسیم جذب نمیکنه.همینطور آلومنیوم ام جی.درسته؟؟ مصرف دگزامتازون یا به طور کلی داروهای کورتیکو استروئید در طولانی مدت باعث کاهش فرآیند استخوان سازی، افزایش تحلیل توده استخوانی، مهار جذب کلسیم در دستگاه گوارش، افزایش دفع کلسیم از طریق ادرار و حتی مهار تولید هورمون های جنسی می شوند. آلومينيوم ام.جي.اس یا به طور کلی داروهای خنثی کننده اسيدمعده نیز باعث نرمی استخوان و درد استخوانی می شوند (به علت اختلال در هضم موادغذایی، موجب کاهش جذب گوارشی ویتامین ها و موادمعدنی از طریق روده باریک می شود) هر دو این داروها در تسکين علامتی، بیماری نقش دارند و هیچگاه درمان بیماری نیستند. |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
کانال احیا سلامت-شاهین دژ, [01.01.17 16:09]
✅ #ذرت نخورید! ????????? ? @ehiayesalamatSHAHINDEZH ?دکتر#حسین_روازاده : ❌⛔️به هیچ عنوان ذرت موجود در بازار رو استفاده نکنید.تمام دانه های ذرت اصلی مارو نابود کردن. ?⛔️از سرطانزا ترین مواد تراریخته موجود در بازار میباشد. ?و جای تاسف داره ??? تمام آرد های موجود در بازار مخلوطی از آرد ذرت میباشد.?? ?چند ساله دارم اعلام میکنم که هر کی این نانهای بازار رو بخوره آینده آلزایمری میشه??? ?آنچنان روی ژن ذرت کار کردن که در سریعترین زمان بیماریزا بشه. اصلا نگید که خب ما چیکار کنیم? دیگه چی بخوریم باید این انقلاب تغذیه رو انجام بدیم همه با هم??? ? @ehiayesalamatSHAHINDEZH وارد كانال زير بشيد اطلاعات بيشتري بدست بياريد سلامت باشيد با تغذيه سالم ?مرجع طب اسلامی ایرانی?, [01.01.17 09:41] [ Photo ] ? @ravazadeh ?[url=http://forum.bidari-andishe.ir/https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa46bxEwOo1zCg][/url] |
|||
|
۱۷:۵۳, ۸/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۵ ۱۷:۵۳ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۵ ۷:۳۳)aboutorab نوشته است: كسي نيست مخالف نمك دريا يا بقيه نمك هاي طبيعي باشه ؟ يا بر عكس كسي نيست از اين نمك هاي شيميايي فاسد و تمام مضر تصفيه شده و آرم استاندارد و داراي مجوز و پروانه بهداشت حمايت كنه تا من شبهه وارد كنم براش ؟؟؟؟ سلام من مخالف نمک طبیعی نیستم، اما به دلیل افزایش آلودگی آب های سطحی، رودخانه ها به تبع آن دریاها با مصرف نمک دریا مخالف هستم و بهترین جایگزین سنگ نمک معدنی است. اما در مورد مصرف نمک های صنعتی، بر اساس ضوابط سازمان غذا و دارو ایران، نمك طعام حاوی سديم كلرايد با منشاء طبیعی و حداقل خلوص 99.2 درصد، مواد ضد كلوخه شدن (Anticaking) مانند فروسيانيد سديم يا فروسيانيد پتاسيم و در نهایت ید مصنوعی به فرم يدات پتاسيم يا يدور پتاسيم می باشد که برای حفظ ید، باید نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف و آن را دور از نور و رطوبت و در ظرفهای در بستهٔ پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشهای تیره نگهداری کرد. خب مشخص است که چنین ترکیبی یک فرآورده شیمیایی و دارویی است تا یک ماده غذایی طبیعی! |
|||
|
۱۸:۰۴, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۵ ۱۷:۵۳)-Ali- نوشته است: ممنون از شما مخالفتي نداشتيد - ممنون از اطلاعاتي كه ارائمه فرموديد اما من شبهه ام رو وارد كردم ضايعات يا پس ماند حاصل از تصفيه نمك هاي دريا يا معدن كجا ميره ؟؟؟ دور ريخته ميشه ؟؟؟ دفن ميشه ؟؟؟ فروخته ميشه؟؟؟؟ بخار ميشه ؟؟؟ من شنيدم به كشورهاي غربي جهت تهيه داروهاي ضد سرطان البته نه درمان بلكه وقت گذروني با بيماران مبتلا به سرطان حاصل از نخوردن نمك هاي طبيعي و خدادادي داده ميشه با قيمت بسيار گزاف ميگم شنيدم بالاي سيصد هزارتومان در هر كيلو از هون ضايعات حالا تا چه اندازه اين شبهه درست باشه منم نميدونم گفتم بلكه كساني كه اطلاع دارند توضيح بدن |
|||
|
۱۸:۴۶, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۵ ۱۸:۰۴)aboutorab نوشته است: اما من شبهه ام رو وارد كردم اطلاعاتی در این زمینه ندارم، البته اهمیتی هم ندارد، مهمتر از سرنوشت پسماند کارخانه های تصفیه نمک، صادرات سنگ نمک معدنی آبی رنگ کشورمان است که در کشورهای غربی با نام Persian Blue Salt به فروش می رسد! |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۵ ۱۸:۴۶)-Ali- نوشته است: اطلاعاتی در این زمینه ندارم، البته اهمیتی هم ندارد، مهمتر از سرنوشت پسماند کارخانه های تصفیه نمک، صادرات سنگ نمک معدنی آبی رنگ کشورمان است که در کشورهای غربی با نام Persian Blue Salt به فروش می رسد! سلام بر شما ممنون بابت اين اطلاعات اما همونم در رابطه با اين مورد هست و داراي اهميت بالايي هست چرا نمك هاي طبيعي مارا به خارجي ها ميديم اونوقت نمك هاي شيميايي و دستكاري شده به دستور انگليس و بقيه استعمارگران را به خورد ملت بيگناه ميديم ؟؟؟ در ضمن اين موضوع كه ارسال نموديد در كشورهاي غربي با نام persain blue salt چرا باز نميشه ؟ مگر اشكال شرعي داشت ؟؟؟ ![]() ![]() سلامت باشيد |
|||
|
۲۰:۴۸, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۵ ۲۰:۲۲)aboutorab نوشته است: سلام بر شما سلام مشکل از تنظیمات انجمن است که لینک پیوست شده را تغییر می دهد! https://www.google.com/search?q=persian+blue+salt وب سایت خاصی نبود تنها لینک جستجوی گوگل بود. |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
[Forwarded from پرفسور کرمی( تنها کانال رسمی دکتر در کشور ) (پروفسور علی کرمی)]
?معاون وزیر بهداشت: مرگبارترین سرطانها در ایران طی سال ۲۰۱۵ شامل سرطانهای معده، ریه، لوسمی، مری، روده بزرگ، مغز و سیستم عصبی، پستان، پروستات، کبد و لوزالمعده بودهاند [Forwarded from پرفسور کرمی( تنها کانال رسمی دکتر در کشور ) (پروفسور علی کرمی)] بیایید با اصلاح سبک زندگی از ابتلا به بیماری های خطرناک پیشگیری کنیم در غیر این صورت فاجعه در پیش است. @proffessorkarami Www.dralikarami.com |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سلامت » روان شناسی | جواد مخبریان | 1 | 2,063 |