|
گزینه احتمالی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام
|
|
۱۰:۵۹, ۲۸/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۵ ۱۲:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اهمیت مجمع تشخیص مصلحت نظام، گزینه رهبری برای این مجمع اهمیت زیادی خواهد داشت. این گزینه ها مطرح هستند و من نظر خودم رو در مورد اونها مطرح می کنم و با توجه به نظر خودم احتمال انتخاب اونها رو هم بیان می کنم. ممنون میشم دوستان هم نظر بدند ردیف نام شرح احتمال 1 آقای هاشمی شاهرودی قبلاً به ریاست یک قوه از طرف رهبری منصوب شده اند محتمل 2 آقای سید ابراهیم رئیسی نمی شناسم. نمی دانم 3 آقای علی اکبر ولایتی بعید است ایشان انتخاب شوند خیلی انقلابی به نظر نمی رسد. در برجام عملکرد خوبی نداشتند احتمال کم 4 آقای صادق لاریجانی به دلیل اعتماد به ایشان در قوه قضاییه ممکن است ولی سپردن دو سمت به ایشان احتمال کمی دارد احتمال کم 5 آقای حداد عادل توانایی مدیریتی کافی برای این منصب ندارند احتمال کم 6 آقای محسن رضایی ناتوانی در مدیریت مجمع، گزینه ضعیفی محسوب میشن غیر محتمل 7 آقای محمود احمدی نژاد نماد دو قطبی بودن و بوجود آورنده اصطکاکهای خطرناک در جامعه غیر محتمل 8 آقای علی اکبر ناطق نوری نماد اشرافی گری و دنباله رو هاشمی غیر محتمل 9 آقای حسن روحانی (فریدون) به شدت خطرناک و انسانی نامناسب نماد اشرافی گری، میدان دادن به برادرشان داشتن شکست بزرگی به نام برجام در کارنامه و لجاجت وصف ناپذیر در مورد اون غیر محتمل |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من توی گزینه های بالا از هاشمی و شاهرودی و رئیسی دید درستی ندارم و نمیتونم نظر بدم
اما به نظرم روحانی شانس بالایی داره برای ریاست مجمع انشالله که نظر من غلط باشه |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
۱۴:۰۲, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فقط اینو میگم که از آیت الله رئیسی تولیت آستان قدس رضوی خبرهایی مهم خواهد رسید
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
حالا چه فرقی می کنه! به احتمال 100 در 100 آیت الله هاشمی شاهرودي به خاطر اینکه ایشون بزرگ مجمع هستن آقای حسن فریدون همین که رییس جمهور شده باید کلاهش رو بگيره باد نبره این آقارو هاشمی گنده کرده بود حالا بعد از هاشمی ديگه پناهی نداره |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۲۸/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۵ ۱۵:۱۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام قلب گرامی
امکان داره با استفاده از جفر هم این موضوع را پیش بینی کنید؟ این می تونه یک بررسی برای سنجش این روشها هم باشه فقط اگر مکنه اسم مشخص بشه و عبارات کلی مانند "یک مرد دانا" و ... نباشه |
|||
|
۱۶:۴۱, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
احتمال آقای شاهرودی همونطور که جناب قلب گفتن وجود داره و آقایان موحدی کرمانی و یزدی (هرچند این دو نفر سنشون بالاست) هم علاوه بر آقای رئیسی احتمالشون هست آیت الله خاتمی هم اگه میشد شاید خوب بود یه تحلیلی توسط کانال تحلیل راهبری ارائه شده بود که تحلیل جالبیه البته توش از ناطق نوری هم اسم برد که با توجه به رفتارهای این چند ساله و مواضعش همونطور که آقا محمد گفتن به نظر غیر محتمل میاد چه کسی رئیس میشود؟ تحلیلی بر مجمعِ تشخیصِ مصلحت نظام، پس از هاشمیرفسنجانی پس از "اکبر هاشمیرفسنجانی" چشمها به کرسیِ ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام دوخته شده که چه کسی بر آن خواهد نشست؟! این سوال، پرسشی دیگر در آغوش دارد که سیاست کلی نظام برای نقش آتی این نهاد چه خواهد بود و آیا پس از هاشمی، فربهگی این نهاد ادامه پیدا میکند؟ به این دو پرسش، باید همزمان پاسخ داد. اگر پاسخ به پرسش آخر، منفی باشد و مجمعِ تشخیصِ مصلحت همانگونه که در وظایفش آمده، تنها شورایی مشورتی برای رهبری قلمداد شود، قاعدتاً ریاست آن به مانند دبیری شورا، نقش اجرایی برعهده میگیرد؛ تا جایگاهی ریاستی و سیاستورزانه. اگر اینچنین شود که محتمل است، دیگر تفاوتی نمیکند که چه کسی بر کرسیِ ریاست تکیه زند. هر عضوی از اعضا این نقش را برعهده گیرد، کاری ساده و اداری را عمل خواهد کرد؛ چه معمم و چه مکلا، چه سردار و چه حقوقدان، چه دیپلمات و چه فقیه... این هنگام دیگر این جایگاه تاثیری بر تحلیل بافتِ قدرت در جمهوری اسلامی نخواهد گذاشت و حضور و عدم حضور هر شخصیتی، تفاوت آنچنانی در تحلیلها ندارد. بلکه تنها کلیت شورا نقشِ خود را ایفا خواهد کرد. (محتمل محمدعلی موحدیکرمانی) اما آنگاه که بخواهیم پس از هاشمیرفسنجانی، مجمع تشخیص مصلحتی را متصور شویم که همچون گذشته قوهای چهارم به نظر رسد و رئیس در کنار روسای سه قوای بنشیند، قاعدتا بهنظر میرسد، نامزد این نهاد جهت ارزیابی و حل اختلاف میان قوه مقننه و شورای نگهبان، معمم و فقهدان است. از دیگر سو، ضرورت دارد، میان چهرههای اصلی جمهوری اسلامی، فردی موجه و شناخته شده به حساب آید. همچنین توان جسمی و فرصت لازم را هم داشته باشد. اگر این موارد را مبنا قرار دهیم، آنگاه نام سه شخصیت به ذهن میرسد: حسن روحانی، سید محمود هاشمیشاهرودی و علیاکبر ناطقنوری. اولی که رئیس جمهور است و امسال سال کاندیداتوری مجدد اوست، پس هیچ فرصتی برای حضور در چنین جایگاهی نخواهد داشت. اما میان دومی و سومی، قاعدتا بر اساس در نظر گرفتن مواضع سیاسیشان، "سید محمود هاشمیشاهرودی" احتمال بالاتری دارد که بر کرسی ریاست مجمع بنشیند. البته حضورش با گمانهزنیهایی دربارهٔ آینده جمهوری اسلامی روبرو میشود که شاید این خود وجهٔ سلبیاش باشد. از سوی دیگر، قاعدتا جایگاهش در حوزه با کاستیهایی روبرو میشود که دیگر فرصت پرداختن به آن عرصه را نخواهد داشت. (محتمل هاشمیشاهرودی یا ناطقنوری) شاید راه سومی هم باشد؛ یعنی چهرهای فقهدان برگزیده شود اما نقش مجمع اندکی نسبت به گذشته کاسته شود و نامزد ریاست مجمع از نسل اول انقلاب اسلامی نباشد؛ افرادی چونان سید ابراهیم رئیسی که تولیت آستان قدس شد، صادق لاریجانی که رئیس قوه قضاییه یا علیرضا اعرافی که مدیر حوزه علمیه. در گذشته اینان برگزیده شدهاند. اگر این مشی سوم بهکار آید، میتوان نامهایی مانند "سید محمدرضا مدرسییزدی" را به عنوان رئیس جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام نام برد. (محتمل سید محمدرضا مدرسییزدی) فریدمدرسی @faridmod https://telegram.me/tahlilrahbordi |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲۸/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۵ ۱۸:۲۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۵ ۱۵:۱۹)سعدی نوشته است: سلام قلب گرامیسلام نه واقعاً اينو جدی گفتی یا شوخی کردی ![]() حالا کی گفته من جفر بلدم!! اون چیزایی که میگیم از عرفای معاصر گفتیم این روشها هم قبلا امتحان خودشون رو پس دادن و اینکه چند درصد درست یا نادرست هست رو باید از اهل این فن پرسید شما فرض کن يه نفر پیدا میشد اینجا می گفت مثلا مرگ هاشمی فلان موقع اتفاق میفته آنوقت بقیه چه فکری می کردن!! هرچیزی جای خودش رو داره |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نظر من مورد ۴ هم محتمله و هم مستحق این پست هست
ایشون بسیار موفق بودن تو قوه قضاییه واقعا
|
|||
|
|
۹:۱۹, ۲۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان ممنون از نظرهاتون. به دنبال تحلیل های جون دار و محکم هستیم. افرادی مثل من که سواد سیاسی نداردند واقعاً به این تحلیل ها نیاز دارند.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |