|
جلسه آشنایی سوال بپرسیم؟! نپرسیم؟!
|
|
۲۱:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من از طرفدارای ازدواج به سبک سنتی هستم و با دوستی های دانشگاهی و ... میونه ای ندارم. گرچه نوع اول امروز کمرنگ شده و نوع دوم باب شده. به هر حال چون در نزدیکان هم شخص مناسبی فعلا وجود نداره، به سراغ افرادی رفتیم که نمی شناسیم. البته من به خانواده تاکید کردم که تلفنی کلیات رو بگید و بپرسید که نریم و مزاحم مردم بشیم در حالیکه اصلا به هم نمی خوریم. ولی متاسفانه انگار مردم خیلی خوششون نمیاد که اون چه که هستن و انتظار دارن رو تلفنی بگن! از طرفی هم 2 موردی که تا الان رفتیم، بعدا به طور تلویحی و دومی هم صریح گفته شده که چرا پسر شما انقدر سوال پرسیده!!؟؟؟ نمی دونم الان مد روز چیه جلسه آشنایی قراره دختر و پسر همدیگرو ببینن و از هم قیافه هم خوششون بیاد و مبارک باشه؟همینه که انقدر آمار طلاق در کشور بالا رفته... یه عده از اونور بوم افتادن که هیچ، اینم از خانواده های مذهبی ما.... واقعیتش من فکر میکردم عقلانیت در ازدواج سنتی نقش مهمتری داشته باشه. در کل 5-6 تا سوال راجع به اهمیت دین و تحصیلات و شغل و زندگی مشترک و ... که روی هم 20 دقیقه نمیشه، چرا باید یک دختر رو ناراحت کنه؟ یه وقت فکر نکنید اصول دین پرسیدم!! صرفا پرسیدم که به نظر شما دین چقدر مهمه و چقدر باید احکام دینی رعایت بشه!؟ خوشحال میشم از تجربیات آقایون استفاده کنم. نظر خانم های تالار هم هر کدوم ارزشمند و محترمه |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۱۵/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۱۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این درست ترین و بهتره بگیم تقریباً تنها روش قابل اعتماده. من هم همینطور ازدواج کردم.
پرسش و پاسخ رو محدود کنید به نیم ساعت. اگر می خواید دختری رو بشناسید، چندتا از خانم های فامیل رو که بهشون اعتماد دارید و می دونید سلیقه شما رو میشناسن مامور کنید برای شما دختر پیدا کنند. قابلیت اطمینان روش سنتی بسیار بسیار بیشتر از این روش های مسخره مدرنه. اگر شما مذهبی هستید برای دین و ایمان و حجاب و خانواده علی الخصوص مادر زن اهمیت زیادی قایل باشید. در نهایت به خدا توکل کنید و بدونید هیچ کس ایده آل شما نخواهد بود همونطوری که شما هم ایده آل ایشون نیستید. مهم اینه که درک کنید زندگی مشترک خوب در دو کلمه خلاصه میشه. کوتاه بیا.
سعی کنید موارد اختلافی در حد کمینه باشه تا در زندگی مشترک مسئله سنگین نداشته باشید. حداقل در اصول با هم فرق نداشته باشید. فروع رو میشه کنار اومد.
پ.ن. تو اون نیم ساعت تلاش شما این باشه که کشف کنید آیا رگه هایی از فمنیسم در ایشون هست یا نه. اگر بوی فمنیسم هم احساس کردید برید پشت سرتون رو هم نگاه نکنید. دقت کنید بوی فمنیسم نه حتی خودش. اگر با داعشی به جهنم برید ترجیح داره به اینکه با فمنیست به بهشت برید. این حرف رو از من به عنوان یه برادر بزرگتر به یادگار داشته باشید و خیلی جدی بگیرید. |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۵/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کتاب گلبرگ زندگی1، از آقای دهنوی، کامل به مبحث آشنایی و خواستگاری می پردازه و حتی سوالات جلسات اول تا آخر رو میگه...
می تونید استفاده کنید. موفق باشید! |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۵/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۰۱)MohammadSadra نوشته است: پرسش و پاسخ رو محدود کنید به نیم ساعت. اگر می خواید دختری رو بشناسید، چندتا از خانم های فامیل رو که بهشون اعتماد دارید و می دونید سلیقه شما رو میشناسن مامور کنید برای شما دختر پیدا کنند.ممنون از شما. همه این مسائلی که گفتید من قبول دارم ولی سوالم اینه که آیا شما جلسه اول سوال پرسیدید؟ یا نه همه سوالات رو خانواده پرسیده بودن و شما صرفا 2-3 تا سوال کلی پرسیدید و تمام؟ میگم که من می خوام ببینم من دارم اشتباه میکنم یا طرف مقابلم. چون کلا 5-6 تا سوال کلی و اساسی پرسیدم در مورد دختر خانم! خیلی هم ملایم و سعی کردم گفتگو دو طرفه باشه ... |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۱۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آره بابا، شما هنوز اینقدر تجربه ندارید تا با یه جلسه حرف زدن کسی رو بشناسید. نیم ساعت حرف زدن برای اینه که ببینید آیا قیافه ایشون برای شما مناسب هست یا نه. (در حدی که بپسندید نه بیشتر، بعضی ها با برخی از قیافه ها کلاً نمی تونن بسازند.) و اینکه تشخیص بدید اینکه بوی فمنیسم احساس میشه یا نه.
انتخاب رو به یه زن بسپارید. اونها بهتر از شما می تونن تشخیص بدند. هرچی باشه جنس خودشون رو بهتر میشناسن. |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۵/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۲۱ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۱۵)MohammadSadra نوشته است:ممنون ![]() بله متوجهم منظورتون رو... بوی فمنیسم که از پشت تلفن هم احساس میشه... برای نمونه: دخترم که الان داره درس میخونه. بعدش هم قراره بره فلان جا سر کار ... برخی پشت تلفن طوری صحبت کردن که انگار برای دیدن دخترشون باید وقت بگیریم برای چند ماه آینده! |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۵/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
همون طور که دوست خوبمون گفتن جلد1 کتاب گلبرگ زندگی حاج آقا دهنوی برای این سوالات جلسات خواستگاری خیلی خوب راهنمایی کردن تو هر جلسه چه سوالاتی پرسیده شن فک کنم تو نت هم موجوده کتابش (۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۰۹)علائم ظهور نوشته است: ممنون از شما. همه این مسائلی که گفتید من قبول دارم ببخشید که من جواب می دم ولی چیزایی که دیدیم: معمولا توی جلسه اول اگه دو خانواده همدیگه رو نشناسن و به واسطه آشنا معرفی شده باشن، دختر و پسر صحبت نمی کنن و محض اشنایی خانواده هاست اینکه دو خانواده کلیات اعتقاداتشون در یه سطح هستن یا نه معمولا هم راجع به هرچیزی می گن برای شناخت همدیگه بجز ازدواج اون دو نفر (البته معمولا) تا با صحبت کردن به یه دید از همدیگه برسن اینکه گفتید سعی کردید صحبت دو طرفه باشه درستش هم همینه به قول حاج آقا دهنوی تو همین کتاب می گه شما با جوابایی که به سوالاتتون می دن، دنبال شناخت طرف مقابل نباشید چون معمولا جواب هایی که داده می شه یک سری کلیات و کلیشه ها هستن می گن اگه می خواید متوجه اعتقادات کلی طرف مقابل تو هر زمینه ای بشید اینکه به چه چیزایی علقه داره و براش مهمه، ببینید چه سوالایی می پرسه. جنس سوالاتش چیه ترتیب سوالاش چیه؟ چون ترتیب سوالاش اولویت بندی مسائل برا طرف هم نشون می ده گفت با همین سوال پرسیدن طرف تقریبا دستتون میاد کلیات افکار و اعتقادات ایشون تا اینکه ببینید به سوالای شما چه جوابی رو می دن ان شاالله که موفق باشید |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۵/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اولا این که مبارکه.
دوم این که صحبت خواستگاری باشه و من نظر ندم؟! سوم این که شما فعلا ۲ جا رفتی. تا ۲۰ جا هم جا داره. چهارم این که قرآن خدا غلط نمیشه که جلسه اول سوال بپرسین. من مثلا حدود ۲۰۰ تا خواستگار داشتم که حدود ۱۰۰ تاشون پای تلفن رد شد. از اون تعدادی که تشریف میاوردن منزل حدود ۸۰ تاش جلسه اول منتفی میشد. این از این که ناامید نشین. بعدشم... تقریبا ۹۰ درصد اونایی که تشریف آوردن، جلسه اول رو به صحبت پرداختن و سوال پرسیدن. اگه کسی این مساله براش عجیبه، دلیل بر این نیست که کار شما نامعقول بوده باشه. جلسه اول ۴ تا سوال ساده میپرسن که با نحوه صحبت و چینش اتاق و به قول آقای محمدصدرا قیافه همدیگه رو ببینین. از جلسه اول نکیر و منکر نپرسین. اما خود سوال کردن در جلسه اول مرسومه و طبیعیه. حتی اگه با سنت ما نمیخونه، از اونجایی که مخالف عقل و شرع نیست و نسبت به دوستی های خیابونی شرافتش بیشتره پس کاملا اوکیه. ضمنا... اگه دخترا ظاهرشون خوب باشه قطعا پسرا به هر بهونه ای میرن ۴ تا سوال بپرسن که راحت تر و دور از نگاه مامانا دختره رو نگاه کنه. اگه خانواده ای چنین چیزی رو تجربه نکرده ممکنه هزار تا دلیل داشته باشه. اما قطعا کار شما نامعقول نیست. موفق باشین. |
|||
|
|
۰:۵۱, ۱۶/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۰)زینب خانوم نوشته است: اولا این که مبارکه.بله من هم موافقم که همون صحبت تلفنی خانواده ها اگر از روی صداقت باشه و پنهان کاری و دروغ در کار نباشه، راحت 80% موارد حذف میشه و دو طرف میفهمن که به درد هم نمی خورن ولی متاسفانه برخی این رو رعایت نمیکنن!! (۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۰)زینب خانوم نوشته است: تقریبا ۹۰ درصد اونایی که تشریف آوردن، جلسه اول رو به صحبت پرداختن و سوال پرسیدن.من هم از همین تعجب کردم چطور سوال پرسیدن من مسئله شده! واقعا اگر عرف ما هم سوال پرسیدن رو بد بدونه، یک عقیده اشتباهیه. من اینو توهین به شعور خودم می دونم بله خانواده سوالاتی میپرسن ولی منم که قراره با دختر خانم ازدواج کنم! از دفعه بعد هم با یه لحن ملایمی میگم که من 4-5 تا سوال درباره کلیات زندگی دارم، اگر مشکلی ندارید بپرسم؟! واقعا قیافه و هیکل و تیپ دیگه تو این دوره و زمونه خیلی مسئله جدی نیست. خیلی راحت با لباس خوب و آرایش و نهایتا عمل، ملت دارن از این رو به اون رو میشن... ولی عقاید و اخلاق و آداب معاشرت رو به سختی میشه اندکی تغییر داد... به نظر من کسی که از 4-5 تا سوال کلی ناراحت میشه، حتما نگران اینه که جلسه دوم و سوم چیزی عیان بشه! که نباید بشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور) | شهیدطیبه واعظی | 106 | 51,039 |
۱۲/دی/۹۳ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: payam110313 |
|

جلسه آشنایی قراره دختر و پسر همدیگرو ببینن و از هم قیافه هم خوششون بیاد و مبارک باشه؟