|
حکایت ولادت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۷:۳۲, ۲۷/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجا یه شیطنتی شد (۲۶/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۸)سعدی نوشته است: یه بخشهاییش سندیت تاریخی نداره. نه تنها در مورد جزئیات، بلکه حتی در مورد برخی کلیات مثل شاهزاده بودن و رومی بودن ایشان نیز اختلاف نظرهایی وجود داره: و از کنارش رد شدن چون این جور افراد افراد حق طلب و پاک و معصومی هستن (سیاوش) و ما دیو سپید هستیم از باقی افراد که وجه لطیف تری دارن تقاضای مشارکت دارم شما یک صفحه رو معرفی کردی ولی جوابش داده شده همونجا http://www.askdin.com/showthread.php?t=4...post796403 اینکه اصرار داری القاء کنی در مشکوک و سست بودن این قضیه خودش نشون دهنده برخی مسائله و خلاصه ش کنم شما غیر مستقیم سعی بر اثبات عدم وجود امام زمان داری در مورد مادر بزرگوارشون چندین اسم داشتند که در هر موقعیت استفاده میکردند چون شرایط خیلی امنیتی بوده و واجب بوده این پنهان کاری برای کسی که جویای حقیقت باشه سند کافی هست ولی اگر دنبال آدرس و شماره تلفن هستید نه کسی داره و اگرم داشته باشه نمیتونه بده تا زمانش (خوب رو اینی که گفتم فکر کن) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام کاظم علیهالسلام از ولادت امام مهدی علیهالسلام خب | hadi22 | 1 | 1,172 |
۱۷/آذر/۹۳ ۴:۴۰ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| اتفاقاتي كه هنگام ولادت نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) رخ داد . | soshiant | 0 | 1,093 |
۹/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۵ آخرین ارسال: soshiant |
|
| حکایت جالب پدر آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) | انصارالمهدی | 0 | 1,131 |
۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۴ آخرین ارسال: انصارالمهدی |
|