|
اصغر فرهادی: من برای این آدمها [روسپیها] ارزش قائلم
|
|
۱۵:۱۱, ۲۱/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۵ ۱۰:۱۸ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از بيانات جناب اصغر فرهادی در خصوص جماعت روسپیگر (همان فاحشهها):
آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم. منبع بياناتشان كمی با بيانات رسول خدا صلوات الله عليه و آله در تضاد است كه البته گويا از نظر دوستان مسئله خاصی نيست منتظر توجيهات و عرايض دوستان هستم در اين خصوص |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۰, ۲۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۴)Nadia نوشته است:سطح سواد : (۲۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۴)Nadia نوشته است: بنده چیزی رو که نوشتن کپی میکنمکتاب تهذیب الاحکام ایا فارسی است ؟ اینم از سطح سوادی که خیلی روش دارین موج سواری میکنین. متن اصلی رو رو هم که ندارین و از روی یه ترجمه که معلوم نیست از کجا به دست شما رسیده ( به خبری که هم اکنون به دستم رسید... ) اعتماد میکنین جالبه . (۲۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۴)Nadia نوشته است: مثلا نوشته: بدترین زن کسی هست که باردار نمیشه و توانایی مادر شدن نداره/ میگیم مگه باردار نشدن دست زن هست که امام چنین حرفی زده خوب این آفرینش خدا بوده به زن چه ربطی داره؟یه سری به کتابهای درجه اول و صحیح خودتون بزنین بعد ببینم همچنان این لبخند باقی میمونه یا اینکه . نزارین از شیرین کاریهایی که در مباحث قبلی داشتین دوباره رو باشه ، چون این لبخند دیگه تبریل به فحاشی میشه .خانم با سواد متن معتبر با ادرس معتبر ، نه از سر بقالی بگیری بیاری اینجا به حراج بزاری . حداقل من یکی که میدونم سوادشما چقدره . اگه شما ادعای قدیمی بودن میکنی بنده که دیگه باید چی بگم؟ اگه شما سواد قرانیت بالاس همینجا حداقل دوباره رونمایی شد که فرق کنیز و فاحــــــــــــــــشه رو نمیدونی و برای دیگران چنان داد و بیداد میکنی که من چنینم و چنان . دیگه این کارها پوسیده شده اگه حرفی داری بیا و بگو نه اینکه با مثلا شلوغ بازی و اخرشم که دیگه همه چی رو باخته میبینی میزنی تو فاز .... . منتظرم سوادتون دوباره گل کنه وگرنه شما همچنان همون بیسواد هستین . خانم نادیا یا همون فرمیسک ، ایا کسی که کنیز هست با کسی که روسپی گری میکنه شرایطش یکیه ؟ اگه یکیه چرا کسی که کنیز هست باید وقتی حتی به اسارت و بردگی گرفته میشه صاحبش حق نزدیکی نداره و اگه هم از کسی باردار بود ( با اون شرایطش که مناسب تالار نیست ) ... باید عده نگهداره ولی یک روسپی امروز با یکی فردا هم با یکی دیگه و حتی ساعتی بعد . خوب الان اصلا نگاه دینی هم نداشته باشیم ، نگاه حقوقی داشته باشیم این طفلی که نطفش بسته میشه این نطفه برای کدام یکی هست ؟ میتونی پاسخ بدی ؟ بزار برای اینکه یکم بحث رو قشنگ درک کنی یه مثال بزنم البته خیلیا اینو حتما شنیدن و یا میدونن ولی خو بحثش کشیده شد بزارین تکرار بشه شاید برای برخی کنیز و فاحـــــــــشه فرقش معلوم شد . زیاد بن ابیه رو که میشناسین ؟ اگه نیشناسین براتون میگم کی بوده . ایشون از اون افرادی هست در تاریخ که بابا زیاد داشته البته نه اینکه مادرشون پاک دامن بود وکنیزی میکرد بلکه در ... مشغول نون در اوردن بود . حالا ایشون از نطفه چندین مرد هست که دیگه یکی از این مردان گفت بابا شما دعوا نکنین این بچه منه و به من بیشتر میخوره / خانم نادیا دقت کن اینارو بعد بیا درررررررررر افشانی کن . اینو تو منابع غیر شیعه اوردن که من میگم و اگه تهمته باید به اولاد ام المومنین ایراد گرفت که چرا این داستان رو اوردن . این شخص تو داستان بیعت با ...... قراره مگه همه رو من بگم برین خودتون بخونین دیگه . بچه نشسته زشته همه چی رو بگم . فقط بگم اینا خانوادگی ( نسب مادری ) پرچمدار بودن _ کسی که کمی تاریخ و ادبیات عرب بلد باشه میدنه ذَواتُ الْاَعْلام چیه . امیدوارم ناراحت نشید از این مطالب چون باید فرقی بین کنیز و ..... مشخص میشد دیگه مثالی بهتر از این شخص در دسترس فعلا نبود . تاریخ و انساب رو ورق بزنینمطالب زیبا تری از این میبینین ولی کو مطالعه و کو سواد و .... فقط در انتها بگم که اگه ما اهل ماله کشی باشیم در نگاه شما ، شماکه کلا ساختمون رو نیمه کاره و جا بجا تحویل میدی . توی اشپزخونه میری میبینی دوش گذاشیتن و توی سالن و پذیرایی یک عدد .... . اول به خودتون نگاه بندازین بعد به دیگران . درست نیست وقتی ادم خودش یه چیز رو میخواد گیر بده خودشم اونو داشته باشه و بعد با کله مبارک بخوره به دیوار . دوستان ببخشین یکم طولانی شد ولی برای کسی که سوادش زیر ابتدایی هست باید خیلی با مثال و ... بگیم تا درک کنه . |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۳/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۴ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۰)mahdy30na نوشته است: سطح سواد : شما متن اصلی خواستی که معناش رو خودم به میل خودم به فارسی تعبیر نکرده باشم ما هم متن اصلی عربی را خدمتتون ارائه کردیم. باشه ما بیسواد ولی شمایی که سواد عربی نداری منبع اصلی را میخوای چه کنی؟!! ![]() ![]() ![]() (۲۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۰)mahdy30na نوشته است: یه سری به کتابهای درجه اول و صحیح خودتون بزنین بعد ببینم همچنان این لبخند باقی میمونهیادتونه دیروز گفتم بحث با شما بی فایده است مثلا اگه بگم فلان جا توی کتاب معتبر شما چنین چیزی اومده جواب ندارین بجای جواب میگین تو ادیان دیگه بدتر از اینها هم هست!!! بله ما دیگه نحوه مناظره شما را بلدیم و فقط متعجبم که چرا شمایی که نمیتونی از چیزی که قابل دفاع نیست دفاع کنی چرا باز ادامه میدی؟ (۲۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۰)mahdy30na نوشته است: قرانیت بالاس همینجا حداقل دوباره رونمایی شد که فرق کنیز و فاحــــــــــــــــشه رو نمیدونی اخ اخ پس چقدر این اعراب صدر اسلام کلاسشون بالا بوده که چندین هزار دینار طلا و غیره می دادن برای یک کنیز که خونه اشون را جارو کنه !!!! ![]() ![]()
|
|||
|
۲۲:۳۸, ۲۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)Nadia نوشته است: شما متن اصلی خواستی که معناش رو خودم به میل خودم به فارسی تعبیر نکرده باشم ما هم متن اصلی عربی را خدمتتون ارائه کردیم.یکم دقتتون رو زیاد کنین (۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است: کجای حرف ایشون با بیان پیامبر در تضاده؟متن اصلی کلام رو شما اینجا روئیت میکنی ؟ اگه کردی بگو سعی کن بجای این لبخند زدنها یکم بحث کردن یاد بگیری که دراینده یکم ازش استفاده کنی وگرنه اینها رو رو میکنی مثلا برای بحث ، اینارو یه بچه هم بلده انجام بده . راسی یه همکاری بود خیلی اوشونم ادعاش میشد کاربر عایشه اگه جایی کم اوردی میتونی ازش کمک بگیری ولی یه حسی میگه یچیزایی داره دوباره ... ولش کنین حسم دروغ نمیگه ولی دلیلی هم نیست بگم . ![]() منتظرم که این تهمت و دروغی که بستین رو چطور میخوایین پاسخ بدین . البته بدتر از ایناشم گفتید و پاسخم ندادین و اخرشم طلبکار بودین . شما سواد عربی داری؟ فرق بین معانی کلمات فارسی رو نمیدونی ، شما گرامی ، فاحـــــــشه و کنیز رو هر وقت یاد گرفتی که چه تفاوتی باهم داره بیا اینجا نظردرباره مباحث فقهی و ادبیاتی بده و بگو در متون حدیثی چنین و چنان اومده . |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۰)mahdy30na نوشته است: خانم نادیا یا همون فرمیسک ، ایا کسی که کنیز هست با کسی که روسپی گری میکنه شرایطش یکیه ؟ فکر میکنم قران شما با قران ما فرق کنه چون توی قرانی که دست منه سوره نسا آیه 24 گفته: و ( نیز بر شما حرام شد ) زنان شوهردار جز آنهایی که ( در جنگ از زنان کفار ) به بردگی شما درآمده اند ( زیرا اسارتشان بدون شوهر به حکم طلاق است ) حالا کجای این آیه گفته صاحبش حق نزدیکی نداره ؟؟ در ضمن سعی نکنید با فحاشی منو عصبانی کنید. این روشو قبلا بارها امتحان کردید چون نتونستید با من یا خانم عایشه مباحثه کنید و برای اینکه مناظره طوری بهم بخوره که آبروتون نره سعی کردین با فحاشی مارو ناراحت کنید که خودمون بریم. من قصد ندارم با شما بحث کنم چون در حد بنده نیستید. ولی بهتره از عنوان ناظری که پایین اسمتون نوشته خجالت بکشید. همین |
|||
|
۲۳:۰۱, ۲۳/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۵ ۰:۰۸ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)Nadia نوشته است: یادتونه دیروز گفتم بحث با شما بی فایده است مثلا اگه بگم فلان جا توی کتاب معتبر شما چنین چیزی اومده جواب ندارین بجای جواب میگین تو ادیان دیگه بدتر از اینها هم هست!!!شما الان مثلا داری پاسخ میدی به مطالب یا اینکه ؟؟؟؟؟؟ کسی که میدونه بیفایدس ادامه نمیدهنه اینکه دیگه پاسخ نداره بگه اینو . حق داری چون مطلبی نداری پاسخ بدی . بدکردم گفتم برو کتابهای خودتونم سربزنین؟ ایا کار بدیست ؟ خوبه ادم یکم از مبانی خودش هم چیزی بلد باشه نه اینکه فقط ... / گرامی مباحثه با مناظره فرق داره ، اینم یکی دیگه از ... / بنده باشما مباحثه دارم میکنم نه مناظره . خوبه اینارو دوباره به شما یاد اوری کنم . احتمالا از اخرین بحث با شما مدت زمانی که گذشت خیلی روحیتون اسیب دید که اینطوری تو هر پست دارین به در و دیوار میزنین .چه چیز قابل اثبات نیست ؟ یکی بودن کنیز و فاحـــــــــشه ؟ یا بیسوادی شما ؟ (۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)Nadia نوشته است: اخ اخ پس چقدر این اعراب صدر اسلام کلاسشون بالا بوده که چندین هزار دینار طلا و غیره می دادن برای یک کنیز که خونه اشون را جارو کنه !!!!میگم سواد ندارید بعد میگید نه . بروید یکم سرانه کتاب خوندنتون رو بالاببرید . شما یه خدمتکار بیاد براتون کار کنه درجا ازش کار جنسی میگیری ؟ پاسخ یک کلمه هست اری یا خیر . اگه بحث مفصل خواستین درباره کنیز و چرایی بودنش و ... بحث رو مستقل کنین . مستند و ریز به ریز پیش میریم . اگه موافق بودید عنوان رو ایجاد و لینکش رو قرار بدید/ بسم الله الرحمن الرحیم ادعُ إِلىٰ سَبيلِ رَبِّكَ بِالحِكمَةِ وَالمَوعِظَةِ الحَسَنَةِ ۖ وَجادِلهُم بِالَّتي هِيَ أَحسَنُ ۚ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبيلِهِ ۖ وَهُوَ أَعلَمُ بِالمُهتَدينَ سوره مبارکه النحل آیه ۱۲۵ (۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۹)Nadia نوشته است: فکر میکنم قران شما با قران ما فرق کنه چون توی قرانی که دست منه سوره نسا آیه 24 گفته:مناظره یا مباحثه؟ تو هر عنوانی که طرح موضوع کردید محکوم شدید پس مراقب پیشینتون باشین که روشنایی درش وجود نداره . (۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۹)Nadia نوشته است: فکر میکنم قران شما با قران ما فرق کنه چون توی قرانی که دست منه سوره نسا آیه 24 گفته: بسم الله الرحمن الرحیم وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا 24 دقت کن که زنا رو با موارد دیگه حدا کرده گرامی . پس نیا بگو ........... . قران شما چقدر خوبه . چون فقط همون قدر گفته ولی قران من بیشتر گفته . گرامی توضیحش رو دادم اگه دقت میکردی. کسی که شوهرش فوت میشه و یا طلاق میگیره عده نگه میداره چه برسه برای اسیر و کنیز که اسلام براش نگاه خاصی داره و براش عده مشخص کرده . خانم محقق اینارو بلد نیستین ؟ قرانی که تو دستون گرفتین رو فقط رو خونی نکنین یکم تدبر کنین . عده رو نمیدون شما ؟ خوشم میاد دم از مطالعات بالا میزنین ولی اینارو نمیدونین . بعدشم تعداد رکعات نماز صبح تو قران امده ؟ از کجا میگی دورکعته؟ اصلا این به کنار ، خدا گفته چی ؟ اقیموا صلاة . درسته؟ اینم ایش که نگید از خودم دارم میگم : وَأَقِيمُواْ الصَّلاَةَ وَآتُواْ الزَّكَاةَ وَارْكَعُواْ مَعَ الرَّاكِعِينَ / بقره 43 خو از این ایه شریفه : وَمَا أَنزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ إِلاَّ لِتُبَيِّنَ لَهُمُ الَّذِي اخْتَلَفُواْ فِيهِ وَهُدًى وَرَحْمَةً لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ / نحل 64 کمک گرفته میشه تا به شما گفت که مقام تبیین رو رسول خدا دارن که اعلام میکنن . حالا اونجا هم شما اگه سر بزنی به همون کتاب در دست میتونی پاسخ رو بگیرین ولی فقط حسبنا کتاب الله نباشه چون دوباره چال چوله شروع میشه براتون . تعریف مستقل از کنیز ارایه بدید اول بعد . چون تا اینجا که فرقی بین کنیز با فاحـــــــشه درنگاه شما نبوده . درحالی که زمین تا اسمونه اختلافشون . بزارین دوباره یه شخصیت دیگه رو اسم ببریم که ایشون هم بهش میگفتن کاتب وحی ولی از خیلی چیزا بی اطلاع بود ( البته کاتب وحی وبدنشم اگه وقت شد اثبات میکنم که دروغ بوده . یکی از مثلا مردان بزرگ عرب که از طرف خلیفه اول میره برای گرفتن مالیات و خمس و زکات و... ( چون اون رئیس قبیله به خلیفه نمیداد ..... ( بحثش بمونه برای جای خودش ) میره در یک حرکت ناجوانمردانه ( شما خانم نادیا بخون جوانمردانه ) جناب مالک بن نویره رو میکشه و همون شب هم با زن این بنده خدا ... بله . ایشونم میدونست اون خانم باید عده بگیره ولی ؟؟؟؟ میگم کتاب بخونین برای اینه. این ایه 24 سوره مبارکه نساء یه چیز دیگم توش داره که برای شما ثقیله ، کسی که هوشیار باشه متوجه میشه . (۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۹)Nadia نوشته است: من قصد ندارم با شما بحث کنم چون در حد بنده نیستید. هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ
(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۹)Nadia نوشته است: ولی بهتره از عنوان ناظری که پایین اسمتون نوشته خجالت بکشید. همین قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ تا الان بحث که نه سند مستند و صحیح ارایه دادید و نه مطلب مفیدی چون توی معانی که خلط کردین تا مفاهیم هم که میخوایین مصادره به مطلوب کنین. متاسفم که نمیتونین اینکار رو درست انجام بدین . |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۲۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid265977
شاید باورتون نشه قضیه قضیه همون ببلن و ایسیس ایناس براشون فحشا مقدسه حرامزادگی مقدسه اولی و دومی و یزید گرفته تا همین امروز این نسل نسل فحشا و حرامزادگی هستند و این رو به عنوان یه هنجار میخوان که به بقیه بقبولونن چه کلمه ای شد
|
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مهد کودک بیداری اندیشه
یه بحث رو به صورت سالم نمیتونید تا ته پیش ببرید خب الان خواننده چطوری میخواد از این پست ها اطلاعات کسب کنه؟ الان بالاخره فرق بنیادین کنیز با فاحشه چیه؟ فقط اینکه از کنیز میشه توی کارهایی به غیر از اعمال جنسی هم استفاده کرد؟ یا من دارم اشتباه میکنم؟ _________________________ اما راجع به فرهادی حداقل اگه متن رو میذارید متن کامل رو بذارید اینم بخشی از این متن نقل قول:فکر میکنم که اگر فاحشهای را به شکل کلیشهای یا اغراقآمیز نشان میدادم کمتر ایراد میگرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساستر، انسانیتر و پیچیدهتر است. بنابراین من با روسپیگری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه میشود دارید یه جوری رفتار میکنید انگار فرهادی طرفدار زیاد شدن فاحشه در جامعه ست... شرم بر شما باد |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۵ ۱۲:۳۰)amirabdi نوشته است: مهد کودک بیداری اندیشهسلام بحث کنیز مثل برده داری ميمونه وقتی برده داری منقرض شده ديگه آیات و احاديث مربوط به برده داری موضوعیت نداره تا جایی که ميدونم بحث کنیز در دوران ما دیگه وجود نداره مگر در داعش پس آیات و احاديث اون هم ديگه موضوعیت نداره اسلام در زمان و مکانی شروع شد که افراد جاهلترین ها بودند و برخی از موارد به اصلاح اون موقع مربوط ميشه و مربوط به زمان حال نیست مثل برده داری که گفتم ___________ و اما صحبت های فرهادي به صورت کامل بحث، بحث حریم خصوصی است و بارها درباره آن صحبت میشود. حریم خصوصی که عماد به آن اعتقاد دارد.) ولی در عین حال در گفتوگوی رسانهای خود در خارج از ایران ترجیح میدهد منظومه فکری خود را با وضوح بیشتری به نمایش بگذارد: «استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباسهای تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمیخواستم درباره آدمهایی که چنین کاری میکنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپیگری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه میزنند نگاه نمیکنم؛ آنها از کسی دزدی نمیکنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمیرسانند. آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم. اگر مساله فقط سانسور بود فکر میکنم که اگر فاحشهای را به شکل کلیشهای یا اغراقآمیز نشان میدادم کمتر ایراد میگرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساستر، انسانیتر و پیچیدهتر است. بنابراین من با روسپیگری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه میشود.» اون چیزی که بنده از متن بالا فهمیدم یعنی فرهادي برای فاحشه ها ارزش قائل است و فقط همين این ربطی به افزایش فاحشه نداره و فرهادي در این مورد چیزی نگفته ارزش قائل شدن برای چنین کاره کثیفی به نظر شما خوبه یا بد؟ شرم بر مخالفان ارزشهای اسلامی |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام آقای قلب
نقل قول:ارزش قائل شدن برای یک چیزی به معنای تایید اون چیز نیست فرهادی داره میگه من برای یه شخصی که بخاطر شرایط موجود در جامعه از همه جا رونده شده و برای امرار معاش از بدن خودش مایه میذاره و به دیگران آسیبی نمیرسونه ارزش زیادی قائلم از دید فرهادی اون فاحشه میتونست بره دزد بشه و با آسیب رسوندن به بقیه زندگی ش هزار برابر راحت تر از وضع حالش باشه... یا حداقل تفکر اون زن اینه درحالی که نمیدونه با این کارش داره به جامعه آسیبی بدتر میرسونه... ___________ این تفکر در نظر من در نوع خود دارای اشکالاتی هستش ولی دلیل نمیشه که مثل برخی از دوستان گل و بلبل به یه نسل توهین کنیم و بگیم این نسل نسله زنازادگی و فحشا هست و فرهادی طرفدار حرام زادگی است |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۵ ۱۲:۳۰)amirabdi نوشته است: مهد کودک بیداری اندیشهamirabdi گرامی ، شما چرا تو این مهد کودک هستین؟ مگه بزرگ نشدین ؟ بحث سالم رو پیش میریم ولی چه کنیم تو این مسیر بعضیا فرهنگ شون یکم ضعیفه و توی جاده زباله پرت میکنن .و مسیر دو ساعته رو باید یک هفته طول داد. کسی که دنبال بخث رو بخواد بگیره میگیره گر اینکه دنبال قیچی کردن و سو برداشت باشه که نمیتونه / (۲۵/اسفند/۹۵ ۱۲:۳۰)amirabdi نوشته است: الان بالاخره فرق بنیادین کنیز با فاحشه چیه؟گرامی فرق کنیز و فاحشه رو گفتیم ولی شما دقت یا نکردی یا دوست نداشتی و نخوندی و یا اینکه .... کنیز در اموری که براش مشخص هست فعالیت داره و درکنارش مولاش با شرایط معینی میتونی باهاش ... انجام بده . نه اینکه کنیز صرفا برای ... باشه و در کنار اون اگه وقت اضافه داشت کارهای غیر انجام بده . لطف کنین در نوشتن وجاگذاری جملات دقت کنین تا کسی به اشتباه نندازین و مسیر رو شلوغ نکنین . (۲۵/اسفند/۹۵ ۱۳:۳۴)amirabdi نوشته است: فرهادی داره میگه من برای یه شخصی که بخاطر شرایط موجود در جامعه از همه جا رونده شده و برای امرار معاش از بدن خودش مایه میذاره و به دیگران آسیبی نمیرسونه ارزش زیادی قائلمگرامی چه زیبا تفسیر میکنی ، جای کاربر نادیا خالی که بیاد بگه ماله کشی ، یا شما معنای فاحشــــــــــــــــه رو یچیزی میدونی که غیر معنای خودش هست یا اینکه تفسیر بدی ارایه میدی . این3 بند کلام شما 3 برداشت هست . حالا کدوم رو صحیح بدونیم؟ از دید فرهادی : من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه میزنند نگاه نمیکنم؛ آنها از کسی دزدی نمیکنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمیرسانند. ایا روسپی به حامعه اسیب میزنه یا نمیزنه؟ ببخشین اینطوری اخر بحث رو تموم میکنم ، پس اینهمه بازیگر پــورن هم که درقبال مبالغ .... و نشر اثارشون دارن کسب درامد میکنن شغل شریفی دارن و نه تنها به جامعه اسیب نمیزنن بلکه کسب درامد برای جامعه هم هستن چون مالیات میدن و کسب توریست و ... برای اون جامعه دارن . البته برخی کشورها ( نمونش همین فرانسه ) هم برای مقابله با روسپی گری پولی ، این فعل رو جرم و براش جریمه معین کردن ( ایا اون دولت نمیدونه که داره اون شخص به جامعه اسیب نمیزنه ؟) البته این قانونش چند سال پیش تصویب شده . خوبه فرانسه تو دو وجبی ایران نیست وگرنه میگفتن تحت تاثیر ماست خوبه خودشون میگن فرانسه مهد ازاذی و قانونه ، خودش توریسم فحشا داره . الان که دیده دیگه کار به جاهای باریک داره میکشه قانون گذاشته . هرکسی از نگاه خودش چیزی رو که میخواد میبینه و نمیشه گفت چرا چنین میبینی ولی وقتی یک مولوکول و باکتری ناسالم در درون سلولهای سالم قرار میگیره اون سلولها و ... چه عکس العملی از خودشون نشون میدن؟ پاسخش باخودتون نمیخواد اینجا بگین. جناب amirabdi خوشحال میشم اگه سخنی نامفهوم موند رو بگید تا در درک مطالب کمکتون کنیم . |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
.
نزارین از شیرین کاریهایی که در مباحث قبلی داشتین دوباره رو باشه ، چون این لبخند دیگه تبریل به فحاشی میشه .

البته این قانونش چند سال پیش تصویب شده . خوبه فرانسه تو دو وجبی ایران نیست وگرنه میگفتن تحت تاثیر ماست
خوبه خودشون میگن فرانسه مهد ازاذی و قانونه ، خودش توریسم فحشا داره . الان که دیده دیگه کار به جاهای باریک داره میکشه قانون گذاشته .