|
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
|
|
۱۶:۰۷, ۱۷/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجت الاسلام رییسی دعوت برای کاندیداتوری در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت
صولت مرتضوی، امروز به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی و با قرائت پیام ایشان اعلام کرد آقای رییسی دعوت برای حضور در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت. سید صولت مرتضوی به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی پیام شفاهی وی را به دومین مجمع جبهه مردمی قرائت کرد. مرتضوی اظهار داشت: حجت الاسلام رییسی از حسن نظر و عنایت همه بزرگوارانی که از ایشان دعوت کردند تا داوطلبی انتخابات ریاستجمهوری را بپذیرند، سپاسگزاری کرده و پیامی ارسال کردند که بنده ابلاغ کنم. وی افزود: در آینده نزدیک برنامههای آیتالله رییسی اعلام خواهد شد. مرتضوی خاطرنشان کرد: بنا به درخواستهای متعدد ایشان رسما پذیرش داوطلبی خود را اعلام کرده و گفتند ما این موضوع را ابلاغ کنیم. رجانیوز _______________________ حجت الاسلام رئیسی در رای گیری اول جبهه مردمی انقلاب نفر اول لیست 10 نفره شده بود و بعد پرویز فتاح نفر دوم شد ___________________________________________________ خدا رو شکر ایشون پذیرفتن کاندید بشن و با توجه به تایید و حمایت علما و بزرگان انقلابی که بعضا ایشون رو اصلح مقبول میدونن ان شاالله با اومدن ایشون وحدت بین همه گروههای انقلابی و اصولگراهای انقلابی شکل بگیره امیدوارم امسال اولین دولت و رئیس جمهور کاملا انقلابی بعد از جنگ روی کار بیاد و به زودی قدرت و تسلط از جریانات قدرت طلب یا انحصارطلب فتنه و انحراف و اصولگرانما خارج بشه
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۶, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۷:۴۷)MAHDI59 نوشته است: من کاری به بحثهای این تاپیک ندارم اما حضور آقای رئیسی خبر خوبی برای اصلاح طلبها بود . در واقع به نظر میاد جریان دو قطبی که دنبالش بودن داره شکل میگیره . آقا مهدی چه با اومدن آقای رئیسی و چه با نیومدنش این دوقطبی شکل میگرفت ..حالا اگه آقای رئیسی نمیومدن قطعا یکی دیگه بجاش میومد...و من فکر نمیکنم کسی دیگه ای بتونه بجای ایشون بیاد...بقیه ی افراد امتحانشون رو پس دادن و خوب به قول شما مهره سوخته هستند..اما الان نمیشه نظر قطعی داد....با این وجود به نظر شما کی باید جای ایشون میومد.؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۸/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۶ ۱۸:۲۹ توسط Islam.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۷:۴۷)MAHDI59 نوشته است: من کاری به بحثهای این تاپیک ندارم اما حضور آقای رئیسی خبر خوبی برای اصلاح طلبها بود . در واقع به نظر میاد جریان دو قطبی که دنبالش بودن داره شکل میگیره . بنده مخالف حرفهاتون هستم. اتفاقا با حضور فردی که پشتوانه مردمی قوی تری دارد بیشتر به ترس افتاده اند. دو قطبی هم اگر قرار به شکل گیری است با حضور دکتر جلیلی شدید تر شکل می گیرد تا اقای رئیسی. |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
MohammadSadra dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1491569619' نوشته است: 1491569619[/url]']خوشحالم كه كمك حالتون شدم.سال ٧٦ نشريه گل آقا به طنز خطاب به ناطق نوري ميگفت (اينطور كه صدا و سيما الان پخشت ميكنه بعدِ انتخابات چطور ميخواد جمعت كنه؟؟)) با توجه به مقامي كه در آينده براي آقاي رييسي در نظر گرفتن(البته طبيعتأ تاييد رسمي نشده) حتي اگه يك درصد راي نياره چطور ميخوان جمعش كنن؟! اتفاقا با اومدن آقاي رييسي و تشكيل دو قطبي شانس روحاني بيشتر ميشه،به شخصه معتدقم سبد راي هر دو طرف رقم ثابتيه و افرادي سرنوشت انتخاباتو تعيين ميكنن كه معمولا شركت نميكنن و اين افراد با تشكيل دو قطبي بيشتر راغب ميشن شركت كنن.وگرنه دولت روحاني هيچكدوم از وعده هاي مورد انتظار اصلاحات رو عملي نكرد.
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۸/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۶ ۱۸:۴۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
اومدن آیت الله رييسی به میدان انتخابات امید رو در دلهای مومنان شکوفا کرده و بهترین گزینه هستند اصلا قبل از اومدن ايشون اصلاح طلبان شروع به تخریب کردن! يه وحشت عجیبی به جونشون افتاده بحث رهبر شدن ايشون هم يه بحث انحرافی هستش فعلاً که رهبر داریم و مشکل اصلی مشکل اقتصادی هست که نیاز به حل داره وگرنه ديگه کشوری باقی نمیماند ما نیاز به فردی داریم که باور داشته باشه کلید حل مشکلات کشور دست خودمونه نه آمریکا |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
Bidel.s dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1491577278' نوشته است: 1491577278[/url]']والا من با هيچ وري در ارتباط نيستم،ادمين اونجارم نميشناسم.ولي اون سرش شلوغه برا همين پيامارو دير سين ميكنه. حالا سوالت چي بوده؟؟![]() پ.ن:ميدونم دير سين ميكنه چون كانالو ميشناسم ولي توفيق شناخت ادمينشو نداشتم متاسفانه. |
|||
|
۲۲:۰۲, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۸:۳۳)خاتمي نوشته است: خوشحالم كه كمك حالتون شدم.سال ٧٦ نشريه گل آقا به طنز خطاب به ناطق نوري ميگفتمقایسه ناطق و رئیسی یک مقایسه بی مبناست! آقای ناطق شخص شناخته شده و انقلابی بوده و سوابق مشخصی داشته. البته این که ایشون پس از پایان 8 سال دولت هاشمی کاندیدا شده، بیشتر شبیه دست به دست شدن قدرت بوده و اصلا قرار نبوده که اتفاق جدی در سیاستهای کلی اجرایی کشور رخ بده. میشه گفت ادامه دولت اشرافی هاشمی با ظاهر بهتر شاید دلیل اصلی پیروزی خاتمی همین بود اما آقای رئیسی تا این لحظه اصلا معلوم نیست می خواد چیکار کنه؟؟ نه در این 4 سال انتقادی به دولت داشته. نه تیمش مشخصه. اصلا معلوم نیست با چه رویکردی قراره بیاد؟ حفظ وضع موجود؟ اصلاحی؟ تغییر کلی و به اصطلاح اجرای سیاستهای انقلابی؟ حتی به جمنا هم که کلی تحویلش گرفت، بی محلی کرده و قراره که مستقل کاندیدا بشه نمی خوام پیش قضاوت کنم و به نظرم بهتره تحلیل ها برود برای بعد از اعلام مواضع ایشون. به همین خاطر میگم که اصلا نمیشه با شرایط ناطق مقایسه کرد |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۸/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۶ ۲۲:۳۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۷:۴۷)MAHDI59 نوشته است: من کاری به بحثهای این تاپیک ندارم اما حضور آقای رئیسی خبر خوبی برای اصلاح طلبها بود . در واقع به نظر میاد جریان دو قطبی که دنبالش بودن داره شکل میگیره . نقل قول:توی این یک ماه حساس حواس دوستان جمع باشه ، افراد بدنام/ناهنجار میخوان با حمایت از ایشون اعتمادزدایی کنن و شک و تردید بوجود بیارن. نقل قول: این رو گفتم که این کارت بسوزونم اگر کسی نمی دونه بدونه. دم انتخابات برای تخریبش این قضیه رو بلد می کنن. خیلیا نمی دونن ایشون داماد علم الهدی هستش. نقل قول:یعنی میخوای بگی، این همه سال فساد سیستماتیک در قدس بود ولی رهبر، تولیت را عوض نکرد!!! نه داداش نمی تونست !! اون بنده خدایی که فوت کرد انقدر گردن کلفت بود که به آقای خامنه ای میگفت منو امام گذاشته امامم برم میداره. دامادشون هم شنیدم فرار کرده بخاطر ... --- من داییم آستان قدس کار می کنه و از وقتی رییسی اومده همه حساب کتاباشون شفاف شده برای هر تومنی که خرج می کنن حسابرسی ویژه میاد بررسی می کنه. رییسی برنامه ای برای ریاست جمهوری نداشت. از نظر من کار خداست کارت خداست. که تو یه همچین موقعیتی و بدور از حمله های جناح روحانی که تا به امروز به هیچ رقیب احتمالی رحم نکردن ، رو شد. امروزم شنیدم پشیمون شده ولی رهبری موافقت نکرده. گفتن شما از مسئولیت های قبلت استعفا دادی پذیرفته شده. نقل قول:اصلا قبل از اومدن ايشون اصلاح طلبان شروع به تخریب کردن! يه وحشت عجیبی به جونشون افتاده عزیز جان شیوه تخریبی شون حمایت کردنه. چون نکته سیاهی ازش ندارن روش دست بذارن ازش حمایت می کنن تا بدنامش کنن. من بعضی از اطرافیانم اصلاح طلب هستن قشنگ دارن بهشون دیکته می کنن. باید همه جوره ایشونو حمایت کرد تنها شانسمونه برای ایجاد یک دولت انقلابی بعد این همه دولت انحرافی و ولنگاری فرهنگی. شاید دیگه چنین فرصتی پیش نیاد و 4 آینده چیزی برای فکر کردن و تصمیم گرفتن وجود نداشته باشه. تو همین 4 سال کلی امید و هدایت رو از مردم رو گرفتن. این دولت اعتقادات مردم رو نابود کرد. اصلا هم نگران شکاف و دودستگی نباشید خدا کمکمون می کنه. |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
چرا یه آدم درست و حسابی تو این مملکت کاندید نمیشه!!
الان من و خیلی از دوستان و اطرافیانم،نه به روحانی رای میدیم و نه رئیسی! و به کاندید شدن نماینده احمدی نژاد هم به شکل یک جوک نگاه میکنیم ![]() در حال حاضر نظرم روی رای ندادنه! |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
روحانی رو انگلیس آورده و مطمئنا 4 سال دیگه هم رئیس جمهوره
![]() بعد انتخابات رئیسی هم به سرنوشت جلیلی دچار میشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مهم آیت الله شاه آبادی به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی | علائم ظهور | 18 | 6,680 |
۳۰/فروردین/۹۶ ۱:۳۱ آخرین ارسال: متفکر |
|

(اينطور كه صدا و سيما الان پخشت ميكنه بعدِ انتخابات چطور ميخواد جمعت كنه؟؟)) با توجه به مقامي كه در آينده براي آقاي رييسي در نظر گرفتن(البته طبيعتأ تاييد رسمي نشده) حتي اگه يك درصد راي نياره چطور ميخوان جمعش كنن؟! اتفاقا با اومدن آقاي رييسي و تشكيل دو قطبي شانس روحاني بيشتر ميشه،به شخصه معتدقم سبد راي هر دو طرف رقم ثابتيه و افرادي سرنوشت انتخاباتو تعيين ميكنن كه معمولا شركت نميكنن و اين افراد با تشكيل دو قطبي بيشتر راغب ميشن شركت كنن.وگرنه دولت روحاني هيچكدوم از وعده هاي مورد انتظار اصلاحات رو عملي نكرد.

حالا سوالت چي بوده؟؟
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)