|
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
|
|
۱۶:۰۷, ۱۷/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجت الاسلام رییسی دعوت برای کاندیداتوری در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت
صولت مرتضوی، امروز به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی و با قرائت پیام ایشان اعلام کرد آقای رییسی دعوت برای حضور در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت. سید صولت مرتضوی به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی پیام شفاهی وی را به دومین مجمع جبهه مردمی قرائت کرد. مرتضوی اظهار داشت: حجت الاسلام رییسی از حسن نظر و عنایت همه بزرگوارانی که از ایشان دعوت کردند تا داوطلبی انتخابات ریاستجمهوری را بپذیرند، سپاسگزاری کرده و پیامی ارسال کردند که بنده ابلاغ کنم. وی افزود: در آینده نزدیک برنامههای آیتالله رییسی اعلام خواهد شد. مرتضوی خاطرنشان کرد: بنا به درخواستهای متعدد ایشان رسما پذیرش داوطلبی خود را اعلام کرده و گفتند ما این موضوع را ابلاغ کنیم. رجانیوز _______________________ حجت الاسلام رئیسی در رای گیری اول جبهه مردمی انقلاب نفر اول لیست 10 نفره شده بود و بعد پرویز فتاح نفر دوم شد ___________________________________________________ خدا رو شکر ایشون پذیرفتن کاندید بشن و با توجه به تایید و حمایت علما و بزرگان انقلابی که بعضا ایشون رو اصلح مقبول میدونن ان شاالله با اومدن ایشون وحدت بین همه گروههای انقلابی و اصولگراهای انقلابی شکل بگیره امیدوارم امسال اولین دولت و رئیس جمهور کاملا انقلابی بعد از جنگ روی کار بیاد و به زودی قدرت و تسلط از جریانات قدرت طلب یا انحصارطلب فتنه و انحراف و اصولگرانما خارج بشه
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۰, ۲۱/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۲۱/فروردین/۹۶ ۶:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: مریم رجوی در مورد کاندیدا شدن آقای رئیسی عصبانی شده و چرندیاتی توئیت کرده. همین من رو مطمئن تر میکنه به خیلی چیزها...چه جالب...وقتی اسرائیل علیه ظریف و برجام موضع میگرفت و چرندیات میگفت شما مطمئن نشدید؟ اصلا سیاست درستی نیست که مثلا بگید چون فلان شخص از فلانی بدش میاد پس حتما اون آدم خوبیه!! آدم باید با عقل خودش تصمیم بگیره نه اینکه موضع گیری فلانی و فلانی ============================= آقا من خواستم بگم این اسم جمنا خنده داره ولی گفتم ولش کن!!راستی کاندید جمنا اصولا باید یک دوقلو داشته باشه تا وقتی 18 سالش شد با همدیگه بجنگن و هرکی قدرتش بیشتر بود رهبر محفلش جمنا بشه ![]() فقط این وسط باید حواسمون به کای باشه |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۱/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
ما عقلی تصمیم گرفتیم علی آقا منتهی گفتیم مطمئن تر شدیم. اعدام ۵۰۰۰ بی گناه درست عین چند هزار اعدامی توسط خلخالی هست بنده خدا پسرش تو مصاحبه مفصلی می گفت اعدام های باباش به ۱۰۰ تا هم نرسید در اوردن هزاران نفر. البته این اعداد و ارقام آشناست. کوی دانشگاه هم صدها دانشجو کشته شدن و از پشت بام می ریختنشون پایین بعدا معلوم شد یه سرباز گمنام فقط کشته شده. فتنه ۸۸ تعداد کشته ها همینطور بالا بود اما راهپیمایی های میلیونی میشن چند ده هزار....
حالا هم بعضی ها نه اطلاعاتی دارن نه جستجویی می کنن میگن ۵۰۰۰ اعدام بی محاکمه. اینها محارب بودن توی ترور دست داشتن. نظام رأفت کرد توبه نامه نوشتن و حبس چند ساله ۱۰ تا ۱۵ سال گرفتن به جای اعدام. اگر نظام به زعم شما تشنه کشتن بود اینکارو نمی کرد. خاطرات افراد آزاد شده از زندان بعد از سپری شدن دوران زندان رو بخونین خودشون می گفتن سال ۶۷ یعنی ۷ سال بعد با حمله منافقین از عراق یه عده از این مثلا توبه کرده ها اومدن گول حمله سران منافقین رو خورده بودن و پیش ما اعلام آمادگی و تسخیر تهران و ... می کردن. اینها عده ای شون عقل داشتن و می دونستن اینها شعاره و همراه شورش و توطئه این دسته نشدن. اون عده اینقدر تابلو کردن که امام خمینی فرمان تجدید نظر به حکم اونها رو داد. چرا عده ای شون زنده موندن و بعدها آزاد شدن و خاطره گفتن؟ چرا نظام سر اونها رو نکرد زیر آب؟ چرا تهمت می زنین در حالیکه نمی دونین؟ ۵۰۰۰ اعدامی مظلوم بی گناه؟ از یه مشت قاتل ناجوانمرد تروریست که ۱۷۰۰۰ آدم پاک و بی گناه رو کشتن و بعد مثلا توبه کردن بعد توبه خودشون رو نقض کردن دفاع می کنین؟ یه بمب تو اروپا می ترکه ۱۰ اروپایی رندوم کشته میشه وحشت و ترس کل کشور رو میگیره ما ۱۷۰۰۰ مردم عادی در مشاغل مختلف رو با شناسایی از قبل ترور کردن وحشت سراسر مملکت رو گرفته بود بعد عده ای میان دفاع. نه اعداد و ارقام رو می دونن نه علت رو نه جرم رو نه... هر چی بی بی سی صادق بی طرف گفت همون درسته. خسته نباشین. |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۲۱/فروردین/۹۶ ۲۳:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است: ما عقلی تصمیم گرفتیم علی آقا منتهی گفتیم مطمئن تر شدیم. اعدام ۵۰۰۰ بی گناه درست عین چند هزار اعدامی توسط خلخالی هست بنده خدا پسرش تو مصاحبه مفصلی می گفت اعدام های باباش به ۱۰۰ تا هم نرسید در اوردن هزاران نفر. البته این اعداد و ارقام آشناست. کوی دانشگاه هم صدها دانشجو کشته شدن و از پشت بام می ریختنشون پایین بعدا معلوم شد یه سرباز گمنام فقط کشته شده. فتنه ۸۸ تعداد کشته ها همینطور بالا بود اما راهپیمایی های میلیونی میشن چند ده هزار....من در مورد اعداد و ارقام نظر ندادم که! پست من کلا چیز دیگه ی بود
|
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۲/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۶ ۱:۱۱ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۲۱/فروردین/۹۶ ۲۲:۱۰)A L I نوشته است: آقا من خواستم بگم این اسم جمنا خنده داره همینجا من اعلام میکنم جمنا !! حق نداره منو به عنوان کاندیدا تعیین کنه. چون من هنوزجوانم و آرزوها دارم و هزارتا تحلیل مونده که انجام بدم و دلم نمیخواد به وسیله کای به قتل برسم ![]() -- دقت کردین چقدر این جمنا!! حرکاتش به محفل جادوگری سریال خاطرات ومپیایر شبیه؟ خیلی دوست دارم بدونم دقیقه نقشه کی بوده که قصد مسخره کردن کاندیداها را داشته؟ ![]() ![]() یک انجمن مثلا انقلابی با نام مشابه محفل جادوگری ساختن. {{جمنا}} نفر اول لیست جمنا ابراهیم رئیسی هست کسی که به خاطر اعدامهای 67مشهوره. در سریال هم کای به خاطر قتل عام خانواده اش مشهوره! دو قلوی کای یک انسان مهربان و بی آزار و ضعیف هست (اسم دختره چی بود؟) این دو قلو جلیلی است! کسی که از نظر خصوصیات انسانی ادم خوبیه اما از نظر مدیریتی ضعیف و بی کفایته! دو قلوی لیو (اون پسر مهربونی که به وسیله کای کشته میشه) روحانی هست! مثلا خواستن بگن که ابراهیم رئیسی هم جلیلی هم روحانی را شکست میده! ![]() -- اقا اگه کسی ادرس یک بنتی چیزی داره برای من بفرسته . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم! (مستحضر هستید دیگه بقایی اینجا نقش بنت جادوگر را ایفا می کنه!) اگه میخواین به وسیله کای کشته نشین دست به دامن بقایی بشین که یه جورایی به احمدی نژاد وصله. نتیجه حاصله از جمنا:::::::::: به احمدی نژاد متوسل بشین ![]()
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
با سلام
اگه آقای رئیسی مورد تایید رهبریه هممون وظیفمون بهش رای بدیم ولی همه باید بدونیم رهبریم ی انسان بزرگ مثل همه بزرگان دیگه هم میتونه اشتباه کنه هم ی راهیرو اشتباه بره هم... خلاصه یعنی معصوم که نیست مگه آقای احمدی نژاد همه کاراش درست بود؟ معلومه نه! مهم اینه که کشور ما به شدت تحت تاثیر نظام سلطه است نمونش رئیس جمهور شدن حسن کلید ساز فراماسونه... |
|||
|
۱:۴۹, ۲۲/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۶ ۱:۵۱ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
دیدگاه نوین dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1491845890' نوشته است: 1491845890[/url]']كمك به عراق اين توجيه رو داره كه باعث ميشه داعش به مرزهاي ما نرسه ولي در سوريه ما ٩٩٪ درگيريهامون با داعش نبوده و با ارتش آزاد بوده كه ربطي به امنيت ملي و منافع ملي بلند مدت ما نداره.روس ها ميخوان پايگاهشون در سوريه رو حفظ كنن كه هر دو طرف درگيري اينو قبول كردن يعني حتي اگه اسد كنار بره باز هم پايگاهشونى دارن.ما ميخوايم حزب بعث سرقدرت بمونه كه بتونيم از طريق سوريه حزب الله رو تغذيه كنيم.حالا اگه اسد بره هرچي نقشه داشتيم نقش بر آب ميشه!حالا شما بگو سر كي كلاه رفته؟! تنها دستاورد سوريه براي ما نفرت پراكني مذهبي بود جنگ شيعه-سني راه انداختيم |
|||
|
۹:۳۰, ۲۲/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۶ ۹:۳۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۶ ۱:۴۹)خاتمي نوشته است: كمك به عراق اين توجيه رو داره كه باعث ميشه داعش به مرزهاي ما نرسه ولي در سوريه ما ٩٩٪ درگيريهامون با داعش نبوده و با ارتش آزاد بوده كه ربطي به امنيت ملي و منافع ملي بلند مدت ما نداره.روس ها ميخوان پايگاهشون در سوريه رو حفظ كنن كه هر دو طرف درگيري اينو قبول كردن يعني حتي اگه اسد كنار بره باز هم پايگاهشونى دارن.ما ميخوايم حزب بعث سرقدرت بمونه كه بتونيم از طريق سوريه حزب الله رو تغذيه كنيم.حالا اگه اسد بره هرچي نقشه داشتيم نقش بر آب ميشه!حالا شما بگو سر كي كلاه رفته؟! تنها دستاورد سوريه براي ما نفرت پراكني مذهبي بود جنگ شيعه-سني راه انداختيم تو سوریه یکی دو گروه نیستند که میجنگند شاید حدود 20 الی 30 گروه مختلف اند که دارند میجنگند و بزرگترین و قوی ترین شون داعش است و ما با همه اونا به تناسب قدرت شون جنگیدیم ... 1% و 99% هم نداره . هر کدوم شون که پیروز بشه و سوریه رو بگیرد در نهایت محور مقاومت شکست میخوره . شکست سوریه همونطور که گفتی یعنی تضعیف حزب الله مقابل اسرائیل و دیگه نمیتونیم اسرائیل رو در مرز خودش نگه داریم بلکه باید داخل مرز خودمون با اسرائیل بجنگیم. اگر سوریه سقوط کند اون 59 موشکی که ترامپ شلیک کرد به جای سوریه باید در خاک ایران به زمین بشیند !!! اما در مورد وضع ایران و روسیه ، قطعا در سوریه موقعیت ایران به مراتب قوی تر از موقعیت روسیه است چرا که ایران داخل این 6 سال از مردم خود سوریه یارگیری کرده و بسیج مردمی رو راه انداخته و در صورت سقوط اسد هم باز نیرو های سپاه قدس به فعالیت مستقل خودشون ادامه میدهند اما روسیه فقط قوای رسمی خودش رو در پایگاه هایش دارد و حکومت بعدی سوریه میتونه به طور رسمی عذر روسیه رو بخواهد که باید پایگاه ها رو تخلیه کنی !!! کاری که ما کردیم بر خلاف روسیه ، نفوذ در بین دلهای مردم سوریه است و به جز یکسری وهابی و سلفی دل مردم سوریه با ایرانی ها است . چند وقت پیش اسد گفت که اگر قاسم سلیمانی میتونست تو انتخابات سوریه شرکت کند قطعا رای می آورد چون بین مردم سوریه به شدت محبوبیت دارد . دوست عزیز خیلی خوب میشه اگر اخبار و تحلیل های دو طرف رو بخونی نه فقط تحلیل های یکطرفه بعضی ها
|
|||
|
۱۰:۲۷, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
زمان نشون خواهد داد كه كدوم تحليل درسته! البته محتمل توين سناريو براي ايران اينهكه يه گروه مثل حزب الله تو سوريه ايجاد كنه، بسيج مردمي كه ما ميگيم اكثرشون مردم افغانستان و ايران و ديگر كشوراي شيعه هستن با تعدادي از علوي هاي سوريه.ما يك كشور مذهبي هستيم كه سياست خارجيمون هم بر اساس ترويج همين مذهب ميچرخه،فرق سوريه با لبنان و عراق اينه كه جمعيت شيعه خيلي كم داره. با كاراي هم كه كرديم اكثريت اهل سنت سوريه از ما دلِ خوشي ندارن.حالا نميدونم در قلبِ كدوم مردم نفوذ كرديم؟!
|
|||
|
۱۱:۰۶, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
اگه رئیسی رئیس جمهور شد، خواهشمندم شب آخر دولت روحانی چراغ هارو خاموش و مرزهارو باز کنن که هر کی میخواد فرار کنه، بره...
![]()
|
|||
|
۱۲:۰۷, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مهم آیت الله شاه آبادی به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی | علائم ظهور | 18 | 6,688 |
۳۰/فروردین/۹۶ ۱:۳۱ آخرین ارسال: متفکر |
|

ولی گفتم ولش کن!!