|
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
|
|
۱۶:۰۷, ۱۷/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجت الاسلام رییسی دعوت برای کاندیداتوری در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت
صولت مرتضوی، امروز به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی و با قرائت پیام ایشان اعلام کرد آقای رییسی دعوت برای حضور در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت. سید صولت مرتضوی به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی پیام شفاهی وی را به دومین مجمع جبهه مردمی قرائت کرد. مرتضوی اظهار داشت: حجت الاسلام رییسی از حسن نظر و عنایت همه بزرگوارانی که از ایشان دعوت کردند تا داوطلبی انتخابات ریاستجمهوری را بپذیرند، سپاسگزاری کرده و پیامی ارسال کردند که بنده ابلاغ کنم. وی افزود: در آینده نزدیک برنامههای آیتالله رییسی اعلام خواهد شد. مرتضوی خاطرنشان کرد: بنا به درخواستهای متعدد ایشان رسما پذیرش داوطلبی خود را اعلام کرده و گفتند ما این موضوع را ابلاغ کنیم. رجانیوز _______________________ حجت الاسلام رئیسی در رای گیری اول جبهه مردمی انقلاب نفر اول لیست 10 نفره شده بود و بعد پرویز فتاح نفر دوم شد ___________________________________________________ خدا رو شکر ایشون پذیرفتن کاندید بشن و با توجه به تایید و حمایت علما و بزرگان انقلابی که بعضا ایشون رو اصلح مقبول میدونن ان شاالله با اومدن ایشون وحدت بین همه گروههای انقلابی و اصولگراهای انقلابی شکل بگیره امیدوارم امسال اولین دولت و رئیس جمهور کاملا انقلابی بعد از جنگ روی کار بیاد و به زودی قدرت و تسلط از جریانات قدرت طلب یا انحصارطلب فتنه و انحراف و اصولگرانما خارج بشه
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۲, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اخبار دریافتی حاکی از تصمیم جدی دکتر سعید جلیلی برای عدم ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دارد. بنا بر شنیده ها فشارهای روزافزون جمنا و حامیان حجت الاسلام رئیسی (گفته شده حامیان نه شخص خودشان) و تهمت های ناروا علیه ایشان و فشارهای عجیب و غریب در تهران و شهرستان ها روی هواداران دکتر جلیلی موجب این شده که وی برای مصالح جریان انقلاب و مردم چنین تصمیمی را مد نظر قرار دهد. والعاقبة للمتقین پ.ن1: تاپیک های انتخابات پراکنده بودند. نمی دونستم توی کدام تاپیک باید قرار گیرد پ.ن2: متاسفم برای تفکری که هرکسی که با خودشون نباشه رو می خوان محو کنن |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۲۵/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۶ ۱۳:۱۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۳)علائم ظهور نوشته است: نیامده و رای نیاورده، کرسی ها تقسیم شده!!! احتراما خیلیم دلتون بخواد! اکثرشون آدم های درستی ان. و اینکه نماینده برای بعدش برنامه داره یه نکته مثبت نه منفی. (۲۵/فروردین/۹۶ ۱۲:۴۲)مصباح نوشته است: به نام خدا صرف درست بودن خبر. شکی نیست که ایشون مظلوم واقع شده اما بحث اینه که آقای جلیلی رای نمی آورد. فقط شکاف بوجود می اومد. من میدونم ایشون آدم درستی هست اما کاریزمای کافی برای جلب نظر توده مردم رو نداره. و همونطور که در کابینه احمدی نژاد بوده بعضی مردم نگاه بدبینانه بهشون دارن. نتیجه حضورشون چیزی جز شکست مثل 92 نداشت. تصمیم جمنا درست بوده. و کنارکشیدن خودشون هم رو سفیدشون کرد. واقعا بهشون باید آفرین گفت که با وجود شایستگی از خودشون گذشتن و امثال احمدی نژاد که شایسته این منصب نیستن نتونستن پاشون رو نفسشون بذارن. پ ن 2 هم تهمت و قضاوت نادرستیه. |
|||
|
۱۴:۱۴, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۷)سدرة المنتهی نوشته است: صرف درست بودن خبر. آیت الله مصباح یزدی: گاهی باید فرد اصلح– ولو رأی آوری نداشته باشد - مطرح شود تا حد اقل مشخص شود هنوز بین مردم اعتقاد و ایمان به اسلام و انقلاب اسلامی وجود دارد. آیا خوب بود از میان کاندیداهای ریاست جمهوری هیچ کس حرفی از اسلام و انقلاب نزند و همه به فکر ارزانی اجناس و رفع تحریم ها باشند؟ آیا نباید از کسی که ولو رأی آوری ندارد، اما دغدغه انقلاب و اسلام را دارد، حمایت کرد؟ گاه اگر از چنین فردی حمایت نشود، این پیام به دنیا صادر می شود که مردم از انقلاب و ارزش های انقلابشان خسته شده اند. لذا در چنین مواقعی که هیچ کسی دغدغه انقلاب و اسلام را مطرح نمی کند، باید از کسی که از انقلاب حمایت می کند، طرفداری کرد، ولو یقین داشته باشیم که رأی نمی آورد. (۲۵/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۷)سدرة المنتهی نوشته است: تصمیم جمنا درست بوده. آیت الله مصباح یزدی: این که با چند نفر جلساتی را برگزار کرده، تصمیم بگیریم، و بعد بخواهیم که همگان تابع ما شوند تا وحدت حاصل شود، این شیوه نه اصولگرائی است و نه مردم سالاری واقعی؛ نه با شیوه عقلا سازگاری دارد و نه با شرع، بلکه این از قبیل همان فریب کاری هایی است که دیگران انجام می دهند. این که چند نفر در مجلسی خصوصی تصمیم بگیرند و بعد بگویند هر کس مخالفت کند، وحدت شکنی کرده است، نه روشی دینی است و نه عقلائی، بلکه نوعی فریب کاری است. اگر قصد تقارب نظر بین افراد را داریم، باید نظرها و استدلال هایشان را بشنویم، تا حد اقل ایهام به وجود نیاید که عده ای تصمیم گرفته اند و می خواهند تصمیم خود را بر دیگران تحمیل کنند. لذا ابتدا باید بحث شود و دلایل مطرح شود؛ زیرا موازین عقلائی و شرعی هم همین را تأیید می کند؛ مشاوره نیز به معنای بحث و گفتگو و پذیرش بهترین نظر است. اگر در گذشته هم نقایصی در روند تقارب نظرها وجود داشته، ناشی از همین مسأله بوده است؛ مثلا ملاکهایی (مانند سن) که ارتباطی با موضوع نداشته اند مطرح شده است و دیگران هم ملزم به تبعیت فرض شدهاند. (۲۵/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۷)سدرة المنتهی نوشته است: پ ن 2 هم تهمت و قضاوت نادرستیه. فقط و فقط تو همین تاپیک کسانی که انتظار نداشتم گفتن بهتره که جلیلی هم تابع جمنا بشه و وحدت شکنی نکنه!!!! وقتی جلیلی میثاق نامه جمنا رو نپذیرفت به راحتی کنار گذاشته شد ولی وقتی آقای رئیسی امضا نکرد، این رفتار را با ایشان نداشتن و تازه ایشان رو به رای گیری هم گذاشتن پیام هایی که امثال مهدی محمدی و مابقی جمنا که در توجیه و تحلیل رفتار اقای رئیسی گفتند رو هیچ وقت همون موضع رو در قبال جلیلی نداشتند برخوردی که یه عده با اقای جلیلی داشتن.... |
|||
|
۱۶:۱۱, ۲۵/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان باور کنید، با این حجمی که بر ضد آقای رئیسی تبلیغات منفی به راه انداخته اند، ایشان در بهترین حالت سرنوشت آقای جلیلی در انتخابات قبلی را خواهد داشت. (رای بنده در انتخابات قبلی دکتر جلیلی بود ) اصولگرایان کاملا به اصلاح طلبها هماهنگ هستند و بیشتر به نفع آنها کار میکنند تا به نفع جریان انقلابی. |
|||
|
۱۶:۵۹, ۲۵/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۶ ۱۷:۰۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۴:۱۴)مصباح نوشته است: سلام سلام ، وقتی آقای رییسی هست نماینده انقلابیون حضور داره دیگه. سال 92 هم من تو مناظرات ندیدم آقای جلیلی اونطور که شما میگید از انقلاب و آرمان های آخرالزمانی بگه. مسائل ارزانی و رفع تحریم ها هم مربوط به انقلاب هستن و اگر رفع بشن مردم نسبت به انقلاب دلگرم میشن بنابراین مشکلی نیست. آقای مصباح خیلی از احمدی نژاد دفاع کرد ولی خب همش حرف درمانی بود احمدی نژاد. نقل قول: این چند نفر که اشاره می کنن بخش های بزرگی از کشور دستشونه ، آستان قدس ، پایتخت ، مجلس ... چند تا آدم معمولی که نیستن. نقل قول: آقای جلیلی قصد ادامه رو داشت اما بدون جمنا ، اما آقای رییسی برای کاندید شدن دو دل بود. آقای رییسی خیلی خوش نامه من احساس کردم بهمین خاطر شاید نخوان بیان ولی به خانواده گفتم آدم برای انقلاب باید فحشم بخوره و این آزمون آقای رییسیه که خوشنامیشو فدای انقلاب کنه. (۲۵/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۱)عدالت نوشته است: به نام خدا مگه تبلیغات از خدا بالاتره ، این چه حرفیه! شما مومنید نباید از زرق و برق دشمن هراس پیدا کنید. |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۲۵/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۶ ۱۷:۱۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۶:۵۹)سدرة المنتهی نوشته است: سلام ، به نام خدا خدا از همه چیز بالاتر است ولی خدا به کشوری که نام اسلامی را یدک میکشد ولی از اصول اسلامی و اخلاقی خالی شده، نظری نخواهد افکند چون این سخن و فرموده خداوند است و خداوند وعده عذاب بر قوم فاسد داده مگر اینکه خودشان سرنوشت خودشان را تغییر بدهند که بی شک تبلیغات امر مهمی در این تغییر سرنوشت میتواند باشد. ای کاش دوستان کمی حرفهای شعاری و تکراری را فراموش میکردند و واقعیت جامعه را بهتر میدیدند که تبلیغات سو چه بلایی بر سر کشور در انتخابات 92 آورد. |
|||
|
۱۸:۳۹, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
آیا علامه مصباح تخریب انقلابیون رو قبول دارن وگروههای دیگه انقلابی مثل جمنا رو فاسد میدونن؟ نظر خود علامه مصباح در دیدار با موتلفه که با موضوع وحدت اصولگراها بود:
باید افکار را نزدیک کنیم و اگر واقعا توانستیم به مسیر مشترکی برسیم -که همان مطلوب است- بر اساس آن عمل کنیم، اما اگر به مسیر مشترکی نرسیدیم، حداقل همدیگر را تخریب نکنیم و هر کسی طبق حجتی که نزد خداوند دارد عمل کند؛ عملی که باید روزی جوابش را هم نزد خدا بدهد. آیتالله مصباحیزدی، با اشاره به اینکه اختلاف سلیقه مخصوصا در امور سیاسی امری اجتنابناپذیر است و به ندرت اتفاق میافتد که تلاش در این جهت که همه یک نوع فکر کنند، به ثمر برسد، ادامه داد: اگر در دورهای هم یک حمایت همگانی نسبت به امام(رحمة الله علیه) به وجود آمد، به خاطر یک سابقه 50 ساله بود که زمینه وحدت همگانی را فراهم کرد؛ البته امروز سایه همان وحدت هم در مورد ولیفقیه مقام معظم رهبری جاری است، اما این که توقع داشته باشیم همه احزاب و گروهها در همه امور دارای تفکری واحد و سلیقهای یکسان شوند، بعید است. بنده به دنبال شناخت وظیفه ای هستم که بتوانم در مقابل خدا جوابگو باشم؛ هر گاه تشخیص دهم کسی اصلح است، از او حمایت میکنم، و اگر کار به جایی رسید که قرار است کسی رأی بیاورد که ضررش بیشتر است و رأی به رقیب او سبب دفع ضرر بیشتر میشود، دفع افسد به فاسد میکنم؛ اما قرارنیست از اول فاسد را ترویج کنم. در صورتی میتوانم به کسی رأی دهم که بینی و بین الله تشخیص دهم از میان افراد موجود، او اصلح است؛ اما قول دیگران برای من حجت نیست؛ البته رفت و آمد، و بحث و گفتگو با دوستان گرامی را با کمال میل انجام میدهم، اما نمی توانم به کسی قولی دهم که از فلانی حمایت میکنم، چون حجتی پیش خدا ندارم؛ اما با تمام وجود سعی میکنیم اگر کسی را معرفی کردید که در شاخصهای گفته شده، برتر و اصلح باشد و برای ما هم ثابت شد، از وی حمایت کنیم؛ البته منتی بر شما نداریم، بلکه وظیفه ای است که در مقابل خدا باید انجام دهیم البته علامه مصباح توضیحات دیگری هم فرمودن که تشکل باید بر طبق اصول باشد و مراقب نفوذی بود بخش کامل نظر علامه مصباح رو توصیه میشه از اینجا بخونید : http://nasimonline.ir/Content/Detail/209...%87-%D8%A7 خداوکیلی علامه مصباح هم طرفدار وحدته هم نتیجه براشون مهمه، اصلا دیدش نسبت به گروههای انقلابی دیگه تقابل نیست بلکه میگن اختلاف سلیقه |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۷:۱۱)عدالت نوشته است: به نام خدا اینطوری هام که شما می فرمایید اوضاع خراب نیست. اصل ولایت فقیه هنوز زده نشده. اون اگه بخوره بله ، انقلاب از بین میره. سعید قاسمی یک تعبیر و تفسیر جالب از انقلاب و جنگ تحمیلی داره. میگه با تمام برآوردها انقلاب فقط با 10 درصد توانش از اول تا زمان جنگ و الان تا مرز سوریه پیش رفته. فقط ده درصد مردم حرکت کردن و دیگران رو میل دادن به سمت انقلاب. یک اقلیتی از ابتدا دارن انقلابو می چرخونن. حسن عباسی ام یه حرف قشنگ تری میزنه. میگه اگه ما تو اقلیتیم همه پیامبرا هم تو اقلیت بودن ولی این دلیل ضعف یا شکست و اشتباه نیست. --- هیچ چیز از دست خدا خارج نیست. این شرایط سخت برای آزمودنه. روایت هست انقدر از فاکتورهای مختلف ردمون می کنن که دیگه انگشت شماری نمی مونه. همه تو امتحان رد میشیم. نمی دونم دیگه ازین بدتر هم میشه یا نه ، توکل بر خدا
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
یک توصیه و یک التماس:
چند باری تو اخبار شنیده شد که وزارت اطلاعات گروهی خرابکار رو دستگیر کردن که قصد مبارزه مسلحانه یا عملیات انفجاری در دوران انتخابات داشتن. احتمالش هست که مثلا از ۵۰ نفری که مامور خرابکاری بودن فقط ۴ نفرشون در رفته باشن و بخوان عملیات خرابکارانه بکنن. فقط وارد بحث های سیاسی نشین. جو رو متشنج نکنین. تازه امروز آقای رئیسی ثبت نام کردن، اون وقت از هفته گذشته ۱۰ صفحه بحث و پیش بینی و نظریه و .... مطرح شد. بابا... بذارین بیان صحبت کنن. این که امروز به خاطر کارنامه خراب بسیاری از ماها به احمدی نژاد و روحانی رای نمیدیم واضحه. اما توروخدا یکم صبور باشین. متاسفانه روحانی استاد تخریبه. بازم متاسفانه احمدی نژاد هم همینطور. بذارین ببینیم قانون چی میگه و بقیه کاندیداها چی میگن بعد بیایم اینجا گریبان چاک بدیم واسه فلانی. به نظرم این بحث ها اونم قبل از صحبت کاندیداها فقط آب تو آسیاب دشمن ریختنه و کمک به التهاب جامعه. امروز مطلقا نتونستم وارد یوتوب بشم و حدس میزنم دوباره یکسری سرویس ها قطع بشه و یه سریها راحت در دسترس قرار بگیره واسه آشوب. مثل قابلیت تماس تلگرام که یه ماه قبل از انتخابات ما راه اندازی شد. رهبری هم قبلا خیلی اشاره کردن که واسه انتخابات برنامه دارن که شلوغ کنن. بالاغیرتا فقط به اصلح رای بدین. بالاغیرتا شماره دو هم از رهبر مایه نذارین. بالاغیرتا شماره سه هم اینکه به کسی فحش ندین. اگه کاندیداها به اجماع نرسیدن، امیدوارم مردم برسن. منتظر اتفاق های بدتر از ۸۸ هستم. میترسم... از ایمانی که با آسیب به فرزند و اموالم ممکنه به ایمانم بخوره. از حالا رو خودمون کار کنیم که مثل آقای روح الامینی باشیم. فعلا اصل نظام از بچه من و همسر من و مال من و برادر من مهمتره. الکی غیرتی نشین. الآن خیلی از کاربرای این تالار اصولگرا هستن اما تو این چند روزه معلوم شد که چقدر اختلاف نظر دارن. بالا دستی هامون هم به ما نگاه میکنن. اتحاد رمز موفقیته. اگه به ولی فقیه معتقدیم بهتره با هم به سرپایی ولایت فقیه کمک کنیم. هیچکدوم اینها قرار نیست معصوم باشن. پس بذارین درفشانی کنن و اون وقت سر اصلح با هم بحث کنیم. حرفام خیلی مهمه. تو رو خدا یه چند ساعتی کسی پست جدید نذاره تا همه اینو بخونن. در پناه حق باشین. |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
پرسش و پاسخ خبرنگاران با آیت الله رییسی در ستاد انتخابات وزار کشور آغاز شد.
تصمیم گیری برای ورود به انتخابات برای من بسیار سخت بود. نگاه به مشکلات مردم، به ویژه جوانان و موج درخواستها موجب شد تا وارد صحنه انتخابات بشوم. نگاه فراجناحی دارم و از نخبگان و فرهیختگان در عرصه اقتصاد بهره خواهم برد.برنامه ام را در حوزه اقتصادی منتشر خواهم کرد. خودمان را منحصر به جریان یا عنوان سیاسی خاص نمی کنیم.شعار دولت « کار و کرامت » خواهد بود. فساد اداری زیبنده کشور نیست. ماموریت بنده در آستان قدس کمک به مستمندان و فقرا بود. خارج از چارچوب احزاب و دستجات سیاسی وارد میدان شدم. در سیاست خارجی با همه کشورها تعامل با عزت خواهیم داشت. برای رونق اقتصادی از تجربه دیگر کشورها استفاده خواهیم کرد. ارتباط ما به جز با رژیم صهیونیستی با همه کشورها و بر اساس اصل عزت خواهد بود.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مهم آیت الله شاه آبادی به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی | علائم ظهور | 18 | 6,701 |
۳۰/فروردین/۹۶ ۱:۳۱ آخرین ارسال: متفکر |
|

![[تصویر: 127076_161.jpg]](http://aftabnews.ir/files/fa/news/1396/1/22/127076_161.jpg)

تصمیم گیری برای ورود به انتخابات برای من