|
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
|
|
۱۶:۰۷, ۱۷/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجت الاسلام رییسی دعوت برای کاندیداتوری در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت
صولت مرتضوی، امروز به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی و با قرائت پیام ایشان اعلام کرد آقای رییسی دعوت برای حضور در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت. سید صولت مرتضوی به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی پیام شفاهی وی را به دومین مجمع جبهه مردمی قرائت کرد. مرتضوی اظهار داشت: حجت الاسلام رییسی از حسن نظر و عنایت همه بزرگوارانی که از ایشان دعوت کردند تا داوطلبی انتخابات ریاستجمهوری را بپذیرند، سپاسگزاری کرده و پیامی ارسال کردند که بنده ابلاغ کنم. وی افزود: در آینده نزدیک برنامههای آیتالله رییسی اعلام خواهد شد. مرتضوی خاطرنشان کرد: بنا به درخواستهای متعدد ایشان رسما پذیرش داوطلبی خود را اعلام کرده و گفتند ما این موضوع را ابلاغ کنیم. رجانیوز _______________________ حجت الاسلام رئیسی در رای گیری اول جبهه مردمی انقلاب نفر اول لیست 10 نفره شده بود و بعد پرویز فتاح نفر دوم شد ___________________________________________________ خدا رو شکر ایشون پذیرفتن کاندید بشن و با توجه به تایید و حمایت علما و بزرگان انقلابی که بعضا ایشون رو اصلح مقبول میدونن ان شاالله با اومدن ایشون وحدت بین همه گروههای انقلابی و اصولگراهای انقلابی شکل بگیره امیدوارم امسال اولین دولت و رئیس جمهور کاملا انقلابی بعد از جنگ روی کار بیاد و به زودی قدرت و تسلط از جریانات قدرت طلب یا انحصارطلب فتنه و انحراف و اصولگرانما خارج بشه
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۷, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
داوود حشمتی:
?سیدابراهیم رئیسی برای انتخابات ثبت نام کرد و امروز به عنوان یک کاندیدا میتوانیم سوالات فراوانی برای او طرح کنیم. مهمترین سوال این است که چرا او وارد انتخابات شد؟ و در یک سال گذشته کدام کارنامه شگفت انگیز اقتصادی را داشت که حالا بخواهیم او را به عنوان یک نجات دهنده بشناسیم؟ ?آقای رئیسی بعد از ثبت نام می گوید شرایط «بیکاری» امروز قابل قبول نیست. و چرا باید یک شخص «بیکار» و «شرمنده خانوادهاش» باشد. شاید بهتر است رمزگشایی را از همینجا شروع کنیم. هر دو واژه به کار برده توسط ایشان از سوی رهبری در سخنرانی عمومی مطرح شده و ایشان تنها به تکرار آن حرفها بسنده کرده است. رهبری گفته بود: شرمندگی من از بیکاری جوان کمتر از خودش نیست».(۱۶خرداد۹۵). با تکیه بر این سخنان، آقای رئیسی «شرمندگی و بیکاری» را کلید واژه حرفهایش قرارداده است. بدون آنکه متوجه باشد رهبری به عنوان ناظر فراتر از قوا نسبت به موضوع تذکر می دهند، اما او می باید برای این موضوع کارنامه ای از عملکردش ارائه کند، یا دستکم براساس دانش و علمی که آموخته ، برنامه ای به مردم معرفی کند. ?نگاه او در مورد اقتصاد مقاومتی را می پسندم و تعریفی که ارائه کرد کاملا درست است. او گفته: «اقتصادی ایجاد کنیم که در تکانه های ایام، دچار آسیب نشود، معنای اقتصاد مقاومتی این است». حالا می توان از او سوال کرد: کدام دولت توانست در شرایط تحریم و بحران و حتی پیش از توافق هسته ای اقتصاد و تورم افسارگسیخته را مهار کند؟ اگر معنای اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مقاوم است، (که هست) پس چرا به دولت روحانی که بیشترین کارنامه عملکردی را در این زمینه دارد، در اجلاس خبرگان رهبری انتقاد کردید؟ آیا امروز شاهد تلاطم بازار ارز، مرغ، برنج، گوشت، طلا و قیمت خودرو هستیم؟ اگر نیستیم، (که نیستیم) پس انتقادتان به دولت درباره اقتصاد مقاومتی چه بود؟ ?اما مهمترین نقد من به آقای رئیسی جایی است که علت حضورش را «دعوتهای زیادی از دغدغه مندان» معرفی کرده که حجت را بر ایشان تمام کرده است. او می گوید:«بیشترین مراجعه من در آستان قدس، مراجعه بیکاران بود. با این نگاه که اینجا می تواند مشکل آنها را حل کند. با دعوت های زیادی که دغدغهمندان داشتند حجت برمن تمام شد با توجه به ادوار مختلف مدیریتی که داشتم و توان همه مدیرانی که دل در گرو انقلاب و نظام دارند فکر می کنم این وضعیت حتما می تواند تغییر کند به نفع کسانی که امروز مشکل دارند.» ?پرسشی که ایشان باید ابتدا از خودشان می کرد، این بود: چرا بیکاران به عنوان خادم امام رضا به ایشان مراجعه می کنند؟ و پاسخی که شایسته بود ایشان اول به خود، و بعد به دیگران می داد این بود که بگوید: «شرمندهام تاکنون هیچ عملکرد اقتصادی نداشته و در این زمینه تجربه ای ندارم. تخصص و تجربه ام در سالیان زیاد فقه، حقوق و قضاوت بوده است». ?اما متاسفانه این کار را نکردند. حالا میشود از او پرسید: آقای رئیسی در زمینه رفع بیکاری کدام تخصص، علم و یا تجربه را دارد که امروز می خواهد آن را برطرف کند؟ یک سال است ایشان در آستان قدس هستند. مجموعه ای که امکانات و منابع مالی بسیاری دارد. یک سال در واقع یک چهارم عمر یک دولت است. ?آیا ایشان در یک سال گذشته توانسته با توجه به امکانات وسیعی که در اختیار دارد، استان خراسان را از بیکاری نجات دهد؟ دایره را تنگتر میکنم و میپرسم آیا توانسته بیکاری را در شهر مشهد برطرف کند؟ اما وقتی کارنامه عملکردی در این زمینه ندارد، چرا نسبت به آنها که تلاش کردند او را وارد این گود کنند، مشکوک نشده و از خودش نپرسید: برای چه از من درخواست می کنند؟ مگر من چه کارنامه ای در این زمینه داشتم؟ ?اگر او با دقت نظر بیشتری نگاه میکرد می دید که این دام از سوی چه کسانی برای او پهن شده است. دامی که باعث شده است رخت خادمی حرم امام رضا(علیه السلام) را (که علی القاعده گدایی درگاهش به پادشاهی جهان می ارزد)، بیرون کرده و رخت سیاست به تن کند. غیر از این است که پایداری این دام را برای او پهن کردند؟ قضاوت با خود اوست و مردمی که ماه آینده رای خواهند داد./ روزنامه قانون |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۳:۵۵)علائم ظهور نوشته است: در مورد جمنا!!!(آهنگ انقلابی) ..... امروز همه آمدند ![]() فکر کنم دیگه جمنا هر کی رو داشت به میدان فرستاد. یعنی میخوان رسما خودشون و مردم رو گیج کنن رئیسی قالیباف زاکانی حاجی بابایی زاهدی میرسلیم (ظاهرا میگن بذرپاش هم دیر رسیده برای ثبت نام.... حیف شد) اونطرف هم که روحانی و جهانگیری و هاشمی و چند تا دیگه ... |
|||
|
۲۰:۱۹, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
این همه دادار و دودور که فقط جلیلی نیاد؟
اِه اِه.... قالیباف چرا اومد؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۶ ۰:۳۹)A L I نوشته است: رئیسی که رای نمیاره شک نکن،چون عام مردم شناختی روی ایشون ندارن فکر کنم اسرائیل رو احمدی نژاد ساخته! شایدم بحرین رو هم احمدی نژاد از ایران جدا کرد؟ ![]() کلا چه شخصیته احمدی نژاد که از تکفیری های داخلی تا جاسوس های خارجی همچنین مفت خورای هموطن همه علیه احمدی نژاد هستند و ایضا دوستان سیاست مداری مثل شما عیسی مسیح رو هم با جو سازی یهود تا پای صلیب بردند! مواظب باشیم فردا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فریب رسانه هایی که پول میگرند که به نفع یه سری افراد خاص بنویسند رو نخوریم!
|
|||
|
۲۱:۵۵, ۲۶/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۲۲:۰۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
نقل قول: و در یک سال گذشته کدام کارنامه شگفت انگیز اقتصادی را داشت که حالا بخواهیم او را به عنوان یک نجات دهنده بشناسیم؟ شما که از سابقش اطلاع نداری ، میای اینجا برای ما نقدش می کنی؟ طنزه واقعا. (۲۶/فروردین/۹۶ ۲۰:۱۹)زینب خانوم نوشته است: این همه دادار و دودور که فقط جلیلی نیاد؟ آقای جلیلی انصافا رو سفید شد. مناظرات آقای زاکانی با روحانی دیدنیه. هیچ تریبونی نداشت این سالها |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
![]() ?خداوندا! تو خود شاهدی آنچه از ناحیهی ما صورت گرفت، نه رقابتی برای تصاحب قدرت، و نه تلاشی برای فزونی ثروت بود؛ بلکه میخواهیم نشانههای دین تو را آشکار و اصلاح را در سرزمینهای تو برقرار سازیم تا بندگان مظلوم تو ایمن گردند و حدود الهی برپا شود. سعید جلیلی. 26 فروردین 1396 سعید جلیلی، مرد با تقوای سیاست. ![]() |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۶/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۶ ۱۲:۱۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
![]() امروز وظیفهی جریان انقلابی است تا راه حلهای تفکر انقلابی را در عرصههای مهمی چون فرهنگ، سیاست، اقتصاد به ویژه در موضوعات مهمی چون تولید، اشتغال، مسکن، صنعت، کشاورزی، بانکداری و .... به شکل برنامهای قابل تحقق و باورپذیر به مردم ارائه کند. باید نشان داد ساختار اجرایی-اداری کشور، چه ایرادهایی دارد و چگونه میتواند در خدمت مردم قرار گیرد. باید نشان داد چگونه میتوان با تبعیض، فقر، فساد مبارزه کرد. سعی ما آن بود این راه حلها را بیابیم و به مردم ارائه کنیم. اینجانب با تشکر از همه هموطنان و چهره های خدوم و دلسوز مخصوصا جوانان پرشور و باورمند انقلابی که در ماه های گذشته با نظر لطف، این برادر خود را به حضور در فرآینده انتخابات رباست جمهوری دعوت کردند اعلام می کنم با تمرکز ویژه بر "موضوعیت" انتخابات و نه صرفا طریقیت آن برای کسب قدرت، در این فرآیند فعالانه حضور خواهم داشت و از هم اکنون به سهم خود از همه نیروهای انقلاب دعوت می کنم با تمام توان برای شکوفایی ظرفیت انتخابات در مسیر بازیابی مسایل اصلی کشور و راه حل های مبتنی بر منظومه معرفتی- آرمانی انقلاب اسلامی در صحنه باشند. سعید جلیلی -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=- بیانیه طرفداران و حامیان جلیلی: بسم الله الرحمن الرحیم يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم دکتر جلیلی در بین همه نامزدهای محترم انتخابات اصلح بود و برنامه های بیشتر و دقیق تری برای اداره کشور داشت ولی بنا به همان قاعده عمل به تکلیف فداکاری کرد و امروز به معنای واقعی پیروز قطعی شخص سعید جلیلی هست. اما حزب اللهی در هر لحظه به تکلیف عمل میکند و همانطور که دکتر جلیلی در بیانیه شان فرمودند عرصه را رها نخواهند کرد و حضور فعالانه خواهند داشت و ما هم وظیفه داریم بعد از سعید جلیلی اصلح را بشناسیم و در این راه همه تلاشمان را انجام بدهیم. لذا ما نزدیک ترین فرد به گفتمان انقلاب بعد از دکتر جلیلی را شخص آیت الله رئیسی تشخیص دادیم و تصمیم داریم تا شب انتخابات تحت چتر تشکیلات و گفتمان صادقانه و انقلابی دکتر جلیلی ، برای موفقیت ایشان و گفتمان انقلاب و پیروزی نیروهای انقلاب تلاش کنیم. |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۲۷/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۵)سدرة المنتهی نوشته است: شما که از سابقش اطلاع نداری ، میای اینجا برای ما نقدش می کنی؟ طنزه واقعا. هرچند مخاطب شما من نبودم، اما لازم دیدم دو تا نکته رو متذکر بشم؛ اول اینکه ایشون مقالهای از یک روزنامه رو اینجا نقل کردند. دوم اینکه اگر بخوایم به یک نتیجه معقول و به دور از تعصب و منصفانه برسیم، باید آرای مخالف نظرمون رو هم بشنویم و در مقابلش برای نفی، دلیل بیاریم... برخوردهای احساسی مانع تحلیل درست میشه.. |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۲۷/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۶ ۱۲:۰۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۰:۳۱)Hadith نوشته است: هرچند مخاطب شما من نبودم، اما لازم دیدم دو تا نکته رو متذکر بشم؛ اول اینکه ایشون مقالهای از یک روزنامه رو اینجا نقل کردند. این یک مساله احساسی نیست!! وقتی میگه طرف سابقه نداره حالا اون روزنامه یا هرنهاد و شخصی ، این نهایت بی عدالتی و بی انصافیه. دارن بهش تهمت می زنن بعد شما انتظار دارید من هیچی نگم. سوابق آقای رییسی رو بطور کوتاه من تو صفحه اول نوشتم حداقل اونقدری که تو این یکسال شناختمش. کسی که واقعا دنبال حقیقت باشه میره دنبالش. کسیم مثل ایشون فقط میاد فرافکنی می کنه و دنبال جواب نیست. اینه که نوع جواب دادن ها متفاوت میشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مهم آیت الله شاه آبادی به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی | علائم ظهور | 18 | 6,712 |
۳۰/فروردین/۹۶ ۱:۳۱ آخرین ارسال: متفکر |
|

![[تصویر: 1085707_892.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/2/18/1085707_892.jpg)

![[تصویر: photo_2017_04_15_22_56_19.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8292166918/photo_2017_04_15_22_56_19.jpg)
![[تصویر: photo_2017_04_14_04_16_45.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8292166668/photo_2017_04_14_04_16_45.jpg)