کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی پیرامون اعدام های سال ۶۷
۱۰:۵۰, ۱۸/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۱:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
از اونجایی که به نظر میاد شبهه اعدام های سال 67 در روز های آینده به طور جدی تر مطرح بشه و رسانه های معاند سعی میکنند این شبهه رو بیشتر پر و بال بدهند و از اونجایی که کمتر جایی دیدم که به این شبهه از بعد تاریخی و علمی جواب داده بشه ... لذا تصمیم گرفتم داخل این تاپیک مقداری به این موضوع بپردازم .

مبنای دلایل و گفته های ما تاریخ نگار انقلاب اسلامی ، آقای سید حمید روحانی است.
ایشون از طرف شخص امام حکم گرفتند تا تاریخ انقلاب رو بنویسند و قطعا گفته های ایشون برای علاقه مندان به نهضت امام معتبر است .

[تصویر: %D8%B4%D8%A8%D9%87%D9%87_4.jpg]

ماجرا از اونجا شروع میشه که پس از مسلح شدن گروهک منافقین به دست بنی صدر در سال 60 و راه افتادن شان در خیابان ها و کشتار مردم عادی و ترور شخصیت ها ، تعداد زیادی از این افراد توسط کمیته انقلاب و سپاه پاسداران دستگیر می شوند .
حکم شرعی برای محارب مسلح که معاند بودن خودش رو عیان کرده اعدام است، اما از آنجایی که اکثر این افراد جوانان و نوجوانان با سن پایین بوده و فریب خورده محسوب می شدند و در حقیقت طعمه نیرنگ های منافقین شده بودند ، در جلسات بازجویی چندین باره سعی میکنند آنها را قانع کنند که چه اشتباهی کردند و با لو دادن سایر اعضا منافقین، و اظهار ندامت و پشیمانی حکم خیلی از آنها از اعدام به حبس های 5-10-15 ساله تغییر کرد .

اینها وقایع سال 60 بود ، پرونده منافقین درون کشور بسته میشه و سران اون به خارج فرار میکنند و با دشمن ملت ، صدام حسین متحد شده و به کمک ارتش عراق در جبهه ها می روند.

به سال 67 می رسیم . سال پایانی جنگ تحمیلی . قطعنامه 598 از طرف ایران و عراق پذیرفته شده بود و قرار بود تا چند ماه دیگه آتش بس کامل برقرار گردد. اما دقیقا همان موقع که ما فکر میکردیم جنگ تمام شده ... صدام با تجهیز نیرو های منافقین به ادوات پیشرفته آنها رو به جنگی تمام عیار با ایران میفرستد.

عملیات فروغ جاویدان

منافقین با تجهیز صدام از مرز کرمانشاه وارد خاک ایران شده و قصد داشتند ظرف 48 ساعت به تهران برسند . خدا رو شکر عملیات لو میره و در کمین نیرو های سپاه اسلام قرار میگیرند و در عملیاتی به نام مرصاد به طور کامل نابود می شوند.

اما این تمام ماجرا نبود ... منافقین چطور فکر میکردند می توانند 48 ساعته به تهران برسند؟!!!

همزمان با ورود لشکر منافقین ، در اقدامی هماهنگ که مشخص می شود ارتباط بین منافقین در زندان ها و بیرون زندان ها وجود دارد، تعداد قابل توجهی از منافقین زندانی که اظهار ندامت کرده بودند شروع به شورش کرده و زندان ها را به آتش می کشند و قصد داشتند کنترل زندان ها را به دست بگیرند تا هم حواس نیرو های ایران را از مرز منحرف کنند و هم در صورت امکان کنترل بخشی از تهران را به دست بگیرند تا کار لشکر منافقین راحت تر شود.

[تصویر: %D8%B4%D8%A8%D9%87%D9%87_1.jpg]

الحمد لله توطئه خنثی شد...

[تصویر: %D8%B4%D8%A8%D9%87%D9%87_2.jpg]

اما آیا تضمینی وجود داشت که دیگر این اتفاق نیوفتد و حوادث خونین سال 60 دیگر تکرار نشود ؟!
قطعا منافقینی که اظهار ندامت کرده بودند با این اقدام خود ثابت کردند ندامتشان دروغ بوده و هنوز محارب اند .
لذا امام دستور بررسی مجدد در حکم مجازات این افراد می دهد .

گروهی از علما در قوه قضاییه تعیین می گردد که به این موضوع رسیدگی کنند. این افراد شامل :

آقایان پورمحمدی ، نیری ، اشراقی و رئیسی است . که از آنجا که معتمد امام بودند به این وظیفه منصوب شدند.

این هیئت پرونده منافقین رو دوباره بررسی میکند و باز هم تلاش زیادی میکند تا برای جلوگیری از اعدام ، ندامت نامه ای از این افراد بگیرد و بسیاری از آنها به همین دلیل دوباره به حبس بیشتر محکوم می شوند اما لجاجت عده ای منافقین محارب هیچ راهی جز اعدام این افراد باقی نمیگذارد .

[تصویر: %D8%B4%D8%A8%D9%87%D9%87_3.jpg]

در فایل صوتی آیت الله منتظری که پارسال منتشر شد ، اقای منتظری در حضور هیئت 4 نفره حدود نیم ساعت ادعا هایی مبنی بر اعدام های گتره ای و بدون بررسی دقیق میکند و می گوید اطلاعاتی به من دادند که شما بدون بررسی دقیق فقط در حال اعدام هستید و این بزرگترین جنایت تاریخ جمهوری اسلامی است .
در 10 دقیقه پایانی فایل صوتی ، اعضای هیئت 4 نفره سعی میکنند پاسخ دهند که هر پرونده رو 3-4 بار بررسی کردند و تمام تلاش برای گرفتن ندامت نامه رو چندین بار انجام دادند و بسیاری از حکم ها به این دلیل که هر 4 نفر اعضای هیئت امضا نکردند اجرا نشده و تمام اعدام ها مربوط به افرادی است که به محارب بودن خود اصرار میکنند اما منتظری اصلا اجازه پاسخ گویی به اینها را نمیدهد و مدام حرفشان را قطع میکند و مدام ادعا های جدید مطرح میکند تا فایل 40 دقیقه ای تمام می شود.
اگر کسی منصفانه به این فایل گوش دهد متوجه می شود که آقای منتظری تمام اخبار رسیده را بدون بررسی دقیق قبول کرده و از روی شنیده های غیر معتبر حکم این ماجرا را به نام بزرگترین جنایت جمهوری اسلامی معرفی میکند که خود دلیل بر عدم بصیرت ایشان است .

قطعا اگر آن زمان چنین تصمیم گرفته نشده بود امروز امنیت فعلی را نداشتیم و باز هم حوادث سال 60 تکرار میشد. این مصلحت بزرگی است که حافظان امنیت مردم باید در نظر داشته باشند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، غریب ، فاطمه خانم ، del@ ، vahrakan ، MohammadSadra ، MOHSEN-Z ، نرگس مهدوی ، خاتمي ، Islam ، springly ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، میثم2
۱۷:۰۲, ۲۲/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۶ ۱۷:۰۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
مواردی درباره سال 67

فارس پلاس:
دادستان کل کشور در سال ۶۷ چه کسي بوده است؟

آيت الله يزدی
آيت الله شاهرودی
حجه الاسلام رئيسی
✔️ حجه الاسلام موسوی خوئينی ها

بله گزینه آخر صحیح می باشد!

رئیس شورای عالی قضایی در سال ۶۷ چه کسی بوده؟

آیت الله یزدی
آیت الله شاهرودی
حجت الاسلام رئیسی
✔️ آیت الله موسوی اردبیلی

باز هم گزینه آخر صحیح می باشد!

دادستان کل انقلاب در سال ۶۷ چه کسی بوده؟
آیت الله یزدی
آیت الله شاهرودی
حجت الاسلام رئیسی
✔️ آیت الله موسوی تبریزی

همچنان گزینه آخر صحیح است!

مدیریت زندان اوین در سال ۶۷ دست چه کسانی بوده؟
اسدالله لاجوردی
حجت الاسلام رئیسی
✔️ مجید انصاری
✔️ محسن آرمین

اینبار دو گزینه آخر صحیح است!

@fars_plus

لازم به ذکر است افراد یاد شده همینک از بزرگان اصلاح طلبان هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، دیدگاه نوین ، سدرة المنتهی ، Woodi2020 ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، میثم2
۰:۰۹, ۲۳/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۰:۰۹ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #3
آواتار
پس قبول کردید که اون سال ها چه جنایتی از طرف مقابل منافقین رخ داده

اگر فکر می کنید که کارشون به حقه پس گل به خودی زدی برادر
اگه فکر می کنید که اون اقدامات غلطه که بازم گل به خودی زدی
۰:۲۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #4

اون سالها احکام صادر شده جهت تروریستهای منافقین به حق بوده و الان هم ما از همون آدم ها که اون زمان حکم درست رو ابلاغ کردند در فعلی که همون زمان اجرا کردن دفاع می کنیم نه احوالات حال و روزشان را!!!

برام جالبه کشته شدن اون همه آدم بی گناه به دست این خون خواران را شنیدید و اسنادش هم بارها اعلام شده و دلایلش هم بارها گفته شده باز هم بر طبل خود کامه خودتون می کوبید. شاید چون شماها اون زمان رو درک نکردید و ترس از اینکه هر لحظه کنارتون یه بمب منفجر بشه رو نکشیدید که الان اینطوری دارید قضاوت می کنید!!

کار که اون زمان انجام شد درست بود و اونهایی هم که دارن روی این موضوع مانور می دن فقط یه عده آدم الکی خوش هستند که برای کوچکترین چیزها و بزرگترین اتفاقاتی که توی کشور میوفته اظهار نظر می کنن و تریپ اپوزیسیون میگیرن !!!

اگر هم قرار بود به این ماجراها کسی خرده ای بگیره باید همون زمان که مباحث داغ و تازه بود موضعی گرفته میشد از طرف مردم. نه الان از یک عده شبه روشنفکر نما که فقط برای اینکه از قافله ی بقیه ی دوستان الکی خوششون عقب نمونن داره جبهه گیری میشه!!

با استدلالات شما 20 سال دیگه هرکسی که الان بر علیه داعش موضعی میگیره یا به جنگ داعشی ها میره جنایتکار میشه و داعشی ها هم میشن یه عده آدم بی گناه!!!!

عجب طنز تلخی................................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، میثم2
۰:۳۱, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۶ ۰:۰۹)Bidel.s نوشته است:  پس قبول کردید که اون سال ها چه جنایتی از طرف مقابل منافقین رخ داده

اگر فکر می کنید که کارشون به حقه پس گل به خودی زدی برادر
اگه فکر می کنید که اون اقدامات غلطه که بازم گل به خودی زدی

خیر دوست عزیز این جواب جدلی است . یعنی حتی به فرض شما اگه درست هم باشه خود همین اقایون اصلاحات داخل این کار شریک بودند پس جا نماز آب نکشند خواهشا .

جواب حلی ماجرا رو هم قبلا دادیم که ثابت میکنه اعدام ها صحیح و ضرورت جامعه بودند :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42913.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، MohammadSadra ، میثم2
۱۱:۲۹, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:
خیر دوست عزیز این جواب جدلی است . یعنی حتی به فرض شما اگه درست هم باشه خود همین اقایون اصلاحات داخل این کار شریک بودند پس جا نماز آب نکشند خواهشا .

آخه من چیکار دارم کی اینکارارو کرده.
نقل قول:
جواب حلی ماجرا رو هم قبلا دادیم که ثابت میکنه اعدام ها صحیح و ضرورت جامعه بودند :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42913.html
یک بار هم در پاسخ گفتم که هیچ وقت این شخصیت ها نمی یان بگن به خاطر صرفا همراه داشتن چند جزوه و مجله و شب نامه حکم اعدام بریدن.

نمی دونم چطور حساب کتاب می کنید که همه رو از دم تروریست و قاتل می دونید. یکی میاد از اسلام دفاع کنه می شه مدافع حرم. یکی میاد از اسلام دفاع کنه می شه شهروند مظلوم اروپایی که به خاطر اسلام هراسی سوزانده می شه

خوب اونجا تو اروپا اونجوری می شه؟ ما داریم می گیم مدافع حرم خوبه. اونجا این نظرو ندارن. چوبشو کسی می خوره که زندگیشو از دست داد.
۱۴:۴۴, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۱:۲۹)Bidel.s نوشته است:  آخه من چیکار دارم کی اینکارارو کرده.
یک بار هم در پاسخ گفتم که هیچ وقت این شخصیت ها نمی یان بگن به خاطر صرفا همراه داشتن چند جزوه و مجله و شب نامه حکم اعدام بریدن.

نمی دونم چطور حساب کتاب می کنید که همه رو از دم تروریست و قاتل می دونید. یکی میاد از اسلام دفاع کنه می شه مدافع حرم. یکی میاد از اسلام دفاع کنه می شه شهروند مظلوم اروپایی که به خاطر اسلام هراسی سوزانده می شه

خوب اونجا تو اروپا اونجوری می شه؟ ما داریم می گیم مدافع حرم خوبه. اونجا این نظرو ندارن. چوبشو کسی می خوره که زندگیشو از دست داد.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid369870

خدا رو شکر یکی مثل تو با نقل قول از شاهین نجفیِ ...... مخالف اعدام های 67 ه

بحث با شماها کاملاً بی معناست

همانطور که بحث با فرقه رجوی بی معنا بود

ای کاش من بودم و در این کار سهیم بودم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۵۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:
خدا رو شکر یکی مثل تو با نقل قول از شاهین نجفیِ ...... مخالف اعدام های 67 ه

بحث با شماها کاملاً بی معناست

همانطور که بحث با فرقه رجوی بی معنا بود

ای کاش من بودم و در این کار سهیم بودم

آره جانم یکی مثل من. بالاخره پیدام کردی بیا یکم فحش بده خنک شی
نه کسی می شناسدم نه تریبونی دارم نه از جایی حمایت می شم هر کاری دلت می خواد بکن صدای هیچ کسی درنمی یاد. منم راضی ام

فقط می خوام بدونم من. وقتی می گم جزوه و مجله و میتینگ و تفکر. تو چرا حرف رجوی رو می کشی وسط. کسی که ساقه و شاخ و برگ داد به این جریان انصافا کی بود؟

رجوی؟ یا امثال گلسرخی و نادری و هزار نفر دیگه؟ یه بار حرف از یه اصلی می شه که عده ای به خاطرش قبل از انقلاب جان دادن. بعد از انقلاب بهش پایبند بودن ولی چون تاریخ مصرفشون تمام شد دیگه تف شدن
یه بار حرف از عده ای تندرو، مشکل دار، روانی و جنایت کار می شه

یه بار هم که متاسفانه الانه تر و خشکو با هم می سوزونید و میگید همینه که هست
۱۵:۰۰, ۲۳/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۵:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۴:۵۵)Bidel.s نوشته است:  آره جانم یکی مثل من. بالاخره پیدام کردی بیا یکم فحش بده خنک شی
نه کسی می شناسدم نه تریبونی دارم نه از جایی حمایت می شم هر کاری دلت می خواد بکن صدای هیچ کسی درنمی یاد. منم راضی ام

فقط می خوام بدونم من. وقتی می گم جزوه و مجله و میتینگ و تفکر. تو چرا حرف رجوی رو می کشی وسط. کسی که ساقه و شاخ و برگ داد به این جریان انصافا کی بود؟

رجوی؟ یا امثال گلسرخی و نادری و هزار نفر دیگه؟ یه بار حرف از یه اصلی می شه که عده ای به خاطرش قبل از انقلاب جان دادن. بعد از انقلاب بهش پایبند بودن ولی چون تاریخ مصرفشون تمام شد دیگه تف شدن
یه بار حرف از عده ای تندرو، مشکل دار، روانی و جنایت کار می شه

یه بار هم که متاسفانه الانه تر و خشکو با هم می سوزونید و میگید همینه که هست

خودفروشان را به کوی می فروشان راه نیست...

چه فرقه رجوی چه هر کسی که با نیت غیر خالص اومد جلو مصداق این مصرعه

حالا اگر کسی محاربه کرد حقش اعدامه

متاسفم برای قوه قضاییه که فتنه گرای مخصوصا روز عاشورا رو اعدام نکرد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۰۱, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۱:۲۹)Bidel.s نوشته است:  نمی دونم چطور حساب کتاب می کنید که همه رو از دم تروریست و قاتل می دونید. یکی میاد از اسلام دفاع کنه می شه مدافع حرم. یکی میاد از اسلام دفاع کنه می شه شهروند مظلوم اروپایی که به خاطر اسلام هراسی سوزانده می شه

فردی که مسلحانه علیه حکومت اسلامی قیام کند محارب است و حکمش اعدام است .
متاسفانه سال 60 بنی صدر گروهک منافقین رو مسلح کرد و اسلحه ارتش دست اینا افتاد و برای سرنگون کردن انقلاب ، آشکار و نهان مسلحانه وارد جنگ با نیرو های کمیته و سپاه شدند . همه افرادی که مسلحانه قیام کردند محارب اند و حکم شون اعدامه .

حالا یه عده اظهار ندامت کردند و گفتند گول خوردند و چون جنایت بزرگتری مثل قتل انجام نداده بودند با حبس 10-12 ساله سرو ته اش رو هم آوردند اما همون ها سال 67 دوباره به طرفداری از منافقین در مرز کرمانشاه ، تو زندان ها شورش کردند و خواستند کار رو برای فتح تهران فراهم کنند نتیجه میگیریم که اظهار ندامت شون دروغ بوده پس حکم اعدام شون برمیگرده !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا