|
احمدی نژاد .... آمد
|
|
۱۲:۱۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محمود احمدی نژاد که برای همراهی حمید بقایی به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز برای حضور در انتخابات ثبت نام کرد. به گزارش ایسنا، دقایقی پیش محمود احمدی نژاد، رئیس دولتهای دهم و نهم که برای همراهی حمید بقایی جهت ثبتنام در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز در این انتخابات ثبتنام کرد.
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مملکتو ریختن بهم رفت ..........
|
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۳/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۲۶ توسط del@.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ای ول .....
چه باحال ! چه میکنه این بازیکــــــــــــــــــن !!!! اینم از احمدی نژاد !!!!!!! |
|||
|
۱۲:۲۳, ۲۳/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۵:۲۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۳:۵۵)علائم ظهور نوشته است: به هر حال چیزی که تا الان قطعی شده، یک انتخابات دو قطبی داریم:بله ![]() ![]() ببینیم چقدر سعه صدر در قطبهای دیگر وجود دارد.... مگر اینکه نشست خبری احمدی نژاد در وزارت کشور: رئیس دولت نهم و دهم پس از ثبت نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: حضور و ثبت نامم صرفا برای حمایت از بقایی است و به قول اخلاقی که دادم پایبندم. وی افزود: در حال حاضر در شرایطی که لایق و شایسته آن باشیم، قرار نداریم و نیازمند عزم ملی وحدت و تلاش خستگی ناپذیر برای رسیدن به جایگاه شایسته هستیم. احمدی نژاد افزود: بنده به عنوان خادم کوچک ملت برای همه شناخته شده هستم. بنده آقای مشایی و آقای بقایی از معدود کساتی هستیم که تمام زندگی مان توسط نهادهای گوناگون بارها شخم زده شده است و ما زندگی مان را شفاف در معرض دید همه قرار دادیم. احمدی نژاد پیرامون ثبت نامش در انتخابات ریاست جمهوری گفت: رهبری سفارش فرمودند که بنده بعنوان کاندیدا در انتخابات شرکت نکنم و من هم پذیرفتم. توصیه ایشان به معنای نهی نبود، گفتند نه میگوییم بیایید و نه میگوییم نیایید. علی رغم اینکه توصیه ایشان مانع از حضور نبود. وی افزود: علرغم اینکه فشار گسترده مردم به من بود و است که وارد میدان انتخابات شوم اما من به قول اخلاقی که دادم پایبندم و امروز حضور و ثبت نامم صرفا برای حمایت از آقای بقایی است، من برای حمایت از آقای بقایی ثبت نام کرده ام. احمدی نژاد اضافه کرد: بنده از ایشان حمایت میکنم. مطمینا بنده با همه توانم در خدمت آقای بقایی خواهم بود. |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خدا عاقبت ههمون رو به خیر کنه. این بود تبعیت از ولایت فقیه؟؟؟؟؟؟؟؟
دم از ولایت زدن ساده است اما پای عمل که می رسه .... |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۲۳/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۳:۳۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
گوش ادعاي ولايتمداري محمد احمدينژاد از سوي خودش و به خصوص طرفدارانش فلك را كر كرده است! طرفدارني كه ميپندارند در عين علاقه وافر به محمود احمدينژاد بسيار هم مريد رهبر انقلاب حضرت آيت الله خامنهاي حفظهالله هستند! حال با ثبت نام احمدينژاد آن هم بعد از نهي صريح رهبر انقلاب، خودش و هواداران سينه چاكش كه در اين تالار هم يافت ميشوند چه توجيهي براي مدعاي خود دارند؟
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ارزش داره یه تاپیک بزنیم قالیباف آمد؟
|
|||
|
۱۲:۳۰, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۲۳)MohammadSadra نوشته است: خدا عاقبت ههمون رو به خیر کنه. این بود تبعیت از ولایت فقیه؟؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم مردم لااقل تو تبعیت از ولایت فقیه مثل احمدی نژاد نباشن. خیلیا هنوز دوستش دارن ولی باید پا روی نفسشون بذارن. حس درگیریهای داخلی قبل ظهور رو دارم.
|
|||
|
|
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری ثبتنام کرد
محمود احمدی نژاد که برای همراهی حمید بقایی به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز برای حضور در انتخابات ثبت نام کرد. به گزارش ایسنا، دقایقی پیش محمود احمدی نژاد، رئیس دولتهای دهم و نهم که برای همراهی حمید بقایی جهت ثبتنام در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز در این انتخابات ثبتنام کرد. |
|||
|
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخ شما به این بخش از نامه احمدی نژاد چیست؟ | سعدی | 1 | 1,202 |
۲۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: سعدی |
|
| احمدی نژاد بر حق است چون... | عبدالرحمن | 11 | 4,537 |
۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اخبار،تحلیلهاو بیانیههای دکتر محمود احمدینژاد(انتخابات۹۶) | عبدالرحمن | 9 | 3,281 |
۲۰/خرداد/۹۶ ۳:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟ | سعدی | 25 | 6,968 |
۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۳۹ آخرین ارسال: متفکر |
|
| سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان | علائم ظهور | 1 | 1,595 |
۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| غنایم احمدی نژاد از شکست اصولگرایان | mohammadz | 31 | 10,563 |
۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| گاف سنگین آمدنیوز (متن لورفته احمدی نژاد رئیسی و حمایت از..) | میثم2 | 4 | 2,209 |
۲۵/فروردین/۹۶ ۲:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: 248403_577.jpg]](http://www.entekhab.ir/files/fa/news/1396/1/23/248403_577.jpg)