|
احمدی نژاد .... آمد
|
|
۱۲:۱۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محمود احمدی نژاد که برای همراهی حمید بقایی به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز برای حضور در انتخابات ثبت نام کرد. به گزارش ایسنا، دقایقی پیش محمود احمدی نژاد، رئیس دولتهای دهم و نهم که برای همراهی حمید بقایی جهت ثبتنام در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز در این انتخابات ثبتنام کرد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۳, ۲۳/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۳۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
برای من تکلیف روشنه، این گزینه و گزینه مورد حمایتش قطعاً خط می خورند. هرچند از اون یازده روز به بعد خط خورده بودند.
|
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با ثبت نامش گند زد تو همه امید و آرزوهامون
به خدا روحانی الان دل تو دلش نیست که این اومده امسال پیروز قطعی انتخاباته روحانی تک دوره ای میره بالا این احمدی نژاد ذره ای به حرفای آقا اعتقادی نداره یکی نیست بهش بگه دیوانه حالا که اومدی چرا بقایی رو آوردی این دوره برای من که تموم شده چهار سال دیگه باید روحانی رو تحمل کنیم امشب تو اردوگاه اصلاح طلبا تا صبح جشنه |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مناظرات دیدنی میشه. البته اگر با حضور احمدی نژاد بذارن برگزار بشه.
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۳۰)سدرة المنتهی نوشته است: امیدوارم مردم لااقل تو تبعیت از ولایت فقیه مثل احمدی نژاد نباشن. خیلیا هنوز دوستش دارن ولی باید پا روی نفسشون بذارن.خوبه خودتون هم معترفید که مردم دوستش دارن ... البته کسی ندونه فکر میکنه طرف بازیگری فوتبالیستی چیزیه!! کسی برای تیپ و قیافه احمدی نژاد دوستش نداره که حالا بخواد پا رو نفسش بزاره ![]() چون مردم حس کردن که از بقیه بیشتر به فکرشونه دوستش دارن. همین. مردم یه آقا دارن و نائبشون دیگه صد تا آقا بالاسر به اسم رئیس جمهور و وزیر و معاون و مدیر کل نمی خوان.... جالبه هنوز بعد اینهمه سال نفهمیدیم مردم چرا فلانی رو دوست دارن و چرا اون یکی رو نه!!! |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۳۷)علائم ظهور نوشته است: خوبه خودتون هم معترفید که مردم دوستش دارن ... البته کسی ندونه فکر میکنه طرف بازیگری فوتبالیستی چیزیه!! کاش کمی بیشتر توضیح میدادید. |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۳/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۳۵)MOHSEN-Z نوشته است: با ثبت نامش گند زد تو همه امید و آرزوهامون لا تحزن ان الله معنا. عزیزم چرا انقدر ناراحتی ، ما خدا رو داریم. خدایی که دلها رو هدایت می کنه. اصلا نمیشه تو دل مردم رو فهمید. امتحان هر چی سخت تر پیروزیش شیرین تر. ان شالله (۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۳۳)MohammadSadra نوشته است: برای من تکلیف روشنه، این گزینه و گزینه مورد حمایتش قطعاً خط می خورند. هرچند از اون یازده روز به بعد خط خورده بودند. این دو نفر ضربه گیر همدیگه هستن. |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
کار خود روحانیه
مردمی که میگه درخواست کردن بیا مردم سازی بوده هیچ کس به اندازه روحانی نفع نمیبره از اومدنش امیدوارم انصراف بده اینجا باید به حرف ولی فقیه خودش گوش میداد نه مردم |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۳/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۳۷)علائم ظهور نوشته است: خوبه خودتون هم معترفید که مردم دوستش دارن ... البته کسی ندونه فکر میکنه طرف بازیگری فوتبالیستی چیزیه!! شما مثکه نفسانیات رو با شهوت اشتباه گرفتید! هر چیزی که من دلم بخواد میشه نفسانیات. هرچیزی که بدون اینکه عقلی فکر کنم چی برام خوبه چی نیست میشه خواسته نفس. یعنی بدون ملاحظه چیزی رو خواستن. مردم ما عاشق رفتارهای پوپولیستی احمدی نژادن ، همین که قشنگ یکی رو خراب می کنه بهش رای میدن. دیگه کار ندارن این آدم لیاقت این پست رو داره یا نه. این میشه انتخاب نفسانی! |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بنده حقیر خیلی وقت است از دموکراسی قطع امید کرده ام.
![]()
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخ شما به این بخش از نامه احمدی نژاد چیست؟ | سعدی | 1 | 1,202 |
۲۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: سعدی |
|
| احمدی نژاد بر حق است چون... | عبدالرحمن | 11 | 4,537 |
۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اخبار،تحلیلهاو بیانیههای دکتر محمود احمدینژاد(انتخابات۹۶) | عبدالرحمن | 9 | 3,283 |
۲۰/خرداد/۹۶ ۳:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟ | سعدی | 25 | 6,975 |
۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۳۹ آخرین ارسال: متفکر |
|
| سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان | علائم ظهور | 1 | 1,596 |
۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| غنایم احمدی نژاد از شکست اصولگرایان | mohammadz | 31 | 10,566 |
۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| گاف سنگین آمدنیوز (متن لورفته احمدی نژاد رئیسی و حمایت از..) | میثم2 | 4 | 2,209 |
۲۵/فروردین/۹۶ ۲:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|