|
احمدی نژاد .... آمد
|
|
۱۲:۱۵, ۲۳/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محمود احمدی نژاد که برای همراهی حمید بقایی به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز برای حضور در انتخابات ثبت نام کرد. به گزارش ایسنا، دقایقی پیش محمود احمدی نژاد، رئیس دولتهای دهم و نهم که برای همراهی حمید بقایی جهت ثبتنام در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کرده بود خود نیز در این انتخابات ثبتنام کرد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۷, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
ولایت مداری یه ادعای هست که بعضی سیاسیون دارن اونم فقط برای اینکه چرخ اموراتشون بگرده ولی تو عمل ...یا یه چیزی که ادمهای مثل احمدی نژاد بکوبن برادر من کدوم ولایت مداری.... خوشم میاد از احمدی نژاد چون ادم بی شیله پیلیه ایه ادم ریا کاری نیست از قدیم گفتن از ان نترس که های هوی دارن از ان بترس که سر به تو دارد من یه طرفدار احمدی نژادم و در حال حاظر هیچ کسی بهتر از ایشون برای ریاست جمهوری نمی بینم ولی سعی می کنم تابع نظر رهبری باشم چون مصلحت این مملکت خیلی بالاتر از ریاست جمهوری احمدی نژاده |
|||
|
|
۱:۴۶, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۶ ۱:۳۷)Hedayat نوشته است: سلام تا همین لحظه احمدی نژاد سه موردش ثابت شده 1-دروغگو بودنش (عدم حمایت از نامزد ریاست جمهوری) 2-خلف وعده(مورد بالا) 3-از همه بدتر زمین زدن امر ولی فقیه از این به بعد اگر رد صلاحیت بشه 1-قبول میکنه که موارد بالا به قوت خودش باقیه 2-قبول نمیکنه میشه یه پا کروبی بل هم اضل سبیلا اگر قبول صلاحیت بشه بنا به اخلاقی که داره و غرور بنی صدر گونش شروع میکنه به دو قطبی سازی شدیدش و جمع آوری رای برای تیم مقابل انقلاب |
|||
|
|
۲:۰۵, ۲۴/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۶ ۲:۱۰ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بهتر نیست نظام ما مجلس نهادی باشه تا ریاستی
امروز خبرنگاری از احمدی نژاد پرسید اگه ریس جمهور بشید به قانون(شما بخوانید سلطه مجلس) تمکین می کنید دعوای 4 ساله دوم احمدی نژاد درگیری این مسئله که کدوم نهاد بالاتره و حتی حرف استیضاح هم پیش اومد من یادم نمی اد احمدی نژاد ادعای ولایت نداری کنه و خودش اصول گرا بدونه |
|||
|
۷:۱۵, ۲۴/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۶ ۷:۱۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۶ ۱:۳۷)Hedayat نوشته است: سلام4 سال و حتی بیشتر احمدی نژاد و دولتش تخریب شد و حتی فرصت پیدا نکرد 10 دقیقه در تلویزیون دفاع کنه. به صورت غیر رسمی سانسور 100% رسانه ای بود. چون رسانه های کشور اغلب حکومتی و نظامی و اصلاحاتیه. در حد 2-3 سایت محدود طرفداراش ایجاد کردن. اخیرا هم که حساب توئیتر باز کرد ظرف چندساعت حضورشو به همه نشون داد. همین اقدام دیوار سانسور چهار ساله رو شکست و هیچکس نتونست کاری بکنه (بقایی رو نگم؟ )کلا معادلات و طرحها بر علیه خودشو یکی از پس از دیگری بی اثر کرد. این حجم عصبانیت هم به همین دلیله که کار به جایی رسیده که اصلاح طلبا و رسانه های خارجی هم ولایتمدار شدن! توجه داشته باشید که عزیزان چپ و راست هر کدوم برای کشور برنامه دارن و شخصی خارج از خودشون رو تحمل نخواهند کرد، دو قطبی هم ساختن. ضمن اینکه اگر اون شخص احمدی نژاد باشه، اصلا تحت فرمان اینا نیست به نظر من احمدی نژاد دنبال ریاست جمهوری نیست ولی دنبال یک بازی برد-برد بوده و هست. مگر اینکه برخی بخوان باخت-باخت بشه |
|||
|
|
۹:۳۹, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
خدا رحمت کند هاشمی عزیز را که وقتی از شیخ محمد یزدی شنید که میگفت مشایی احمدینژاد را سحر و تابع خود کرده است، به او گفته بود: اصل فتنه خود اوست نه مشایی! / غلامعلی رجایی مشاور مرحوم هاشمی
البته بعضیا اومدن احمدی نژاد رو بازی خود رژیم میدونن بعید نیست صلاحیتشم تایید بشه حتی احمدینژاد، میرسلیم، رئیسی...نظام همه هیولاها را به صف کرده تا شما به روحانی رای بدهید و احساس پیروزی کنید!! البته نمیشه گفت 100% درسته ولی خب امکانش هست دیگه..... |
|||
|
۱۰:۰۶, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۶ ۱:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: تا همین لحظه احمدی نژاد سه موردش ثابت شدهشما برای مورد 1 و 2 یه پرانتز بزار عدم حمایت از هیچ نامزدی (از طیف اصلاحطلب ها و اصولگرها) گفتم که این ادعای ولایت مداری فقط برای کوبیدن امثال احمدینژاد هست اون زمان که رهبری فرمودن مسائل فرعی (مثل مشایی و جریان انحرافی)کشور ،اصلی نکنید دوستان بحث ولایت مداریو فراموش کرده بودن یه سر به رسانه های اصولگراها تو دو سال اخر احمدی نژاد بزنید اصلا یکی از دلایل پیروزی روحانی همین زیر پا گذاشتن این توصیه رهبری بود (به نظرم روحانی همین طوری اومده بود نامزد شده بود و هیچ برنامه درست درمونی نداشت) |
|||
|
۱۰:۱۳, ۲۴/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۶ ۱۰:۱۹ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
يكبار در محضر استاد بزرگوار و پير و مراد و مرشدمان مرحوم آيت الله حاج آقا مجتبى تهراني رضوان الله عليه نمي دانم به چه مناسبتي صحبت از آقاي احمدي نژاد شد كه به من فرمودند: تا حالا بارها تلاش كرده كه پيش من بيايد ولي من زير بار نرفته ام! بعد با قاطعيت و لحن خاصي ادامه دادند كه : تا زنده ام نخواهم گذاشت بيايد! عبارات تند ديگري هم داشتند كه چون گفتگوي من محضرشان خصوصي بود نمي دانم مي توانم بقيه اش را بنويسم يا نه. ولي به هر حال لحن و موضع ايشان اين قدر تند بود كه خيلي تعجب كردم، مخصوصا از اين جهت كه در آن سالها ( فكر مي كنم سال ٨٥ بود) هنوز ويژگي هاي شخصيتي آقاي احمدي نژاد و ابعاد گوناگون رفتارهاي او اين قدر واضح و آشكار نبود. مدتي بعد اين سخنان حضرت استاد را به يكي از اصحاب سرّ ايشان گفتم. آن بزرگوار (كه چون نمي دانم راضي به اين نقل هست يا نه اسمشان را نمي آورم) گفتند: اين كه چيزي نيست! من مدتها قبل از اين شلوغي ها و مشكلات سال ٨٨ خدمت حاج آقا صحبتي داشتم ، فرمودند(نقل به مضمون) كه: اين فرد در كشور فتنه اي خونين به پا خواهد كرد و همه را به جان هم خواهد انداخت! ايشان مي گفت: بعد از حوادث سال ٨٨ يكبار خدمت حاج آقا عرض كردم كه عجب پيش بيني شما درست درآمد و فلاني اين فتنه را درست كرد، حاج آقا نگاهي كردند و فرمودند: من اين را نگفتم كه! اين كه چيزي نيست! حالا مانده هنوز! (بقيه سخنان حاج آقا تلخ تر و نگران كننده است و نمي خواهم نقل كنم) و عجيب اين بود كه آن مرد الهي تا پايان حيات شريف خود عليرغم فشارهاي زياد براي ملاقات رييس سابق جمهوري با ايشان به هيچ وجه زير بار نرفتند و دقيقا او وقتي به ديدار حاج آقا آمد كه آن بزرگوار از دنيا رفته بود وادعاي"مگر سر جنازه ام بيايد!" صادق شد. اين روزها همه ش خدا خدا مي كنم كه پيش بيني حاج آقا درست درنيايد و خداوند كشور ايران و نظام اسلامي را از فتنه جديد حفظ كند. فتنه اي كه سالهاي اخير بارها در نوشته هاي خود از نگراني در باره آن گفته بودم، اما نكته آخر را نمي دانم بنويسم يا نه ؟!،...
![]() (توضيح عكس: حضور محمود احمدي نژاد بر سر جنازه مطهر حضرت آيت الله حاج آقا مجتبى تهراني رضوان الله عليه) منبع حاج اقا زائری |
|||
|
۱۰:۲۰, ۲۴/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۶ ۱۰:۴۴ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۶ ۱۰:۱۳)Mohammad Trust نوشته است:این مطلب در پست های قبلی هم اومده بود اینها از اون کشفیات محیرالعقول سیاسیون هست که هر از گاهی پیدا می شن جدی نگیرید کم نشنیدیم تو این چند ساله از همه چیو از همه کس هم مایه میزارن فتنه احمدی نژادی !!! ان بزرگوار !!دارن تهمت بزرگی وارد می کنند حالا راضی نیستن اسمشون بیارن عجب!!! اخر زمون واقعا!! اون همه اتهام های به قول خودشون روشن کدومش ثابت شده که حال نوبت اتهام های مجهول هویه رسیده ما اینقدر هم طرفدار احمدی نژاد نیستیم ولی طرف مقابل این قدر تو جاده خاکی حرکت می کنه که ادمی دوست داره طرفدار ایشون باشه |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
نقل قول: [size=xxx-large]ببخشید اولا این بعضیا شکر قهوه ای خوردن گفتن کار نظام بوده دوما منم میام میگم بعضیا گفتن کار خاتمی بوده کی به کیه بهتر نیست برا حرفامون سند بیاریم تا بعضیا رو بهتر بشناسیم؟؟ --------------------------------------------------- احمدی نژاد 4 سال دیگه صبر کرده بود رئیس جمهور بود.باید صبر میکرد تا فضا عوض بشه.اما از کسی که ذره ای به حرف ولی امر خودش اعتقادی نداره چه انتظاره داره؟؟ |
|||
|
۱۱:۲۲, ۲۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان
موضوع رئیس جمهور شدن یا نشدن احمدی نژاد نیست . رهبر ایران از روی هوس حرف نمی زنه ایشان به احمدی نژاد فرمودند با توجه به فضای کنونی کاندید شدن شما نه صلاح کشور است و نه به صلاح خودتان یعنی ایشان نباید کاندید میشد . انصراف دادن یا ندادنش اهمیت نداره . نباییییید کاندید میشد فقط کافیه یه کنم تو رسانه های اونوری بگردید. کاندید شدنش به صلاح کشور نیست . چه رای بیاره ، چه نیاره.چه انصراف بده، چه انصراف نده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخ شما به این بخش از نامه احمدی نژاد چیست؟ | سعدی | 1 | 1,202 |
۲۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: سعدی |
|
| احمدی نژاد بر حق است چون... | عبدالرحمن | 11 | 4,537 |
۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اخبار،تحلیلهاو بیانیههای دکتر محمود احمدینژاد(انتخابات۹۶) | عبدالرحمن | 9 | 3,285 |
۲۰/خرداد/۹۶ ۳:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟ | سعدی | 25 | 6,980 |
۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۳۹ آخرین ارسال: متفکر |
|
| سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان | علائم ظهور | 1 | 1,596 |
۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| غنایم احمدی نژاد از شکست اصولگرایان | mohammadz | 31 | 10,570 |
۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| گاف سنگین آمدنیوز (متن لورفته احمدی نژاد رئیسی و حمایت از..) | میثم2 | 4 | 2,209 |
۲۵/فروردین/۹۶ ۲:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

)
![[تصویر: 2gw_%D8%B4%D8%A7%D8%A6%D8%B4%DB%8C%D9%87.jpg]](http://uupload.ir/files/2gw_%D8%B4%D8%A7%D8%A6%D8%B4%DB%8C%D9%87.jpg)