کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گويا حسن روحاني، قوانين ايران را مبتني بر اسلام نمي‌داند؟!
۱۰:۳۲, ۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۳۴ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1

روحانی در همایش سراسری فرماندهان ناجا در ۹۴/۰۲/۰۵، دربارهٔ وظیفهٔ پلیس در ایران گفت:

پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمی‌تواند بگوید من این کار را کردم چون خدا گفته است، پلیس یک وظیفه بیشتر ندارد و آن هم اجرای قانون است.[۱]
سؤالي كه مطرح مي‌شود اين است كه مگر قوانين جمهوري اسلامي، به خصوص در عرصه اجتماعي، مبتني بر قوانين اسلام نيست؟!! كه اين شخص اجراي قوانين اسلام را جداي قوانين ايران مي‌داند!

لازم به ذكر است كه سخنان روحاني در حقيقت به گشت ارشاد بازگشت دارد كه حفظ امنيت اخلاقي و رعايت حجاب علاوه بر اينكه جزو احكام اسلام است، جزو قوانين جمهوري اسلامي ايران نيز مي‌باشد!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، MohammadSadra ، راوی110 ، سدرة المنتهی ، متفکر ، میثم2

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۵, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۲۸)A L I نوشته است:  سید بزرگوار خاتمی سیدترین سید ایرانه

و تا ابد در قلب جوانهای ایران هست! با حرفهای شما هم از محبوبیت ایشون کم نمیشه...مثل بعضی ها خودخواه نیست مثل بعضی ها اگر رد صلاحیت بشه کلیپ بیرون نمیده!!

مگر در صدر اسلام خود حضرت علی کنیز و برده نداشت؟؟نکنه شما حضرت علی (علیه السلام) رو هم شیعه و مسلمان نمیدونید؟؟

درد خاورمیانه همین که هرکی بلند میشه میگه من اسلام واقعی دارم من رهبر مسلمانها هستم!!

از نظر من آزادی بر همه چیز اولویت داره خیلی وقت پیش یک داستانی در مورد گاندی خوندم چونکه الان ریز جزئیاتش یادم نیسا از یک سایت دیگه دقیق کپی کردم

و زین لهم الشیطان اعمالهم

سید ترین سید ایران همان عقل شماست
حرفی که نوشته ای نهایت عقل توست

به زودی امثال شما با این عقل از دیگرانی که نمی شناسیدشان و نمی خواهید بشناسیدشان جدا خواهند شد

بهتون خوش بگذره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۷:۵۲, ۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۴۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۶)خاتمي نوشته است:  این یه سفسطه ی خنده داره.داعش و طالبان و جمهوری اسلامی همه در یک طیف قرار میگیرن.همگی هم رهبر خودشون رو ولی امر مسلمین میدونن اسلام خودشون رو هم اسلام ناب محمدی!! رنج خاورمیانه از هم همینه..
سلام

شما منو ياده کاربر علی 59 ميندازيد

ما وقتی به طرفداران لیبرالیسم میگیم آمریکا خوب نیست قبول مى کنند و در جواب میگن آمریکا لیبرالیسم رو پیاده نکرده!!

حالا حکایت ما هم شده مثل لیبرالیست ها

رنج خاورمیانه شده دستگاه های اطلاعاتی غربی که سودشون در اختلاف خاورمیانه هست و این چيزه پنهانی نیست پس شما هم پنهانش نکن

(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۲۸)A L I نوشته است:  سید بزرگوار خاتمیHeart سیدترین سید ایرانهWinkWink

و تا ابد در قلب جوانهای ایران هست! با حرفهای شما هم از محبوبیت ایشون کم نمیشه...مثل بعضی ها خودخواه نیست مثل بعضی ها اگر رد صلاحیت بشه کلیپ بیرون نمیده!!

مگر در صدر اسلام خود حضرت علی کنیز و برده نداشت؟؟نکنه شما حضرت علی (علیه السلام) رو هم شیعه و مسلمان نمیدونید؟؟Dodgy

درد خاورمیانه همین که هرکی بلند میشه میگه من اسلام واقعی دارم من رهبر مسلمانها هستم!!

=====================================================
از نظر من آزادی بر همه چیز اولویت داره خیلی وقت پیش یک داستانی در مورد گاندی خوندم چونکه الان ریز جزئیاتش یادم نیسا از یک سایت دیگه دقیق کپی کردم
سلام

اینجا اصلا بحث بر سر محبوبیت خاتمی نبود!
اصلا بحث رد صلاحیت نبود!

شما و رهبر محبوبتون خاتمی آزادی رو مقدم بر دین می دونيد حالا ميشه بفرمایید شما و رهبر محبوبتون مسلمان هستید یا نه؟؟؟؟؟
اگر هستید پس یقیناً دین انسان رو محدود می کنه و اين چيزه واضحی هستش پس حرفتون تناقض داره

اگر جواب بديد شما و رهبر محبوبتون مسلمان نیستید آنوقت توضیح بدید خاتمی چرا لباس روحانیت داره؟
آنوقت خاتمی ميشه يه انسان ریاکار و دروغ گو!
کلا شما و رهبر محبوبتون تناقض دارید! '
۲۱:۲۶, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۵۲)قلب نوشته است:  سلام

شما منو ياده کاربر علی 59 ميندازيد

ما وقتی به طرفداران لیبرالیسم میگیم آمریکا خوب نیست قبول مى کنند و در جواب میگن آمریکا لیبرالیسم رو پیاده نکرده!!

حالا حکایت ما هم شده مثل لیبرالیست ها

رنج خاورمیانه شده دستگاه های اطلاعاتی غربی که سودشون در اختلاف خاورمیانه هست و این چيزه پنهانی نیست پس شما هم پنهانش نکن

سلام

اینجا اصلا بحث بر سر محبوبیت خاتمی نبود!
اصلا بحث رد صلاحیت نبود!

شما و رهبر محبوبتون خاتمی آزادی رو مقدم بر دین می دونيد حالا ميشه بفرمایید شما و رهبر محبوبتون مسلمان هستید یا نه؟؟؟؟؟
اگر هستید پس یقیناً دین انسان رو محدود می کنه و اين چيزه واضحی هستش پس حرفتون تناقض داره

اگر جواب بديد شما و رهبر محبوبتون مسلمان نیستید آنوقت توضیح بدید خاتمی چرا لباس روحانیت داره؟
آنوقت خاتمی ميشه يه انسان ریاکار و دروغ گو!
کلا شما و رهبر محبوبتون تناقض دارید! '
خاتمی که رهبر من نیستWink فقط بخاطر عقایدش مورد احترام و بهش علاقه دارم...
شاید شماها باشید که در لباس دین دارید از دین سو اسفتاده میکنید؟!
۱۰:۰۹, ۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #14
آواتار
کدام اسلام ؟

مگر اسلامی باقی مونده در این جمهوری ؟ چرا نباید از رانت خوار ها و نجومی گیر ها اسم برده نشده و بدون آبرو نشن ؟

بهترین گزینه بی خیال بودن و دل بریدن و امید نداشتن به هیچ چیز است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، Bidel.s
۱۹:۰۸, ۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۶ ۶:۳۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:ما وقتی به طرفداران لیبرالیسم میگیم آمریکا خوب نیست قبول مى کنند و در جواب میگن آمریکا لیبرالیسم رو پیاده نکرده!!

نمیدونم این از کجا اومد یهو Huh اینو درباره اسلام و جمهوری اسلامی میگن همیشه شما هم اونجوری جواب میدید.

حالا اصلا اینا به کنار، در کل لیبرال ها یکی از احمق ترین آدمهایی هستن که وجود دارن!!!
یعنی آدم دوست داره با مشت بزنه تو صورتشون...
همین لیبرال ها هم هستن که دارن غرب رو نابود میکنن البته نه اونجوری که شما فکر میکنید.

نمیدونم به خاطر لج بازی با محافظه کارها هست یا احمق بودن ولی یسری کارهایی میکنن آدم شاخ در میاره.
احتمالا شما در جریال نیستی که اینجوری میگی ولی بزرگترین حامی مسلمون ها توی آمریکا و اروپا همین لیبرال ها هستن! فاز این ها رو هم من متوجه نمیشم به شدت از مسلمون ها دفاع میکنن به همون شدت هم از همجنسگراها و در کل LGBTQ دفاع میکنن! چی بگه آدم خب؟!

تو اینکه لیبرال ها آمریکا رو دارن نابود میکنن که شکی نیست. با اون پاپ کالچر مسخرشون که گند زدن به موسیقی و سینما و هنر! این مدرن آرت رو دیدید؟! طرف یه تابلوی سفید تو گالری نصب میکنه یا تو قوطی کنسرو مدفوع میریزه همه جمع میشن دورش به به و چه چه! مثل گوسفند.
ساختارهای خانوادگیشون هم به خاطر همین لیبرال ها و موج سوم فمینیسم داره تخریب میشه. خود تعریف لعوی فمینیسم تو یه کشوری مثل ایران لازمه ولی این موج سومش افتضاحه. هیچ منطقی نداره. دوباره اینها هم طرفدار حقوق زنها هستن هم طرفدار زنهای مسلمون. ازشون هم میپرسن تو عربستان مثلا به زن ها ظلم میشه چرا به مسلمون ها اعتراض نمیکنید سریع هوچی بازی درمیارن و بهت میگن اسلاموفوب!
اگه براتون سواله که چرا ترامپ تو آمریکا رای آورد باید بگم چون مردم آمریکا از دست این لیبرال ها خسته شده بودن و چون ترامپ حمله میکرد به اینها مردم حال کردن رای دادن بهش، در واقع از لج اونها رای دادن به ترامپ. مثل ایران که هرچی حکومت میگه مردم لج میکنن برعکسش رو انجام میدن.

اروپا وضعیتش بهتر بود تا اینکه اونها هم تصمیم گرفتن مثل آمریکا باشن. مسلمونا رو گروه گروه راه دادن تو کشورهاشون بعد از جنگ سوریه. واقعا گند زدن به اروپا این برادران مظلوم مسلمان! اون خانوم مرکل که خود آلمانی ها مثل چی فحش میدن بهش با همین سیاست ها آلمان رو داره نابود میکنه. توی تلوزیون ملی آلمان یه زن مسلمان با چادر و روبند میاد میگه به این ظاهر عادت کنید چون تو چند دهه آتی دیگه از دخترهای مو بلوند و چشم رنگی تو آلمان خبری نیست! مردم هم براش دست میزنن!!!
یه یارویی هم بود تو انگلستان علنا میگفت مسلمونا دسته دسته بیان اروپا با زنهاشون نزدیکی کنن که نسل مسلمون ها زیاد بشه و اینجوری غرب رو فتح کنیم! جدی میگم تئوریشون اینه. انگلیس حالا زرنگ بود خودش رو از اتخادیه اروپا جدا کرد.

اینکه یکی سوار کامیون میشه میره مردم رو زیر میگیره رسانه های لیبرال هم به جای اینکه بگن تروریسم اسلامی میگن حادثه رانندگی! از اونطرف تجاوز مردهای مسلمان مهاجر به دخترهای زیر سن قانونی بعدشم که دستگیر میشن با پررویی میگن تو دین ما مشکلی نداره دختر بالای 9 سال باشه میشه رابطه داشت باهاش. یکی از شعارهای لیبرال هم اینه که هم آدمی با هم فرهنگ و اعتقادی میتونه تو کشورشون زندگی کنه، خب اینم اعتقاد برادران مسلمانه.

یه مقاله دیگه هم داشتم چند روز پیش میخوندم یه جریانی درست شده تو اروپا اینجوری که یه گروه از پسرهای مهاجر میرن کنسرت های موسیقی بعد یه دختر رو اونجا نشون میکنن آروم آروم میبرنش وسظ جمعیت خودشون نوبتی بهش تجاوز میکنن صدای اون دختر بیچاره هم تو جمعیت گم میشه و کسی متوجه نمیشه.

قبل از اینکه بخواید بگید اونها مسلمون نیستن ما مسلمونیم باید بهتون بگم من وقتی که سرباز بودم سر کلاس های عقیدتی یه آخوندی میومد سر کلاس برای اینکه خیر سرش سربازها رو برای جهاد تشویق کنه میگفت زن های اسرائیلی خیلی خوشگل هستن ما وقتی حمله کنیم بهشون شما میتونید دخترها و زنهاشون رو بردارید برای خودتون!

خلاصه که خیلی هواتون رو دارن این لیبرال ها باهاشون مهربون باشید Angel
https://www.youtube.com/watch?v=QHFj8o2DGKQ
برید حالش رو ببرید Wink

در نتیجه شما راست میگی آمریکا و غرب خوب نیست به خاطر همین لیبرال های احمق!
ولی خب اینها مباحث فرهنگیه، اگه اونها خوب نیستن دلیل نمیشه جمهوری اسلامی خوب باشه پس.

دقیق یادم نیست کی بود فکر کنم نادر طالب زاده بود ولی مطمئن نیستم داشت درباره سینمای هالیوود صحبت میکرد، با یه نگاه تحقیر آمریزی به زندگی مردم آمریکا میگفت که مثلا این مردم بدبخت کل هفته رو میرن سر کار از ساعت 9 تا 5 کار میکنن دو روز آخر هفته که تعطیل هستن به خانوادشون میرسن و میرین سینما فیلم ببینن.
مثلا میخواست بگه زندگی سگی دارن مردمشون، رو هم که نیست سنگ پای قزوینه!
مردک، زندگی سگی اونها سقف آرزوی جوان نظام اسلامی ایران شده، این حکومت عدل علی.

اگه مردم آمریکا و غرب خوب نبودن وضعشون 50 از 100 هست ما خوب نبودن وضعمون 5 از 100ـه.

نقل قول:کدام اسلام ؟

مگر اسلامی باقی مونده در این جمهوری ؟ چرا نباید از رانت خوار ها و نجومی گیر ها اسم برده نشده و بدون آبرو نشن ؟

بهترین گزینه بی خیال بودن و دل بریدن و امید نداشتن به هیچ چیز است

حالا شما چرا پوچ گرا شدی این وسط؟ Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirabdi
۲۲:۰۶, ۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #16
آواتار
(۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۰۸)#1Zero نوشته است:  نمیدونم این از کجا اومد یهو Huh اینو درباره اسلام و جمهوری اسلامی میگن همیشه شما هم اونجوری جواب میدید.

حالا اصلا اینا به کنار، در کل لیبرال ها یکی از احمق ترین آدمهایی هستن که وجود دارن!!!
یعنی آدم دوست داره با مشت بزنه تو صورتشون...
همین لیبرال ها هم هستن که دارن غرب رو نابود میکنن البته نه اونجوری که شما فکر میکنید.

نمیدونم به خاطر لج بازی با محافظه کارها هست یا احمق بودن ولی یسری کارهایی میکنن آدم شاخ در میاره.
احتمالا شما در جریال نیستی که اینجوری میگی ولی بزرگترین حامی مسلمون ها توی آمریکا و اروپا همین لیبرال ها هستن! فاز این ها رو هم من متوجه نمیشم به شدت از مسلمون ها دفاع میکنن به همون شدت هم از همجنسگراها و در کل LGBTQ دفاع میکنن! چی بگه آدم خب؟!

تو اینکه لیبرال ها آمریکا رو دارن نابود میکنن که شکی نیست. با اون پاپ کالچر مسخرشون که گند زدن به موسیقی و سینما و هنر! این مدرن آرت رو دیدید؟! طرف یه تابلوی سفید تو گالری نصب میکنه یا تو قوطی کنسرو مدفوع میریزه همه جمع میشن دورش به به و چه چه! مثل گوسفند.
ساختارهای خانوادگیشون هم به خاطر همین لیبرال ها و موج سوم فمینیسم داره تخریب میشه. خود تعریف لعوی فمینیسم تو یه کشوری مثل ایران لازمه ولی این موج سومش افتضاحه. هیچ منطقی نداره. دوباره اینها هم طرفدار حقوق زنها هستن هم طرفدار زنهای مسلمون. ازشون هم میپرسن تو عربستان مثلا به زن ها ظلم میشه چرا به مسلمون ها اعتراض نمیکنید سریع هوچی بازی درمیارن و بهت میگن اسلاموفوب!
اگه براتون سواله که چرا ترامپ تو آمریکا رای آورد باید بگم چون مردم آمریکا از دست این لیبرال ها خسته شده بودن و چون ترامپ حمله میکرد به اینها مردم حال کردن رای دادن بهش، در واقع از لج اونها رای دادن به ترامپ. مثل ایران که هرچی حکومت میگه مردم لج میکنن برعکسش رو انجام میدن.

اروپا وضعیتش بهتر بود تا اینکه اونها هم تصمیم گرفتن مثل آمریکا باشن. مسلمونا رو گروه گروه راه دادن تو کشورهاشون بعد از جنگ سوریه. واقعا گند زدن به اروپا این برادران مظلوم مسلمان! اون خانوم مرکل که خود آلمانی ها مثل چی فحش میدن بهش با همین سیاست ها آلمان رو داره نابود میکنه. توی تلوزیون ملی آلمان یه زن مسلمان با چادر و روبند میاد میگه به این ظاهر عادت کنید چون تو چند دهه آتی دیگه از دخترهای مو بلوند و چشم رنگی تو آلمان خبری نیست! مردم هم براش دست میزنن!!! WTF !
یه یارویی هم بود تو انگلستان علنا میگفت مسلمونا دسته دسته بیان اروپا با زنهاشون نزدیکی کنن که نسل مسلمون ها زیاد بشه و اینجوری غرب رو فتح کنیم! جدی میگم تئوریشون اینه. انگلیس حالا زرنگ بود خودش رو از اتخادیه اروپا جدا کرد.

اینکه یکی سوار کامیون میشه میره مردم رو زیر میگیره رسانه های لیبرال هم به جای اینکه بگن تروریسم اسلامی میگن حادثه رانندگی! از اونطرف تجاوز مردهای مسلمان مهاجر به دخترهای زیر سن قانونی بعدشم که دستگیر میشن با پررویی میگن تو دین ما مشکلی نداره دختر بالای 9 سال باشه میشه رابطه داشت باهاش. یکی از شعارهای لیبرال هم اینه که هم آدمی با هم فرهنگ و اعتقادی میتونه تو کشورشون زندگی کنه، خب اینم اعتقاد برادران مسلمانه.

یه مقاله دیگه هم داشتم چند روز پیش میخوندم یه جریانی درست شده تو اروپا اینجوری که یه گروه از پسرهای مهاجر میرن کنسرت های موسیقی بعد یه دختر رو اونجا نشون میکنن آروم آروم میبرنش وسظ جمعیت خودشون نوبتی بهش تجاوز میکنن صدای اون دختر بیچاره هم تو جمعیت گم میشه و کسی متوجه نمیشه.

قبل از اینکه بخواید بگید اونها مسلمون نیستن ما مسلمونیم باید بهتون بگم من وقتی که سرباز بودم سر کلاس های عقیدتی یه آخوندی میومد سر کلاس برای اینکه خیر سرش سربازها رو برای جهاد تشویق کنه میگفت زن های اسرائیلی خیلی خوشگل هستن ما وقتی حمله کنیم بهشون شما میتونید دخترها و زنهاشون رو بردارید برای خودتون!

خلاصه که خیلی هواتون رو دارن این لیبرال ها باهاشون مهربون باشید Angel
https://www.youtube.com/watch?v=QHFj8o2DGKQ
برید حالش رو ببرید Wink

در نتیجه شما راست میگی آمریکا و غرب خوب نیست به خاطر همین لیبرال های احمق!
ولی خب اینها مباحث فرهنگیه، اگه اونها خوب نیستن دلیل نمیشه جمهوری اسلامی خوب باشه پس.

دقیق یادم نیست کی بود فکر کنم نادر طالب زاده بود ولی مطمئن نیستم داشت درباره سینمای هالیوود صحبت میکرد، با یه نگاه تحقیر آمریزی به زندگی مردم آمریکا میگفت که مثلا این مردم بدبخت کل هفته رو میرن سر کار از ساعت 9 تا 5 کار میکنن دو روز آخر هفته که تعطیل هستن به خانوادشون میرسن و میرین سینما فیلم ببینن.
مثلا میخواست بگه زندگی سگی دارن مردمشون، رو هم که نیست سنگ پای قزوینه!
مردک، زندگی سگی اونها سقف آرزوی جوان نظام اسلامی ایران شده، این حکومت عدل علی.

اگه مردم آمریکا و غرب خوب نبودن وضعشون 50 از 100 هست ما خوب نبودن وضعمون 5 از 100ـه.

حالا شما چرا پوچ گرا شدی این وسط؟ Big Grin
سلام

چه خبره چقدر تبصره و تفسیر زدی روی دو خط من Blush
می خواي چه جوابي بشنوی!! تو راست میگی به شرطی خدارو از معادلات حذف کنیم
این وسط همه خوبن جز ما و امثال ما!!
عیب نداره شما هم بزن ولی یادت باشه سفید و سیاه مثل هم نيستن،، خوبی و بدی یکسان نیستند
۲۱:۰۷, ۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام و عرض ادب. دوستان لطف کنین طبق قوانین تالار رفتار کنین . مثل همیشه یه تذکر همگانی میدم . اگه رفتار و گفتارتون رو اصلاح نشه ، پست بدون اطلاع قبلی اصلاح و حتی اگه داخلش توهین ( هرگونه توهین ) رویت بشه حذف میشه و اخطار تقدیم ارسال کننده صادر میشه .
مراقب رفتار خودتون باشین .
گزارشاتی ارسال شده که مباحث چنین و چنان . پس مراقب باشین
گفتم که نگین تذکر ندادم .

قوانین رو رعایت کنین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]