کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گويا حسن روحاني، قوانين ايران را مبتني بر اسلام نمي‌داند؟!
۱۰:۳۲, ۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۳۴ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1

روحانی در همایش سراسری فرماندهان ناجا در ۹۴/۰۲/۰۵، دربارهٔ وظیفهٔ پلیس در ایران گفت:

پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمی‌تواند بگوید من این کار را کردم چون خدا گفته است، پلیس یک وظیفه بیشتر ندارد و آن هم اجرای قانون است.[۱]
سؤالي كه مطرح مي‌شود اين است كه مگر قوانين جمهوري اسلامي، به خصوص در عرصه اجتماعي، مبتني بر قوانين اسلام نيست؟!! كه اين شخص اجراي قوانين اسلام را جداي قوانين ايران مي‌داند!

لازم به ذكر است كه سخنان روحاني در حقيقت به گشت ارشاد بازگشت دارد كه حفظ امنيت اخلاقي و رعايت حجاب علاوه بر اينكه جزو احكام اسلام است، جزو قوانين جمهوري اسلامي ايران نيز مي‌باشد!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، MohammadSadra ، راوی110 ، سدرة المنتهی ، متفکر ، میثم2
۱۰:۳۹, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

لازم به ذکر است از زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی سعی شده با قانون به جنگ اسلام روند!!!!!

طرفداران این آقایان هم هیچ قیدی به اسلام و احکام آن ندارند یا به اسلام حداقلی اعتقاد دارند و حاضر به اجرای قوانین اسلامی نیستند و در آرزوی تغییر نظام اسلامی به سکولار به سر میبرند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، راوی110
۱۰:۴۷, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۳۹)قلب نوشته است:  سلام

لازم به ذکر است از زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی سعی شده با قانون به جنگ اسلام روند!!!!!

طرفداران این آقایان هم هیچ قیدی به اسلام و احکام آن ندارند یا به اسلام حداقلی اعتقاد دارند و حاضر به اجرای قوانین اسلامی نیستند و در آرزوی تغییر نظام اسلامی به سکولار به سر میبرند
من با اسم کاربری خاتمی اومدم واسه همین هرچی بگم مینویسید به پای اون بدبخت!Big Grinاصلاح طلبا اعتقادی به سکولاریسم ندارن ولی سکولارها به خاتمی به چشم یک رحم اجاره ای نگاه میکنن! سکولاریسم هیچ آخوندی رو قبول نداره حتی اگر خاتمی یا منتظری باشه......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۴:۰۵, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۴۷)خاتمي نوشته است:  من با اسم کاربری خاتمی اومدم واسه همین هرچی بگم مینویسید به پای اون بدبخت!Big Grinاصلاح طلبا اعتقادی به سکولاریسم ندارن ولی سکولارها به خاتمی به چشم یک رحم اجاره ای نگاه میکنن! سکولاریسم هیچ آخوندی رو قبول نداره حتی اگر خاتمی یا منتظری باشه......
سلام

گویا جنابعالی اصلا توجه نکردی که اصلا عجیب نیست در نوشته های طرفداران اصلاحات تناقضات و بی دقتی های زیادی می توان یافت

بنده گفتم طرفداران خاتمی مثل امثال شما و درباره خاتمی هم گفتم با قانون به جنگ اسلام اومد که مصداق زیاد داره و نمونش هم گفته شما که میگید رحم اجاره ای
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راوی110
۱۴:۰۸, ۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۹ توسط III I III.)
شماره ارسال: #5

(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۴۷)خاتمي نوشته است:  من با اسم کاربری خاتمی اومدم واسه همین هرچی بگم مینویسید به پای اون بدبخت!Big Grinاصلاح طلبا اعتقادی به سکولاریسم ندارن
ادعاي باطلي است
ابطالش را هم خود خاتمي اثبات كرده:
محمد خاتمی در اولین سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران : اگر دین هم در برابر آزادی قرار بگیرد این دین است که باید محدود شود نه آزادی !

محمد خاتمی کیهان، ۱۲/۶/۸۷، ص۲

البته اين مشتي بود نمونه خروار از سخنان سخيف اين شخص
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، راوی110 ، متفکر
۱۴:۱۳, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۸)III I III نوشته است:  ادعاي باطلي است
ابطالش را هم خود خاتمي اثبات كرده:
محمد خاتمی در اولین سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران : اگر دین هم در برابر آزادی قرار بگیرد این دین است که باید محدود شود نه آزادی !

محمد خاتمی کیهان، ۱۲/۶/۸۷، ص۲

البته اين مشتي بود نمونه خروار از سخنان سخيف اين شخص
پس با این حساب شما حق ندارید به داعشی ها بخاطر اجرای قوانین اسلامی ایراد بگیریدWink چونکه اونها هم دارن قوانین اسلام اجرا میکنن دیگه؟!غیر از این؟؟با بد حجابها مبارزه میکنن،زنان و مردان بدکار سنگسار میکنن،طبق قوانین اسلامی برده داری و کنیز داری میکننWink
۱۴:۲۲, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۳)A L I نوشته است:  پس با این حساب شما حق ندارید به داعشی ها بخاطر اجرای قوانین اسلامی ایراد بگیریدWink چونکه اونها هم دارن قوانین اسلام اجرا میکنن دیگه؟!غیر از این؟؟با بد حجابها مبارزه میکنن،زنان و مردان بدکار سنگسار میکنن،طبق قوانین اسلامی برده داری و کنیز داری میکننWink
سلام

خیر عزیزم داعش دین نیست بلکه گروهه

ما وقتی میگیم اسلام یعنی اسلام شيعه یعنی اسلام ناب

داعش نمازم می خونه روزه هم میگیره به بهشت و جهنم هم اعتقاد داره اینکه دلیل نمیشه

یعنی امثال شما معلوم نیست به چی اعتقاد دارید که از این حرفا میزنید بترسید از روزی که پشيمانى فایده ندارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راوی110
۱۴:۵۶, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۲۲)قلب نوشته است:  سلام

خیر عزیزم داعش دین نیست بلکه گروهه

ما وقتی میگیم اسلام یعنی اسلام شيعه یعنی اسلام ناب

داعش نمازم می خونه روزه هم میگیره به بهشت و جهنم هم اعتقاد داره اینکه دلیل نمیشه

یعنی امثال شما معلوم نیست به چی اعتقاد دارید که از این حرفا میزنید بترسید از روزی که پشيمانى فایده ندارد
این یه سفسطه ی خنده داره.داعش و طالبان و جمهوری اسلامی همه در یک طیف قرار میگیرن.همگی هم رهبر خودشون رو ولی امر مسلمین میدونن اسلام خودشون رو هم اسلام ناب محمدی!! رنج خاورمیانه از هم همینه..
۱۴:۵۹, ۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۸ توسط III I III.)
شماره ارسال: #9

الان واقعا براي جنابعالي سؤال هست كه كدوم درست ميگن؟
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۶)خاتمي نوشته است:  داعش و طالبان و جمهوری اسلامی همه در یک طیف قرار میگیرن.همگی هم رهبر خودشون رو ولی امر مسلمین میدونن اسلام خودشون رو هم اسلام ناب محمدی!! رنج خاورمیانه از هم همینه..

جنابعالي با طرز بيانت اينها رو در يك رديف ميدوني؟
شايد از نظر شما عُمَر و يزيد، محبوب داعشي‌ها و علي بن ابي‌طالب و حسين بن علي عليهم السلام يكي هست
اگر نيست كه بي‌خود مي‌كني جمله بالا را مي‌نويسي! و سفسطه مي‌كني!
اگر هست خوب بگو روشنتون كنيم

(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۳)A L I نوشته است:  پس با این حساب شما حق ندارید به داعشی ها بخاطر اجرای قوانین اسلامی ایراد بگیریدWink چونکه اونها هم دارن قوانین اسلام اجرا میکنن دیگه؟!غیر از این؟؟با بد حجابها مبارزه میکنن،زنان و مردان بدکار سنگسار میکنن،طبق قوانین اسلامی برده داری و کنیز داری میکننWink
كي گفته داعش قوانين اسلام رو اجرا مي‌كنه؟!
جنابعالي اصلاً شرايط سنگسار رو مي دوني؟
شرايط كنيز داري رو ميدوني؟
اگر نمي دوني بي خود اظهار نظر نكن !
اگر مي‌دوني كه خودت مي‌فهمي كه اين كارهاي داعش ربطي به احكام اسلام نداره و بي‌جا مي كني سفسطه مي كني

براي اينكه يه جوابي بدي هر چيزي رو به هر چيزي نسبت مي‌دي؟؟

سيد محمد خاتمي مسلمان هست
يا نيست
اگر نيست كه خيلي غلط مي‌كنه لباس روحانيت شيعه رو مي پوشه
اگر هست غلط مي‌كنه مي‌گه احكام دين (كه به انسان حيات و آزادگي حقيقي رو مي‌دن) بايد در مقابل آزادي (جفتك اندازي هواي نفس) برن كنار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راوی110 ، قلب
۱۶:۲۸, ۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۹)III I III نوشته است:  سيد محمد خاتمي مسلمان هست
يا نيست
اگر نيست كه خيلي غلط مي‌كنه لباس روحانيت شيعه رو مي پوشه
اگر هست غلط مي‌كنه مي‌گه احكام دين (كه به انسان حيات و آزادگي حقيقي رو مي‌دن) بايد در مقابل آزادي (جفتك اندازي هواي نفس) برن كنار
سید بزرگوار خاتمیHeart سیدترین سید ایرانهWinkWink

و تا ابد در قلب جوانهای ایران هست! با حرفهای شما هم از محبوبیت ایشون کم نمیشه...مثل بعضی ها خودخواه نیست مثل بعضی ها اگر رد صلاحیت بشه کلیپ بیرون نمیده!!

مگر در صدر اسلام خود حضرت علی کنیز و برده نداشت؟؟نکنه شما حضرت علی (علیه السلام) رو هم شیعه و مسلمان نمیدونید؟؟Dodgy

درد خاورمیانه همین که هرکی بلند میشه میگه من اسلام واقعی دارم من رهبر مسلمانها هستم!!

=====================================================
از نظر من آزادی بر همه چیز اولویت داره خیلی وقت پیش یک داستانی در مورد گاندی خوندم چونکه الان ریز جزئیاتش یادم نیسا از یک سایت دیگه دقیق کپی کردم
نقل قول:با خواندن این داستان روانشناسی و پاسخ به سوالات آن بفهمید سطح شعور اجتماعی شما چه میزان است؟

تصور کنید، مردی که همسرش به شدت بیمار است و چیزی به مرگش نمانده. تنها راه نجات یک داروی بسیار گران قیمت است که در شهر فقط یک نفر هست که آن را می فروشد.
مرد فقیر داستان ما، هیچ پولی ندارد، هیچ آشنایی هم برای قرض گرفتن ندارد. به سراغ دارو فروش می رود و التماس می کند. به دست و پایش می افتد و عاجزانه خواهش می کند آن دارو را برای همسر بیمارش به عنوان وام یا قرض به او بدهد. دارو فروش به هیچ وجه راضی نمی شود. به هیچ وجه.
حالا مرد ما دو راه دارد. یا دارو را بدزدد و یا نظاره گر مرگ همسرش باشد.
مرد دارو را شبانه می دزدد و همسرش را از مرگ نجات می دهد. پلیس شهر او را دستگیر می کند.داستان شعور اجتماعی-دنیای روانشناسی
کلبرگ، روانشناس و نظریه پرداز بزرگ قرن بیستم، با طرح این داستان از مردم خواست به دو سوال جواب دهند:
۱- آیا کار آن مرد درست بود؟
۲-
آیا برای این دزدی، مرد باید مجازات شود؟ چرا؟
داستان معروف کلبرگ تمام بزرگان دنیا را به چالش کشید.
وی پس از طرح آن گفت:
از روی جوابی که به این سوال می دهید، من می توانم میزان هوش و شعور اجتماعی شما را تشخیص دهم.
و مهمترین قسمت این آزمایش، پاسخ به سوال “چرا” در سوال دوم بود.
هر کس جواب متفاوتی می داد. حتی سیاستمداران بزرگ دنیا به این سوال پاسخ دادند:
-آری، باید مجازات شود، دزدی به هر حال دزدی است.
– زیر پا گذاشتن مقررات، به هر حال گناه است. فارغ از بیماری همسرش.
– کار آن مرد درست نبود اما مجازات هم نشود. زیرافقیر است و راهی نداشته.
اما هنگامی که از گاندی این سوال را پرسیدند، پاسخ عجیبی داد!
گاندی گفت کار آن مرد درست بوده است و آن مرد نباید مجازات شود. چرا؟
زیرا قانون از آسمان نیامده است.
ما انسان ها قانون را وضع می کنیم تا راحت تر زندگی کنیم. تا بتوانیم در زندگی اجتماعی کنار هم تاب بیاوریم. اما هنگامی که قانون منافی جان یک انسان بی گناه باشد، دیگر قانون نیست. جان انسان ها در اولویت است. آن قانون باید عوض شود.
گاندی گفت انسان بر قانون مقدم است.
کلبرگ پس از شنیدن سخنان گاندی گفت بالاترین نمره ای که می توان به یک مغز داد همین است.
گاندی مغز ششم(بالاترین سطح شعور اجتماعی) است.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]