|
دوشرط اصلی زندگی اجتماعی
|
|
۲۰:۴۷, ۴/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۸ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بانام ویاد خدا
درود بردوستان احترام به عقاید دیگران اولین شرط زندگی اجتماعی(1) هرکس عقیده ای دارد من مسلمان شیعه وپیرو امام مهدی ع هستم . دیگری مسلمان وسنی است .آن دیگر غیر مسلمانن ومسیحی یا زردشتی یا یهودی یا بودائی یا بهائی ویا....است. برخی بیخدا هستند بعضی پوچگرا وغیره .عقیده هرکس برای خودش میباشد ومورد احترام دیگران .هرگز نباید کسی را بخاطر عقیده اش زیر سوال برد ویا ملامت کرد. هرکس عقیده خودرا یا ازطریق خانواده ویا با تحقیق خود بدست میاورد .تنها احترام به عقاید دیگران مارا از درگیری ودشمنی ونزاع باز میدارد.این اولین شرط زندگی اجتماعی است. تو میتوانی با همکیش خود زندگی مشترک داشته باشی اما نمیتوانی دربرابر عقیده دیگران بایستی. مردم در انتخاب باور آزادند چون خداوند اورا درانتخاب سرنوشت آزاد آفریده است . اگر ازشما درباره عقیده خود پرسشی نمود میتوانی اورا راهنمائی کنی همین ونه بیش. خوشبختانه قانون اساسی جمهوری اسلامی موید آزادی در اندیشه وعقیده است وکسی را بخاطر داشتن هر عقیده ای نمیتوان بازخواست نمود . البته جای تاسف است که در عمل تنها برخی از عقاید وادیان ومذاهب برسمیت شناخته شده است که باید درآینده حتما درآن تجدید نظر شود . در نهایت باید بدانیم که هر کس بر این باور است که باور او کامل است وتنها در سایه یک گفتمان سالم وبدون تعصب میتوان به عیوب باور خود پی برد وآنرا اصلاح نمود . هیچوقت برای اصلاح باورها دیر نیست .هرگز باورهای خودرا به دیگران تحمیل نکنید وبجای بیان عقاید خود از دیگران بپرسید. 2-احترام به قانون دومین وآخرین شرط زندگی اجتماعی است تازمانی که فرد تنها زندگی میکند مشکلی با کسی نخواهد داشت اما زندگی با دیگری سرآغاز مشکلات ودرگیری است.اولین مجموعه اجتماعی خانواده است وبعد اجتماعات سیاسی تا برسد به کشور وبعد سازمان ملل .در تمامی این اجتماعات قطعا احترام به عقاید دیگران مشگل گشا نیست چون درعمل عقاید گوناگون موجب تضاد ودرگیری میشود .برای حل این معضل احترام به قانون تنهاراه میباشد . چون قانون محصول اراده جمع است واحترام به قانون نوعی احترام به عقاید افراد است. شاید ریشه شرط اول زندگی اجتماعی به همین قانون باز گردد .چه عقیده یک فرد قانون درون اوست ودر بیرون هم قانون جمع است که از تلاقی قوانین درونی به یک برآیند میرسد. بنابراین اگر بطور کلی بگوئیم که احترام به قانون چه عقیده فردی وچه قوانین اجتماعی شرط لازم وکافی برای یک زندگی سالم میباشد کاملا سخنی بجاست.البته هر قانونی کامل نیست ومیتواند تغییر واصلاح گردد عقاید افراد در مباحث منطقی قابل اصلاحند وقوانین جامعه از طریق مجالس قانونگذاری نیز تغییر پذیر است .تنها یک مورد بطور استثنا وجودارد وآن انقلاب است که در سراسر عمر یک انسان شاید یکبار ویا دوبار روی دهد چرا که این قانون عمومی نیست .این روش شورش وطغیان علیه وضعیت موجود است که در فرد موجب میشود کلیه باورهای خود بدور ریخته وخودرا تخلیه کند ودوباره اندیشه خودرابسازد ودر جامعه بساط یک نظام را برچیده وسیستمی نو برپا کند . |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۰, ۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۲ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با یاد ونام خدا درود برشما وتشکر از اینکه مباحثه میکنید درخواست کردم که پرسشهایتان را مرتب وبا شماره بنویسید .نشد خوب عادت کرده اید .مهم نیست اما من مرتب وبا شماره مینویسم که شما راحت بتوانید بهره برید 1-در مورد 5 دین ظاهرا استاد بنده وهمچنین خودم در این باب قبلا نوشته هائی دارم میتوانید بدانجا مراجعه کنید چون جای این بحث دراین پست نیست درهرحال طبق فرموده قرآن ما 5 پیامبر آورنده دین داشته ایم وطبق همان کتاب به 5 مورد در دو آیه اشارت رفته است .پس باید آن 5 مورد را با 5 پیامبر تطبیق کنیم .اینجا بحث مفصل تاریخ ادیان است که میتوان درجای خود مطرح کرد وبا خانم نادیا هم دچار مشکل نمیشویم. 2-برای بنده همه افراد محترمند باهر عقیده ای وفرقی هم نمیکند چون بجز عقیده خودم که ازآن دفاع میکنم بقیه را در مسیر درست نمی بینم وهرگاه کسی مایل بود بااو بحث میکنم وهردو از مباحثه بهره خواهندبرد.انحراف انحراف است بهر میزان که باشد. 3-در مورد آزادی در اروپا این امر نسبی است وایدال کامل نیست ولی نسبت به ایران خودمان خیلی بهتر است لااقل درآنجا تحت عناوین گوناگون باورمندان دیگررا زندانی اعدام ومحدود نمیکنند (به لیست زندانیان واعدامی های تاریخ انقلاب مراجعه کنید) 4-اقدام اسرائیل غلط است مانند نحوه ایجاد واستمرار تجاوز به حریم فلسطینیان
|
|||
|
۱۴:۳۱, ۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۰)Mforootaghe نوشته است: فروتقه گل ، من تو ارسال قبلی یک سوال و یک درخواست داشتم . دیگه شماره زدن ایا نیاز بود؟ درخواستم برای توضیح اون ادیان بود که لطف کردید و فرستادید دنبال نخود سیا ، اشکال نداره . درمورد سوم هم اطلاع نداشتن از موضوع موجب میشه چنین پاسخی بیان کنین . متن قوانین رو مطالعه بفرمایید و حتی قوانین کشورهای مثلا متمدن رو . احتمالا شما دلت به حال کسی که مجرم به جرم جاسوسی ، اخلال در نظم عمومی و ... مجازات میشه میسوزه ، جالب هست بدونین مثلا شما شنیدی در اون جوامع شما میتونی هر مثلا نقد و کاریکاتور و ... نشر بدی و کسی هم کاری به شما نداره و میتونین انبیا رو مورد تمسخر و ... قرار بدید و کسی هم به شما کاری نداره ولی این عمل در داخل کشورهایی که وانن اسلامی هست جرم شناخته میشه . مثلا : نقل قول:قانون مجازات اسلامیایا اروپا در قوانینش این جرم یا چیزی شبیه به این رو به رسمت میشناسه ؟ اگه میشناسه میشه بیان کنین؟ نقل قول:خوب محارب کیه؟ هر کسی که برای ایجاد رعب، وحشت و سلب آزادی و امنیت مردم دست به سلاح ببرد، محارب و مفسد فیالارض میباشد نص ماده 183 قانون مجازات اسلامی . حالا شما بیا بگو ما چنین و چنان. وقتی اطلاع از قوانین نداری و از خیلی مباحث حقوقی و اسلامی لطف کنین بدون اطلاع نظریه پردازی نکنین . شخصا احترام بزارین مشکلی نیست ولی نظریه پردازی و ... لطف کنین بدون پشتوانه کلامی نگین. خوب الان شما چه طور میخوایین مقایسه کنین؟ یا مثلا کسی که محارب و یا .... شناخته میشه چطور میخوایین مطابقت بدین با قوانین اروپایی ؟ مثلا کسی که مشمول حکم زنا میشه رو شما در قوانین اروپایی میشه بگید چطور مجازات میکنن؟ یا مثلا کسی که مجرم به جاسوسی و ... قوانین رو چطور میخوایین کنار هم بزارین؟ ایا قوانین اروپایی یا قوانین داخلی؟ یه نمونه از این کشور ترکیه خدمت شما عرض کنم ، کشوری که خیلی تلاش داره تا وارد اتحادیه اروپا بشه ، چندین سال پیش بهش گفتن تو قوانینت بیار که زنا جرم نیست ، این خبرش توی سال 2004 پخش شده بود و خیلیا فشار اوردن که این کار خلاف هست و ... . ببین عزیزم قوانین اون متمدنا چطوریاس . حالا شما بیا و بگو اونجا چرا اونطوری اینجا چرا اینطوری . یه سر به مواد 19 و شقوقش و ماده 20 میثاق حقوق مدنی و سیاسی بزنین . نقل قول:ماده 19امیدوارم متوجه بشید که این مطالب چیو میخواد برسونه . (۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۰)Mforootaghe نوشته است:اما پرسشی که داشتم همون اخرین مورد بود که بازم بر اثر عدم اطلاع پاسخ دادید . |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۴ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر بهرحال هرمورد پاسخش کافی نیست دوباره بپرسید بنده درخدمتم در مورد آزادی دراروپا عرض کردم نسبی است یعنی آزادی هست اما مواردی هم دچار مشکل است مانند همان انکار هولوکاست که باید برطرف شود وخلاف آزادی بیان است. درایران هم همانگونه که اشاره کردید مواد قانونی وجوددارد و نظر بنده را تائید میکند که اسلام به عقیده دیگران احترام میگذارد. اما درعمل ما کار دیگری میکنیم مثلا اینکه شما تلاش میکنید به بهائیت ایراد بگیرید همین خطای شماست که موجب برخورد با دیگران میشود. شما باید به عقیده یک بهائی احترام بگذارید اگرچه با آن مخالفید وقانون هم همین را گفته است وشما مراعات نمیکنید این دیگر مشکل شماست . درمورد برخورد با مجرمان سیاسی تا دلتان بخواهد اطلاعات موجود است وستمها بسیار . اگر در اینجا نوشته شده است وعمل نمیشود دراروپا عمل هم میشود .اقدام دادگاه های آمریکا علیه تصمیمات ترامپ یک نمونه است که محال است کسی در ایران بتواند علیه اقدام رهبری قدم بردارد پیروز باشید |
|||
|
۱۶:۲۹, ۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۲)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا فروتقه گل 1- این که میگی نسبی هست ، ایا نمیتونه بدین معنا باشه که هرجا نیاز بود باشه و هرجا دلش خواست تفسیر و تاویل و بگه حالا اینجا نباشه ؟ (۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۲)Mforootaghe نوشته است: درایران هم همانگونه که اشاره کردید مواد قانونی وجوددارد و نظر بنده را تائید میکند که اسلام به عقیده دیگران احترام میگذارد. اما درعمل ما کار دیگری میکنیم مثلا اینکه شما تلاش میکنید به بهائیت ایراد بگیرید همین خطای شماست که موجب برخورد با دیگران میشود. شما باید به عقیده یک بهائی احترام بگذارید اگرچه با آن مخالفید وقانون هم همین را گفته است وشما مراعات نمیکنید این دیگر مشکل شماست .2- عزیزم نکنه شما معتقدی اگه کسی یه سیلی زد اونطرف رو نگهدار بزنه ؟ کسی که به خط قرمز اعتقادات وارد میشه رو باید چی کار کرد ؟بعدشم مگه شما نمیگی نقد کنیم؟ خوب من و دیگر محققین ایا توهین میکنیم؟ نقد میکنیم . درخالی که طرف مقابل چه بهایی چه وهابیی چه .... توهین تهمت افترا و نسبت کذب و ... روانه عقاید شیعه میکنن . اگه شما توهین توی مستندات دیدید بیان کنید خوشحال میشم . دلم میخواد این عبارت رو درک و ترحمه کنین این نوع برخورد رهبران بهایی با افرادی مثل شما هست . «من ینکر هذا الفضل الظاهر الباهر المتعالی المنیر ینبغی له بان یسئل عن أمه حاله فسوف یرجع الی اسفل الجحیم» (گنج شایگان در لوح حبیب مراغهای، ص ۷۸). یا مثلا اگه کسی به شما بگه : «قل من کان فی قلبه بغض هذا الغلام دخل الشیطان علی فراش أمه» گنج شايگان ص 79 اگه دوس داری یچی بگم قشنگ تفهیم بشه عداوت غیر مسلم بر شیعیان رو . و یا یکی به شما بگه دین ما همه چیز رو پاک میدونه و اصلا نجس و خبیث ندارم ولی همین دین منکرین خودش و دگراندیشان رو نجس و خبیث و کافر میدونه . جناب فروتقه وقتی کسی به خونه شما حمله میکنه در رو بازتر و راه رو ازادتر و وسایل خودتون رو در اختیار اون درد نمیزارید میزارید؟ شما که ادعای مسلم بودن و پیروی از اخل بیت دارین ، اگه فرزند شما رو تبلیع کنن چه میکنین؟ میگید اطلاع ندارم یا اینکه بزار تبلیغ کنه بچم عاقله خوب و بدو تشخیص میده ( چون منم نمیتونم بهش مسیر رو دیگه نشون بدم چون سن بلوغ رسیده ) شمایی که مثلا شیعه هستی بیا نشونت بدم در نگاه یم بهایی جایگاهت چیه گل من . در نگاه فرق دیگم خواستی بگو ئلی مثل اینکه شما این بهاییا رو دوست داری ازادی داشته باشن رو برات میگم لعمرالله حزب شيعه از مشركين از قلم اعلي در صحيفه حمرا مذكور و مسطور. ادرسش ؟ این متن رو اشراق_خاوری ، توی مائده_آسمانی، ج 4، صص140 و 141 از بهاءالله نقل میکنه . یا بزار اینم بگم شاید متوجه بشید که نقادی کردن فرق ضاله علتش چیه نقل قول:اقتدارات صفحه ۲۶۹اگه شما شیعه هستی باید این متن رو درک کنی . چون شما و خیلیا با پوزش فراوان گوشتون دنبال بوغچی های دکراندیشان گمراه و ... هست ، دنبال مظلوم نمایی و اثبات حقوق اونها هستین. اون متن بالا رو اگه بخونی ممکنه یکم به فکر این افتاده باشی که دشمن موعود امتها چه خوابی برای شما دیده . حالا شما بازم بیا تکرار کن که چرا ایراد میگیری . محققینی چون من ایراد نمیگیریم بلکه در پاسخ به شبهات چنین فرق ضاله و مکاتب و مذاهب ساختگی همچون مرزبانانی هستیم که مانع ورود خلل دز اعتقادات ( اگه بگم سستی مثل کسانی که فقط دنبال ایراد نادرست از اسلام هستن بیجا نگفتم ) میشیم. حالا بیا و بازم بگو اونها بیان و ازادی نشر عقیده داشته باشن. ازادی عقیده رو شما در اثار بهالله بیا و مشاهده کن نقل قول:هیچ لذتی اعظمتر در امکان خلق نشده که کسی استماع نماید آیات آن را و لِمَ و بِمَ در حق کلمات آن نگوید و مقایسه با کلام غیر او نکند / اینم تو کتاب بدیع ص 145 اومده . - خلاصش اینه منهرچی گفتم لم و بم نداریم . ایا اسلام اینو میگه؟ نگران نباش اونها کارهای خودشون رو میکنن . اگه میینی که مثلا میگن فلانی رو به جرم عقیده و .... گرفتن و ... بدون داستان دست کیه . بزار یه مورد دیگم فقط تیتر وار بگم ، میگن تعطیلی مغزه و پلمپ و ... (حتما شنیدید ) ، تو خبرهاشون قید میکنن چرندیاتی که واقعا ادم خندش میگیره . مامور بهداشت میره حکم پلمپ میگیره تو خبرش میزنن مامورین نظام. جناب فروتقه طبق قانون حق نشر و تبلیع ندارن درسته؟ خودتون هم تاکید دارید بر این ولی اگه کسی چنین بکنه ایا مجرم هست یا نه؟ پس نیایین پی حرفای ننه من ... اینها رو پیگیر باشین. یکم تفکر کنین . این نمونه هایی از برخودرد با دگر اندیشان بود از این دیانت . یا مثالی اشکار و جهانی که خبرش خیلی شنیدید بحث کشتار مسلمانان در میانمار توسط بودایی ها بود . چرا باید به جرم مسلم بودن سوزانه بشن ؟ ایا اون کشورهای مثلا متمدن این رفتار رو محکوم کردن؟ و هزاران مثال که بخوایین براتون میگم . به یک بهایی به عنوان هم وطن احترام گذاشته میشه تا زمانی که خلاف وانین ونظم کشور و اخلال دز اون رخ نده و فرقی نمیکنه بعدش فرد مسلم باشه یا بهایی یا هر دیانتی . دقت نکردید در متن پیشین . (۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۲)Mforootaghe نوشته است: درمورد برخورد با مجرمان سیاسی تا دلتان بخواهد اطلاعات موجود است وستمها بسیار . اگر در اینجا نوشته شده است وعمل نمیشود دراروپا عمل هم میشود .اقدام دادگاه های آمریکا علیه تصمیمات ترامپ یک نمونه است که محال است کسی در ایران بتواند علیه اقدام رهبری قدم بردارد پیروز باشیددر انجا چی نوشته شده و عمل نمیشه ولی در اروپا عمل میشه؟ چرا ترسان و لران متن رو بیان میکنین؟ چه عجب یه نمونه هم پیدا کردید اونم درباره ترامپ . شما درباره رهبری پیدا کن و ببر مجلس و بیان کن . جالبه که تو مباحث مختلف مخصوصا اقلیت ها نظرات جالبی دارین ولی اینجا سکوت اختیار میکنین و از بیان مطالب ترس دارین . پ.ن : ممکنه دوستان بگن سینا دوست داره طولانی بنویسه که کسی نفهمه چی بچیه ، اما من کامل و ریز نکته میگم که اهل تحقیق برن دنبالش و اوناییم که حالش رو ندارن کامل درک کنن. |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود برشما متاسفانه مطلب پست مرا بکجاها کشانیدید اصل مطلب من در یک خط زیر است عقاید افراد محترم است اما در عمل قانون حاکم است همین اگر شما موافق نیستید نظر شما محترم است وبنده بشما اسائه ادب نمیکنم وتا کنون هم همینگونه عمل کرده ام والسلام اما درمورد برخی مطالب گفته شده 1- نسبی است یعنی آزادی بطور کامل در همه جا نیست مواردی درغرب هست ودراینجا نیست وبلالعکس . همه جا سیاه یا سفید نیست بلکه هم سفید است وهم سیاه مثال اگر هولوکاست نقدش درغرب خلاف است بد است اما درایران میشود نقد کرد خوب است . 2-شما هرگز درنوشته های بنده دقت نمی کنید اگر در مورد عمل قانون حاکم باشد دیگر کسی سیلی نمیتواند بزند چون مقابله بمثل خواهد شد.اما شما هرگز حق ندارید بدایتا یک بهائی یا وهابی را مورد اهانت قرار دهید .این بیحرمتی به انسان است. 3- مطالبی را که از کتب بهائیت مطرح کردید ارتباطی به بنده ندارد وهر بهائی میتواند بدان معتقد باشد واز نظر بنده محترم است اما درحد عقیده واگر مایل بود با هم بحث میکنیم همین 4- درمورد مصداق خلاف رهبری همین بس که رئیس جمهور نمیتواند خلاف نظر رهبری اعلام نظر کند وای بحال دیگران پیروز باشید
|
|||
|
۱۸:۴۱, ۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۶)Mforootaghe نوشته است: فروتقه جان ، بنده بحث شما رو به جایی نکشوندم بلکه شما خواستی منحرف کنی . سیر بحث رو انتخاب موضوع رو نگاه بنداز. وقتی قانون وجود داره و صریح هم بیان کرده ولی شما دوست دارین تغییر کنه چرا ؟ چون احساس میکنین که به برخیها داره اسیب میرسه ، به کیا ؟ به فرق هایی که دلخوش به اسیب رسوندن به نظام و اسلام هستن. ایا بنده به کسی توهین کردم ؟ اگه نقل قولهایی که میشه رو توهین میدونین ؛ این نقل قولها سخنان خود اونها هست ، ایا شنیدن این سخنان در نگاه شما توهین مخسوب میشه پس برای شما و همفکرانی که مثل شما هستن وواقعا متاسف هستم . ایا نقد تفکرات وهابیت اونهم نقل عقاید و گفتار خود بزرگان و رهبران اون ، توهین محسوب میشه ؟ خوبه مثل بعضیا قیچی شده مطالب رو نقل نمیکنم که بعدا پشیمون بشم . بهاییت و وهابیت وسایر فرق ضاله کمر به نابودی اسلام و مهدویت بستن و بعد شما بنده رو مورد خطاب قرار میدی که چرا بهشون نقد میکنی. نگاه خجسته ای داری واقعا ؟ من هم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه چون ادعای مسلمانی میکنی ولی ازاعتقاداتون هیج دفاعی نمیکنی. پس اون اعتقاد رو قبول نداری . و اینم حاصل شد که در مقابل دشمن قسم خورده دستتون بالاس چون در نگاه اون تفکر شما خبیث ، نجس و مافر هستین در حالی که شما با رویی باز این رو میپذیرید . درباره چیمیخوایین بحث کنین؟ درباره اینکه یک بهایی فی ذات خوب هستش و اعتقاداتش ربطی به خودش نداره ؟ یا اینکه درباره مباحث بهایی میخوایین بحث کنین ؟ در هر دو موضوع بنده اماده هستم . فقط یادتون باشه وقتی وارد بحث میشید یادتون باشه چیا گفتین و نزنین زیرشون . اگه کلامی بود و بحثی جدا بفرمایید در غیر این صورت پیشنهاد میکنم نتیجه گیری رو با خواننده بزاریم . در مورد اخرین شماره ، یه سر به قانون بزنین ( اینقدر که شمارو ارجاع داده بودم انتظار داشتم با پاسخهایی بهتر رو برو میشدم ولی ... . منتظر اعلام موضوع هستم . اگه خاستین هم به استاد و دیر دوستان بگید بیان کمکتون. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۰۹ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما وشب بخیر برادر عزیزم همانگونه که بارها نوشتم من مسلمان وپیرو اهلبیتم ومن تنها ازاین باور دفاع میکنم وتمامی مطالبم دراین سایت مبتنی برهمین باور است اگر برآن نقددارید بنویسید .من کاری به نقد شما بردیگر مرامها وادیان ومذاهب ندارم بروید با معتقدانش بحث کنید . با من در باورهایم بحث کنید تا پاسخ بدهم ویا بیاموزم. برای آخرین بار در باره این پست تکرار میکنم عنوان پست دوشرط اصلی زندگی اجتماعی احترام به عقاید دیگران اولین شرط زندگی اجتماعی(1 2-احترام به قانون دومین وآخرین شرط زندگی اجتماعی است این پست بنده برگرفته از کلام خدا وروایت معصوم است ومن برای دیگران نوشته ام اگر این امر مخالف اسلام است آنرا نقد کنید والا بپذیرید واگر دشوار است برایتان سکوت کنید من به نظرات شما احترام میگذارم ضرب المثلی است که میگویند 1000 دوست کم است ولی یک دشمن زیاد شما مرا که مسلمان وپیرو اهلبیتم بسادگی نمیپذیرید آشکار است که تنها بدنبال شناخت دشمنان خود هستید پس روزی میرسد که دیگر جز دشمن در اطراف خود نمبینید راهی که مسوولان ما تاکنون طی کرده اند .موفق باشید |
|||
|
۲۰:۲۳, ۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۰۶)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا برادر گرامی شما اگه با نظام و قوانین و ... مشکل دارین میتونین این رو از طریق دیگه بیان کنین و اگه مطلبی میزنین و نقد میشید و دوست ندارید نقد بشه میتونین بزنین نقد نکنین . گرامی همون دینی که شما ازش این اینهارو برداشت کردید ، همون کتاب و سیره به من یاد داده در مقابل تهاجم مخالفین خودم رو اماده کنم و مقابله کنم . اگه شما فقط دنیا رو در اینجا میبینین و دوست دارین مطالب و دلگویه بنویسین مشکلی نداره . زین پس مطالب شما رو به عنوان فقط دلگویه فقط مطالعه میکنم . ولی در نظر بگیرین که اگه کلامی خلاف وجود داشته باشه موضوع رو به نقد میکشم . وقتی نقد کردم یعنی برداشت شما از اون مطالبی که دارید اشتباه هست . نمونش همین نوع نگاهتون نسبت به استفاده ابزاری و بازی بودن ازادی بیان در کشورهای اروپایی و ... هست که نهایتش بیان کردین که بله اونجا ازادی نسبی هست ولی هست . ولی جالب تر این هست که شما به نوعی از فرقه ها و مکاتب منحرف سخن بیان میکنین که اگه کسی مباحث پیشین شما رو ندونه احساس میکنه گوشه چشمی به حقانیت اونها دارین . عزیزم ازادی و ابراز احترام جای خودش ولی بازم تاکید میکنم کسی که مخالف قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران رفتار کنه مجرم و مستوجب مجازات هست ، و این خلاف عقل هم نیست . الان اینهمه افراد با تفکرات مختلف در جامعه ما دارن زندگی میکنن ایا اینها رو کسی کاری داره ؟ ایا الان مسیحیان ویهودیان و ارامنه و .... در جامعه ما بهشون بی احترامی میشه ؟ شما کلامتون رو چرا درباره فرقه های ضاله ترسان و در پشت احترام بیان میکنین؟ گرامی اینقدر تحت تاثیر مطالب و مظلوم نمایی گروه ها قرار گرفتین که فراموش کردین اساس تفکر چی بوده . (۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۶)Mforootaghe نوشته است:وقتی میگی از نظر من محترم هست ، یعنی عقایدشون و تفکراتشون رو قبول دارم : (۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۰۸)Mforootaghe نوشته است: 2-آئین در وجود هر شخص است خودش توی هوا وجودندارد احترام به شخص یعنی احترام به همه معتقداتش خواه خدا ناباور باشد یاصوفی یاتفکر طاهری یا وهابیت یا ازلی یا بابی یا بهائی یا بازم بنویسم صد مورد دیگر هم میشناسمعزیزم وقتی به کفار احترام بزاری روشون زیاد میشه نمونش پیروان خدای زندانی ، عزیزم فروتقه گل فرقههای مختلف در ترویج جاسوسی، تخریب ادیان الهی، عادیسازی برخی اقدامات غیراخلاقی، توهین و تمسخر روحانیت ادیان، بدعت و نشر اکاذیب ووووووو توسط استعمار گران غربی بوجود اومدن نه برای تعالی و ... پس وقتی احترام بزاری بهشون و بگی من به دینش کار ندارم و به شخصیت و منشش کار دارم نتیجش میشه یه چیزایی که عواقبش با خودتون هست . وقتی شخصی به دیانت شما توهین و هتاکی میکنه و شما چنین سکوت میکنین و عقیده اون رو محترم میشمرین نشون میده چقدر محب هستین . توی چنین بحثهایی شما هرگز نمیتونین نتیجه صحیح رو پیشبینی کنی ( شمای فروتقه منظورم هست ) چون وقتی بحث به مباحث مربوط به فرقه ها کشیده میشه با ندانستن ( یا به ندانستن زدن خودتون ) میگید اطلاع ندارم و به من چه مربوط هست درحالی که وقتی از اونها اطلاع ندارید چرا میگید که باید ازادی بیان و تبلیغ داشته باشن؟ متاسف هستم برای نگاه شما . اگه دوست داشتید بازم بنویسید ولی این بحث برای بنده ختم شده هست چون هویدا شد به معنای کامل که خودتون خلاف پست ابتداییتون رفتار میکنین و فقط برای فریب اذهان ، دم از احترام به عقاید میزنین . برید و با اشخاصی که به ریشه دینتون رو دارن میزنن محبت و احترام بزارید و اسمش رو بزارید احترام متقابل ![]() (۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۷)Mforootaghe نوشته است: مردم در انتخاب باور آزادند چون خداوند اورا درانتخاب سرنوشت آزاد آفریده است . اگر ازشما درباره عقیده خود پرسشی نمود میتوانی اورا راهنمائی کنی همین ونه بیش.خدای متعال انسان رو مختار افرید ولی براش چی فرستاد ؟ برای چه کاری پیغمبر فرستا ؟ برای چی عقل داد ؟ مرسی از دستور اخلالقیتون که با رنگ قرمز تو متن بالا مشخص کردم 1- این رو میشه بگین از کجای ایات و یا روایات استنباط کردین ؟ چون این حرف مستقیم داره میگه حق نقد نداری . اگه دین من چنین گفته پس فرقی با گفته خدای زندانی تنها نداره که میگه لم و بم جایز نه . همین یه سوال رو لطف کنین اگه موجود بود پاسخ بدید . پاسخ بدین یا ندین مهم نیست فقط امیدوارم بدون حاشیه و بدون ترس و نگرانی و لاپوشونی و ... پاسخ بدین . در پناه خدا باشین .
|
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۱۵ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
با نام ویادخدا
درود برشما وتشکر در این مطالب شما اتهامات بسیاری است که با نوشته های بنده سخت منافات دارد ونمیدانم که شما بدنبال چه هستید ؟ درذهن شما دشمن یابی بیش از حقیقت یابی خلجان دارد ولذا کمتر به اصل مطلب میپردازید وبه حواشی بیشتر توجه میکنید .قطعا بار شما بمقصد نمیرسد چرا که من درچارچوب باورم نظرم را نوشته ام وشما هم تاکنون بیش از 100 خط برآن نقد کرده اید وهنوز هم مشکل شما حل نشده است .بارد یگر رئوس مطلب خودرا مینویسم اگر ایرادی برآن عقلا وشرعا وقانونا دارید بنویسید دوشرط اصلی زندگی اجتماعی احترام به عقاید دیگران اولین شرط زندگی اجتماعی(1 2-احترام به قانون دومین وآخرین شرط زندگی اجتماعی است ضمنا احترام به عقاید دیگران بمعنای پذیرش آن نیست بلکه اجازه میدهد که در کنار یکدیگر زندگی کنیم وزمینه مباحثه مثبت را فراهم سازیم والا فرار از دیگران چه سودی دارد؟ احترام به قانون دیگران را وامیدارد تا به یکدیگر اهانت نکنیم وناسزا نشنویم اگر ایرادی براین مطلب هست بنویسید اما بدون حاشیه .درپایان خودتان اصول پایه این نظررا درقانون اساسی به بنده نوشتید بهمان ها دوباره خودتان نگاه کنید پیروز باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

چه عجب یه نمونه هم پیدا کردید اونم درباره ترامپ .