|
دوشرط اصلی زندگی اجتماعی
|
|
۲۰:۴۷, ۴/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۸ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بانام ویاد خدا
درود بردوستان احترام به عقاید دیگران اولین شرط زندگی اجتماعی(1) هرکس عقیده ای دارد من مسلمان شیعه وپیرو امام مهدی ع هستم . دیگری مسلمان وسنی است .آن دیگر غیر مسلمانن ومسیحی یا زردشتی یا یهودی یا بودائی یا بهائی ویا....است. برخی بیخدا هستند بعضی پوچگرا وغیره .عقیده هرکس برای خودش میباشد ومورد احترام دیگران .هرگز نباید کسی را بخاطر عقیده اش زیر سوال برد ویا ملامت کرد. هرکس عقیده خودرا یا ازطریق خانواده ویا با تحقیق خود بدست میاورد .تنها احترام به عقاید دیگران مارا از درگیری ودشمنی ونزاع باز میدارد.این اولین شرط زندگی اجتماعی است. تو میتوانی با همکیش خود زندگی مشترک داشته باشی اما نمیتوانی دربرابر عقیده دیگران بایستی. مردم در انتخاب باور آزادند چون خداوند اورا درانتخاب سرنوشت آزاد آفریده است . اگر ازشما درباره عقیده خود پرسشی نمود میتوانی اورا راهنمائی کنی همین ونه بیش. خوشبختانه قانون اساسی جمهوری اسلامی موید آزادی در اندیشه وعقیده است وکسی را بخاطر داشتن هر عقیده ای نمیتوان بازخواست نمود . البته جای تاسف است که در عمل تنها برخی از عقاید وادیان ومذاهب برسمیت شناخته شده است که باید درآینده حتما درآن تجدید نظر شود . در نهایت باید بدانیم که هر کس بر این باور است که باور او کامل است وتنها در سایه یک گفتمان سالم وبدون تعصب میتوان به عیوب باور خود پی برد وآنرا اصلاح نمود . هیچوقت برای اصلاح باورها دیر نیست .هرگز باورهای خودرا به دیگران تحمیل نکنید وبجای بیان عقاید خود از دیگران بپرسید. 2-احترام به قانون دومین وآخرین شرط زندگی اجتماعی است تازمانی که فرد تنها زندگی میکند مشکلی با کسی نخواهد داشت اما زندگی با دیگری سرآغاز مشکلات ودرگیری است.اولین مجموعه اجتماعی خانواده است وبعد اجتماعات سیاسی تا برسد به کشور وبعد سازمان ملل .در تمامی این اجتماعات قطعا احترام به عقاید دیگران مشگل گشا نیست چون درعمل عقاید گوناگون موجب تضاد ودرگیری میشود .برای حل این معضل احترام به قانون تنهاراه میباشد . چون قانون محصول اراده جمع است واحترام به قانون نوعی احترام به عقاید افراد است. شاید ریشه شرط اول زندگی اجتماعی به همین قانون باز گردد .چه عقیده یک فرد قانون درون اوست ودر بیرون هم قانون جمع است که از تلاقی قوانین درونی به یک برآیند میرسد. بنابراین اگر بطور کلی بگوئیم که احترام به قانون چه عقیده فردی وچه قوانین اجتماعی شرط لازم وکافی برای یک زندگی سالم میباشد کاملا سخنی بجاست.البته هر قانونی کامل نیست ومیتواند تغییر واصلاح گردد عقاید افراد در مباحث منطقی قابل اصلاحند وقوانین جامعه از طریق مجالس قانونگذاری نیز تغییر پذیر است .تنها یک مورد بطور استثنا وجودارد وآن انقلاب است که در سراسر عمر یک انسان شاید یکبار ویا دوبار روی دهد چرا که این قانون عمومی نیست .این روش شورش وطغیان علیه وضعیت موجود است که در فرد موجب میشود کلیه باورهای خود بدور ریخته وخودرا تخلیه کند ودوباره اندیشه خودرابسازد ودر جامعه بساط یک نظام را برچیده وسیستمی نو برپا کند . |
|||
|
۲۱:۲۳, ۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ارادت خدمت Mforootaghe گرامی ، وقتتون بخیر .
(۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۷)Mforootaghe نوشته است: بانام ویاد خدا عیدتون مبارک . یه نکته توی متنتون بود و چون نمیخوام بحث کنم فقط میگم خیلی ریز یه مغالطه زیبا انجام دادین . کسی که متوجه شد که شد و کسی هم که نشد زیاد مهم نیست . (۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۷)Mforootaghe نوشته است: خوشبختانه قانون اساسی جمهوری اسلامی موید آزادی در اندیشه وعقیده است وکسی را بخاطر داشتن هر عقیده ای نمیتوان بازخواست نمود . البته جای تاسف است که در عمل تنها برخی از عقاید وادیان ومذاهب برسمیت شناخته شده است که باید درآینده حتما درآن تجدید نظر شود .خیلی با دقت این متن رو گزینش کردید ولی اگه کمی اشراف به قوانین و روحشون داشته باشین متجه میشید ظاهر جمله زیباست ولی داخلش .... / من فعلا وقت بحث ندارم شرمنده ولی دوستان دقت کنن توی متن . قانون اساسی اصول دیگه ای هم داره و البته قوانین دیگر رو هم باید نگاه کنین و البته شرع مقدس رو . در پناه خدا باشید در این شب عزیز . |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما عید شما هم مبارک ممنونم که نظر خودرا نوشتید البته با ابهام واشاره انشاء الله در فرصت مناسب صریحا موارد را بنویسید تا بنده هم آنرا یاد بگیرم واگر پاسخی هم لازم باشد بنویسم پیروز باشید |
|||
|
۲۱:۴۲, ۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متن خوبی نوشتید یک نکته اضافه کنم:
یک بهایی خوب، یک بهایی مرده است. |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۴/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۳۰ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما وتبریک عید مبعث متن بنده اگر خوب است که ممنون واگر ایرادی دارد بفرمائید احترام به عقیده دیگران فارغ از اینکه ما با آن موافق نیستیم یک اصل مسلم در زندگی انسان هاست والا نباید امروزه شاهد حضور داعش وطالبان والقاعده باشیم بهائیان نیز ایرانی اند واین سرزمین متعلق به آنانست .اگر میتوانیم وقادر هستیم که دنیا را مسلمان کنیم بهتر است از داخل کشورمان آغاز کنیم و ضمنا بد نیست دلیل این جمله را هم بنویسید (یک بهایی خوب، یک بهایی مرده است.) ممنونم |
|||
|
۱:۱۶, ۵/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۶ ۱:۱۶ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عقیده دیگرانی که ازش دفاع میکنی در حقیقت داعش و طالبان و القاعده ای از مدل دیگر است و همه شان توسط استعمار گران صهیونیستی و نابود تشکیل شده اند. دشمنان توسط فرقه سازی و اختلاف افکنی و فریب به دنبال هرج و مرج و کسب قدرت هستند. حالا شما ماموریت داری این جریان هارو عادی جلوه بدی وارد آتش جهنم خواهی شد فرض کن موفق شدی و همه رو گول زدی آخرش که چی؟ چی گیرت میاد؟؟؟ خیلی خلمنگی |
|||
|
|
۴:۳۸, ۵/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۶ ۴:۵۱ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بانام ویادخدا
درود برشما صبح بخیر وعیدتان مبارک خواهرعزیزم مطلب شما چند اشکال دارد 1- بنده از هیچ تفکری دفاع نمی کنم بجز عقیده خودم که در پست آمده است وظیفه دفاع از عقاید دیگران برعهده خودشان است. عرض بنده دراین پست احترام به عقاید دیگران است تا به عقیده شما احترام بگذارند.اگر شما این امررا قبول ندارید دلیلتان را بنویسید. 2-بقیه نوشته های شما بی احترامی واتهام بی دلیل به بنده است که این هم ناشی از اشتباه شما می باشد اگر به اصل احترام به عقیده دیگران باور میداشتید این بی احترامی را نمیکردید آن هم در این شب وروز بزرگ . بخاطر این عید عزیز شمارا می بخشم اما منتظر نظرات منطقی شما نیزهستم پیروز باشید. |
|||
|
۱۰:۱۲, ۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۴۲)غریب نوشته است: متن خوبی نوشتید یک نکته اضافه کنم: جناب غریب فقط یک نکته اضافه کنم برای شم البته تکراریه تومواردی تذکر داده شده . حالا شما بهایی ها رو مثال زدید اما بنده برای پیروان اقلیت هایی که در قانون اساسی به رسمت شناخته شدن در انجام مواردی که ذکر شده براشون رو هم میتونم بگم ولی فعلا بزارید روی غیر اقیلت ها یکم توضیح داده بشه تا رفع اشکال بشه . جناب فروتقه گرمی این رو پاسخ کامل ب حساب نیسارین چون پاسخ ها رو پیشتر دادم ولی فقط تذکر و بقولی فلش بک هست . ایا بهایی ها زندگی نمیکنن در جامعه ما؟ ایا کسب و کار نمیکنن؟ بگذریم فعلا ، بعدا اگه کسی خوسات ببینه کجای بحث جناب فروتقه میلنگه / ببننید ، هر کسی با هر عقیده که هست تا زمانی که موجب اختلاف و ایجاد بی نظمی و ... ( مواردش توی قوانین هست ) نشه کسی ایا کاریش داره ؟ بعدشم هیچ فعل و ترک فعل ( همون رفتار و ترک رفتار عامیانه ) جرم نیست مگر اینکه قانون براش مجازات مشخص کرده باشه ، حالا اگه کسی کاری کنه که جرم بااشه ایا باید باهاش گل و بلبل برخورد کرد ؟ الان توی همین تالار کسی رفتاری خلاف قوانین رفتار کنه باید بهش بگیم عزیزم ، قند عسلم ، فدات بشم ، دیگه این کارو نکنیا ، وگرنه میدم لولو بخوردت . ایاعقل میپذیره ؟ همکار گرامی ، یک بهایی خوب ، بهایی مرده نیست ، بلکه طبق نص فرایش رهبر این دیانت یک بهایی باید 2 تا کار ( البته این دوتا کار در زمان کنونی باید انجام بشه که تعارض دارن با هم ) یکی تبلیغ که بهایی بدون تبلیغ مساوی اصلا بهایی نستی و فقط اسم خودتو گذاشتی بهایی و دوم رعایت دستورات حکومت که فعلا حکومت جمهوری اسلامی ایران ( و البته برخی از کشورهای دیگه ) در قوانینشون اجازه تبلیغ به این دسته افراد و تفکر نمیدن. نه اینکه نخوان بدن بلک طبق قوانین و شرع جرم محسوب میشه . این پست رو حتما بخونین چون نمیخوام تکرار مکررات بکن . ( تو اون پست هر سوال و ابهامی اگه هست بگین که رفع بشه . پاسخ ها مستند و کامل بیان میشه ) حالا شما تفکرات دیگه رو هم اگه تونستی یه برسیبکن مثلا تفکر بودایی تفکر سیکها ، تفکرات ..... . (۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۲۹)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خداعزیزم مغالطات زیبایی بیان میکنین . (۵/اردیبهشت/۹۶ ۴:۳۸)Mforootaghe نوشته است: بانام ویادخدا احترام سرجای خودش تا زمانی که ببخشین میگم اینو اسیب و تخریبی صورت ندهند . البته مثال اگه میخواستم بزنم باید چیز دیگه میگفتم . الان میتونم بپرسم ، بهاییت رو چرا شما احترام میزارید؟ به چه علت و چه ویژگی در اونها دیدید و چه رفتار صحیحی در باطن اونها دیدید؟ ایا شما از احکام اقدس و فرامین بیت العدل و فرمایشات حضراتشون اشنایی دارین ؟ اگه بگید بلی پرسشی نو مطرح میکنم که امیدوارم بتونین پاسخش رو بیان کنین. |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود بر دوستان و تبریک عید آقای مهدی سینا ممنونم از نوشته شما بله همه مطالب لینک را هم خواندم چند نکته در اینجا لازم است تذکر دهم 1-مبحث بنده ارتباطی با هیچیک از ادیان ومذاهب ندارد تنها مساله احترام بدیگران مطرح است چه فرد غیر مسلمان بیخدا باشد یا بدین درست یا جعلی مانند بهائیت بنابراین بنده بی نیاز هستم که جز از باور خودم (مسلمان پیرو اهلبیت)از دیگران طرفداری ویا دفاع کنم . بله اگر بنده بهائی بودم ضمن احترام متقابل بیکدیگر با هم برسر آئین مان بحث میکردیم اما چنین نیست وقرار هم نیست که در اینجا از باوری دفاع شود. 2- همانطور که بنده در مطلبم شرط دوم را احترام به قانون نوشته ام طبیعی است که در کشورمن همه ازجمله بهائیان باید به قانون احترام بگذارند مثلا یک ایرانی مسلمان نباید برخلاف قانون از دیوار سفارت بالا رود ویا بعلت اینکه مثلا با فلان عقیده مخالف است بقبور مردگان آنان بی احترامی کند .بنابراین احترام بقانون شرط مهم یک زندگی سالم است منتها اگر قوانین نقصان دارد که بنظر بنده حتما دارد ونوشته ام باید ازطریق قانون اقدام شودوالا با شورش وانقلابیگری کشور پیش نمیرود باز ازشما متشکرم و دوست دارم مطلب بنده را بدون پیش داوری یکبار دیگر مرور کنید وببینید که چه خسرانی از بی احترامی به عقاید دیگران وقوانین بکشور ما وارد شده است و اسلام عزیز را که هدیه یک چنین روزی ازسوی خداوند بوسیله پیامبرش ارسال شد در جهان امروز ضایع نموده است پیروز باشید.
|
|||
|
۱۱:۱۵, ۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
پرسشم رو دوباره نقل قول میکنم
(۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۱۲)mahdy30na نوشته است: الان میتونم بپرسم ، بهاییت رو چرا شما احترام میزارید؟ (۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۴۶)Mforootaghe نوشته است:جناب فروتقه ایا توی جامعه به این افراد بیاحترامی میشه؟ و یا مثلا در این تالار که خودش یه جامعه ای کوچک و البته مچازی هست به دیانتی چه الهی و چه جعلی توهین صورت گرفته ؟ ایا نقادی رو شما توهین میدونی ؟ ( البته نقادی مستند و بدور از تعصب ) من اگه میخواستم با پیشداوری پاسخ شمارو بدیم که باید چیز دیگه مینوشتم فروتقه گرامی . شما بفرما به من به عنوان یک فرد عاقل و البته شخصی که در این جامعه در حال زندگی هستین ، میشه هم تبلیغ یک دیانت کرد و هم اینکه به شما بگن باید رعایت قوانین رو انجام بدی؟ تکلیف چیه ؟ ایا این تعارض هست یا نه؟ میتونم بپرسم کسی اگه شما رو فریب بده باهاش چه میکنی؟ منتظرم این چند سوال رو بصورت دقیق پاسخ بدید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |