کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟
۹:۴۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۰۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1

با سلام به همه دوستان

آیت الله مصباح یزدی در سال 84 فرمودند که امام زمان در خواب یه یکی از علمای اهواز سفارش فرموده اند که برای پیروزی احمدی نژاد دعا کنند. و گفته شده که آن فرد عالم پیش از این خواب، اصلا احمدی نژاد را نمی شناخته است.
http://www.khabaronline.ir/detail/428955...cs/parties
نقل قول:امام عصر برای احمدی نژاد دعا می‌کند

مصباح یزدی در سخنان در مورد انتخاب شدن احمدی نژاد گفت: «ديشب‌ يكي‌ از دوستان‌ حاضر در جلسه‌ نقل‌ كرد؛ قبل‌ از برگزاري‌ مرحلۀ‌ اول‌ انتخابات‌ به‌ محضر يكي‌ از علماي‌ اهواز رسيدم‌. ايشان‌ گفت‌: نگران‌ نباشيد، احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور مي‌شود. ايشان‌ گفته‌ بود كه‌ شخصي‌ شب‌ بيست‌ و سوم‌ ماه‌ رمضان‌ در حال‌ أحياء پيش‌ از نيمۀ‌ شب‌ به‌ خواب‌ مي‌رود. در خواب‌ به‌ او ندا مي‌شود كه‌ بلند شو براي‌ احمدي‌نژاد دعا كن‌، وجود مقدس‌ ولي‌عصر (عج‌) دارند براي‌ احمدي‌نژاد دعا مي‌كنند. مي‌گويد من‌ حتي‌ اسم‌ احمدي‌نژاد را نشنيده‌ بودم‌ و اصلاً او را نمي‌شناختم‌! خود ايشان‌ نيز در تاريخ‌ دهم دي‌ماه‌ قاطعانه‌ گفته‌ بود كه‌ من‌ رئيس‌‌جمهور خواهم‌ شد. كساني‌ با او شوخي‌ مي‌كردند كه‌ اين‌ چه‌ حرفي‌ است‌ مي‌زني‌؟ چه‌ كسي‌ به‌ تو رأي‌ مي‌دهد؟ چه‌ كسي‌ تو را مي‌شناسد؟ گفته‌ است‌ اين‌ قول‌ يادتان‌ باشد، امروز 10 /10 /83 است‌، من‌ رئيس‌‌جمهور خواهم‌ شد! حالا خواب‌ ديده‌ يا كسي‌ به‌ او گفته‌ است‌ من‌ نمي‌دانم‌!»

به نظر شما چه حکمتی در این توصیه و این دعا وجود داشته؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #11

(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۱)فاطمه خانم نوشته است:  باید عرض کنم این حرفها محکمه پسند نیست Smile
فقط حرف هست دلیل نیست .
در مورد سوال شما هم ... هیچ کدام ! یا همه ! شورای نگهبان هست که تعیین میکند در نهایت چه کسی صلاحیت داره. . مثل حکم قاضی که کسی روی حرفش نباید حرف بزنه . شورای نگهبان هست که باید مصالح رو درنظر بگیره و صلاحیت ریاست جمهور شدن رو تشخیص بده در فرد . وگرنه رجل سیاسی کاندیدشده کم نداشتیم .
مثلاً مثلاً مثلاً آقای حاجی بابایی . ایشون وزیر بود ، آیا الان که رد شده دلیلش چی هست آیا ایشون مدیر نبود ؟ مدبر نبود ؟ رجل سیاسی نبود ؟
اگر جسارت نباشه، ما باید از حق دفاع کنیم ها. نه این نهاد و اون شورا و فلان شخص
قاضی اگر خلاف قانون حکم کنه، حکمش نقض میشه(همه جای دنیا همینه)... هیچ جای قانون نیامده که قاضی باید مصالح!!! رو در نظر بگیره. وگرنه شهر میشه جنگل! هر قاضی بخواد سلیقه ای نظر بده، واویلا

قانون برای رئیس جمهور شرایطی گذاشته، شورای نگهبان وظیفه داره این شرایط رو برای کاندیداها احراز کنه. تمام
هیچ جای قانون نه از مصالح نامی برده شده و نه حتی مسالح Smile
مثال حاجی بابایی که زدید، اتفاقا باید ما رو بیدار کنه که حتما اشکالی وجود داره... چند تا پیرمرد 70 ساله را تایید کردن هم از طرف دیگر...
البته اگر منطقی به قضیه بنگریم نه متعصبانه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۲۳:۴۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #12
آواتار
هرکس نظر شورای نگهبان را نپذیرد مفسد فی الارض است . امام خمینی (رحمة الله علیه)

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، میثم2 ، سعدی ، نرگس مهدوی
۰:۲۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #13

(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶)فاطمه خانم نوشته است:  هرکس نظر شورای نگهبان را نپذیرد مفسد فی الارض است . امام خمینی (رحمة الله علیه)
سلام

این چیزی که فرمودید، مشابهش برای ریاست جمهوری و سایر نهادهای حکومت هم هم مطرح شده. آیت مصباح یزدی فرموده اند: «رئیس‌جمهور وقتی از طرف ولی‌فقیه نصب شد می‌شود عامل او، و آن پرتو قداستی که او دارد، بر این هم می‌تابد، وقتی شد رئیس‌جمهوری اسلامی،‌ حکمش را از رهبر یعنی از جانشین امام دریافت کرد، آن قداست بر این هم می‌تابد، آن‌وقت اطاعت رئیس‌جمهور، اطاعت مجلس و سایر نهادهای قانونی هم می‌شود اطاعتِ خدا». (21/5/1388)

بر همین اساس بود که گفته میشد اطاعت از احمدی نژاد اطاعت از خداست.

در صحبتهای آیت الله خمینی هم این موضوع فقط در مورد شورای نگهبان مطرح نشده و در مورد مجلس هم گفته شده:
نقل قول:من نمی‌گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگر بخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا، این فساد است و مفسد است یک همچو آدمی، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.

پس ما از مجلس و رئیس جمهور هم نباید انتقاد کنیم؟ یعنی پرتو قداست تابیده به رئیس جمهور و دیگه نباید کسی انتقاد کنه؟ این که نمیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱:۲۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۰:۲۶)سعدی نوشته است:  سلام

این چیزی که فرمودید، مشابهش برای ریاست جمهوری و سایر نهادهای حکومت هم هم مطرح شده. آیت مصباح یزدی فرموده اند: «رئیس‌جمهور وقتی از طرف ولی‌فقیه نصب شد می‌شود عامل او، و آن پرتو قداستی که او دارد، بر این هم می‌تابد، وقتی شد رئیس‌جمهوری اسلامی،‌ حکمش را از رهبر یعنی از جانشین امام دریافت کرد، آن قداست بر این هم می‌تابد، آن‌وقت اطاعت رئیس‌جمهور، اطاعت مجلس و سایر نهادهای قانونی هم می‌شود اطاعتِ خدا». (21/5/1388)

بر همین اساس بود که گفته میشد اطاعت از احمدی نژاد اطاعت از خداست.

در صحبتهای آیت الله خمینی هم این موضوع فقط در مورد شورای نگهبان مطرح نشده و در مورد مجلس هم گفته شده:

پس ما از مجلس و رئیس جمهور هم نباید انتقاد کنیم؟ یعنی پرتو قداست تابیده به رئیس جمهور و دیگه نباید کسی انتقاد کنه؟ این که نمیشه.

بسم الله الرحمن الرحیم

برداشت شما از سخنان امام خمینی اشتباه است. امام نفرمودند انتقاد نکنید، بلکه فرموده اند تمکین کنید. پاراگراف کامل بیانات امام خمینی رو می گذارم:

من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگر بخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا، این فساد است و مفسد است یک همچو آدمی، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد."

امام خمینی رحمة الله علیه

همانطور که مشخص است امام مخالف انتقاد نبودند چرا که می گویند" من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید " .

سخنان علامه مصباح حفظه الله هم چنین معنی دارد. برای دولت خاصی هم نیست که شما می گویید به احمدی نژاد گفته ،بلکه یک گذاره کلی است. این گذاره رو امام خامنه ای هم با اعلام شعار همدلی و همزبانی مطرح کردند و خب از انتقاد از دولت هم حمایت کردند.

نتیجه اینکه دولت اسلامی حکم تنفیذش را از امام جامعه می گیرد. پس مردم باید در حد توان خود با دولت همکاری کنند. مثلا دولت گفت کم برق مصرف کن ،کم مصرف کنند و... فرقی هم نمی کند دولت روحانی باشد یا دولت احمدی نژاد. اما اینها به معنی عدم انتقاد نیست. انتقاد سر جای خود اما سنگ اندازی در راه دولت هم ممنوع.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، فاطمه خانم
۷:۱۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #15

ممنون اسلام گرامی
پس صحبت در این زمینه (مثل مطلبی که جناب علائم ظهور مطرح فرمودند) اشکالی نداره و باعث "مفسد فی الارض" شدن نمیشه ...
لازمه مشارکت مردم اینه که انتقاد و اظهار نظر وجود داشته باشه.
۱۲:۳۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:
اگر جسارت نباشه، ما باید از حق دفاع کنیم ها. نه این نهاد و اون شورا و فلان شخص
قاضی اگر خلاف قانون حکم کنه، حکمش نقض میشه(همه جای دنیا همینه)... هیچ جای قانون نیامده که قاضی باید مصالح!!! رو در نظر بگیره. وگرنه شهر میشه جنگل! هر قاضی بخواد سلیقه ای نظر بده، واویلا

قانون برای رئیس جمهور شرایطی گذاشته، شورای نگهبان وظیفه داره این شرایط رو برای کاندیداها احراز کنه. تمام
هیچ جای قانون نه از مصالح نامی برده شده و نه حتی مسالح

آقای علائم ظهور اگر شما مانند دوستانتان حرفهای من رو پرت و پلا نمیدانید لطفا به این سوال پاسخ بدهید:

چند نفر برای کاندیدای ریاست جمهوری ثبت نام کردند؟( می دانید که بیش از هزار نفر بودند)

از میان این جمعیت چند نفر شرایط لازم رو داشتند؟

اگر افراد دارای شرایط بیش از هزار نفر شدند تکلیف چیست و چه نهادی باید گزینش کند؟ آیا به گزینش اعتقاد دارید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۵:۰۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۰:۲۶)سعدی نوشته است:  سلام

علیکم السلام .
در مورد بقیه حرفها بله درسته . بله تمکین واجبه ‌.تمکین کردن به معنی عدم انتقاد نیست :|
ببینید انتقاد از مجلس و رییس جمهور مشکلی نداره . کسی هم نگفته انتقاد نکنید .
حرف امام خمینی بسیار بسیار خردمندانه ست ‌
چون شورای نگهبان ° مرجع ° تعیین صلاحیت هست ، مرجع اسمش روش هست اگر بهش
ایراد وارد بشه اصالت ش زیر سوال برده میشه .
شما حرف رو درست گفتید اما نتیجه رو بد گرفتید .
چیزی مشابه جریان فتنه ۸۸ که می‌خواست اصالت نظام رو با ابطال انتخابات نشونه بره ، زدن شورای نگهبان هم زیر سوال بردن اصالت هست .
۱۶:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #18
آواتار
جالبه پیامبر خدا هم هیچ وقت نگفت هر کس حرف مرا نپذیرد مفسد فی الارض است !

حالا همچین این جمله رو میگن انگار امام خمینی جز چهارده معصومه ، مگه هر جمله‌ای ایشون در زمان خودشون گفتن لزوما صحیح. بوده ??? یا به درد این زمان هم میخوره ??

وااای از وقتی که به آدمهای عادی قداست داده بشه ........

قرون وسطی
حاکمیت کلیسا
قرن شانزدهم
Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi
۱۸:۲۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۲۳ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۲۹)پارمیس نوشته است:  جالبه پیامبر خدا هم هیچ وقت نگفت هر کس حرف مرا نپذیرد مفسد فی الارض است !

خوبه قبل از اظهار نظر مقداری مطالعات و تحقیق و اطلاعات صحیح داشته باشیم !!!

قُلْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ فإِن تَوَلَّوْاْ فَإِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبُّ الْكَافِرِينَ
بگو از خدا و پیامبر اطاعت کنید ، پس اگر روی بگردانند قطعا خداوند کافران را دوست نمی دارد سوره آل عمران، آیه ۳۲

وَمَن يَعْصِ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَيَتَعَدَّ حُدُودَهُ يُدْخِلْهُ نَارًا خَالِدًا فِيهَا وَلَهُ عَذَابٌ مُّهِينٌ
هر کس نافرمانی خدا و پیامبرش را کند و حدود آن را رعایت نکند، وارد آتشی جاودان خواهد شد و برای او عذابی خوارکننده وجود دارد. سوره نساء، آیه ۱۴

وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَن يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَن يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُّبِينًا
بر هیچ زن و مرد مومنی روا نیست چنانچه خدا و پبامبرش حکمی صادر کردند، در آن حکم به میل خود عمل کنند و هر کس نافرمانی خدا و پیامبرش را کند قطعا در گمراهی آشکاری قرار گرفته است. سوره احزاب، آیه ۳۶

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، فاطمه خانم
۱۹:۰۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۳۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #20

(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۰)فاطمه خانم نوشته است:  
چون شورای نگهبان ° مرجع ° تعیین صلاحیت هست ، مرجع اسمش روش هست اگر بهش
ایراد وارد بشه اصالت ش زیر سوال برده میشه .
سلام
مگر مجلس مرجع قانونگذاری نیست؟ آیا به مجلس نمیشه انتقاد کرد؟

(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۳)متفکر نوشته است:  اگر افراد دارای شرایط بیش از هزار نفر شدند تکلیف چیست و چه نهادی باید گزینش کند؟ آیا به گزینش اعتقاد دارید؟
سلام متفکر گرامی
قانون وظیفه "تایید صلاحیت" افراد رو بر عهده شورای نگهبان قرار داده. یعنی باید افرادی که شرایطی مثل توانایی مدیریت، تقوا و ... رو ندارند حدف کنه.

حالا اگر هزار نفر این شرطها رو داشتند چکار باید کرد؟ اینجا قانون هیچ ساز و کاری رو تعیین نکرده. باید یک ساز و کاری طبق قانون ایجاد بشه و قانون مشخص کنه که در این مواقع چکار باید کرد.

آقای لاریجانی گفته اند که یه موقعی مجلس تلاش کرده معیارهای تایید صلاحیت رو به صورت مدون در بیاره. مثلاً مشخص کنه که "تقوا" یا "مدیر و مدبر بودن" باید چطور سنجیده بشه اما این اجازه داده نشده. این هم یکی از اشکالاته.

آیت الله خمینی در جای دیگری نیز به موضوع مشابهی اشاره فرموده اند:
http://farsi.rouhollah.ir/library/sahife...4&page=377
نقل قول:مردم رأی دادند به اینها، مردم شانزده میلیون تقریباً یا یک قدری بیشتر رأی دادند به قانون اساسی. مردمی که به قانون اساسی رأی دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هرکس از هر جا صبح بلند می‌شود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم. نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، ولو برخلاف رأی شما باشد. باید بپذیرید، برای اینکه میزان اکثریت است؛ و تشخیص شورای نگهبان که این مخالف قانون نیست و مخالف اسلام هم نیست، میزان است که همه ما باید بپذیریم. من هم ممکن است با بسیاری از چیزها، من که یک طلبه هستم، مخالف باشم.
لکن وقتی قانون شد [تصویب‌] خوب، ما هم می‌پذیریم. بعد از اینکه یک چیزی قانونی شد دیگر نق زدن در آن، اگر بخواهد مردم را تحریک بکند، مفسد فی الارض است؛ و باید با او دادگاهها عمل مفسد فی الارض بکنند. و اگر نه، رأی می‌دهد آرام. با رأی آرام هیچ کس مخالف نیست. شما می‌گویید که نخیر، اینکه گفتند اینها اشتباه کردند؛ ولی ما در مقام عمل قبول داریم. رأیمان این است که این‌جوری نیست؛ اما در عمل ملتزم هستیم.
می بینید که همین موضوع در مورد رئیس جمهور و مجلس هم عیناً گفته شده. پس منظور انتقاد از عملکرد نبوده (همان طور که جناب Islam فرمودند)
اگر منظور انتقاد از عملکرد بود که می بایست با هر کسی که از رئیس جمهور و مجلس انتقاد می کند هم "عمل مفسد فی الارض بکنند".
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]