|
افشاگری بی سابقه قالیباف و سانسور آن در برخی رسانهها
|
|
۲۲:۳۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۶ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قابل توجه همه عزیزان از جمله دلواپسان، سوپر حزب اللهی ها، خود عمار پندارها، خود حق پندارها و ....
سردار پاسدار، خلبان، شهردار، دکتر قالیباف، به طور زنده از گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به افشاگری بی سابقه ای دست زد: توافقنامه امروز یعنی برجام، تعهد کشور و حاکمیت است و هیچ دولتی نمیتواند به هم بزند. اگر من توفیق خدمت پیدا کنم، حتما پاسداری میکنم از این توافقنامه ای که انجام شده و این را هم مردم عزیز بدانند هر دولتی غیر از دولت فعلی هم بود همین مسیر را طی میکرد چرا که مجموعهی نظام و حاکمیت تصمیم به مذاکره داشتند. ولی امروز سوال مردم این است: نفع مردم ما از این توافقنامه چی شد؟ این ضعف جدی دولت امروز است. چرا این سخنان در برخی سایتها و رسانه های وصولگرا سانسور شد! اینم کار اصلاح طلبان بود؟ اینم کار طرفداران احمدی نژاد بود؟ واقعیت چیه؟ واقعیت اینه که 4 سال همین رسانه ها به مردم دروغ گفتن. زیرا که اکثریت موافق سر خم کردن بودن البته برخی از افراد حقیقت جو همان موقع که و رهبری از اختیارات خودش استفاده کرد و برجام را برای تصویب به مجلس وصولگرای نهم فرستاد، فهمیدن که این یعنی همه تایید کردید!!! که فردا کسی نتواند زیرش بزند ![]() پس عزیزان بدانید که چرا تنور انتخابات سرده... مردم میفهمن. دیر یا زود .... دولت نهم و دهم هر کاری می خواست بکنه، هزار تا منتقد و سنگ جلوش بود... اما این دولت هر اقدامی کرد، همه نظام موافق بودن. هر کاری خواست کرد، بدون کوچکترین مشکل و سنگ اندازی .... معنی برخی رفتارها امروز برای حقیقت جویان بیشتر باید مشخص شده باشه... معنی تهمتها و دروغ های عجیب و غریب .... معنی تایید و رد صلاحیت ها... فرض کنید کسی مخالف برجام می آمد و 20-30 میلیون رای می آورد! میزان رای ملت است یا مسئولین و بزرگان نظام؟ این تناقض قطعا قابل حل نبوده و نیست می دونم یک عده الان میان باز هزار تا فلسفه میبافن که ما حقیم و شما باطلید و ... ولی قبول کنید دیگه با ماله کشی هم نمیشه خیلی افتضاحات رو پوشوند. 6 کاندیدای فعلی فقط روی تعداد میلیون شغل و شعارهای دم دستی با هم اختلاف دارن. وگرنه همونطوری هم که گفته بودم، اینها با افتضاحی مثل برجام مشکلی ندارن! اینها خیانتها رو خدمت می بینن. فقط رفتن روی بحث عوامانه و فریب افکار عمومی با یارانه و .... بالاخره هر کسی در دنیا بارها و بارها انتخاب میکنه... اصولگرایید یا اصلاح طلب؟! یا دنبال حق و حقیقت هستید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۰۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۹:۰۷ توسط افشین.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
من موقعی که قالیباف این جمله رو گفت دیدم.بنظر من منظورش اینه که باید چنین توافقی صورت میگرفت تا مردم امریکا رو بهتر بشناسن.یعنی ملت فشار میاوردن برای چنین توافقی،اصلا فلسفه رای دادن به روحانی هم همین بود.خود مذاکره هیچ مشکلی نداره تا وقتی که مرحله به مرحله پیش میرفتن ولی این دولت این کارو نکرد و مشکل دقیقا همین بود که همه کار کرد و بعدش منتظر امریکا موند.اگه فقط یه مرحله جلو میرفت و بدعهدی امریکا رو میدید هم اینقد متضرر نمیشدیم هم ملت به این نتیجه میرسیدن که باید به ظرفیتهای داخلی و توانایی خودمون توجه بشه و به فرمایشات رهبری بیش از پیش ایمان میاوردن البته این مطلب بنده در دفاع از جناب قالیباف نیست لطفا برای دکتر احمدی نژاد هم دعا کنیم که عاقبت بخیر بشه و زیر اینهمه تهمت و توهین از راه به در نشه.خودمون رو بگذاریم جای دکتر،چه بسا با اونهمه هجمه و توهین و استهزاء رفتاری بسیار بدتر از قهر و لجبازی و... میکردیم.بابت زنده کردن شعار عدالت به ایشون مدیونیم همگی.واسش دعا کنیم که طلحه و زبیر انقلاب نشه |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۹:۴۵)سعدی نوشته است: با سلام به همه دوستان (۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۴۳)MohammadSadra نوشته است: اوههههههههههنگاهي به اين لينك بياندازيد http://www.fardanews.com/fa/news/663561/...9%86%DB%8C |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۳۰)علائم ظهور نوشته است: قابل توجه همه عزیزان از جمله دلواپسان، سوپر حزب اللهی ها، خود عمار پندارها، خود حق پندارها و ....تعجب می کنم که تاپیکی با موضوع افشاگری قالیباف، شد محلی برای حمله به او! کاری با اون مغلطه گران ندارم که هر مطلب بی ربطی رو در این تاپیک گفتن. ولی بیچاره قالیباف حرف عجیب و غیر منطقی نزد گفت بابا این برجام دستپخت نظام است!!! نه دولت.. اگر من هم بودم همین راه رو میرفتم. در واقع هر چی بوده، تا 92 تحمل شده و به قول اون مرحوم یار دیرین، هر خ.. هم که می آمده، وضع همین بوده البته اونی که دنبال حقیقت بود فهمید. این چند روز مقالاتی رو دیدم در کانالها و سایتها که مشخص بود مردم دارن میفهمن چه خبره... اینجا البته برخی ... باز کسی شک داره اینم فیلمش: http://media.farsnews.com/media/Uploaded...6_480P.mp4 از سایت فارس، مرجع تقلید رسانه ای عده ای.... توطئه رسانه های احمدی نژادی نیست جرم قالیباف دقیقا چیه؟ یک سر از دهنش پرید؟ پس اونکه اسرار هویدا میکرد باید هم مفسد فی الارض و جاسوس و مسحور و منحرف لقب بگیره الان که فکر میکنم منطقیش همینه
|
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۰۶ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام وقتی شما سریعا یک نتیجه گیری می کنید باید بتونید پاسخ تمام حاشیه ها رو داشته باشید: 1- رهبری بارها فرمودند مذاکره با آمریکا به صلاح نیست و در پاسخ حرفهای کودکانه روحانی درباره مذاکره امام حسین علیه السلام با عمر سعد فرمودند آن مذاکره نبود آن نصیحت بود مذاکره در واقع معامله است ما با بقیه کشورها مذاکراتی داریم اما با آمریکا نباید مذاکره کرد...فیلمشم موجوده(یادش به خیر مدارکشم موجوده نشون بدم؟) 2- علت همراهی به اصطلاح نظام آسیب هایی بود که تعلل در اتمام مذاکرات ایجاد می کرد درواقع همان انتخاب میان بد و بدتر که داستانش رو من بلد نیستم 3- درنهایت آنچه مد نظر جناب قالیباف هست اجرای صحیح همراه با حفظ خط قرمزها هست و ایشان منتقد عملکرد دولت در این خصوص هستند 4- جناب احمدی نژاد هم مدعی اند که مذاکرات داشتند این هم فیلمش موجوده همین جا دوستان گذاشتند .(داستان این رو هم بلد نیستم) |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۵)علائم ظهور نوشته است: تعجب می کنم که تاپیکی با موضوع افشاگری قالیباف، شد محلی برای حمله به او! برادر آن از گل بخودی اولتون که انتقاداتتون از شورای نگهبان بوی تخریب گرفت، این هم گل بخودی دوم با محکوم کردن نظام در مسئله برجام! وقتی می گویید رئیس جمهور نبود بلکه نظام بود، هدفگیری شما رهبر می شود در ذهن مخاطب چرا که مرد شماره ی 2 کشور رئیس جمهور است و در رده قبلی رهبر قرار دارد! برجام حاصل اصرار های دولت بود ولاغیر! |
|||
|
|
۷:۰۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱:۵۱)Islam نوشته است: برادر آن از گل بخودی اولتون که انتقاداتتون از شورای نگهبان بوی تخریب گرفت، این هم گل بخودی دوم با محکوم کردن نظام در مسئله برجام!به خدا خندم میگیره از این تحلیلها ![]() شما اصلا می خونی متن رو و نظر میدی؟ واقعا میخونی؟ من اصلا نظری ندادم و نتیجه ای نگرفتم. اینا همش نظر قالیباف بود. درست و غلط پای خودش قال قالیباف: هر دولتی غیر از دولت فعلی هم بود همین مسیر را طی میکرد چرا که مجموعهی نظام و حاکمیت تصمیم به مذاکره داشتند اینم فیلمش: http://media.farsnews.com/media/Uploaded...6_480P.mp4 نتیجه گیری هم با خودتون البته کسی که منتظره بهش خط بدن و ذهن آزادی نداره، حاضر نیست حتی حرفها رو درست بخونه. حالا دیگه من شدم مقصر به خاطر انتشار حرفهای سردار! |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۳۶ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۷:۰۰)علائم ظهور نوشته است: به خدا خندم میگیره از این تحلیلها من نمیگم حرفهای قالیباف همه اش درسته ولی همین الان اگر من بیام حرفهای آقای احمدی نژاد رو برش بزنم جلوتون بزارم چه پاسخی دارید بگید؟ شاید حوصله کردم و انجام دادم ها؟ |
|||
|
۱۹:۳۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۴۲ توسط Islam.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عده ای ميخواهند اصل برجام را گردن نظام و رهبر انقلاب بیاندازند. اما ما مواضع حضرت آقا را فراموش نکرده ایم ... http://s9.picofile.com/file/8293984784/v...5.mov.html منبع کانال ضد تخریب @anti_takhrib |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۳۶)Islam نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمآفرین... دارید به حقیقت نزدیک میشید. اگر همین مسیر رو برید به حقیقت می رسید ظاهرا تو این تاپیک هم همین بحث اینجا جریان داره http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid379364 و فیلم آقای ولایتی هم موجوده که گفته بود: آقای ولایتی (مشاور رهبری): "ما «حتـمـاً» باید «مذاکـره» میکردیم. این تصمیـم «نظـام» بود. تصمیمِ «فرد» نبود. «نظام» تصمیم گرفت که «مذاکره» بکنیم." (۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۱۸)متفکر نوشته است: من نمیگم حرفهای قالیباف همه اش درسته ولی همین الان اگر من بیام حرفهای آقای احمدی نژاد رو برش بزنم جلوتون بزارم چه پاسخی دارید بگید؟چرا حرفهای قالیباف درست نیست؟ کسی که پستهای مهمی در این کشور داشته و تا الان 3 بار برای پست ریاست جمهوری تایید صلاحیتش کردن!!! یعنی شورای نگهبان یک دروغگو رو همین یکماه پیش تایید کرد!!؟؟ کلیت حرف قالیباف درسته... شاید حقیقت به طور کامل نباشه ولی حرفی زده که کسی تا امروز تکذیب نکرده ضمن اینکه حرفهای قالیباف برش خاصی نخورده. فیلمش کامل موجوده... اگر قالیباف حرفی زده که در اصل مطلب تغییری ایجاد میکنه، شما منتشر کنید ===================== حرفهای آقای احمدی نژاد اصولا ربطی به این تاپیک نداره ولی اتفاقا مطرح شدنش در کل به روشن شدن موضوع کمک میکنه. اگر علاقه دارید: روشنگری بی سابقه دکتر احمدی نژاد درباره برجام و پرونده هسته ای / منافع ملت را فروختند (در واقع تشریح معنای «جام زهر» به زبان ساده) |
|||
|
۱:۲۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۱:۲۴ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۵۱)علائم ظهور نوشته است: چرا حرفهای قالیباف درست نیست؟ کسی که پستهای مهمی در این کشور داشته و تا الان 3 بار برای پست ریاست جمهوری تایید صلاحیتش کردن!!! یعنی شورای نگهبان یک دروغگو رو همین یکماه پیش تایید کرد!!؟؟ اینکه قالیباف منتقد عملکرد دولت هست رو که قطعا قبول دارید مشکل با اون قطعه هست که میگه نظام تصمیم گیرنده بوده و هر دولتی غیر از این بود همین رو دنبال می کرد این قسمت از حرفش با حرفهای رهبری تناقض دارد که نشان از نوعی دوگانگی و اختلاف درون نظام هست که یکی از اعضای آن جناب رفسنجانی و دیگری جناب لاریجانی می باشند.(می بودند) همه چیز روشن هست قالیباف هم این روش رو کارامد میدونه اما منتقد عملکرد دولت هست آقای احمدی نژاد هم منتقد عملکرد دولت هست ولی به مذاکرات اعتقاد داره برخلاف رهبری و قشر حزب الله بفرمایید فرق بین قالیباف و احمدی نژاد در چیست(به صورت جزئی)؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قالیباف به نفع اقای رئیسی کنار رفت | Islam | 35 | 8,517 |
۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۲۷ آخرین ارسال: فاطمه خانم |