کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افشاگری بی سابقه قالیباف و سانسور آن در برخی رسانه‌ها
۲۲:۳۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۶ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

قابل توجه همه عزیزان از جمله دلواپسان، سوپر حزب اللهی ها، خود عمار پندارها، خود حق پندارها و ....

سردار پاسدار، خلبان، شهردار، دکتر قالیباف، به طور زنده از گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به افشاگری بی سابقه ای دست زد:
توافقنامه امروز یعنی برجام، تعهد کشور و حاکمیت است و هیچ دولتی نمیتواند به هم بزند. اگر من توفیق خدمت پیدا کنم، حتما پاسداری می‌کنم از این توافقنامه ای که انجام شده و این را هم مردم عزیز بدانند هر دولتی غیر از دولت فعلی هم بود همین مسیر را طی می‌کرد چرا که مجموعه‌ی نظام و حاکمیت تصمیم به مذاکره داشتند. ولی امروز سوال مردم این است: نفع مردم ما از این توافقنامه چی شد؟ این ضعف جدی دولت امروز است.

چرا این سخنان در برخی سایتها و رسانه های وصولگرا سانسور شد! اینم کار اصلاح طلبان بود؟ اینم کار طرفداران احمدی نژاد بود؟
واقعیت چیه؟ واقعیت اینه که 4 سال همین رسانه ها به مردم دروغ گفتن. زیرا که اکثریت موافق سر خم کردن بودن
البته برخی از افراد حقیقت جو همان موقع که و رهبری از اختیارات خودش استفاده کرد و برجام را برای تصویب به مجلس وصولگرای نهم فرستاد، فهمیدن که این یعنی همه تایید کردید!!! که فردا کسی نتواند زیرش بزند Smile

پس عزیزان بدانید که چرا تنور انتخابات سرده... مردم میفهمن. دیر یا زود ....
دولت نهم و دهم هر کاری می خواست بکنه، هزار تا منتقد و سنگ جلوش بود... اما این دولت هر اقدامی کرد، همه نظام موافق بودن. هر کاری خواست کرد، بدون کوچکترین مشکل و سنگ اندازی ....
معنی برخی رفتارها امروز برای حقیقت جویان بیشتر باید مشخص شده باشه... معنی تهمتها و دروغ های عجیب و غریب .... معنی تایید و رد صلاحیت ها... فرض کنید کسی مخالف برجام می آمد و 20-30 میلیون رای می آورد!
میزان رای ملت است یا مسئولین و بزرگان نظام؟ این تناقض قطعا قابل حل نبوده و نیست

می دونم یک عده الان میان باز هزار تا فلسفه میبافن که ما حقیم و شما باطلید و ...
ولی قبول کنید دیگه با ماله کشی هم نمیشه خیلی افتضاحات رو پوشوند. 6 کاندیدای فعلی فقط روی تعداد میلیون شغل و شعارهای دم دستی با هم اختلاف دارن. وگرنه همونطوری هم که گفته بودم، اینها با افتضاحی مثل برجام مشکلی ندارن! اینها خیانتها رو خدمت می بینن. فقط رفتن روی بحث عوامانه و فریب افکار عمومی با یارانه و ....

بالاخره هر کسی در دنیا بارها و بارها انتخاب میکنه... اصولگرایید یا اصلاح طلب؟! یا دنبال حق و حقیقت هستید؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، MohammadSadra ، amrtat71 ، fazel
۲۲:۴۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
آواتار
اوهههههههههه

من گیج شدم یکی از فامیل ها فوت کرده مشغول مراسم ایشون هستم از کل دنیا عقب افتادم واقعاً آقای قالیباف اون بخش صورتی رو گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر همچین چیزی باشه مثل لاریجانی برای تمام عمرم روی ایشون خط می کشم.

خیانت برجام برای من غیر قابل قبوله و هر کس اونطرفی یعنی اشعری

میشه اون تیکه از فیلمش رو لینک بدید.

پ.ن.
برای من مخالفت امام خامنه ای با برجام مسجل هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، MOHSEN-Z ، amrtat71 ، fazel ، yamin
۲۳:۰۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۰۳ توسط غریب.)
شماره ارسال: #3

قبلا دیدگاه هاش درباره برجام رو کمابیش رصد کرده بودم اما دیشب اصلا انتظار نداشتم اون جمله هارو ازش بشنوم. خیلی منتظرم ببینم مناظره اخر درباره سیاست خارجی دولت روحانی (از حوادث منا و شیخ زکزاکی و سفارت تا برجام و کدخدا و ...) چه صحبت هایی رد و بدل میشه...هرچند فکر میکنم سبد رای انقدر ارزش داره که کاندیداها اصلا مانور نمیدن رو این مسائل...

برجام= جام زهر دوم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، amrtat71 ، yamin
۲۳:۴۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۹ توسط Islam.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۴۳)MohammadSadra نوشته است:  اوهههههههههه

من گیج شدم یکی از فامیل ها فوت کرده مشغول مراسم ایشون هستم از کل دنیا عقب افتادم واقعاً آقای قالیباف اون بخش صورتی رو گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر همچین چیزی باشه مثل لاریجانی برای تمام عمرم روی ایشون خط می کشم.

خیانت برجام برای من غیر قابل قبوله و هر کس اونطرفی یعنی اشعری

میشه اون تیکه از فیلمش رو لینک بدید.

پ.ن.
برای من مخالفت امام خامنه ای با برجام مسجل هست.

قبل تر از این هم گفته بود؛
شهردار تهران آبان ماه 94 در نشست هم اندیشی دیپلماسی شهری در مسیر منافع ملی که با حضور سفرا و روسای نمایندگی های سیاسی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، در محل برج میلاد برگزار شد، با بیان اینکه هر انسان منصفی موفقیت دستگاه دیپلماسی را پایه افتخار کشور می داند، گفته بود:
«بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتی شد و دستی بر قلم بردم سعی کردم تا قدرشناسی کنم. البته، باور دارم که مذاکره محل داد و ستد است و با توجه به شرایط بین المللی امروز، مجموعه برجام در نگاهی کلی بدون شک، موفقیت بزرگی است. هر چند که ممکن است با کار کارشناسی، در بعضی موارد هم اشکالاتی باشد. وقتی به شرایط ایران نگاه می کنیم متوجه می شویم که در شرایطی که آمریکا و صهیونیسم مخالف استفاده از ظرفیت های هسته ای کشور بودند، مسیری در این راه آن هم به طور ویژه برای جمهوری اسلامی ایران باز شد که این امر افتخار بزرگی است و وظیفه خود می دانم بابت تلاش و زحمات این عزیزان تشکر کنم».

منبع رجانیوز

موضع قالیباف یکروز قبل از ژنو:
«خداوند را شاکرم که توفیق این پیروزی نصیب ملت ایران شد ... بنده به سهم خودم به دولت که گام اول را محکم برداشت تبریک می گویم اما باید بدانیم راه پر فراز و نشیب و سختی را در پیش داریم».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، غریب ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف
۰:۰۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۰:۱۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
آواتار
موضع من از قبل از مذاکرات در مورد مذاکره و برجام مشخصه.

من همراه امام خامنه ای هستم. راه هدایت رو هم همون سمت می دونم با افراد عقد اخوتی ندارم. این موضع ایشون کار رو برای من راحت کرد چون یکی دیگه از گزینه ها هم خط خورد. موند دو نفر که باید بین اونها انتخاب کنم. توکل بر خدا ببینیم چی میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، غریب ، amrtat71 ، عبدالرحمن ، fazel ، yamin ، نرگس مهدوی
۰:۱۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #6

نقل قول:برای من مخالفت امام خامنه ای با برجام مسجل هست.
سلام
دنیای سیاست پیچیده است. ممکنه رهبر هم با برجام موافق باشند اما صلاح در این باشه که در ظاهر مخالفتهایی وجود داشته باشه و همیشه گزینه بر هم زدن برجام مطرح بشه تا بشه از غربیها امتیاز گرفت.
۰:۲۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۰:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۰:۱۳)سعدی نوشته است:  سلام
دنیای سیاست پیچیده است. ممکنه رهبر هم با برجام موافق باشند اما صلاح در این باشه که در ظاهر مخالفتهایی وجود داشته باشه و همیشه گزینه بر هم زدن برجام مطرح بشه تا بشه از غربیها امتیاز گرفت.

من دیپلمات نیستم، من انقلابی‌ام، حرف را صریح و صادقانه میگویم. دیپلمات یک کلمه‌ای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم؛ ما قاطع و جازم حرف خودمان را میزنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، سعدی ، MOHSEN-Z ، Islam ، غریب ، سدرة المنتهی ، amrtat71 ، fazel ، yamin ، نرگس مهدوی
۲:۲۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
حدادعادل: از تخریب نامزدهای جبهه مردمی خودداری کنید

نایب‌ رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی انقلاب:

- هر دو نامزد جبهه مردمی امتیازات و توانایی‌های خاص خود را دارند.

- توصیه ما به همه دلسوزان که تلخی تفرقه را احساس کرده‌اند این است که از هرگونه تخریب نامزدهای جبهه خودداری کنند.

- باید مراقب بود که در دام کسانی که نفع خود را در ایجاد بدبینی و اختلاف میان طرفداران این دو نامزد می‌دانند، نیفتیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، قلب ، fazel ، میثم2 ، yamin ، نرگس مهدوی ، میم.حسین.الف
۸:۱۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۸:۱۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲:۲۳)سدرة المنتهی نوشته است:  حدادعادل: از تخریب نامزدهای جبهه مردمی خودداری کنید

نایب‌ رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی انقلاب:

- هر دو نامزد جبهه مردمی امتیازات و توانایی‌های خاص خود را دارند.

- توصیه ما به همه دلسوزان که تلخی تفرقه را احساس کرده‌اند این است که از هرگونه تخریب نامزدهای جبهه خودداری کنند.

- باید مراقب بود که در دام کسانی که نفع خود را در ایجاد بدبینی و اختلاف میان طرفداران این دو نامزد می‌دانند، نیفتیم.

یک تعدادی کمی داخل ایران هستند نه حرف حداد عادل را قبول دارند نه رییسی نه قالیباف نه اقای پناهیان نه شورای نگهبان نه حوزه علمیه قم نه مراجع و نه حتی رهبری البته مورد اخری رو فعلا اسما و ظاهری قبول دارند
ولی این عده فقط و فقط ولایت احمدی نژاد رو با جان و دل قبول دارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قلب ، fazel ، میثم2 ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، نرگس مهدوی ، میم.حسین.الف
۸:۲۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۸:۳۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سوال از علائم ظهور

اگر احمدی نژاد رئیس جمهور بشه دقیقا چه کاری غیر از حرفی که قالیباف زده انجام میده؟

لطفا با دلیل و برهان بگو

ضمناً

به کنفرانس خبری 16 فروردین امسال برو

نظر احمدی نژاد در مورد رفع حصر از سران فتنه چی بود؟ (اعدام آنها یا ادامه حصر یا مخالفت با حصر؟)

نقل قول:خبرنگار : ارزیابی شما از توافق بین ایران و آمریکا که از آن به عنوان برجام نام برده می شود ، چیست؟

دکتر احمدی نژاد : برجام یک معاهده و سند حقوقی است. مقامات رسمی جمهوری اسلامی آن را تایید و رهبری هم پایبندی خودشان را نسبت به آن اعلام کردند. مشکلی که در ارتباط با برجام وجود دارد، نوع اطلاع رسانی دو طرف در خصوص ظرفیت های این سند است به گونه ای که گویی تمام مشکلات تاریخ بشر قرار است با این معاهده حل شود. این اطلاع رسانی نادرست بود و بعد هم معلوم شد که اینطور نبوده و واقعیت نداشته است. یک سند بوده که در حد خودش ظرفیت هایی داشته است. ما نباید انتظار داشته باشیم که مسائل اقتصادی ایران از طریق این معاهده حل وفصل شود زیرا چنین ظرفیتی در آن وجود ندارد.

http://www.ensafnews.com/57864/%D8%AD%D9...%A7%D9%85/
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، میثم2 ، MohammadSadra ، yamin ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]