|
چگونه میتوان به نامزد اصلح رسید؟
|
|
۱۱:۴۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان در خصوص انتخاب اصلح چند پست بنده در این سایت نوشته ام و بنظر میرسد که دوستان علاقمندند تا در مورد چگونگی رسیدن به نامزد اصلح بحث شود بنده با اجازه مدیریت محترم این پست را زدم تا بتوانیم همگی نظراتمان را بنویسیم تا ان شاء الله به نتیجه درست برسیم پیروز باشید |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۴۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
نامزد اصلح نامزدیه که وقتی دختر وزیرش، بیچاره و بیکاره، براش امکان واردات پوشاک ایتالیایی فراهم می کنه!!!!!!!!!
خبر «خشم معدنچیان داغدار از روحانی» جهانی شد خبرگزاری فرانسه در گزارشی ضمن اشاره به سفر حسن روحانی به محل معدن یورت که دهها نفر اخیرا در آن جان باختند، نوشت خانواده قربانیان بر سر روحانی فریاد میکشیدند و به خودرویش ضربه میزدند. به گزارش فارس، خبرگزاری فرانسه در گزارشی ضمن اشاره به سفر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان به استان گلستان برای بازدید از معدن یورت نوشت، وی با اعتراضات مردمی مواجه شد. خبرگزاری فرانسه در این گزارش نوشت، روحانی هنگام بازدید از معدن یورت با اعتراض مردم خشمگین که خانوادههایشان در معدن یورت قربانی شدند، مواجه شد. خبرگزاری فرانسه یادآور شد دهها نفر چند هفته قبل از انتخابات ریاست جمهوری در معدن یورت جان خود را از دست دادند. این رسانه به نقل از رسانههای داخلی افزود، وقتی روحانی در محل معدن یورت حاضر شد، خانواده قربانیان بر سرش فریاد میکشیدند و به خودرویش ضربه زدند. این خبرگزاری در ادامه نوشت، کارگران معدن و خانوادههایشان از شرایط بد امنیت شغلی و تاخیر در پرداختهایشان، که مسالهای معمول برای کارخانهها و صنایع در سراسر ایران است، خشمگین هستند. خبرگزاری فرانسه همچنین نوشت، چهارشنبه گذشته معدنی در آزادشهر دچار انفجار شد که تا کنون مرگ ۲۶ نفر از کارگران آن تایید شده است و ۹ نفر دیگر همچنان داخل معدن هستند. |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما که زحمت کشیدید کلی شرایط پیدا کردید بسیار عالی اگر شوط دیگر هم هست بنویسید والا بفرمائید که این شرایط درکدام نامزد وجودارد لطفا فرار نکنید مثل بنده شجاعانه اعلام کنید ممنون |
|||
|
۹:۴۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من میدونم این شرایط در ابوموسی اشعری و پیشمرگش نیست. باقی رو هنوز باید بررسی کنم.
|
|||
|
|
۹:۴۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۱۳)MohammadSadra نوشته است: نامزد اصلح یعنی نامزد ذوب در ولایت. ویژگی های احمدی نژاد ........ یادش بخیر فکر نمیکنید کشور یکبار همچین نامزد اصلحی رو به مدت 8 سال تجربه کرده؟؟ یادتونه احمدی نژاد چقدر زیبا با منتقدان داخلی مذاکره میکرد؟؟ شلاق - اخراج از دانشگاه - ستاره دار کردن و........ |
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وصبح بخیر بسیار عالی شروط شما درست است ومحترم حالا مصداقش را بفرمائید چون هم احمدی نژاد مرده است وهم ابو موسی اشعری پس درباره زنده ها بنویسید ممنون |
|||
|
۱۳:۰۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۹:۳۹)-Ali- نوشته است: گفتگو با استاد رحیم پور ازغدی، برجام آموزشی سند توسعه یا سند بردگی این فیلم رو ببینید تا نامزد غیر اصلح که چه عرض کنم خائنین رو بشناسید. |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما قرار بود نامزد مورد نظر خودرا اعلام کنید نه خائنین را ضمنا آقای ازغدی هم اگر خیلی حواسش بود اجازه نمیداد مصوبه ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شود که داد رهبری 50 روز بعد درآید برود بخانه اش دیگر حنایش رنگ ندارد موفق باشید |
|||
|
۱۴:۰۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۱۶)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خداشما هم وارد گود بشین و اصلح خودتون رو معرفی کنین پناه برخدا شاید اعتقادات شما بر مزاج ما هم سازگار بود بسم الله ... |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
شما برای من تکلیف تعیین نمی کنید. من تنها وظیفه ای که دارم رسوا کردن ابوموسی اشعری کثیف و خائنه که روز به روز اسناد خیانتش بیشتر از پیش رو میشه.
کار رو به جایی رسونده امام خامنه ای با تشر و حکم حکومتی غلط زیادی رو که کرده در واقع آب ریخته رو جمع می کنه. کار من رسوا کردن ابوموسی اشعریه. من این کار رو و روشنگری رو از زمان قبل از شروع این دولت زمان انتخابات دوره پیش شروع کردم. ابوموسی اشعری انگل اسلامه باید به شدت باهاش مقابله بشه وگرنه باز هم قضیه کربلا در راه خواهد بود. |
|||
|
۱۶:۱۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۲۴ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما مصداق مورد نظر بنده بارها در نوشته هایم امده است(روحانی) در مورد مطالب اهانت آمیز آقای صدرا همین بس که آقای روحانی مورد تائید شورای نگهبان ورهبری است اگر صداقت دارید به آنان اعتراض کنید ممنون |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |