کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه میتوان به نامزد اصلح رسید؟
۱۱:۴۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #1

با نام ویاد خدا
درود بردوستان
در خصوص انتخاب اصلح چند پست بنده در این سایت نوشته ام و بنظر میرسد که دوستان علاقمندند تا در مورد چگونگی رسیدن به نامزد اصلح بحث شود بنده با اجازه مدیریت محترم این پست را زدم تا بتوانیم همگی نظراتمان را بنویسیم تا ان شاء الله به نتیجه درست برسیم پیروز باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۵۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۶ توسط III I III.)
شماره ارسال: #2

ملاك‌ها براي اصلح بودن بسيار متفاوت است!

چون اولويت‌ها متفاوت است!

وقتي در زيربنايي‌ترين اولويت‌ها تفاوت بنيادين وجود دارد!

وقتي در تعاريف اوليه تفاوت وجود دارد قطعاً نمي‌توان يك نسخه براي سلايق گوناگون با اين اختلافات بنيادين در زيربنايي‌ترين مفاهيم رسيد

به عنوان نمونه براي يك شخص آزادي (به معناي كاهش قيد بند‌هاي مورد تأييد شريعت) در اولويت قرار دارد.
براي اين شخص هر كس بگويد گشت ارشاد جمع مي‌كنيم؛ كنسرت آزاد مي‌شود، ماهواره آزاد مي‌شود؛ سانسورها و مميزي‌هاي فيلم و كتاب و ... آزاد مي‌شود؛ فی*ل*تر را برمي‌داريم و... براي چنين كسي بي‌شك اصلح بسيار متفاوت است با كسي كه دغدغه‌اش حفظ و ارتقاي فرهنگ ديني در جامعه است.

اين فقط يك مثال ساده بود

كه البته در لايه‌هاي نه چندان عميق مطرح شد

وگرنه اختلاف‌ها در اولويت‌ها و حتي تعريف‌هاي اوليه از درست و غلط و خوب و بد بسيار عميق و گسترده است
براي همين پيچيدن يك نسخه براي همه با توجه به اختلاف ملاك‌ها و مواردي كه ذكر شد ممكن نيست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، MohammadSadra ، fazel
۱۲:۰۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۱۴ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #3

با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
از اینکه بحث را آغازیدید ممنون دوستان دیگر هم نظر بدهند . بنده بسهم خودم معتقدم تنها دومعیار حداکثر وجوددارد تا اصلح را برگزید .بله امکان رسیدن بیک راه وجودندارد ولی تنها دوراه هست که ملت سرانجام باید یکی را برگزیند بعدا درخدمت هستم پیروز باشید .ضمنا مشکل اینترنت وکندی آن وجوددارد
بعبارت دیگر دو معیار برای انتخاب وجودداردضمنا مواردی را که اشاره کردید(آزادی در....) در هردو معیار قابل حل است
۱۲:۴۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سنخنان امروز امام خامنه ای رو در مورد سند 2030 یونسکو بخونید تا بقهمید نامزد منافق غیر اصلح کیه.

ببینید دولت خائنان چه کردند.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96...#pid379558

پ.ن.
این ابوموسی اشعری اگر برای دوره بعد بیاد سر کار خدا می دونه چه ها که نمی کنه. این سند واضح خیانت این دولت کثیف محسوب میشه. البته در برجام کوس رسوایی اینها به صدا در اومده بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، fazel
۱۳:۱۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #5

با نام ویادخدا
درود بردوستان وتشکر
قرار است معیارهای انتخاب اصلح را بنویسیم وبررسی کنیم وارد مقولات دیگر نشوید اگر قصد دارید چیزی یاد بگیریم . بنابراین منتظر نظرات شما هستم والبته شک نکنید که اگر هم نظر ندهید من حتما می نویسم پیروز باشید
۱۳:۲۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۲۵ توسط III I III.)
شماره ارسال: #6

(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۰۶)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
از اینکه بحث را آغازیدید ممنون دوستان دیگر هم نظر بدهند . بنده بسهم خودم معتقدم تنها دومعیار حداکثر وجوددارد تا اصلح را برگزید .بله امکان رسیدن بیک راه وجودندارد ولی تنها دوراه هست که ملت سرانجام باید یکی را برگزیند بعدا درخدمت هستم پیروز باشید .ضمنا مشکل اینترنت وکندی آن وجوددارد
بعبارت دیگر دو معیار برای انتخاب وجودداردضمنا مواردی را که اشاره کردید(آزادی در....) در هردو معیار قابل حل است
خوب همان‌طور كه مشاهده مي‌كنيد
اين نظر شماست و تأثير براي من ندارد براي اينكه به نظرم بيش از دوراه وجود دارد
اولويت‌ها هم متفاوت هست و شما هر چه بگوييد با توجه به همين مقدار صحبتي كه با هم داشتيم اولويت‌هاي شما در تعاريف اوليه نه تنها با من متفاوت است بلكه در تعارض است
و احتمالاً بالعكس
تعاريف من و شما به عنوان نمونه از خوب و بد و درست و غلط و مصاديق حقيقي و خارجي اين خوب و بد و درست و غلط متفاوت و احياناً متعارض است
وقتي بين من و شما اين قدر تفاوت ديدگاه در تعاريف اوليه وجود دارد مشخص است كه هر چه بر اين تعداد افزوده شود توان تعيين معيار مورد اتفاق و انتخاب اصلح طبق آن ناممكن خواهد بود.

من يك موضوع ايجاد كرده‌ام خيلي وقت پيش به عنوان

لازم است در جامعه خود منافق را بشناسيم!

معيار‌هاي تشخيص منافق از كلام خداوند و معصومين عليهم السلام در آنجا مشخص شده
من يكي از ملاك‌هايم اين است كه در طرفي كه به عنوان اصلح انتخاب مي‌كنم روحيه نفاق هر چه كمتر باشد!

روي همين بخواهم انتخاب كنم مشخص است كه چه كساني مطلقاً اصلح نيستند.

ملاك‌هاي هم الهي است و از قول خدا و معصومين عليهم السلام و نه سليقه شخصي
كاملاً هم مصداقي است و نه انتزاعي و هر كس با خواندنش مي‌تواند تطبيق دهد.

از اين دست مباحث بخواهيم برويم جلو من مشتاقانه در خدمتم

ملاك بعدي مفاد نامه اميرالمؤمنين به مالك اشتر است كه تراز يك مسئول را در نظام الهي مشخص مي‌كند.
بعد از آن هم سخنان مشخصي از معصومين عليهم السلام كه ملاك‌هاي كاملاً مصداقي و عيني را براي انتخاب اصلح مشخص كرده‌اند كه با هر يك از انها بسنجيم متوجه مي‌شويم كه تعدادي از ايشان ملاك‌هايي ضد آنچه معصومين علييهم السلام تعيين كرده‌اند را به صورت عمده و اساسي دارا هستند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۳:۳۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #7

بانام ویاد خدا
درود برشماوتشکر
پیش از اینکه بنده نظر بدهم شما رد کردید چه چیزی را؟ شتاب نکنید تا دیگران هم بنویسند پیروز باشید
۱۳:۴۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #8

(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۳۸)Mforootaghe نوشته است:  بانام ویاد خدا
درود برشماوتشکر
پیش از اینکه بنده نظر بدهم شما رد کردید چه چیزی را؟ شتاب نکنید تا دیگران هم بنویسند پیروز باشید
اولاً چيزي را رد نكردم
دوماً بعد از اينهمه صحبت هم شما من رو ميشناسيد و هم من شما رو و شتابي هم نكردم
سوماً من از ميان ملاك‌هاي مهم خود يكي از آنها را گفتم
يعني كمتر بودن روحيه نفاق در شخص كه مفصلاً مصاديقش بر طبق ايات و رويات در اين تاپيك ذكر شده
لازم است در جامعه خود منافق را بشناسيم!
پس شتابزده به من جواب ندهيد!
مطالعه بفرمايد
شما ملاك خواسيد من از تعداد زياد ملاك‌هاي خود تنها يكي را گفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe
۱۳:۵۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۳ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #9

با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
بد نیست یاد آوری کنم که برای رسیدن به اصلح نیازی به رجوع به قرآن وروایات نیست چون اینها مرجعند ودر قانون اساسی آمده است بنابراین تلاش کنیم تا شروط اصلحیت را در قانون وبیان رهبری بیابیم ممنونم

با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
بهرحال شورای نگهبان بهر دلیلی 6 نفر را معرفی کرده است وما باید اصلح را ازمیان اینها برگزینیم. قطعا همه این نامزدان تابع قانون اساسی اند وباید در برابر قانون سر تعظیم فرود آورند که بعدا هم سوگند به آن میخورند. بنابراین بستر انتخاب اصلح وجود تبعیت از قانون در همه نامزدان است . مراد ازقانون عبارت از قانون اساسی ومصوبات مجلس ودستورات رهبری تا بعد
۱۴:۰۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۳ توسط III I III.)
شماره ارسال: #10

شما چرا جك ميگي برادر
تابع قانون اساسي؟
يكي از قانون گريزي‌هاي جناب آقاي روحاني دورغگو همين قانون 2030 كه بدون تصويب مجلس اجرايي كرده

(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۲)Mforootaghe نوشته است:  
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
بد نیست یاد آوری کنم که برای رسیدن به اصلح نیازی به رجوع به قرآن وروایات نیست
اينهم نظر شخصي شما هست و پشيزي براي من و بسياري چون من ارزشي ندارد!

همانطور كه گفتم در تعاريف اوليه اختلاف است و آب را در هاون مي‌كوبيد پسرم

(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۲)Mforootaghe نوشته است:   اینها مرجعند ودر قانون اساسی آمده است بنابراین تلاش کنیم تا شروط اصلحیت را در قانون وبیان رهبری بیابیم ممنونم
قانون اساسي مبتني بر اسلام است و رهبري نيز تابع آن
قانون و رهبري هم هر چه بگويند منبعث از همين‌هاست
ضمن آنكه با ملاك‌هاي قانون و رهبري هم بخواهيم بسنجيم كه...Smile

شما شاد باش جناب فروتقه

شما و ساير عزيزان را در اين پست به خدا مي‌سپارم
آنچه در اين خصوص مي‌خواستم بگويم گفتم

شما هم كه البته ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: