کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سردار بی نشان حاج احمد متوسلیان
۱۰:۱۹, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سردار حسین دهقان، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز در جریان گفت و گویی، درباره خبر غیرمنتظره درباره احمد متوسلیان و سه زندانی ربوده شده اعلام کرد: «اینها زنده و در اسارت رژیم صهیونیستی هستند و مدارکی دال بر این موضوع وجود دارد. آنها مسئولیت سلامت و امنیت چهار دیپلمات را باید بر عهده بگیرند و هم از لحاظ حقوقی و هم از لحاظ سیاسی دنبال می‌کنیم تا بتوانیم اینان را آزاد کنیم. دولت این مسأله را پیگیری خواهد کرد» و بدین ترتیب فصلی تازه در پرونده قطور ربایش سردار احمد متوسلیان و همراهانش در لبنان گشوده شد.
[تصویر: 597652_516.jpg]
اشاره سردار دهقان به چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی، در واقع ارجاع به عملیات ربایش سردار احمد متوسلیان وابسته نظامی سفارت ایران در بیروت، سید محسن موسوی کاردار سفارت ایران در بیروت، تقی رستگار مقدم، کارمند سفارت ایران و کاظم اخوان عکاس خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران است.

این چهار دیپلمات ایرانی، در چهاردهم تیرماه سال ۶۱ در مسیر سفارت ایران ـ بیروت در پست بازرسی توسط یک گروه شبه نظامیان فالانژ، ربوده شده و بعدها ـ بنا به خبرهای رسمی و غیررسمی ـ تحویل رژیم صهیونیستی شده‌ بودند.

سمیر جعجع، فرمانده وقت نیروهای فالانژ ـ که اکنون در قالب حزب «نیروهای لبنانی»، هدایت همان گروه را بر عهده دارد ـ در بهمن سال ۸۷ برای اولین بار گفته بود که دیپلمات‌های ایرانی در "ایست البرباره" ربوده شدند، ولی این افراد بعدا در مکانی که وی مدعی شده از آن اطلاعی ندارد، کشته شده‌اند.

در لبنان، دولت این کشور مدت‌هاست، یک کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی این موضوع و رسیدن به اطلاعات، تشکیل داده که تاکنون هیچ نتیجه روشنی از بررسی‌های این کمیته منتشر نشده است؛ اما در سوی دیگر، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان و بسیاری از شخصیت‌های لبنانی، سمیر جعجع و فالانژها را مسئول ربایش دیپلمات‌های ایرانی دانسته و خواستار روشن ‌شدن این موضوع شده‌اند.

سید حسن نصرالله درباره ۴ دیپلمات ایرانی گفته است: «نشانه‌ هایی وجود دارد که دیپلمات های ایرانی در زندان های رژیم صهیونیستی هستند. اسرائیل در گزارش خود ادعا می‌کند، چهار دیپلمات ایرانی توسط فالانژ‌ها ربوده و به دست این نیروها کشته و اجساد آنان دفن شده است. اسرائیل دشمن ماست و ما نمی توانیم به گزارش های آن اعتماد کنیم. همانطور که اسرائیلی‌‌ها در گذشته هم حضور بعضی اسیران در زندان های خود را تکذیب می‌کردند، مشخص شد که این اسیران در زندان های این رژیم بوده ‌اند».

انتشار این خبر آن هم در سوم خرداد مصادف با سالروز آزادسازی خرمشهر از اشغال ارتش صدام حسین با موج عظیم و غیرمنتظره‌ای در فضای مجازی همراه شد و یادآوری نقش پررنگ حاج احمد متوسلیان در عملیات الی بیت المقدس، فضای احساسی را به وجود آورد و موج بلندی را ایجاد کرد که منجر به شکل گیری و گسترش سریع هشتگ freemotevaselian# و در نهایت ترند شدن این هشتگ شد.

در میان توییت‌ها، چهره‌های مختلف با هر عقیده و مرامی که شاید به زعم برخی نسبتی با دفاع مقدس نداشته باشند نیز مشارکت داشته‌اند و در واقع همه طیف‌های مختلف مردم، این دلاورمردان دوران دفاع مقدس را از خودشان می‌دانند که در این دوران اتفاق ارزشمندی است و جایگاه دفاع مقدس را در نزد عموم مردم به عنوان حماسه‌ای تاریخی متذکر می‌شود.


[تصویر: 597666_240.jpg]
[تصویر: 597661_767.jpg]
[تصویر: 597669_848.jpg]
[تصویر: 597665_914.jpg]
[تصویر: 597662_378.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، Mohammad Trust ، vahrakan ، سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، Islam ، yamin ، عـلـی ، عبدالرحمن
۱۴:۱۲, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
دانلود کتاب جنجالی «خیانت به فرمانده»


[تصویر: %D8%AD%D8%A7%D8%AC%20%D8%A7%D8%AD%D9%85%...%D9%86.png]
روایتی شنیده نشده از اسرار اسارت " حاج احمد متوسلیان به مناسبت سوم خرداد ماه (روز مقاومت، آزادسازی خرمشهر کتاب جنجالی «خیانت به فرمانده» نوشتۀ کامران غضنفریان در 23 صفحه و با فرمت پی دی اف آماده دریافت می باشد. دریافت کتاب "خیانت به فرمانده"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، علی املشی ، بیداری اندیشه ، yamin ، عـلـی ، عبدالرحمن
۲۲:۲۷, ۱۴/تیر/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: %D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%...%D8%B9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، عـلـی ، عبدالرحمن
۲۳:۵۹, ۱۴/تیر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۶ ۱:۴۵ توسط yamin.)
شماره ارسال: #4

(۱۴/تیر/۹۶ ۲۲:۲۷)علی املشی نوشته است:  [تصویر: %D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%B9%D8%...%D8%B9.jpg]

دوست دارید بیاد... ؟ بیاد چه کار کنه...... دق میکنه به خدا تو این اوضاع کشور وخواص نانجیب ..... وقتی حرف حاج احمد میشه آدم دلش میگیره , اتفاقا وقتی گفتند احتمالش هست که زنده باشه , خوشحال شدم اما شاید بگید بدجنسی باشه اما ناراحت هم شدم , مخصوصا وقتی عکس شو اینطوری با محاسن و موی سفید میذارن.. آدم گریه اش میگیره , همه دوستاش رفتند ..... اگه واقعا زنده باشه , چقدر ازمایشش سخت بوده تو این دنیا , این همه سال....
ولی اگه یه روز برگشت , فقط بره بمونه پیش رهبر , بقیه اذیتش می کنند ..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، MOHSEN-Z ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم
۷:۵۲, ۱۵/تیر/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/تیر/۹۶ ۲۳:۵۹)yamin نوشته است:  دوست دارید بیاد... ؟ بیاد چه کار کنه...... دق میکنه به خدا تو این اوضاع کشور وخواص نانجیب ..... وقتی حرف حاج احمد میشه آدم دلش میگیره , اتفاقا وقتی گفتند احتمالش هست که زنده باشه , خوشحال شدم اما شاید بگید بدجنسی باشه اما ناراحت هم شدم , مخصوصا وقتی عکس شو اینطوری با محاسن و موی سفید میذارن.. آدم گریه اش میگیره , همه دوستاش رفتند ..... اگه واقعا زنده باشه , چقدر ازمایشش سخت بوده تو این دنیا , این همه سال....
ولی اگه یه روز برگشت , فقط بره بمونه پیش رهبر , بقیه اذیتش می کنند ..
یکی از دوستان و همرزمش میگفت احمد مرد موندن نبود احمد مرد اسارت نبود ....اگر هم شهید شده باشه ،گوارای وجودش.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، yamin
۹:۱۱, ۱۵/تیر/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
متوسلیان دندان کرم خورده‌ای بود که او را دور انداختیم!

مدتی پس از این ماجرا، یکی از اعضای سپاه تعریف می کند که یک روز در جلسه ای در مقر سپاه در تهران واقع در خیابان فلسطین، از یکی از مسئولین سپاه سؤال می شود که این چه برخوردی بود که با حاج احمد متوسلیان کردید ؟ مگر قرار نبود که در تبادل با اسرائیل ، او آزاد شود؟ اما فرد مقابل پاسخ می دهد : ” احمد متوسلیان دندان کرم خورده ای بود که ما آنرا کندیم و انداختیم دور”!
معلوم شد که احمد متوسلیان به دلیل اینکه از قبل با برخی آقایان اختلاف سلیقه داشته، لذا تبدیل به دندان کرم خورده شده و بعد هم او را دور انداختند !!
یکی از دوستان نزدیک حاج احمد متوسلیان نقل می کند که حاج احمد به دو نفر در سپاه لقب “ماست فروش” داده بود و معتقد بود که “اینها عناصر عملیاتی نیستند و فقط بلدند در ستاد بنشینند و دستور بدهند”.
به نظر می رسد که همین دو نفر تشخیص دادند که احمد متوسلیان دیگر تبدیل به دندان کرم خورده شده و باید او را دور انداخت! نقل شده که وقتی این دو نفر خبر اسارت حاج احمد را می شنوند، بسیار خوشحال می شوند!

منبع: یادداشت «32 سال فقدان سردار بزرگ ایران، ژنرال احمد متوسلیان» هفته‌نامه ۹دی به قلم کامران غضنفری
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، yamin ، علی املشی ، فاطمه خانم
۹:۵۵, ۱۵/تیر/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
چه بسا چه بسا دولت فعلی به عنوان ابزار بخوان از "رهایی از اسارتش" استفاده کنن و بعدا سر به نیستش کنن

ما خائن زیاد داریم

اگر قرار به کاری باشه اینها حق ورود بهش رو ندارن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، علی املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا