|
نتيجه ي انتخابات را باختيم !
|
|
۱۱:۰۳, ۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان عزيزم ما نتيجه ي انتخابات را باختيم ! به همين سادگي پذيرش شکست (در نتيجه ي انتخابات) اولين گام و عقلاني ترين کار ممکن براي شروعي دوباره است. اگر خاطرتان باشد همين چند سال پيش بود که اصلاحات در رياست جمهوري ، مجلس و شوراها شکست خورد . متاسفانه در آن روزها که هر کدام از بزرگان اصولگرا سعي داشتند اين پيروزي را به خود نسبت دهند ، سران اصلاحات اين جنازه ي در حال احتضار را با پوسته ي جديد اعتدال روانه ي ميدان کردند و رياست جمهوري ، مجلس و شوراها را پس گرفتند . اين برد يک روزه به دست نيامد . برد اصلاحات حاصل چند سال برنامه ريزي دقيق بود . [/b] اينکه اين آقايان با چه روشهايي به اين پيروزي دست يافتند جاي بحث دارد اما در واقع مساله مهم نداشتن برنامه از طرف به اصطلاح طيف اصولگراست. همه ي ما که ادعاي انقلابي گري داريم در اين شکست مسئوليم هر يک به اندازه خود . بايد از بزرگان اصولگرا سوال کرد شما در اين چهار سال چه ميکرديد ؟ شمايي که تيتر ميزنيد ((ما با چهل روز تبليغ 16 ميليون راي آورديم و آقايان با چهار سال تبليغ 23 ميليون )) با اين حساب و کتاب شما با 4 سال تبليغ ميتوانيد 160 ميليون راي جمع کنيد!!! شما که اکنون داد تخلف گسترده سر ميدهيد ! چرا چند روز قبل از انتخابات به فکر اين تخلفات نبوديد ؟ آقايان مشاور !! شما که در فرودگاه(( تتلو)) را از آستينتان رو ميکنيد ، چطور به فکرتان نرسيد که ممکن است در انتخابات تخلف شود ؟ سطح فکر شما فقط در حد آوردن يه خواننده به فرودگاه است ؟! جناب آقاي رئيسي تا روزهاي پاياني نام نويسي براي رياست جمهوري قاطعانه از نيامدن به صحنه صحبت مي کردند آنقدر به ايشان فشار آورديد و نوشتيد و گفتيد و پيغام فرستاديد تا ايشان را مجاب به کانديدا شدن بکنيد . مگر رياست جمهوري با کار يکي دو ماهه به سرانجام ميرسد ؟! [/i] آقايان بزرگان ! شکست را قبول کنيد شما کاري کرديد که آقاي روحاني که به قول خودتان از چوب خشک هم شکست مي خورد ( که به واقع هم همين طور بود ) پيروز انتخابات شد . ميگويند روزي مردي با صدايي بد ، خشن ، بلند و ناجور قرآن ميخواند ، شخصي از کنارش رد مي شد پرسيد : بنده ي خدا ! براي چه قرآن مي خواني ؟ جواب داد : براي رضاي خدا مرد لبخندي زد و گفت : براي رضاي خدا مخوان! آقايان براي رضاي خدا کار انتخاباتي نکنيد ! فکر نميکنيد زمان بازنشستگي شما فرارسيده باشد ؟ به تحليل هاي خودتان قبل از روز انتخابات نگاه کنيد ؟!!!! چنان در توهم پيروزي بوديد که قالي باف را کنار زديد و گفتيد : با اين کار جناب رئيسي يک مرحله اي بالا مي رود! برادران و خواهران عزيزم صحبت در اين باره زياد است و بنده قصد ندارم کام شما را بيش از اين تلخ کنم صداي من و امثال من به گوش اين آقايان نخواهد رسيد اما به واقع ما نياز به اين آقايان نداريم و نخواهيم داشت . امروز جامعه ي انقلابي نيازمند يک روح تازه است اگر امروز کار را شروع کرديم مي توانيم تا 4 سال آينده اين روح را در کالبد جريان انقلابي بدميم. اگر امروز از حجاب دختران و زنان ما چيزي به جز يک روسري نيم بند باقي نمانده ! مطمئن باشيد اگر کاري نکنيم و دست روي دست بگذاريم زماني نخواهد گذشت که حجاب را به زور از سر زنان و دختران محجبه ما خواهند کشيد ! بايد کاري کرد بايد برنامه ريزي کرد زحمت کشيد وقت گذاشت تلاش کرد امروز ما مي توانيم با تشکيل گروه هاي مردم نهاد و بدون تکيه بر هيچ ارگان يا گروهي براي رسيدن به اهداف عالي خود و بازيابي دوباره ي ارزشهاي انقلاب تلاش کنيم . بايد تلاش کنيم با ترويج سبک زنديگي اسلامي _ ايراني طعم واقعي زندگي اسلامي را به مردم بچشانيم تا دوباره شاهد نباشيم يک جوان بي کار مجرد بي پول و نا اميد پلاکارد در دست بگيرد وفرياد بزند (( برگزاري کنسرت حق ماست ))!!!! دوستان من راه مشخص است اگر در اين راه قدم گذاشتيم ، پيروزي با ماست ، ان شاالله وگرنه بايد منتظر شکست هاي به مراتب بدتر و سخت تر و زخمهاي عميق تر و کاري تر از اين باشيم . والسلام |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۶, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اولا اینکه دفاع از احمدی نژاد بزرگ ترین اشتباهه.
احمدی نژاد روزی منحرف شد که رهبری از خودش واسه اون بی لیاقت به وضوح خرج کرد و گفت دیدگاه های من به ایشون نزدیکتره تا آقای رفسنجانی. اصولگراها واسه اش یقه چاک میدادن که یهو گیر سه پیچ داد که رحیم مشایی جن باز رو وارد سیستم کنه و نگهش داره. پیله کرد که وزیر اطلاعاتو عوض کنه. احمدی نژاد بر فرض ساده زیستی اش تازه شده یکی مثل خلیفه اول و دوم. دلیل نداره که اگه اعیونی زندگی نمیکنه و به اصطلاح حامی عدالته، حتما در همه چی خوب باشه. ایشون هم مثل روحانی ضد ولایت فقیه شد. یا از اول بودن و نفاق پیشه کردن و یا بعدا شدن. در هر دو حالت نباید پشت منافق بود و ازش حمایت کرد. آقا مهدی. من از بعد از برجام شبا این گوشی همسر جان به دستم و از این گروه به اون گروه روشنگری کردم. مدااام با پدرشوهرم و برادرشوهرام بحث کردم. مدااام با عموهام و داداشام بحث کردم. اگه برادر شوهرام سالی یه بار ما رو خونه شون دعوت میکردن، من سالی ۷-۸ بار همه شونو جمع میکردم و شام براشون میپختم که تو این بین ۴ تا جمله هم بگم که متوجه فتنه برجام بکنمشون. هر روز دنبال دوا و درمون مادرشوهرم و پدرشوهرم بودم که اونا رو آگاه کنم. بعد از اینهمه تلاش و اعصابی که از من تو بحث له شد و توهینهایی که بهم شد و نشنیده گرفتم، مادرشوهر و پدرشوهرم متقاعد شدن که دیگه نباید به روحانی رای داد. روز رای گیری همسر خواهرشوهرم سریع برگه های رایشون رو گرفته بود و براشون نوشته بود روحانی. من کوتاهی نکردم. من از گوشت و جونم مایه گذاشتم واسه آگاه کردن دور و بریام. اما دقیقا روزهایی که همه شون از روحانی متنفر بودن، همه شون واسه خاطر حمایت ممد خاتمی و دفاع از میرحسین به این روحانی رای دادن. اگه نتیجه رو باختیم، تقصیر ما نبوده. حریف از ما خیلی قدر تره. روحانی تیم عملیات روانی داره. مردمو گول زد. اگه هر اتفاقی واسه مملکت بیفته من اون دنیا از تک تک کسانی که نخواستن حرف حقو گوش بدن و به روحانی منافق رای دادن نخواهم گذشت. ۴ صباح دیگه تمام وسایل الکترونیکی و مغناطیسی از کار میفته و تنها چیزی که اون روز به دردمون میخوره مهربونی و همنوع دوستی و رحمه. چقدر رو خودمون کار کردیم واسه اون روز؟ چقدر ماشین و خونه مون برامون ارزشش بیشتر از جون آدماست؟ چقدر حق الناس برامون مهمه؟ علی آقا. هی میگی خاتمی چه کرده که همه عاشقشن. قبلا به چند نمونه از خدماتشون در جواب آقای امیر عفریت اشاره کردم. اما شما بگو چرا میرحسین و خاتمی محبوبن؟ چی کار کردن جز دشمنی آشکار با رهبری؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۵۴ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اما من هنوز معتقدم احمدی نژاد قابل برگشته.نباید صفر و صدی نگاه کنیم به آدمها.لااقل اگه منحرف شده باشه منحرفوندنش با رفتارهای غلط از یه طرف و حمله و فهش های اون طرفی..
نقل قول:شما تلاش خودت رو کردی.حق از بین رفتنی نیست بالاخره یه روز نتیجه زحماتتون رو میبینید.من هم همین کار رو کردم سعی کردم رو اطرافیان تاثیر بذارم البته تا حدودی موفق بودم اما الان بیشتر تلاش میکنم... تصمیم دارم هفته ای یک بار جلسات دعای توسل بگیرم (البته قبلنا هم داشتیم)معتقدم اگه بتونم هفته ای یک ساعت اطرافیانمو از پای ماهواره بلند کنم بیارم تو این جلسات کلی کار کردم.البته این همه کار نیست ولی میشه از همین جاها شروع کرد.نظرتون چیه؟؟ |
|||
|
|
۳:۵۰, ۶/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۶ ۳:۵۷ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۶ ۲۲:۴۶)MOHSEN-Z نوشته است: جناب عمار منم عرض کردم اگر حمایتش میکردن و میاوردنش زیر پرچم خودشون الان منحرف نمیشد (البته اگر منحرف شده باشه)خوب 88 و 84 که همه ازش حمایت کردند ! در مورد شهردار شدندش هم همینطور . در مورد انحراف هم شاید به نظر برسه این امر بعدا اتفاق افتاده ، اما واقعیتش به نظرم بین مشایی و احمدی نژاد تفاوت خاصی وجود ندارهه ، فقط یکی خوب باده حرف بزنه ، اون یکی حرف زدن هم بلد نیست ! (۵/خرداد/۹۶ ۲۲:۴۶)MOHSEN-Z نوشته است: همین که الان بعد 4سال با اینکه روحانی در قدرته باز داره میزنتش معلومه هنوز میترسن ازش پس هنوز زنده اس و هست. احمدی نژاد محصول بی سروسامانی اصولگرایان بوده ، پیدا شدن لیدری که ظاهرا رای قابل توجهی هم بین مردم داره پایان این به اصطلاح جریانه .... تحرکات شبه منافقانه اخیر این جریان هم بیشتر به همین دلیله (۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۵۲)MOHSEN-Z نوشته است: تصمیم دارم هفته ای یک بار جلسات دعای توسل بگیرم (البته قبلنا هم داشتیم)معتقدم اگه بتونم هفته ای یک ساعت اطرافیانمو از پای ماهواره بلند کنم بیارم تو این جلسات کلی کار کردم.البته این همه کار نیست ولی میشه از همین جاها شروع کرد.نظرتون چیه؟؟اگه بشه فقط و تنها فقط رو یه نفر تاثیر گذاشت هم ارزشش رو داره ، البته به قول (غیر مستقیم) جناب بهجت مقدمه ی این هم درست کردن خودمون هست . |
|||
|
|
۴:۱۰, ۶/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۳۶)زینب خانوم نوشته است: اولا اینکه دفاع از احمدی نژاد بزرگ ترین اشتباهه.یا علی!!! یا شما معنی مطالبی رو که میگی نمی فهمی یا اینکه مشکلت جدیه روسای حمهور دو دوره نظام اسلامی رو تکفیر می کنید؟ یکمی حد و اندازه خودتون رو در نظر بگیرید حواسمون باشه که این تیغ دو طرفس! شیخا هر آن چه گویی هستم. آیا تو چنان که می نمایی هستی؟ اگر فکر می کنید این حرفها خدمت به اسلام و نظام است، شک نکنید که نیست. از هر شخص عادلی هم بپرسید، بعیده جز این بگه خود من یکی از منتقدین سر سخت برخی افراد، جریانات و تصمیمات در کشور هستم. ولی من منتقد عملکرد هستم و نهایتا برخی اظهارات!!! تهش هم میگیم فلانی یا فلان اشخاص در فلان تصمیم شریکند و باید روز قیامت جواب بدن! بهترین قاضی هم خود خداست. شاید قضیه طوری که من فکر میکردم نباشه.. اما اینکه فلانی کافر است و منافق است و ضد ولایت فقیه است و ... پس اینطوری بهتره درِ کشور 80 میلیونی شیعه رو تخته کنیم.... البته تا وقتی افراد ذیل نظام تعریف میشن. وگرنه کسی رسما جلوی حکومت ایستاد و اعلان درگیری و جنگ کرد، قضیه اش متفاوت است در مورد آقای مشایی و بقیه اطرافیان آقای احمدی نژاد هم برخی ادعاهای سنگین امنیتی، سیاسی، اقتصادی، اعتقادی و ... مطرح کردن. اگر واقعا مدرکی علیه اینها وجود داره و اتهامی متوجهشون هست، چرا این 4 سال اخیر رسیدگی نشد؟ چرا همین الان رسیدگی نمیشه؟ همه می دونیم که قوه قضاییه با هر فرد و جناحی خوب باشه، اون فرد قطعا نزدیک احمدی نژاد نیست!!! اگر هم واقعا مدرکی نبوده و نیست که بهتره برن از این افراد حلالیت بطلبن! قیامت از آنچه که فکر می کنید به شما نزدیکتر است |
|||
|
|
۹:۱۰, ۶/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۶ ۹:۴۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۶ ۲۱:۴۱)MOHSEN-Z نوشته است: شاید مثل اصلاحات که دیگه از درون استحاله شده و مجبور شده بیاد پشت یه کارگزارنی و راستی مثل روحانی که تا دیروز علیه هم بودن،اصولگراها هم یه روزی به این نتیجه برسن که بدون احمدی نژاد کاری از پیش نمیبرن.ای کاش به جای اینکه طردش کنن رو خودش و سرمایه اجتماعیش کار کرده بودن.امیدوارم این شکست یه تکون اساسی به اینا و نیروهای انقلاب داده باشه و بجای پس زدن این و اون از این حالت دربیان و یه کار جدی بکنن..آقا محسن سلام فرد محور بودن یک جریان دقیقا تبدیل به پاشنه ی آشیل آن جریان خواهد شد. باید تفکر محور بود . به نظر بنده اگر تفکر ناب انقلابی برای همه ی اقشار مردم تبیین شود جریان انقلابی به راحتی و با اختلاف بالا انتخابات آتی را خواهد برد . اگر جریانی به جای داشتن یک تفکر یک فرد را انتخاب کرد ، با رفتن آن فرد کل جریان هم از هم میپاشد. دوستان عزیزم به نظر بنده بهترین نظر در مورد دولت نهم و دهم را باید از کلام رهبری شنید: نقاط ضعف و قوت احمدی نژاد از سخنان رهبری به هر حال دولت آقای احمدی نژاد نقاط ضعف و قوتی داشت . اینکه آقای احمدی نژاد را تنها فرد ناجی انقلاب بدانیم و یا اینکه ایشان را انسان منحرفی بدانیم که هیچ نقطه مثبتی در شخصیت و تفکر ایشان وجود ندارد هر دو به یک اندازه اشتباه است . متاسفانه در جامعه و حتی در همین تالار گفتگو تقابل بین طرفداران احمدی نژاد و مخالفان ایشان از دایره انصاف خارج شده و گروهی چنان ایشان را خیانت کار و منحرف و ضد انقلاب و ... می دانند که فقط در تاریخ میتوان نام چند نفر با این مقدار از ضعف و نقطه منفی نام برد ! و گروهی چنان ایشان را قوی و عاری از اشتباه و همراه با انقلاب و ولایت می دانند که اگر کسی ایشان را نشناسد (با این تعاریف ) گمان میکند از پیامبری اولوالعظم نام برده میشود. دوستان من گرفتار شدن در این بحث ها بی فایده است . اصولا نقد شخص راه به جایی نمی برد . بهترین حالت نقد تفکر است . باید دید کدام تفکر به تفکر ناب اسلام محمدی و انقلابی نزدیک تر است . کمی منصف باشیم . اشخاص می آیند و ناگزیر روزی خواهند رفت . بسیاری از متدینین بعد از رحلت امام (رحمة الله علیه) از دایره انقلاب خارج شدند ! زیرا به جای حرف امام و تفکر امام مجذوب شخصیت ایشان شده بودند و هرگز تصور شخص دیگری در جایگاه ایشان برایشان قابل هضم نبود . باید تفکر و جریان درست را شناخت و برای همه مردم تبیین کرد ، مرحله ی بعدی شناسایی فردی است که بتواند این تفکر را تا حد توان به خوبی اجرا کند . متاسفانه ما هنوز نتوانسته ایم تفکر انقلابی را برای مردم تشریح کنیم ! و گویا دوستان انقلابی این قسمت از کار را فاکتور گرفته اند ! و فقط به دنبال فردی هستند که این تفکر را اجرا کند ! خب نتیجه همین میشود که همه دیدیم ! وقتی جامعه ما تفاوت آزادی های ظاهری و آزادی حقیقی را نمیداند چطور انتظار داریم درست انتخاب کند ! باید سبک زندگی اسلامی -ایرانی را به همه ی مردم نشان داد ، در زندگی آنها به صورت عملی به کار بست . آن وقت خود مردم به دنبال کسی خواهند گشت که این شاخصه ها را داشته باشد ، حتی نیاز به معرفی چنین شخصی از طرف جریان انقلابی نخواهد بود! آیت اله بهجت(رحمة الله علیه) بعد از مشخص شدن نتیجه ی یک انتخابات که به ظاهر جریان انقلابی شکست خورده بود مطلبی با همین مضمون فرمودند که بروید خودتان را درست کنید ! مشکل از خودتان است ! در هر حال انتخاب با ماست از همین امروز باید شروع کرد |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۶/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۶ ۲۱:۴۱)MOHSEN-Z نوشته است: شاید مثل اصلاحات که دیگه از درون استحاله شده و مجبور شده بیاد پشت یه کارگزارنی و راستی مثل روحانی که تا دیروز علیه هم بودن،اصولگراها هم یه روزی به این نتیجه برسن که بدون احمدی نژاد کاری از پیش نمیبرن.ای کاش به جای اینکه طردش کنن رو خودش و سرمایه اجتماعیش کار کرده بودن.امیدوارم این شکست یه تکون اساسی به اینا و نیروهای انقلاب داده باشه و بجای پس زدن این و اون از این حالت دربیان و یه کار جدی بکنن..مرحوم هاشمی بخاطر همین احمدی نژاد بود که به دامن اصلاح طلبها اومد!وقتی که همه اصولگراها پشت احمدی نژاد بودن و هاشمی دید تنها شده به سمت اصلاح طلبها رفت حتما سن شما قد میده که دیده باشید،درسته؟
|
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۶/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
باید از کسانی حمایت بشه که پشتیبان ولایت فقیه نه اینکه رو حرف ولی فقیه اش حرف بزنه و خلاف سخن ایشون عمل کنه
نه اصول گرا ها اصول گرای واقعین ونه اصلاح طلبان اصلاح طلب واقعی پس نه این طرف نه اون طرف فقط رهبری فقط ولی فقیه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

حتما سن شما قد میده که دیده باشید،درسته؟