کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آتش به اختیارید!!!!!
۰:۵۸, ۱۸/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۶ ۵:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به #چریک_های_جنگ_نرم و #چریک_های_فرهنگی

[تصویر: chrik.jpg]

⚠️ برخی دستگاه‌های مرکزی کشور در تشخیص مسائل اصلی دچار اختلالند

?رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار جمعی از دانشجویان:
?از وظایف تشکل‌های دانشجویی، تلاش همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه است. نگویید دیگر نمی‌شود در دانشگاه کار کرد؛ در دانشگاه خیلی می‌شود کار کرد.
?همه‌ی هسته‌های فکری و فرهنگی و عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند. البته قرارگاه مرکزی دستور می‌دهد اما چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد، شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختیارید.
?گاهی اوقات احساس می‌شود دستگاه‌های مرکزی فکری و فرهنگی و سیاسی دچار اختلالند و تعطیلند؛ ⚠️اینکه در وضعیتی که ما این‌همه مسائل مهم فرهنگی در کشور داریم، حالا فرض کنیم فلان آهنگ قبل #افطار پخش بشود یا نشود، این می‌شود مسئله‌ی اصلی، نامه‌نگاری می‌کنند ؛ این پیداست این دستگاه اختلال پیدا کرده؛ مسئله‌ی اصلی را از فرعی تشخیص نمی‌دهند.
?وقتی این‌جوری دستگاه‌های مرکزی اختلال دارند، آن‌وقت اینجا شما آتش به اختیارید. ۹۶/۳/۱۷]

[تصویر: 31642915012446670298.jpg]

به قدری این عبارات مهم بود که باید جداگانه در یه تاپیک جداگانه اعلام میشد

خواهشاً پخش شود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، عمار94 ، فاطمه خانم ، انتصـار ، amrtat71 ، بیداری اندیشه ، سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، AMINI ، fazel ، Woodi2020 ، sarallah ، Mforootaghe ، نرگس مهدوی ، افشین ، علی املشی ، A.E ، rezamohammadi ، soshiant ، 313s.w.o

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۴, ۱۹/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #21

با نام ویاد خدا
درود بردوستان ویامین عزیز طاعات قبول
بنده در نوشته هایم هرگز نگفته ام که منظور رهبری چیست؟ بلکه نوشته ام که هرکس از ظن خود معنا میکند بنابراین بهتر است دوست عزیز مارا که درخواست کرده اند دریک خط راهنمائی کنید . بنظر بنده بجای کاربرد اصطلاحات جدید که مردم را دچار سرگردانی میکند از پیروی ازقانون حمایت شود . درهرحال اگر پاسخ این دوستمان داده نشود بنده میتوانم بگویم که مهمترین وظیفه یک دانشجو درس خواندن است اگر استادش کم کاری میکند او خود جبران کند واگر استادش بلد نیست از دیگری بپرسد همین والا تا دلتان بخواهد تشکیلات گوناگون در دانشگاه وجوددارد وحقوق بگیرند میتوانند نظرات رهبری را پیگیری کنند(حراست- انجمن- بسیج-نماینده ولی فقیه- امام جماعتو.....) موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۰۱, ۲۰/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #22

(۱۹/خرداد/۹۶ ۲۳:۳۴)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود بردوستان ویامین عزیز طاعات قبول
بنده در نوشته هایم هرگز نگفته ام که منظور رهبری چیست؟ بلکه نوشته ام که هرکس از ظن خود معنا میکند بنابراین بهتر است دوست عزیز مارا که درخواست کرده اند دریک خط راهنمائی کنید . بنظر بنده بجای کاربرد اصطلاحات جدید که مردم را دچار سرگردانی میکند از پیروی ازقانون حمایت شود . درهرحال اگر پاسخ این دوستمان داده نشود بنده میتوانم بگویم که مهمترین وظیفه یک دانشجو درس خواندن است اگر استادش کم کاری میکند او خود جبران کند واگر استادش بلد نیست از دیگری بپرسد همین والا تا دلتان بخواهد تشکیلات گوناگون در دانشگاه وجوددارد وحقوق بگیرند میتوانند نظرات رهبری را پیگیری کنند(حراست- انجمن- بسیج-نماینده ولی فقیه- امام جماعتو.....) موفق باشید

من اصلا متوجه نمیشم منظور شما چیه ؟ رهبری صریحا به دانشجویان فرمودند هر جا دیدی دستگاهی دچار اختلال شد شما آتش به اختیارید...
رهبری به دانشجویان صریحا فرمودند شما ! میخواستند می فرمودند اساتید شما، حراست ، نماینده ولی فقیه ، امام جماعت !

الان دقیقا یعنی چی نظرات رهبری رو بقیه پیگیری کنند ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، Mforootaghe ، عبدالرحمن ، MohammadSadra
۰:۱۳, ۲۰/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۶ ۰:۱۵ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #23

با نام ویاد خدا
درود بریامین عزیز
یکی از دوستان پرسیده که بنده با توجه به آتش به اختیار چکار کنم؟ شما پاسخ ایشان را بدهید ممنون
فنا
لطفاً یکی مثال مصداقی بزنه. یعنی دقیق باید چه کرد؟
من دانشجو نیستم.
خیلی به این جمله فکر کردم...
اگر قرار بر امربه معروف باشه (عملی، زبانی، مجازی)، خالی نکردن فضای مجازی، قرار بر روشنگری و گفتگوی چهره به چهره باشه، خوب اینا رو که من نوعی قبلاً هم می کردم.
الان چه کار بیشتری باید انجام داد. من نوعی، چه فعالیت بیشتری می تونم انجام بدهم؟
۱:۱۸, ۲۰/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #24

یامین گرامی
فرض کنید یک ارگانی دچار اختلال شده و کارش را درست انجام نمیده. خب قاعدتاً باید انتقاد و مطالبه گری بشه.
مشخصه که نیازی هم نیست یک فرمانده به شما دستور انتقاد کردن بدهد. نیازی نیست کسی اجازه مطالبه گری به شما بده.

آیا منظور همینه؟
۴:۲۸, ۲۰/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:اگر قرار بر امربه معروف باشه (عملی، زبانی، مجازی)

سعی نکنید بحث رو منحرف کنید

خطاب به افسران جنگ نرمه

خب پس اصلا مربوط به شما نمیشه

سعی نکنید مثل داستان اسیدپاشی های اصفهان که زیر نظر بعضی از سفارت ها بود بشه

امر به معروف برای افسران جنگ نرم در حوزه زبانی و مجازیه و بس

خوشبختانه خوراک فکری شما از امثال آفت نیوزه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، MohammadSadra ، A.E ، yamin
۵:۵۸, ۲۰/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۶ ۶:۰۰ توسط فنا.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۰/خرداد/۹۶ ۴:۲۸)عبدالرحمن نوشته است:  سعی نکنید بحث رو منحرف کنید

خطاب به افسران جنگ نرمه

خب پس اصلا مربوط به شما نمیشه

سعی نکنید مثل داستان اسیدپاشی های اصفهان که زیر نظر بعضی از سفارت ها بود بشه

امر به معروف برای افسران جنگ نرم در حوزه زبانی و مجازیه و بس

خوشبختانه خوراک فکری شما از امثال آفت نیوزه

من سوالم کاملاً جدی بود،

هیچ صنمی هم با اون سایت معاند ندارم. چرا اینقدر راحت تهمت می زنید؟

من به ندرت سوال می پرسم، ولی واقعاً می خواستم چیزی یاد بگیرم.

منتظر می مونم، آقای رائفی پور جوابم رو احتمالاً در سخنرانی هاشون خواهند داد. انصاف و ادب هم بد چیزی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe
۶:۴۷, ۲۰/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۶ ۶:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۶ ۱۷:۴۵)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
اولا بچه های درسخون در همه بخشها حضور دارند ومنحصر به بسیج نیست ثانیا کسی مخالف با موضع گیری دانشجویان نیست درهمه کشورها دانشجویان در مسایل سیاسی مشارکت دارند اما اینکه طرف خطاب مسوولان دانشجویان باشند نشانه بی توجهی اساتید وفرهیختگان فرهنگی از سیاست های موجود است واین خود خطر بزرگی است که با تهییج دانشجویان کاری پیش نمیرود .دانشجو برای دادن نظر راهش باز است بشرط آنکه اولا رسانه ها آزادی نشر داشته باشند وثانیا حراستها گیر ندهند والا دانشجو تنها بازیچه دست سیاستمداران خواهد بود مانند طلاب جوان که در مسیر خواست بالائی ها قرار میگیرند موفق باشید

با نام ویاد خدا درود بردوستان طاعات قبول نکته ای که باید یادآوری کنم اینستکه ما عادت کرده ایم همه چیزرا سفید یا سیاه ببینیم مثلا سند 2030 90 درصد بدون اشکال است اما برای آن ده درصد همه را رد می کنیم . دانشگاه ها هم همینطورند ببینید 90 درصدرشته های تحصیلی ارتباطی با دین ندارد رشته های علمی است مثلا یک جراح جراح است بدون توجه به اعتقاد او حتی اگر پیامبر نیاز به پزشک داشتند وپزشک موجودهم یهودی بود حتما بهره میبردند. ده درصد رشته ها مرتبط با دین است . خوب نباید ما همه دروس ودانشگاه هارا محکوم کنیم . بنظر بنده یک راه مشخص وجوددارد وآن اینستکه براساس رهنمود پیامبر ص (العلم علمان علم الادیان وعلم الابدان) بیائیم ده درصد رشته هارا از دانشگاه های سراسر کشور حذف وتحویل حوزه ها بدهیم آنگاه دیگر دانشگاه ها کار خودشان را انجام میدهند ودیگر نیازی به نماینده ولی فقیه نیست .حوزه ها هم کاملا دراختیار مراجع ورهبری است وتا میتوانند درآنجا از هر روشی که میخواهند بهره برند . چطور است؟ موفق باشید

اولا خود حضرت آقا جواب شما در مورد سند ۲۰۳۰ رو دادن. مشکل اصلی چنین اسنادی سلب استقلال و زمینه سازی استعمار دشمنه چون دشمن خصوصا آمریکا برای چپاول بهترین شیوه اش تغییر سبک زندگی و فرهنگ مردمه با همچین اسنادی و پشت بندش بودجه هزینه می کنن و ابزار میارن و به اسم تهیه گزارش جاسوسی هم می کنن و ... بعد هم ضربه آخر. بنابراین غیر از مشکل چند درصدی سند ۲۰۳۰ که حالا امروز دو تا کلمه اش تفسیر شده شده ۱۰ درصد معلوم نیست فردا وارد جزئیات بشن بشه ۵۰ درصد مشکل اصلی ۲۰۳۰ نگاه مسئولین غرب زده ای هست که خودشون و دین شون و فرهنگشون و جوانانشون و نخبگانشون رو قبول ندارن و فقط میگن مرغ آمریکا غازه. این نگاه خودباختگی و پوچی از درون مسئولین بیشتر برای رهبری نگران کننده بوده. ایشون فرمودن ما ملت به این بزرگی چرا یه نهاد بین المللی در واقع آمریکایی برای فرهنگ ما نسخه بپیچه.....در مورد جدایی دین از دانشگاه و رشته های دانشگاهی شما دارین سکولاریسم رو تعریف می کنین. حالا انگار ما دانشگاه نبودیم جوری میگه نیازی به نماینده ولی فقیه نیست انگار نماینده ولی فقیه جلو پیشرفت علمی ایستاده و کار کشیشان مسیحی مخالف علم رو انجام میده. عصر سکولاریسم تموم شده....اما در پاسخ به جناب فنا در ارائه مصادیق اتش به اختیار:

#آقا به دانشجویان و جوانان فرمودند:
در مسایل فرهنگی و فکری و #جنگ_نرم، #آتش به اختیارید...??

آتش به اختیارید!?
یعنی:
هر کس?
هر کار مثبتی ➕
می تونه ?
بکنه?

آتش به اختیارید!?
یعنی مثل #چمران، به #تنهایی پاوه رو نگه دارید!
حتی اگر دولت موقت، به شما اسلحه نده‼️

آتش به اختیارید!?
یعنی ۹ هزار جوون تهرانی، تعطیلات شیرین عید امسال، بجای تفریح و خوشگذرونی و کنار دریا با خانواده و دوستان..⛷?‍♀️???
رفتن اردوی جهادی تو مناطق دورافتاده خوزستان کمک مردم?

آتش به اختیارید!?
یعنی در کار فرهنگی و فکری و سیاسی،
برای ساختن فیلم و مستند ? و نوشتن کتاب و رمان ? و ساختن مهدکودک ?و مدرسه و...
چشم انتظار مسئولان از این جناح و آن حزب نباش..
منتظر طرح و برنامه و کار و فکر از وزارت ارشاد، صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی نباش..?
منتظر دستور و بودجه و بخشنامه نباش.. ?
یعنی #خودجوش.. نه #خودسر.. ?
یعنی دست بر روی دست نگذار..?
یعنی بجُنب.. دیر است..
? @roshangarii ?

اینکه شما فرمودین بعضی کارها رو می کنین خوبه ولی اولا همیشه برای تکمیل و بهتر کردن جا هست ضمن اینکه بخشی از خطاب رهبری رو کسانی بدونین که هیچ کاری نمی کنن و فقط نقد وضعیت می کنن...

غیر از موارد بالا اگر شما فرزند کوچیک داشته باشین خودتون باید برای آموزش دین و فرهنگ دینی به بچه تون تلاش کنین. منتظر دولت نباشین. روی آموزش و پرورش حساب باز نکنین. اونجا حداقلی هست. شما خودت آستین بالا بزن. آموزش قرآنی هست... فرهنگ جهاد و شهادت هست... کاشتن حب اهل بیت علیهم السلام هست... هدیه ها رو روزهای عید مذهبی به بچه بدین. از طرف معصومین به بچه کادو بدین. کلیپها و بازی های مذهبی ... مهد خانگی راه بندازین چند تا خانواده مذهبی همفکر بشین هفته ای یکبار تو خونه یکی مهد خانگی بگذارین و رنگ آمیزی و کاردستی و بازی و شعر و ....و به فکر انس بچه با قران و مسجد و هیئت باشین. دوستان خوب مسجدی و قرآنی برای خودتون و بچه هاتون پیدا کنین.... و خیلی کارهای ریز و مصداقی دیگه.

اطلاعات دینی و سیاسی خودتون رو بالا ببرین بتونین لااقل فردا جواب شبهات بچه خودتون رو بدین. مطالعه دینی روزمره زندگی تون باشه. صندوق خیریه راه بندازین و لابلای کمکهای مالی کتاب دینی و فیلم و مستندهای انقلابی بدین به مردم. جلسه های سیر مطالعاتی با دوستانتون راه بندازین گفتمان و تحلیل وقایع سیاسی راه بندازین.

قلم خوبی دارین بنویسین. از وبلاگ ساده شروع کنین. نشر کتاب. گروه ساخت فیلم و مستند راه بندازین. مستندهای تحقیقی تاریخ انقلاب بسازین.

مسابقات فرهنگی توی مسجد محل راه بندازین. برنامه های تفریحی ورزشی کوه در ضمن اینها مطالعات دینی و پخش مستندهای عمار و سفیر فیلم و ...

همه اینها میشه مصادیق کارهای فرهنگی که نکته مهم رهبری اینه برای انجام این امور هر کس در هر حد وسع مالی و استعدادی و ... خودش برای نشر فرهنگ دینی و اهل بیتی کاری کنه لااقل در حد خودش و خانواده خودش بعد دوستان و دیگران.... اردوهای جهادی هم اگر کسی فرصت کنه فوق العاده هست. سایت داره ثبت نام می کنین باهاتون تماس می گیرن....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، MohammadSadra ، MOHSEN-Z ، عبدالرحمن ، A.E ، yamin
۱۴:۰۴, ۲۰/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #28
آواتار
[تصویر: DB8fjfNXcAEL_Ir.jpg]
بابا اختیار آتش رو ندید به این بندگان خدا
۲۳:۰۲, ۲۰/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #29

(۲۰/خرداد/۹۶ ۰:۱۳)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود بریامین عزیز
یکی از دوستان پرسیده که بنده با توجه به آتش به اختیار چکار کنم؟ شما پاسخ ایشان را بدهید ممنون
فنا
لطفاً یکی مثال مصداقی بزنه. یعنی دقیق باید چه کرد؟
من دانشجو نیستم.
خیلی به این جمله فکر کردم...
اگر قرار بر امربه معروف باشه (عملی، زبانی، مجازی)، خالی نکردن فضای مجازی، قرار بر روشنگری و گفتگوی چهره به چهره باشه، خوب اینا رو که من نوعی قبلاً هم می کردم.
الان چه کار بیشتری باید انجام داد. من نوعی، چه فعالیت بیشتری می تونم انجام بدهم؟

به نام خدا

به نظرم آقای بیداری اندیشه هر چی لازم بود گفتند اما من در یک جمله خلاصه میکنم تمام این حرفها و ظن ها رو ....

برادر من آتش به اختیار یعنی این عمار !

در پناه خدا باشید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Mforootaghe
۲۳:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۶ ۲۳:۳۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #30

نقل قول:آتش به اختیارید!?
یعنی مثل #چمران، به #تنهایی پاوه رو نگه دارید!
حتی اگر دولت موقت، به شما اسلحه نده‼️
نیروهای مسلح که زیر نظر رهبر اند. کی می خواد اسلحه نده؟

وقتی تعبیر جنگ سخت از این لفظ "آتش به اختیار" کنیم، یه عده ممکنه اقدام به آتش زدن سفارت و حمله به سخنرانی ها و ... کنند. تا به حال کشور خیلی از چنین اقداماتی ضربه خورده و اگر جلوی این خودسرها گرفته نشه ضربه های بیشتری هم به کشور می زنند.

فرقی نمی کنه لفظ "خودسر" به کار ببریم یا "خودجوش" ... اینها بازی با کلماته.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا