کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در دولت روحانی پولدارها داراتر و فقرا ندارتر شدند
۹:۵۷, ۲۸/تیر/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
(بسم الله الرحمن الرحیم)

روند نزولی ضریب جینی تا پایان سال ۱۳۹۲ ادامه داشت اما از سال ۱۳۹۳ روند آن برعکس شد و فاصله طبقاتی مجددا افزایش یافت و این روند افزایشی همچنان ادامه دارد.

مرکز آمار ضریب جینی سال ۱۳۹۵ را ۳۹/ ۰ اعلام کرد که بالاترین رقم ضریب جینی در ۶ سال اخیر محسوب می‌شود.
ضریب جینی از شاخصهای سنجش نابرابری درامد جامعه است.
ضریب جینی عددی است بین صفر و یک است که در آن صفر به معنی توزیع کاملا برابر درامد یا ثروت و یک به معنای نابرابری مطلق در توزیع است.
ضریب جینی با اجرای هدفمندی یارانه‌ها از ابتدای زمستان سال ۱۳۸۹ روند نزولی پیدا کرد که در نتیجه تاثیر این طرح در افزایش قدرت خرید اقشار کم‌درآمد و متوسط جامعه بود.
قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط جامعه با دریافت یارانه نقدی، به طور نسبی افزایش یافت که این مسئله موجب کاهش فاصله طبقاتی در کشور شد.
روند نزولی ضریب جینی تا پایان سال ۱۳۹۲ ادامه داشت اما از سال ۱۳۹۳ روند آن برعکس شد و فاصله طبقاتی مجددا افزایش یافت و این روند افزایشی همچنان ادامه دارد.
علت افزایش فاصله طبقاتی را باید در سیاست‌های اقتصادی دولت یازدهم جستجو کرد. در این دولت، قیمت حامل‌های انرژی در چارچوب قانون هدفمندی یارانه‌ها دو بار افزایش پیدا کرد اما مبلغ یارانه نقدی مردم، بیشتر نشد.
این مسئله موجب کاهش قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط کشور شد. بر این اساس، می‌توان گفت در دولت یازدهم، پولدارها پولدارتر و فقرا فقیرتر شدند.
ضمن آن که قیمت مواد غذایی در سال‌های اخیر روند افزایشی داشته و موجب تضعیف بیشتر قدرت خرید مردم شده است.
[تصویر: 1991533.jpg] سیر صعودی افزایش شکاف طبقاتی در دولت روحانی
نکته دیگر درباره روند افزایشی ضریب جینی در دولت یازدهم، بی‌تاثیری برجام بر این شاخص است. آمارها نشان می‌دهد که اجرای برجام نتوانسته موجب بهبود توزیع درآمد در کشور شود.
گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد در حالی که دولت دهم در کاهش ضریب جینی عملکرد موفقی داشت و توانست آن را در دوره ۴ساله خود کاهش دهد، دولت یازدهم در این عرصه ناموفق بوده زیرا ضریب جینی در این دولت، روند صعودی گرفت.
با اجرای هدفمندی یارانه‌ها مقرر شد پول هنگفتی که دولت بابت یارانه مابه‌التفاوت قیمت تمام‌شده و قیمت عرضه حامل‌های انرژی خرج می‌کند و عمده آن به جیب پولدارها می‌رود، به طور مساوی میان همه اقشار جامعه توزیع شود. اما متاسفانه در دولت یازدهم، این هدف اصلی هدفمندی یارانه‌ها فراموش شد و بحث درآمدزایی برای دولت، به محور کار تبدیل گردید که سبب ضایع شدن حق مردم شده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، خیبر110 ، 313s.w.o

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۳, ۳۱/تیر/۹۶
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳۰/تیر/۹۶ ۹:۴۴)پارمیس نوشته است:  اولا من اول سوال پرسیدم و طبیعتا سوال رو با سوال جواب نمیدن
دوما پاسخ ها:

از خودشون بپرسید. این یه سوال شخصی هست من که نمیتونم جای ایشون جواب بدم

مقصود لو قبلا نظرش رو در مورد اسلام با انتشار عکس های برهنه خودش و خواهرش بیان کرده .....

من و شما و کلا انسان ها در اندازه ای نیستیم که بخوایم تعیین کنیم کی توبه کرده کی نکرده و توبه کی پذیرفته شده و نشده
توبه یه ارتباط قلبی بین انسان و خدا هست
اونایی هم که این چند وقت گفتن فلانی توبه کرده و ما می پذیریم خیلی وقیح هستن.
اگر اینطوره منم میتونم آدم بکشم فرداش گریه کنم بگم ببخشید توبه کردم.

تفکر؟؟؟
الان تتلو تفکر داره ؟؟؟
یا تفکر تتلو مثل شماست؟؟ کلا چه ویژگی مشترکی بین تفکر تتلو و شما وجود داره.؟؟؟
اگه قائم به تفکر بودید در برابر توهین های جور و واجور امام جمعه ها به زنان کشورتون واکنش نشون میدادید نه اینکه دست و پاشون رو ببوسید....

_________________________________________________________________________________________

نزد شما ؟؟؟؟؟
ببخشید شما ؟؟؟
آها یادم رفته بود شما به جای خدا توبه ها رو میپذیرید و رد میکنیدBig Grin

این خط اسلام ناب کی هست دقیقا ؟؟ میشه اسم و فامیلش رو برای یه بار بگید همه بدونن؟؟؟

_______________________________________________________________________________________

Big Grin
اتفاقا اینو باید به شما گفت
شماهایی که ادعاتون میشه شب و روز در حال عبادت و خلوص نیت هستید حالا یه دفعه تتلو گوش کن شدید؟؟؟
تتلو خوب شد الان ؟؟؟ موسیقی زیر زمینی حلال شد الان ؟؟؟ عکس های برهنه با دخترهای جور واجور گرفتن دیگه حرام نیست ؟؟؟ دیگه جرم نیست؟؟؟

لینک و منبع هم داره:

جوایز یونسکو و گرمی
در سال ۱۳۷۸ موفق به دریافت جایزه پیکاسو[sup][۲۲][/sup][sup][۱۵][/sup] و دیپلم افتخار از طرف سازمان یونسکو در پاریس شد. این جایزه هر پنج سال به هنرمندی که برای شناساندن فرهنگ و هنر کشورش می‌کوشد اهدا می‌شود. پیش از وی، این جایزه را نصرت فاتح‌علی‌خان خواننده قوالی از پاکستان دریافت کرده بود. محمدرضا شجریان در سال ۲۰۰۶ نشان موتزارت را از سازمان یونسکو دریافت کردند. محمدرضا شجریان ۲ سال به خاطر آلبوم‌های فریاد
[sup][۲۳][/sup] و بی تو به سر نمی‌شود، نامزد جایزه گرمی شد. جایزه گرمی معتبرترین جایزه موسیقی در آمریکا می‌باشد. هرساله ۵ کاست از بخش موسیقی کلاسیک برای نامزدی این جایزه معرفی می‌گردند.

نشان شوالیه

نشان شوالیهٔ ملی لیاقت در آیینی رسمی، شامگاه دوم تیر ۱۳۹۳ (۲۳ ژوئن ۲۰۱۴) در سفارت فرانسه در تهران به شجریان اهدا شد. در این آیین؛ شجریان نشان عالی وزارت فرهنگ و هنر دولت فرانسه را از برونو فوشه، سفیر فرانسه در تهران دریافت کرد و نامش در رتبه کسانی که این نشان را از دولت فرانسه دریافت کرده؛ ثبت شد.[sup][۴۸][/sup][sup][۴۹][/sup]
در این آیین؛ کنار شجریان چهره‌هایی فرهنگی چون محمود دولت‌آبادی، جواد مجابی، محمد سریر، حمیدرضا نوربخش، عباس کیارستمی، لیلا حاتمی، سیمین بهبهانی حضور داشتند.
محمدرضا شجریان و شهرام ناظری تنها خوانندگان ایرانی هستند که تاکنون این جایزه را دریافت کرده‌اند.[sup][۴۸][/sup]

جایزه بیتا

از محمدرضا شجریان به عنوان استاد آواز ایرانی در مراسم متعددی اجلال شده‌است از جمله در جمعه ۲۸ آبان ماه ۱۳۸۹ مراسمی با نام «سومین سال بزرگداشت ادب و هنر پارسی» در دانشگاه استنفورد آمریکا برگزار شد که طی آن جایزه بیتا به دست بنیان‌گذار آن بیتا دریاباری که همسر سابق امید کردستانی یکی از مدیران ارشد شرکت گوگل است به محمدرضا شجریان استاد موسیقی ایرانی رسید.[sup][۵۰][/sup]

در این مراسم جایزه «بیتا» به محمدرضا شجریان که طی سالیان متمادی کنسرت‌های زیادی را در داخل ایران و کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا برگزار کرده‌است به دلیل تلاش فراوانش برای حفظ و ترویج موسیقی ایران اهدا شد.

در این مراسم محمدرضا شجریان پس از دریافت جایزه پشت تریبون قرار گرفت و ضمن تشکر از دانشگاه استنفورد و بیتا دریاباری به سوالات جمع حاضر در سالن که بیشتر ایرانی بودند پاسخ داد.
جایزه بیتا را بخش مطالعات ایرانی دانشگاه استنفورد بنیان نهاده است و در نخستین سال، سیمین بهبهانی نویسنده و غزل‌سرای معاصر ایرانی این جایزه را دریافت کرده بود. از دیگر مشاهیری که جایزه بیتا به ایشان رسیده می‌توان هوشنگ سیحون و بهرام بیضایی و احسان یارشاطر را نام برد.

خداروشکر من هیچ وقت آهنگ های این دلقک درباری رو گوش ندادم
اونایی هم که با آهنگ های این دلقک قر میدادن همون دختر بچه های زیر ده سال هستن که الان دارن تو پیجش ازش دفاع میکنن

__________________________________________________________________________________________

اتفاقا خودم بیشتر آهنگ های سنتی رو می پسندم رو گوشیم هم اکثرا سنتی هست مخصوا آقای سالار عقیلی

کدوم غلط؟؟؟
این که گفته مردم رو نکشید؟؟؟
وای چقدر حرف بدی زده؟؟؟ نه؟؟؟
شماها رو از حقوق اساسی تون که کشتن بی چون چرای مردم هست منع کرده ......
حرفش حرف حق بود دستش هم درد نکنه ....
لابد توقع داشتید تو بحبوحه سال 88 که داشتن مردم رو تو خیابون قتل عام میکردن بیاد طرف جلاد ها رو بگیره.؟؟؟

من همین الان فهمیدم برای موسوی آهنگ خونده بوده اصلا نمیدونستم چون من اصلا کارهای این آقا رو دنبال نمیکردم
برای من چه قبلش چه الانش هر دو تاش یه آدم مضحک بی فایده هست ....

دیدید که جواب دادم.

در آخر

شما میدونید همه میدونن دلیل حمایت حکومت از تتلو چیه.... خود تتلو هم میدونه دلیل یهو آدم شدنش چیه.
قرار بوده یه معامله برد_برد باشه که متاسفانه باخت_باخت شد
الان ثانیه ای هزار تا فحش براش کامنت میشه تو حساب اینستاش _____>>>>> امیر تتلو
پس این بحث ها بیهوده ست...
دلیل بیشتر عصبانی شدن مردم هم این بود که بعد از اینکه اون حرف ها رو راجع به آتنا زد خبرگذاری فارس ( خبرگذاری حکومتی)با دهن کجی به مردم و حانواده داغدار آتنا اومد بهش جایزه داد و ازش تقدیر کرد یعنی خبرگذاری فارس نشون دادن چه ارتباطی بین شون هست دیگه......
الان فحشی هایی که میخوره یه رونوشتش مال خبرگذاری فارس هم هست

خانواده آتنا از این دلقک درباری شکایت کردن (فیلم صحبت های پدر آتنا موجوده) و خودش و اسپانسر هاش هم به زودی رسوا میشن ایشالا

در جواب به پست خودم

فقط میتونم بگم خدا در و تخته رو جور کرده

فریدون خوب طرفدارایی داره

خواستم در حد لیاقت ت جواب بدم دیدم زشته!

اول برو ببین طرف مسلمونه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]