کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: قراردادهای نجومی فوتبالیست‌ها از بودجه‌ی بیت المال؛آیا شما راضی هستید؟
راضی هستم
راضی نیستم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قراردادهای نجومی فوتبالیست‌ها از بودجه‌ی بیت المال؛آیا شما راضی هستید؟
۱:۰۸, ۸/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۲۱:۱۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خبرنامه دانشجویان ایران: بالا رفتن درخواست فوتبالیست ها برای بستن قرارداد با تیم ها به گونه ای است که برخی از آنها مبالغی در حدود 800 میلیون تا یک میلیارد تومان را برای بازی کردن در یک فصل فوتبال کشور مطرح می کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نجومی بودن این مبالغ در حالی است که تعجب و گلگی برخی از مربیان را نیز برانگیخته است به طوری که از این موضوع شکایت می کنند؛ "ما به دنبال هر بازیکنی که می رویم رقم های سنگین پیشنهاد می کند رقم های بین 800-900 و حتی یک میلیارد تومان که به فوتبال ما نمی خورد. متاسفانه بازیکنان رقم های به مراتب بیشتر از سقف قرارداد می خواهند ما علی کریمی را با قراردادی سفید جذب کردیم."

این در حالی است که تمام مبالغ پرداختی این بازیکنان از بیت المال تأمین باید به آنها پرداخته شود.

نظر شما در مورد این رقم های درخواستی فوتبالیست ها آن هم تا این مقدار چیست؟

آیا شما از دریافت چنین مبالغی راضی هستید؟

اینجا کلید کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حامد پ ، pajoheshgar ، oO DaViD Oo ، persia ، SARV ، یاســین ، فیروزه ، رضوانه ، ali0077 ، hessam ، rezamohammadi ، chekel ، ضحی ، fafa* ، help me ، meisamtiger ، عبدالرحمن ، قلب

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۲, ۲۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱:۰۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #31

حالا اگه تو این راه خرج نکنن تمام فقرای ما غنی می شن؟!!؟. اینکه بگیم ما راضی نیستیم چه دردی رو دوا می کنه؟! راه حلش اینه که فوتبال ما باید خصوصی بشه! فوتبال یکی از صنعت های پولساز تو دنیاست! حتی الان که دولت داره هزینه می کنه هم می تونه ازش منفعت کسب کنه اما به دلیل عدم شفافیت حسابرسی دولتی و اینکه دولت یک واحد انتفاعی نیست و به توجیه اقتصادی هزینه هاش توجهی نداره، در مجموع می شه گفت داره ضرر میده!

متاسفانه خرج های بیهوده ی دولت نمود پیدا نمی کنه و عوام فقط هزینه های فوتبال و یا هزینه هایی که برای امنیت ملی در سوریه و لبنان انجام می شه رو می بینن! خرج بیهوده یعنی هزینه کردن یک میلیارد تومن برای افتتاحیه فرودگاه امام خمینی (آنهم چند سال پیش که یک میلیارد اون موقع برابر 10 میلیارد الان بود)
من حاضرم در یک جایی بدور از شانتاژ و تعصب بحث کنم و اثبات کنم که فوتبال چه منفعت مهمی برای اقتصاد کشور داره. حتی در حال حاضر هم که خصوصی نیست منافع فوتبال برای اقتصاد رو توضیح بدم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، رضوانه ، hessam ، rezamohammadi
۹:۲۱, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32

سلام

من یکی شخصا اگه پسر بودم نه درس میخوندم نه زحمتی میکشیدم
میرفتم فوتبالیست میشدم 2 فصل فوتبال می کردم 2 میلیارد می گیرفتم میزاشتم بانک تا اخر عمر فقط خوش میگزروندم و سودشو میگرفتم.........!!!!!!!!!
نه دیگه این ی همیچین الگوییه ک ما باید داشته باشیم؟؟!!
مگه ی جوون چی میخاد؟
ماشین خوب : فوتبال
خونه خوب:فوتبال
شغل راحت:فوتبال
پول خوب:فوتبال
اخرشم ک همه دوست دارن
نتیجه : kayo=فوتبالیست!!!!!!!!!!!
همین دیگه

یا علی....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، rezamohammadi ، meisamtiger
۱۱:۵۴, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33

(۲۳/مرداد/۹۲ ۹:۲۱)kayo نوشته است:  سلام

من یکی شخصا اگه پسر بودم نه درس میخوندم نه زحمتی میکشیدم
میرفتم فوتبالیست میشدم 2 فصل فوتبال می کردم 2 میلیارد می گیرفتم میزاشتم بانک تا اخر عمر فقط خوش میگزروندم و سودشو میگرفتم.........!!!!!!!!!
نه دیگه این ی همیچین الگوییه ک ما باید داشته باشیم؟؟!!
مگه ی جوون چی میخاد؟
ماشین خوب : فوتبال
خونه خوب:فوتبال
شغل راحت:فوتبال
پول خوب:فوتبال
اخرشم ک همه دوست دارن
نتیجه : kayo=فوتبالیست!!!!!!!!!!!
همین دیگه

یا علی....
در کل ایران شاید نزدیک به چند میلیون نفر از بچگی دوست دارن فوتبالیست بشن اما در نهایت 40 ، 50 نفر از توشون فوتبالیست حرفه ای که پول خوب می گیره، در میاد. این نسبت تو همه ی قشر ها هست در تجارت هم همینطوره در پزشکی هم همینطوره و .... اما ما فقط فوتبالیست ها رو می بینیم! و فکر می کنیم به همین راحتیه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، hessam ، rezamohammadi
۱۲:۲۵, ۲۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۳/مرداد/۹۲ ۰:۵۲)110 نوشته است:  من حاضرم در یک جایی بدور از شانتاژ و تعصب بحث کنم و اثبات کنم که فوتبال چه منفعت مهمی برای اقتصاد کشور داره. حتی در حال حاضر هم که خصوصی نیست منافع فوتبال برای اقتصاد رو توضیح بدم!!

خب اثبات کنید!
(۲۳/مرداد/۹۲ ۹:۲۱)kayo نوشته است:  من یکی شخصا اگه پسر بودم نه درس میخوندم نه زحمتی میکشیدم
میرفتم فوتبالیست میشدم 2 فصل فوتبال می کردم 2 میلیارد می گیرفتم میزاشتم بانک تا اخر عمر فقط خوش

خب قبول دارم که واقعا قراردادهای نجومی میبندن
اما
اما واقعا یکی از همین بازیکن ها که حالا خودم میشناسمش تو اطرافیان، میتونم با اطمینان بگم از حدود نوجوونی شروع کرد به بازی فوتبال کلا درس و غیره هم فراموش کرد و حدود 10 یا 15 سال بعدش به نتیجه رسید
عملا همه زندگیشو برا فوتبال داد
هرچند ضرر هم نکرد الان هم خودش و هم خانوادش در رفاه کامل هستند
اما میخوام بگم تمام توانشو گذاشت حالا بماند کیو میگم ولی بازیکن خوبی هم هست
بحث خود من به شخصه اینه که مثلا شما بیاید یه کارمند معمولی رو که در روز مثلا 10 ساعتشو کار میکنه و اگر تا آخر عمرش هم کار بکنه شاید به یکی از قرار داد های اینا هم نرسه
مقایسه کنید با این افراد ورزشکار!
باز حداقل بازی خوب ارائه میدادن آدم دلش نمیسوخت!!!
الان شما همین والیبال رو مقایسه کنید یا بسکتبال

بهترین بازی رو ارائه دادن
سوزنمون گیر کرده رو فوتبال

نمیدونم دقیقا چه باید کرد ولی میدونم این روندی که داره پیش میره صحیح نیست
مطمئن باشیم تا چند سال دیگه باعث اختلاف طبقاتی های شدید تر میشه
و کمترین زهری که اختلاف طبقاتی خواهد داشت چیزی نیست جز....."فـــــــــــــــــــــــــــــقر"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، فیروزه ، hessam ، rezamohammadi ، meisamtiger
۱۴:۲۶, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
من نمیدونم!
یارو وظیفه اش رو انجام داده.
یعنی تا حالا که گل نزدن و جون مردم رو به لب رسوندن تا 4 بار به جام جهانی رفتن و اونجا خراب کردن، وظیفه شون رو درست انجام ندادن.
یعنی این بابای عضو تیم ملی وظیه اش اینه که گل بزنه و اون یکی وظیفه اش اینه که گل نخوره.
حالا برای کسی که انجام وظیفه کرده، اینهمه جایزه؟؟!!!
پس چرا کسی به کارمندای بیچاره اجازه وارد کردن یه ماشین لامبورگینی نمیده؟

الهی که کوفتشون بشه.
هرچند از مال ما بذل و بخشش هم بکنن و به فقرا هم کمک کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، meisamtiger
۱۴:۴۹, ۲۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #36

(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۶)moze84 نوشته است:  من نمیدونم!
یارو وظیفه اش رو انجام داده.
یعنی تا حالا که گل نزدن و جون مردم رو به لب رسوندن تا 4 بار به جام جهانی رفتن و اونجا خراب کردن، وظیفه شون رو درست انجام ندادن.
یعنی این بابای عضو تیم ملی وظیه اش اینه که گل بزنه و اون یکی وظیفه اش اینه که گل نخوره.
حالا برای کسی که انجام وظیفه کرده، اینهمه جایزه؟؟!!!
پس چرا کسی به کارمندای بیچاره اجازه وارد کردن یه ماشین لامبورگینی نمیده؟

الهی که کوفتشون بشه.
هرچند از مال ما بذل و بخشش هم بکنن و به فقرا هم کمک کنن.

کاربر گرامی! کارمندا چند میلیون نفرن این فوتبالیستها 11 نفر. بعدش هم اگه یک کارمند تونست یک ملت رو از خوشحالی راهی خیابون کنه اونوقت شما بیا بگو بهش مجوز ورود خودرو بدن!

مشکل نه از باشگاه هاست! نه بازیکنا! مشکل از دولته که فوتبال رو شفاف نمی کنه! وقتی فوتبال خصوصی و شفاف بشه اونوقت می فهمی چه مزیتی برای کشور داره!!!
فکر می کنی اونور آب که به مسی 12 میلیون یورو بصورت سالانه پول می دن، عقل ندارن؟ از همین مسی به طرق مختلف سالانه بیش از 12 میلیون یورو درآمد کسب می کنن! در ابعاد کوچکترش هم برای فوتبال ایران صادقه! البته می دونم الان با چه نظراتی مواجه می شم. اما آماده ام برای یک مباحثه ی علمی و منطقی و بی تعصب.

مشکل ما اینه که چشم دیدن افراد پولدار رو نداریم. تو خیابون وقتی یکی با پورشه و ایکس6 رد می شه ملت نشناخته بهش فحش می دن! چرا ؟ چون ملت ایرانی همینن!!!
اونی که باید کوفتش بشه اون آقا زاده ایه که داره از رانت باباش پول مفت درمیاره! اما اگه بخوایم در مورد اونها بحث کنیم سریع مبحث بسته می شه که آقا بحث سیاسی نکن!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi
۱۷:۱۳, ۲۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:کر می کنی اونور آب که به مسی 12 میلیون یورو بصورت سالانه پول می دن، عقل ندارن؟ از همین مسی به طرق مختلف سالانه بیش از 12 میلیون یورو درآمد کسب می کنن! در ابعاد کوچکترش هم برای فوتبال ایران صادقه! البته می دونم الان با چه نظراتی مواجه می شم. اما آماده ام برای یک مباحثه ی علمی و منطقی و بی تعصب.

محض اطلاع

فوتبالیست های دسته یک ایران از بعضی از لیگ های مطرح اروپایی بیشتر پول می گیرند
علی کریمی بیشتر از مسی پول می گیرد
علت کثیف بودن مقوله ی فوتبال اینه که روشش مثل غمار می مونه به بازیکنا میگن اگر فلان کنید فلان مقدار پول رو میدیم اگر نه اینقدر ازتون کم می کنیم در واقع پول بازی از جیب شما میره در نتیجه بازیکن برای تیم بازی نمیکند بلکه برای خودش و براش مهمه که خودش پیش بیفنه فقط
از طرف دیگه فوتبال داره توسط افراد دیگه ای کنترل میشه مثلا ا یه بازیکن اونقدر تعریف می کنن و اونو محبوب می کنن اسمش رو تو ورزشگاه مدام صدا می کنن تا تیم مجبور به خریدش بشه
یا شما فرض ن آقای احمدی نژاد گفت تیم نفت تهران برای اراک بشه حکم داد اما لیدرها و آقای فردوسی پور در راس اون مانع شدن چه جوری ؟؟؟
اومدن نظر خواهی درست کردن که کیا موافق اند کیا مخالف اون قدر فشار اورد که......
اگر یادتون باشه خنده بازارم بهش تیکه انداخت که چرا با انتقال تیم مخالفت می کنی
یا خنده بازار نشون داد لیدر هاچه جوری مربی میارن چه جوری میبرن
علی کریمی به خاطر لج بازی بازی درست انجام نمیده
به خاطر ایرا بازی نمیکنه می گفت چون علی ایی مربی هس من نمیام!!!!!!!!
بعد ما نمیگیم خرج فوتبال نکنید بکنید زیاد اما بهینه ببینید ورزشگاه ها و استادیوم ها داغون بازیشون نمیشه یه بار یه مسابقه و یه جام تو ایران باشه اما 4 میلیارد میدن برای 9 ماه نکونام در استقلال
خب 3 میلیارد بدید بقیه اش رو خرج استادیوم کنید نمیشه آیا ؟
تازه آنچه عیان است چه حاجت به بیان است به فوتبالیست ها بیشترین پول رو میدن کمترین نتیجه رو میگیرن خودشون رو کشتند رفتن جام جهانی اما بسکتبال قهرمان آسیا شد!!!!!!!!!!!!
تازه توجه کردید آمریکا زیاد به فوتبالش نمیرسه آیا!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi
۱۷:۱۳, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام .

یه مصداق بارز برا جاهلیت مدرن میشه فوتبال .

قرارمون این بود که ورزش کنیم اما ورزشهای اصیل .

وقتی ورزش و فرهنگ باستانی خودمون رو بزاریم کنار و جاش ورزش انگلیسی جایگزین کنیم الگوی مردم هم از ورزشکارانی مثل تختی میشن بکام و مسی !!!

یه زمانی ورزش کارای ما برای ورود به سالن ورزش سرشون رو به نشانه احترام خم میکردن و معرفت و مرامشون الگوی بقیه بود تا جایی که به خاطر شاد کردن دل یک مادر ورزشکار ایرانی تو یکی از بزرگترین مسابقه ها خودش رو بازنده میدان میکنه .( تختی )

امروزه ورزشکاران ما به حمایت دولت ها با دارایی هاشون فخر فروشی و ثروت رو الگوی بقیه قرار میدن . ( البته استثناء هم داره )

انقدر غرق در تعصب و جاهلیت شدیم که راه درست رو هم گم کردیم !!!

به مرور شادی این پیروزی های مدرن جایگزین شادیهای حقیقی میشه و روزی میرسه که عوام ندونن شادی حقیقی رو کجا میشه پیدا کرد و بهش رسید .

الهم عجل لولیک الفرج .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، فانوس *7* ، meisamtiger
۱۷:۵۸, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
یک میلیارد؟؟هه یک میلیارد تازه بیس کارشونه از این قیمت شروع میکنن تا به نتیجه برسن تهش!!
کاش حداقل یه نتیجه ای داشت یه خرده به افتخار آفرینی هاشون افتخار می کردیم!!
اون موقع به بچه های والیبال 50 میلیون بیشتر ندادن
واقعا تاسف آوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، فانوس *7* ، rezamohammadi
۱۸:۳۴, ۲۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۵ توسط hessam.)
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام خدمت دوستان
.
.
.
در جواب سوال تاپیک باید بگم منم راضی نیستم و بهترین راه حلش اینه: (البته به نظر من)
.
(۲۳/مرداد/۹۲ ۰:۵۲)110 نوشته است:  راه حلش اینه که فوتبال ما باید خصوصی بشه!

.
اما بعضی از دوستان پست های جالبی گذاشته بودن و بعضی هاشون اصلا مربوط به سوال نبود. برای نمونه......................:
.
(۱۱/تیر/۹۰ ۱۲:۴۹)dideban نوشته است:  چون صداوسیما (مادر انحرافات فرهنگی ایران اسلامی) بطور پیوسته فوتبال پخش میکنه
میره تمام مسابقات جام جهانی را پوشش میده المپیک و لیگهای اروپا همین طور (صرف نظر از بودجه مورد نیاز که انهم میلیاردیش که مستقیم میره تو جیب خارجی ها) چه تاثیر روی جوانان ما میذاره

.
خوب ، خدارو شکر که منبع انحرافات فرهنگی رو هم پیدا کردیم!!!!
عزیز من .... چه خوشت بیاد چه نیاد ، قشر کثیری از جوونا به ورزش از هر نوعش به خصوص فوتبال علاقه دارن. صدا و سیما برای اکثریت برنامه میزاره نه برای اقلیت.
در ضمن فوتبال نگاه کردن جوونا انحراف فرهنگیش(Big Grin !!!) خیلی کمتر از این سریال های مزخرف صدا و سیماست. به نظرم از بهترین برنامه صدا و سیما همین پخش زنده ورزشی هست . اگه اینم نبود که باید تلویزیون رو گل میگرفتن!!!!!!!!!!!!!

.
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۳:۴۸)وحید110 نوشته است:  کی رش با چند میلیارد تیم را اوت خواهد کرد من حاضرم با 10 میلیون این کار را انجام دهم!
یا حق
.
این که تیم ملی در جام جهانی اوت میشود که خیلی واضحه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما این که کیروش پول را میگیرد و تیم را اوت میکند یکم خنده دار استBig Grin.
وظیفه یه مربی این نیس که چون رفت جام جهانی باید تیمشو قهرمان کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از جمله وظایف مربی بالا بردن سطح عملکرد تیم است. و این که جوری تیم را مدیریت کند که نیم نتایج بهتری گیرد. پول را هم به همین خاطر میگیرد نه به خاطر اوت کردن تیمش از جام جهانیBig Grin.
انصافا کیروش تا الان به این وظیفه اش خوب عمل کرده.و...............
(۳۱/تیر/۹۰ ۱۰:۰۴)libera نوشته است:  نفهمیدیم اینا کی فوتبالیست شدن؟از اولش فوتبالیست نما بودن...DodgyDodgy
واقعا جای تاسفه...بی فرهنگ ترین ورزش هم همینه...ماکه ورزشگاه نمیتونیم بریم اما از بس بیداد کرده همه میدونن فحاشی در فوتبال یک اصله!!!DodgyDodgyDodgy
فوتبال در ایران اینگونه تعریف شده..
در ایران
نه فرهنگشو دارن
نه بودجه شو
نه بلدن..فقط میدون دنبال توپ اون لگد میزنه به این ..اون یکی فحش ناموسی میده ..اون یکی ..................DodgyDodgyDodgyتازه خودشونم شبیه دخترا میکنن...تیپ های زشت و زننده...

ببخشید یادمون رفت اعلام کنیم اینا کی فوتبالیست شدن!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
فوتبالیست ها زیاد پول میگرن درست، بد بازی می کنن درست، بعضی هاشون مشکل اخلاقی دارن درست.....
اما خواهشن فحاشی روی صندلی جایگاه رو به فوتبال و فوتبالیست ها ربط ندین.
ما این رفتارو خیلی جاهای دیگه هم از عده ای از مردم عزیزمون!! شاهدیم
کافیه یه تصادف بشه، ندیدن چطور مثل سگ و گربه به هم میپرن و فحاشی میکنن، حتی نمیدونن که باید صبر کرد تا افسر بیاد!!!!!!!!!!!!
این اشتباه ماست نه فوتبال.......................

(۳۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۹)s-r نوشته است:  . یه نمونه دیگه پارسال تو برو برو درگیریهای بحرین و یمن و... تیمهای ایرانی با تیمهایی از عربستان بازی داشتند عده ای از دانشجوها رفتند استادیوم تا با شعار علیه آل سعود از مردم مظلومی که داشتند کشته میشدن دفاع کنن که با باتومهای ماموران نیروی انتظامی خودی پذیرایی شدن چرا ؟ بخاطر اینکه afc گفته اگه شعار سیاسی بدین محروم میشین گل بگیرن در afc رو که میخواد مارو محروم کنه بخاطر دفاع از انسان بیدفاعی که برای آزادی خودش داره کشته میشه.

.
این دیگه از اون حرفا بودا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
معلومه که مقابله میکنن. عزیز من جنگل که نیست ، هر جا برا خودش قوانینی داره. مثل این میمونه که بگیم :
این مسوولای بیداری اندیشه عجب آدمایی هستن ، چرا نمیذارن بحث سیاسی کنیم...............
دیدن ؟؟؟ حتی اینجا هم برا خودش قوانینی داره چه برسه به afc
(۳۱/مرداد/۹۰ ۳:۲۵)persia نوشته است:  با تنها فتوای وهابیون که موافقم همین حرام دونستن فوتباله
خوب راست میگن دیگه یه عده آدم از خدا بی خبر میان ذهن جوونای مارو به انحراف میکشونن برای این پول هم میگیرن
آقا تو خارج دین ندارن شما که ادعای حکومت اسلامی دارین چه فرقی با اونها دارین؟؟؟

.
با این که با جناب 110 کلا زیاد موافق نیستم، اما به این حرفش ایمان آوردم که<چقدر بعضی ها توهم توطئه دارن>
خوبه دیگه ، فهمیدم این فوتبال لامصب هم از فتنه های دشمنهBig GrinBig GrinBig Grin
.
.
دوستان ...درسته این فوتبال هزینه ی زیادی براش صرف میشه و اون قدر که باید توش پیشرفتی نداریم، اما نمی تونیم خوب بودن ومحبوبیت ورزش فوتبال رو منکر بشیم.
همون جوابی که 110 داد برای حل مشکل فوتبال ایران کافیه .
ببخشید اگه شوخی کردیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، rezamohammadi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]