|
خروج اجنه
|
|
۱۲:۱۹, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم خروج اجنه از دنیای خودشون و تجسم یافتنشون رو قبول دارید یا نه؟ اگه هم دارید راه مبارزه باهاش چیه؟ همینطور راجع به تسخیر بدن توسط اجنه. دوست دارم نظر دوستان و مطالبشون رو بدونم آخر سر هم مطالب خودم و نتایج تحقیقاتم رو می گم
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اجنه دامنه وسیعی از موجودات رو شامل میشه . که تیپ های مختلفی دارند .
یک سری اونها توانایی ظهور در کالبد مادی رو دارند ولی اکثر اونها این توانایی رو ندارد . در اصل اونهایی که توان روانی بالایی دارند . نمی توانند شکل فیزیکی به خودشون بگیرند ولی اون هایی که ضعیف تر هستند می توانند حالت فیزیکی به خودشون بگیرند. عالم اجنه عالم وسیعی هست . |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همسنگرم و دوست عزیزم شما فیلم ملک سلیمان رو دیدی ؟؟!! اگر ندیدی حتماً ببین! |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فیلم ملک سلیمان رو دیدیم چون حوضه تخصصیم رو همین موضوع انتخاب کردم بیشتر از 4000 ساعت فیلم و مستند راجع به این موضعات دیدم می خواستم بدونم نظرات بچه و اطلاعات اونها چیه. موضوعاتی هست که کم کم باید گفت.
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان یک نکته
من یتوکل علی الله فهو حسبه (هر کس به خدا توکل کند خداوند برای او کفایت میکند) شیاطین و اجنه بر دوقسم از انسانها بر طبق آیات قرآن ابداً راهی ندارند یک: مخلصین دو : متقین و کسانی که حقیقتاً خود را فقیر إلی الله میدانند و از او بیش از همه چیز میترسند این مطالب رو نمیگم نرید دنبالش اما روز قیامت از این مطالب از ما سوال نمیکنند عاقل کسی هست که بره سراغ اون چیزهایی که قرار هست از اونها سوال بشه در امتحان!!!!!! نفس انسان خیلی پیچیده هست کنجکاوی های نفس را هواسمان باشد پای عبودیت و بندگی خدای خود ننویسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! موفق و منصور باشید خدا هادی و نگهدار همه ی ما |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه سوال داشتم..
این که میگن 11 سپتامبر یه مناسک شیطانی بود برای فراخوانی موجودات چند بعدی دیگر یعنی اینکه آخرآلزمان اجنه هم وارد جنگ میشن؟؟ یعنی به دوران حضرت سلیمان شبیه میشه؟؟چجوریه که حضرت گردن شیطان رو میزنه؟؟یعنی شیطان تجسم پیدا میکنه؟؟ یک صحنه توی ارباب حلقه ها اگه یادتون باشه با زیرکی خاصی نشون میده نیروهای خوب از ارواح مردگان کمک میگیرن اگه اطلاع دارید ممنون میشم در اختیارمون بزارید |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خوشحالم که استقبال کردید با اجازه دوستان چون یکم کار بیمارستانی دارم چند روز عذر من رو بپذیرند تا آخر هفته هر چی می دونم رو بهتون می گم خوشحال می شم نظرات شما رو بشنوم و ببینم تحقیقاتم تا چه حد درست و تا چه حد غلط بوده است.
|
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تنها راه مبارزه با اجنه که در فیلم ملک سلیمان به آن اشاره شده بود دو چیز بود:
1. تقوای الهی 2. اطاعت از ولی این یک گزاره قرآنی هست که در بارها در آیات مختلف از زبان پیامبران بیان شده: فاتقوا الله و اطیعونِ تقوای الهی پیشه کنید و مرا اطاعت کنید که البته همین دو مورد بحث بسیار گسترده ای است |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان گرامی
اگر اهل مطالعه باشین، پاسخ سوالتون رو در این پستها پیدا می کنین حوصله کنید و کامل بخونید، اطلاعات جالب و مفیدی داره: جايگاه جنّ، شيطان و جادوگر در عالم یاری دهندگان امام زمان عج، ملائکه؟ اجنه؟ مردگان؟ یا مردان آهنی! |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده
در حال حاضر تحقیق در مورد اومانیسم و انسان خدایی مدرن و ریشه یابی آن واجب تر از جن شناسی است اومانیسم و مادی نگری در جامعه امروز بیداد می کند در دین ها و مذاهب و فرهنگ تمام ملت ها نفوض کرده و جوامع بشری را به سوی نابودی و انقراض و تباهی می کشاند دوستان ما از اومانیسم غافل شده ایم اومانیسم زیر بنای فکری فراماسونری و ایلومناتی و حتی صهیونیسم هست. اومانیسم مصری اومانیسم بابلی اومانیسم تبتی اومانیسم..... و........ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خروج سفياني | مجيد | 136 | 77,483 |