|
ادیان ابراهیمی و غیر ابراهیمی
|
|
۱۳:۰۸, ۱۸/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۶ ۱۳:۴۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بنظر بنده سه عامل در جوامع موجب تفرق است زبان مذهب دین و خوشبختانه در کشورما درقانون اینها برسمیت شناخته شده است واگر امکاناتی دراختیار اهل زبان ومذاهب وادیان قرار گیره مشکلی پیش نمیاد واز هر تشکل زبانی مذهبی دینی نباید هراسید .شاید اگر در مرکزیت کشور جهات انسانی مد نظر باشه این اختلافات مشکل ساز نیست |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۰, ۱۹/مهر/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۶ ۲۰:۳۴)mdroudgar نوشته است: شب بخیر خوب این موارد ک شناخته نشدن ، تکلیفشون چیه ؟ در کارهایی که انجام میدن ایا فعالیتهاشون قانونیه ؟ مثلا فعالیتهای تشکیلاتی در ایران ایا جایز شمرده شده ؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۹/مهر/۹۶
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۶ ۲۱:۱۰)mahdy30na نوشته است: خوب این موارد ک شناخته نشدن ، تکلیفشون چیه ؟پشت خط گیر کرده بودم کسانیکه دریکی از اقلیتهای یادشده نباشند اگر اظهار نکنند تابع احکام اسلام ومذهب جعفری اند واگر اعلام کنند محدودیت هائی برایشان در نظر گرفته شده است .البته حقوق انسانی آنها محفوظ است |
|||
|
۹:۵۵, ۲۰/مهر/۹۶
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۶ ۲۳:۴۶)mdroudgar نوشته است: پشت خط گیر کرده بودم ![]() ![]() ![]() اظهار نظر چیه گرامی تابغ قانون با همه برخورد یشه . تنها شما یک اصل رو گرفتی درحالی که قوانین متعددی برای اینها هست . خیلی مثال ساده بگم ، چون اعتقاد ب اسلام داری : نمئنه برخورد با اونها که مذهبشون رسمیت داده نشده مثل کفار در زمان صدر اسلام هستن ، ذزکنار مسلمین و امنیتشون و ... برقرار هست تا زمانی که خیانت و توطءه نکنند . از این ساده تر نمیشه / بخوام ریزتر بم کاری نداره ولی شما خلط بجث میکنی . |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۲۰/مهر/۹۶
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام صبح بخیر
فرض بگیریم که همه آنانیکه در گروههای شناخته شده نیستند کافرند آیا کفار تابع قوانین کشور نیستند؟ ووقتی هم جرمی مرتکب شوند مانند دیگران برخورد میشود .قوانین محدود کننده دیگری هم هست که نیازی به نوشتن انها نیست.مهمترین فرق میان اینها با موارد شناخته شده اینستکه اینها نمیتوانند آئین خودرا ترویج ویا علنی کنند همین |
|||
|
۱۰:۲۹, ۲۰/مهر/۹۶
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۶ ۱۰:۱۴)mdroudgar نوشته است: سلام صبح بخیر داداش من ، جرم رو برات نمونه بزنم مثلا شما توی ترویج عقاید میتونی خودت پیرو هر مسلک و نحله باشی ولی اگه بخوای با دروغ بری جلو و ترویج کنی طبق نصوص تشکیلاتی خودت منع شدی و از طرفی بایدترویج کنی اینجا مجرمی . افرین علنی و عیر با هم یکیه . مثلا شما مغازه داری توی خیابان y بعد کارهم داری میکنی کسی کاری نداره . ولی همینکه بزنی تو فتز تبلیع و ترویج و ... خلاف قوانین هست . این یعنی ؟؟؟؟ وقتی هدف از تعطیلیها رو میزنی امنیتی تا خودی بشی پیش نخوذیها میشه تشویق اذهان عمومی اونم به دروغ ، چون پلمپ شدنش بخاطر عدم رغایت بهداشت بود . اگه یهو دسته جکعی معازه ها یرو توی ایام محرمه میبندی نوعی اعتراض هست . اینها یعنی چی ؟ ترویج عقاید انجرافی و ضاله نه در ایران بلکه در دیگر کشورها هم با این نگاه که شما داری ممنوع و با تدابیر خاص هست . |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۰/مهر/۹۶
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بله درسته اینها تخلف از مقرراته مشکلی نیست
|
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۲۰/مهر/۹۶
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۲۰/مهر/۹۶
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بله درسته جرمه وقابل تعقیب است.ممنونم
|
|||
|
۱۱:۴۸, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۶ ۱۵:۳۲)mdroudgar نوشته است: بله درسته جرمه وقابل تعقیب است.ممنونم الام قانع شدید یا اینکه چون گفتم نیستم ؟ با اینهمه بنده در اینکه توضیح بدم چرا اینها رسمیت پیدا نمیکنن . کاری هم نداریم که فلان کشور رسمیت داده و جامعه اسلامی بوده ، یا غیره . حداقل جامعه بهایی ( و همچنین بابی ) تکلیفش مشخص هست چون توی نصوص خودشون تکلیفشون رو اطاعت از حکومت بیان کردن . بوداییها هم که توی رسانه های مختلف دیدیم چطور برخورد میکنن و ما بقی مباحث . |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من
من هم اعتراضی به عدم شناسائی انها نداشتم با توجه به اصل14 با این موارد برخورد میشود ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |