کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برجام بازیچه دست سیاست پیشه گان
۱۱:۰۰, ۲۳/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1

از قدیم مرسوم بودکه در خانواده یا محیط اداری توپ وتشرها همیشه بسوی آدمهای ضعیف روانه میشد. هرکس زورش به قلدرنمی رسید فریادش را برسر ناتوان میزد . امروزه برجام همان حکم موجود ضعیف را دارد که هر که زورش میرسد لگدیبه آن پرتاب میکند واز این طریق عقده دلش را خالی می کند. برجام یک توافق بین المللی است وکارش تمام است بقول رئیس جمهور نه یک ترامپ بلکه ده ترامپ هم نمیتواند کاری بکند . حالا رئیس جمهور آمریکا با دولت ونظام ما مشکل دارد عقده اش را سر برجام خالی میکند .در ایران هرکس مشکلی با دولت دارد اونیز عقده خودرا سر برجام خالی میکند . چرا سیاست پیشه گان شهامت ندارند مکنونات خودرا رک بیان کنند وبرسر ناتوان نکوبند .آقای رئیس جمهور آمریکا!اگر در سیاستهای منطقه از ایران عقب ماندید چرا به برجام گیر میدهید؟ وکسانی که در داخل بدنبال مطامع ومنافع خودید شما چرا برسر برجام میکوبید ؟ فعلا تحولات اخیر نشان داد که برجام برخلاف دیدگاه های ناتوان درداخل بسیار مفید ومثمر برای ملت ایران بوده است .ان شاء الله درآینده دیگر نقد بی مورد نخواهد شد . اگر میان دولتین ایران وآمریکا مشکلاتی هست که حتما هم هست مرد ومردانه با هم بنشینند وفیصله دهند .اگر انجام برجام باآن وسعت مذاکرات به انجام رسید این امر بسادگی قابل حل است البته بشرط آنکه طرفین طالب باشند نه برطبل برجام بکوبند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mbanki
۱۲:۲۲, ۲۳/مهر/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
برجام یک خیانت بزرگ و خسارت محض بوده و ما از همون موقع در مورد زیانهای این ترکمانچای بحث کردیم.

حالا اگر برخی به دنبال بزک کردن این خیانت هستند باید دید در این شرایط خیلی شفاف که واقعیت اظهر من الشمس شده انگیزه این عده چیه و ما رو چی فرض کردند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، MOHSEN-Z
۱۲:۲۹, ۲۳/مهر/۹۶
شماره ارسال: #3

آقا صدرا سلام برشما
فرض که کلام شما درست پس چرا ترامپ که ذینفع دیگر این ترکمانچای است میخواهد آنرا برهم بزند؟ در ماجرای ترکمنچای روسیه کاملا موافق بود آیا برای ایران سودی داشته که رئیس جمهور آمریکا در سطح جهانی علیه برجام فریاد میزنه؟
۱۲:۴۵, ۲۳/مهر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۶ ۱۲:۴۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
آواتار
ترامپ برجام را حفظ کرده و می کند.

امتیازها برای آمریکا و محدودیت ها برای ما.

ترامپ چرا باید این توافقنامه رو به هم بزنه. از زمان اوباما هم همینطور بوده.

جناب سلام ... من شما رو میشناسم بحث با شما بی فایده است. جناب فروتقه اگر ترامپ برجام رو به هم بزنه به ایران اجازه داده غنی سازی رو به شکل قانونی داشته باشه. چه دلیلی داره این کار رو بکنه.

ترامپ با دولتی خائن، در بهترین شرایط بی لیاقت، در ایران مواجهه. می دونه هر لگدی به برجام بزنه این دولت طرف دیگه خودش رو جلو میاره برای لگد بعدی دلیلی نداره کاری کنه امام خامنه ای وارد گود بشه.

البته بحث با شما بی فایده است.

اما

زمستون تموم شده و رو سیاهی به زغال مونده. موندم در این شرایط بی آبرویی محض، چطور روتون میشه باز بحث کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mbanki ، MOHSEN-Z
۱۳:۴۱, ۲۳/مهر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۶ ۱۴:۱۸ توسط mbanki.)
شماره ارسال: #5

آقا صدرا
اولا من محمد بانکی هستم نه کس دیگر شما هرکسی رو که نظرتان موافق نباشه ظاهرا به دیگری تشبیه میکنید. اما در مورد برجام اگر دولت آمریکا قصد بهم زدن نداره دیگر چرا اصولگرایان ما تهدید به بیرون امدن از برجام را می کنند ؟ اگر برجام بزیان ماست چرا نگرانیم؟ شما که جواب آن طرف را ندادید حالا جواب اینوری هارا بدید ضمنا اگر جوابی هم ندارید با هم صبر می کنیم تا ببینیم بعدها چه میشود.اما یک نکته مهم را متذکر شوم رئیس جمهور اعلام کرد که نه یک ترامپ که ده تا ترامپ هم نمیتوانند برجام را برچینند از دوست حقوقدانم پرسیدم گفت برای اینکه برجام مصوب شورای امنیت است وهیچ دولتی نمیتواند آنرا منتفی کند مگر خود شورای امنیت وآن شورا هم با بودن حق وتو کاری نمیتواند بکند مگر اینکه روسیه وچین مانند روسپیان با آمریکا کنار بیایند که البته این احتمال وجودارد ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۴:۴۸, ۲۳/مهر/۹۶
شماره ارسال: #6

(۲۳/مهر/۹۶ ۱۲:۴۵)MohammadSadra نوشته است:  جناب سلام ... من شما رو میشناسم بحث با شما بی فایده است. جناب فروتقه اگر ترامپ برجام رو به هم بزنه به ایران اجازه داده غنی سازی رو به شکل قانونی داشته باشه. چه دلیلی داره این کار رو بکنه.
سلام دوست من من دروگر هستم ظاهرا مرا با شخص دیگری اشتباه گرفته اید البته آقای بانکی هم پاسخ دادند من نه ایشان هستم ونه فروتقه برخی مطلب در نوشته آقای بانکی آمد بنده اضافه کنم که همین الان مساله غنی سازی ادامه داره ونیازی به رفع برجام نیست .بنظر بنده برای دولت ابرقدرت زور داره که دربرابر یک دولت تازه پا زیر منگنه قرار گرفته وهرگز هم نمیتونه خودشو خلاص کنه این هم از درایت دولتمردان کشورمونه نگران نباشید برجام بنفع همه مردم جهان است باستثنای اسرائیل و سرمایه داری آمریکا و سود بران داخلی موفق باشید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا